ΣπίτιΙδιώτης οικοδεσπότης

"THE FRISKY DOLPHIN" - ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΣΠΙΤΙ-3BD, 2BA- ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΕ 8

"THE FRISKY DOLPHIN" - ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΣΠΙΤΙ-3BD, 2BA- ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΕ 8

Συλλογή φωτογραφιών για A MINI PARADISE-"THE FRISKY DOLPHIN"PRIVATE BEACH- 3BED, 2BATH!!

Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Εξωτερικοί χώροι
Περιοχή καθιστικού
Καθιστικό
Καθιστικό

Επισκόπηση καταλύματος "THE FRISKY DOLPHIN" - ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΣΠΙΤΙ-3BD, 2BA- ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΕ 8

4,9 στα 5 Εξαιρετικό
3 υπνοδωμάτια2 μπάνιαΓια 8 άτομα167 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • ΤζακούζιΤζακούζιΤζακούζι
  • ΤζάκιΤζάκιΤζάκι
  • Δέχεται κατοικίδιαΔέχεται κατοικίδιαΔέχεται κατοικίδια
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα

Εξερευνήστε την περιοχή

Hampton, VA
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία Buckroe Beach and Park4 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠανεπιστήμιο Hampton7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαHampton Coliseum (γήπεδο και συναυλιακό κέντρο)12 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΝιούπορτ Νιουζ, Βιρτζίνια (PHF-Διεθνές Αεροδρόμιο των Νιούπορτ Νιουζ - Γουίλιαμσμπεργκ)24 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

3 υπνοδωμάτια (για 8 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 King Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

1 King Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 3

1 Queen Κρεβάτι

2 μπάνια

Μπάνιο 1

Bathtub or shower · Toilet

Μπάνιο 2

Bathtub or shower · Toilet

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Βεράντα
Κουζίνα
Μπαλκόνι
Ξεχωριστή τραπεζαρία
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

"THE FRISKY DOLPHIN" - ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΣΠΙΤΙ-3BD, 2BA- ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΕ 8

"Ο ΦΡΙΚΟΣ ΔΟΛΦΙΝΟΣ" ΜΙΝΙ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ !!!
Ελάτε να απολαύσετε μια χαλαρωτική & προσιτή διαμονή στο "The Frisky Dolphin" ένα ευρύχωρο 3 BD, 2BA ιδιωτική παραλία σπίτι με θέα τα γαλήνια νερά του υπέροχου παγκοσμίου φήμης Chesapeake Bay. Απολαύστε εκπληκτικές ανατολές και ηλιοβασιλέματα καθώς χαλαρώνετε στην υπερμεγέθη πίσω γέφυρα που βλέπει στον κόλπο και απολαύστε μια εκπληκτική πανοραμική θέα 180 μοιρών.
"Το Frisky Dolphin" βρίσκεται στο ιδιωτικό τέλος της υπέροχης Buckroe Beach στο ιστορικό Hampton, VA. Η παραλία Buckroe είναι μια τετραμελής απόσταση από παραλία με λευκή άμμο και αμμόλοφους με άφθονο και ποικίλο οικοσύστημα φυτών, πουλιών και θαλάσσιας ζωής. Pods των μεταναστών Bottlenose δελφίνια συχνάζουν το surf πάνω μπροστά από τη μονάδα παρέχει μια θεαματική παράσταση που χορεύει πάνω από το νερό που εκτελεί εναέρια ακροβατικά. Οι παρατηρητές πουλιών θα απολαύσουν τον καφέ πελεκάνα, τον ψαροκόκαλο και ακόμη και το μεγαλοπρεπή φαλακρό αετό, που φτάνει στο βάθος.
Το "Frisky Dolphin" βρίσκεται στο εξωτερικό άκρο, καθώς η παραλία καμπυλώνει προς τα μέσα δημιουργώντας ένα από τα μεγαλύτερα και ευρύτερα σκαλοπάτια ιδιωτικής ακτής. Οι συρόμενες γυάλινες πόρτες καλύπτουν όλη την πλάτη του σπιτιού και βλέπουν στο νερό και παρέχουν πρόσβαση στο πίσω κατάστρωμα από το καθιστικό, το κυρίως υπνοδωμάτιο και το ένα δωμάτιο. Κάθε δωμάτιο έχει μια καθαρή θέα στην άμμο και το surf. Ξεφορτωθείτε για να κοιμηθείτε ακούγοντας τον ήχο των κυμάτων που λερώει απαλά την ακτή.
Το σπίτι ανεβαίνει πάνω από τους αμμόλοφους σε μεγάλους πυλώνες και διαθέτει ένα κατώτερο και ανώτερο επίπεδο. Το χαμηλότερο επίπεδο του σπιτιού περιλαμβάνει το φουαγιέ εισόδου και ένα δωμάτιο πλυντηρίων εξοπλισμένο με πλυντήριο και στεγνωτήριο. Δύο σύντομες σκάλες από το φουαγιέ οδηγούν στο δεύτερο επίπεδο όπου βρίσκεται ολόκληρος ο χώρος που περιλαμβάνει τόσο τα καταστρώματα όσο και την πρόσοψη στην πρόσοψη.
Το σαλόνι είναι ευρύχωρο και διαθέτει τζάκι με όμορφη πέτρινη καμινάδα και ένα σύνολο από διπλές συρόμενες γυάλινες πόρτες που εκρέουν στο κατάστρωμα. Οι τοίχοι της τραπεζαρίας είναι επενδεδυμένοι με νοσταλγικές εικόνες που χαρακτηρίζουν την παραλία Buckroe κατά τη διάρκεια της εποχής του πάρκου ψυχαγωγίας. Να είστε βέβαιος να επισκεφθείτε & βόλτα το εικονικό vintage Carousel από το πάρκο ψυχαγωγίας Buckroe? ένα χειροποίητο σκαλιστό πλήρως λειτουργικό, όμορφα ανακαινισμένο παλιό ξύλινο ρολό Merry Go του 1920, στεγασμένο σε ένα περίπτερο που προστατεύεται από τις καιρικές συνθήκες, στο κέντρο της πόλης του Hampton.
Το κυρίως υπνοδωμάτιο είναι ευρύχωρο και προσφέρει στους ταξιδιώτες γονείς ή ζευγάρια αυξημένη ιδιωτικότητα με το δικό του ιδιωτικό ρυθμιστικό με μια θύρα οθόνης που οδηγεί στο πίσω κατάστρωμα και εκτείνεται σχεδόν ολόκληρη τη δεξιά πλευρά του σπιτιού και στην απέναντι πλευρά από τα 2 υπνοδωμάτια των επισκεπτών. Ανοίξτε το ρυθμιστικό τη νύχτα και κοιμηθείτε στον ήχο των κυμάτων που κρέμονται στην ακτή! Ο πλοίαρχος είναι πλήρης με ένα king size κρεβάτι, ένα master μπάνιο & τηλεόραση επίπεδης οθόνης 46 ιντσών.
Τα υπνοδωμάτια του ξενώνα ακτινοβολούν από το σαλόνι στην απέναντι πλευρά του σπιτιού και έχουν ένα πλήρες μπάνιο που βρίσκεται στο μεταξύ. Το πίσω δωμάτιο επισκεπτών διαθέτει ένα άνετο king size κρεβάτι και διαθέτει μια συρόμενη γυάλινη πόρτα με μια πόρτα οθόνης που παρέχει μια ιδιωτική είσοδο έξω στο πίσω κατάστρωμα.
Το μπροστινό δωμάτιο επισκεπτών διαθέτει κρεβάτι Queen size και κρεβάτι για μικρά παιδιά. Βρίσκεται στο μπροστινό μέρος του σπιτιού χωρίς πρόσβαση στο κατάστρωμα παρέχοντας το τέλειο σκηνικό για να φιλοξενήσει μικρά παιδιά.
Η κουζίνα είναι πλήρης με υγρό μπαρ και πλήρως εξοπλισμένη με ψυγείο & DW από ανοξείδωτο χάλυβα, φούρνο διπλού τοίχου, κουζίνα με ψησταριά, φούρνο μικροκυμάτων, καφετιέρα, Keurig και όλα τα απαραίτητα για να ετοιμάσει ένα γεύμα μαγειρικής στο σπίτι.
Επισκεφθείτε τον Captain Ron στο Buckroe Bait & Tackle γύρω από τη γωνία και αγοράστε μια ποικιλία από φρέσκα θαλασσινά που παραδίδονται καθημερινά από την περιοχή Waterman φρέσκο από το σκάφος. Οι λάτρεις της αλιείας μπορούν να ρίξουν τη γραμμή τους από την ακτή της ιδιωτικής τους παραλίας ή από την αποβάθρα αλιείας του J. T Wilson.
Οι επίσημες θέσεις τραπεζαρίας 6 & έχουν μια σειρά από συρόμενες γυάλινες πόρτες που οδηγούν στο μπροστινό κατάστρωμα με μια σχάρα αερίου και μια θωρακισμένη μπροστινή βεράντα. Η μπροστινή βεράντα είναι ένα ιδανικό μέρος για να συγκεντρώσετε και να παίξετε επιτραπέζια παιχνίδια ή απλά να χαλαρώσετε.
Το πίσω κατάστρωμα διαθέτει μια ποικιλία επίπλων στο κατάστρωμα για να χαλαρώσετε στη σκιά ή να απολαύσετε τις ακτίνες από ένα σύνολο από 4 καρέκλες καπετάνιου, μια ξαπλώστρα και ένα τραπέζι με 4 αίθρια με στρώματα που σκιάζονται από μια μεγάλη ηλιακή ομπρέλα που ανάβει Νύχτα.
Η ιδιωτική παραλία μεταβαίνει σε μια καλά διατηρημένη δημόσια παραλία που διαθέτει ένα σκυρόδεμα Boardwalk, Ναυτική Παιδική Χαρά, Ζωντανή Σκηνή, Ενοικιάσεις Σκαφών, Περιοχή Picnic με Gazebo και πολλά άλλα.
Το Frisky Dolphin είναι μια γρήγορη μετακίνηση σε πολλά οικογενειακά αξιοθέατα και ιστορικά αξιοθέατα μέσω του Interstate 64, συμπεριλαμβανομένων των Busch Gardens, Water Country, Fort Monroe, Colonial Williamsburg, Nauticus και πολλά άλλα. Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Hampton's Parks & Recreation (www. Hampton.gov) για ένα ημερολόγιο εκδηλώσεων @ Live Buckroe Beach και πιο λεπτομερείς πληροφορίες για το City of Hampton.
Καλά νέα για τα γούνινα μέλη της οικογένειάς σας - Είμαστε φιλικοί προς τα κατοικίδια! Μια ολοκληρωμένη προσθήκη κατοικίδιων ζώων, μια εικόνα του κατοικίδιου σας και ένα $ 150. 00 μη επιστρεφόμενο τέλος κατοικίδιων ζώων είναι το μόνο που απαιτείται για να φέρει το οικογενειακό κατοικίδιο ζώο. Υπάρχει ένα μέγιστο 2 κατοικίδια ζώα. Παρακαλώ σημειώστε ότι δεν διασκεδάζουμε επικίνδυνες φυλές. Τα κατοικίδια επιτρέπονται στην ιδιωτική παραλία για όσο διάστημα απορρίπτετε το κατώφλι και μην αφήνετε το κατοικίδιο ζώο σας να ξεχειλίζει στο νερό. Ωστόσο, πρέπει να συμμορφώνεστε με το νόμο του λουριού όταν αφήνετε τη γραμμή ιδιοκτησίας του The Frisky Dolphin.
Κρατήστε την παραμονή σας σήμερα και γίνετε ένας από τους πολλούς επαναλαμβανόμενους πελάτες μας που έρχονται κάθε χρόνο σε αυτό το μυστικό κόσμημα ενός μίνι παράδεισου. Το Frisky Dolphin είναι το ιδανικό μέρος για μια ρομαντική απόδραση ή οικογενειακές διακοπές για να ξεφύγετε από τη φασαρία αλλά με όλες τις ανέσεις και σε απόσταση όλων των εκδηλώσεων!
Σημειώστε ότι δεν διασκεδάζουμε με πάρτι, γάμους, οικογενειακές συγκεντρώσεις ή άλλες μεγάλες συγκεντρώσεις, είμαστε απολύτως αφοσιωμένοι στις οικογενειακές διακοπές. Χωρίς εξαιρέσεις.
Μόλις εξασφαλίσετε την κράτησή σας παρακαλούμε συμπληρώστε την αίτηση ενοικίασης και την προσθήκη κατοικίδιων ζώων που επισυνάπτεται στην κράτησή σας και στείλτε μαζί με το δελτίο ταυτότητάς σας και μια φωτογραφία του κατοικίδιου ζώου σας, αν υπάρχει. Επιστρέψτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μέσω της ιστοσελίδας του VRBO εντός 72 ωρών από την πληρωμή για να ολοκληρώσετε την κράτηση. Αυτό είναι κρίσιμο και πρέπει να ληφθεί για να ολοκληρωθεί η κράτησή σας. Η μη επιστροφή των απαιτούμενων εγγράφων θα οδηγήσει σε ακύρωση λόγω προβλημάτων ευθύνης, γι 'αυτό παρακαλώ μην ξεχάσετε!
Σας ευχαριστούμε που εξετάσατε το "The Frisky Dolphin" ως προορισμό διακοπών σας και ανυπομονούμε να σας φιλοξενήσουμε σε αυτόν τον υπέροχο μίνι παράδεισο!
Με εκτιμιση,
"Το φριχτό δελφίνι"

Διαχειριστής καταλύματος

Liz Paiva
Οικοδεσπότης Premier
Οικοδεσπότης Premier
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Τζακούζι
Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Δέχεται κατοικίδια
Κλιματισμός

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 3:30 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 25 ετών
Check out πριν από τις 10:30 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών
One toddler bed & a pac & play

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις
Absolutely no parties or events.

Κατοικίδια

Επιτρέπονται τα κατοικίδια: σκύλοι βάρους μικρότερου από 23 κιλά ανά κατοικίδιο (όριο 2 κατοικίδια στο σύνολο)
1 pet is $200, 2 pets is $250. add'l $50.00 added.

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα
Exception front screen porch
Leave in broom clean condition. Strip soiled sheets & pillowcases/shams place in laundry hamper & final day towels. No excessive laundry please.
Rates for 6 people. Each guest over 6 is an additional $150/week. One overnight stay is considered an additional guest. Forfeit deposit for violation.
NO Parties, Reunions, Weddings, or other large gatherings . Strictly Family oriented vacation stays. Termination of stay & damages will be assessed.

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Σημείωμα από τον οικοδεσπότη: Absolutely no parties or events.
Το κατάλυμα προσφέρει τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα, πυροσβεστήρας, ανιχνευτής καπνού, κουτί πρώτων βοηθειών και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Δεν απαιτείται αυτοκίνητο για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Χάμπτον

Αυτό το κατάλυμα (εξοχική κατοικία, Χάμπτον) βρίσκεται στο κέντρο της πόλης και στην παραλία. Μπορείτε να επισκεφτείτε πολιτιστικά αξιοθέατα όπως: Θέατρο The American Theatre και John Biggers Murals, ενώ οι ταξιδιώτες που θέλουν να πάνε για ψώνια μπορούν να δοκιμάσουν μέρη όπως: Εμπορικό Κέντρο Peninsula Town Center και Patrick Henry Mall (εμπορικό κέντρο). Ταξιδεύετε με παιδιά; Μπορείτε να επισκεφτείτε αξιοθέατα όπως: Virginia Air and Space Center (μουσείο αεροδιαστημικής) ή να παρακολουθήσετε μια εκδήλωση ή έναν αγώνα σε μέρη όπως: Hampton Coliseum (γήπεδο και συναυλιακό κέντρο). Φροντίστε να δείτε τα ζώα της περιοχής με δραστηριότητες όπως παρατήρηση άγριας πανίδας και παρατήρηση πτηνών.

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Παραλία Buckroe Beach and Park - 4 λεπτά με τα πόδια
  • Πανεπιστήμιο Hampton - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Hampton Coliseum (γήπεδο και συναυλιακό κέντρο) - 12 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Αθλητικό Κέντρο Boo Williams Sportplex - 12 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Βάση Πολεμικής Αεροπορίας Λάνγκλεϊ - 15 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σταθμός του Νιούπορτ Νιούζ: 18 λεπτά οδικώς
  • Νόρφολκ, Βιρτζίνια (ORF-Διεθνές Αεροδρόμιο του Νόρφολκ): 28 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • McDonald's - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Taco Bell - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Dunkin' - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • McDonald's - 8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Golden City - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

4,9

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 5 - Άριστο. 126 από 142 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Καλό. 13 από 142 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 3 - Μέτριο. 1 από 142 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Κακό. 0 από 142 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 1 - Απαίσιο. 2 από 142 σχόλια πελατών" "

4,7/5

Καθαριότητα

5/5

Check-in

5/5

Επικοινωνία

4,9/5

Τοποθεσία

4,9/5

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

4/5 Καλό

Nigel F.

Θετικά: Check-in, επικοινωνία, τοποθεσία, ακρίβεια καταχώρισης
Frisky Dolphin trip
My wife, nephew, niece and I enjoyed our three night stay. The weather cooperated for the most part and we spent a little time on the beach using the private access. We didn't spend a lot of time at the house other than sleeping, as we were exploring Hampton-Norfolk-Virginia Beach for the first time. But it was safe, private and comfortable. There might have been a glitch in communicating with the property maintenance in between the last guest leaving and our arrival as there were a few dirty dishes out and their laundry still in the washing machine when we went to put our bedding in the morning we left. But those were super small inconveniences against all the positives. Liz was a good communicator through the Vrbo message system, which was much appreciated.
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Φεβρουάριο 2024

5/5 Άριστο

lynn s.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Once again!
This is the 3rd or 4th time there. I will be back in July! Always a great time.
Πραγματοποίησε 8 διανυκτερεύσεις τον Φεβρουάριο 2024

5/5 Άριστο

Mary Beth J.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Perfect Getaway
We loved the Frisky Dolphin! It was clean and cozy and had everything we needed! The decks and the views are spectacular and we will be back soon!
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Ιανουάριο 2024

5/5 Άριστο

Gregory F.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Our Frisky Dolphin Stay
We had no complaints. It was nice and spacious and a 50 foot walk to a nice private beach. We were there in December and it was a little chilly, but pleasant. Would definitely stay there again should we be headed to the Hampton area. Kudos to Liz.
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Δεκέμβριο 2023

5/5 Άριστο

Stephen F.

Θετικά: Check-in, επικοινωνία, τοποθεσία, ακρίβεια καταχώρισης
Tucked-away slice of beach life
Frisky Dolphin is a great cottage nestled in between the marshy pines and dunes of Buckroe Beach. The views out of the entire eastern side of the house, via sliding glass doors, are show-stoppers. The house has everything you need to unplug on your own or host a few friends or family members - furniture set-up is great for this. Beyond the beach, which is so close and so great for dog walks, Phoebus and Fort Monroe are a mile+ south with great shops, pubs and seafood. I will definitely return!
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Νοέμβριο 2023

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Liz Paiva

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
My number one priority is providing outstanding customer service. It is of utmost importance my guest have a stress free enjoyable vacation. I grew up on this beach and have lived here most of my life. Hence, I know the area well and live within 2 minutes of "The Frisky Dolphin".

I will go the extra mile to ensure my guest are comfortable and happy as clams during their stay. I am always just a text or phone call away to provide a variety of helpful information from great places to eat to local events happening during your stay. We have 24-hour maintenance in case of an emergency.

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

VERY Unique has it's own swath of private beach directly on the Chesapeake Bay tucked away from the hustle & bustle of overcrowded beaches. Buckroe Beach is a well kept secret mini paradise but quick commute to all the area attractions, eateries, breweries, theme parks, etc..

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

Private beach can fish off shore and take your pet for a walk or swim all year round on the private section of beach behind the Frisky Dolphin spanning the length of the house up to the mean high tide mark. We only ask you abide by the Leash law when outside of the property lines and please keep the beach clear of hooks and fishing gear if you fish from the shore. The views from the rear deck are awesome spectacular sunrises, a variety of marine traffic and all types of land & sea creatures. Mother Nature has kissed these shores.
There is a Bicycle shop around the corner to rent bikes and all types of water supplies for fun on the water. Every summer starting Memorial weekend to Labor Day weekend the city sponsors live music at Buckroe Beach live stage. A variety of music from jazz,old time rock & roll, country,etc..
The Paradise Club on Ft. Monroe provides live entertainment on Thursday directly on the beach with Tiki Bar and delicious food.
Downtown Hampton has a "block Party" with live bands every Friday night with various restaurants/bars and a brewery on the waterfront.

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων

Περισσότερες ιδέες για ενοικιαζόμενες κατοικίες