Ολόκληρο διαμέρισμα

ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ 4PERS 45m2 ήρεμα και καθαρά 6ου ορόφου Denfert Rochereau PARIS 14

Συλλογή φωτογραφιών για ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ 4PERS 45m2 ήρεμα και καθαρά 6ου ορόφου Denfert Rochereau PARIS 14

Περιοχή καθιστικού
Περιοχή καθιστικού
Περιοχή καθιστικού
Δωμάτιο
Εσωτερικοί χώροι
Σχόλια
9,4 στα 10 Εξαιρετικό
1 υπνοδωμάτιο1 μπάνιοΓια 4 άτομα45 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΚλιματισμόςΚλιματισμόςΚλιματισμός
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα
  • Εξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώρος

Απολαύστε την περιοχή

Χάρτης
Paris, Ile-De-France
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΚατακόμβες του Παρισιού (Ιστορική τοποθεσία)7 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΚήπος του Λουξεμβούργου5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΝοτρ-Νταμ9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΠαρίσι (LBG-Λε Μπουρζέ)39 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

1 υπνοδωμάτιο (για 4 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Queen Κρεβάτι

1 μπάνιο

Μπάνιο 1

Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Χώροι

Κουζίνα
Μπαλκόνι
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ 4PERS 45m2 ήρεμα και καθαρά 6ου ορόφου Denfert Rochereau PARIS 14

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ:

Ακόμα κι αν δεχτούμε άμεση κράτηση, πάντα προτιμούμε να έχουμε μια στιγμή διαλόγου πριν ή μετά την κράτηση, προκειμένου να σας γνωρίσουμε καλύτερα και να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας. Επίσης μη διστάσετε να μας γράψετε. Ειλικρινά. Yannick

Σε ένα ασφαλές πολυτελές κτίριο, σε οικόπεδο 1 στρεμμάτων με κήπους, στούντιο 40μ2 με μπαλκόνι 5μ2, νοτιοανατολική έκθεση, με δυνατότητα στάθμευσης. Καταστήματα σε κοντινή απόσταση, οι διάσημοι έμποροι οδό Daguerre και οι τυπικές του παλιού Παρισιού, το Montsouris πάρκο για μια ανάσα φρέσκου αέρα και της φύσης, του Λουξεμβούργου μέσα σε 10 λεπτά, η γρήγορη πρόσβαση σε σταθμούς, αεροδρόμια, και το κέντρο είναι πολλά πλεονεκτήματα για αυτό το μοντέρνο boutique διαμέρισμα. Στα 200 μέτρα από το ξενοδοχείο Mariotts και μπαρ, εστιατόριο, μάγειρας και να πάει, κομμωτήριο, γυμναστήριο και άλλες υπηρεσίες ..... wifi, σύνδεση για ipod, ipad, iphone, καλώδιο με περισσότερα από 100 κανάλια Ανακαινισμένο, πολύ φωτεινό.
6ος όροφος με ασανσέρ, ανοιχτή θέα επιπλωμένη βεράντα
Βρίσκεται κοντά στο Place Denfert-Rochereau

ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΣΕ 5Ε


Απολαύστε τη διαμονή σας στο Παρίσι σε αυτή την όμορφη διεύθυνση, σε ένα κομψό, μοντέρνο διαμέρισμα που βρίσκεται σε ένα ευχάριστο κτήριο στην οδό Emile Dubois, στην καρδιά του 14ου διαμερίσματος. Το διαμέρισμα βρίσκεται στον 6ο όροφο της κατοικίας.

Καλύπτει μια έκταση 40 τ.μ., φωτεινό, άνετο χώρο για να φιλοξενήσει 4 άτομα. Η κουζίνα είναι ανοιχτή στο σαλόνι με βιβλιοθήκη κρεβάτι, ένα καλλιτεχνικό διακόσμηση και το σχεδιασμό. Το διπλανό υπνοδωμάτιο με διπλό κρεβάτι έχει τη δική του τηλεόραση με επίπεδη οθόνη και προσφέρει βέλτιστη προστασία της ιδιωτικής ζωής χάρη στην ξύλινη συρόμενες πόρτες της. Το μπάνιο θα σας γοητεύσει από την λεκάνη του και μεγάλο ντους τροπικής βροχής-τύπο του. Τέλος, μια μικρή βεράντα με απεριόριστη θέα τις στέγες του Παρισιού.

Κοντά στο Denfert Rochereau, η περιοχή έχει διατηρήσει εορταστικό χαρακτήρα. Αρκετές φήμης θέατρα και πολλές καφετέριες καλέσει ψυχαγωγίας. Μην διστάσετε να πάει στο Rue Daguerre που είναι πεζών, αλλά και στο Port Royal λεωφόρο, με επένδυση από κτίρια Haussmann, για να απολαύσετε παριζιάνικο αγορά, ή στο καταπράσινο Parc Montsouris. Κατάλληλο για τις επαγγελματικές σας, θα είστε μέσα σε λίγα λεπτά από το τραμ στο Porte de Versailles και τις πολλές γραμμές μέσα μαζικής μεταφοράς προσβάσιμα στους πρόποδες του ακινήτου σύμφωνα με τις επιθυμίες σας μεταφέρουν σε άλλες περιοχές του Παρισιού.


Πρώτη περιγραφή από μία εκμετάλλευση (παραθεριστή)?

Κατ 'εξαίρεση το ευρύχωρο διαμέρισμα σε μια υπέροχη περιοχή? Αυτό το διαμέρισμα πλήρως ανακαινισμένο κλήσεων Μάρτιο / Απρίλιο του 2017 σε ένα πολύ υψηλό επίπεδο. Ένα ορθάνοιχτα αεροπλάνο σαλόνι και τραπεζαρία περιλαμβάνει μοντέρνα επίπλωση και εξοπλισμό, τηλεόραση επίπεδης οθόνης με καλωδιακά σταθμούς και ένα μεγάλο μπαλκόνι. Η κουζίνα περιλαμβάνει ψυγείο πλήρους μεγέθους, φούρνος μικροκυμάτων, μαγειρική εστία, φούρνος, πλυντήριο πιάτων και πολλαπλές συσκευές και μηχανές καφέ. Το διαμέρισμα έχει κεντρική θέρμανση καθώς και κλιματισμό σε όλα τα υπνοδωμάτια και το καθιστικό.
Υπάρχουν 3 πολύ ευρύχωρα υπνοδωμάτια που μπορούν να διαμορφωθούν σε διπλή ή μονά κρεβάτια με λευκά είδη ποιότητας και εξαρτήματα. Το κύριο υπνοδωμάτιο και 2ο υπνοδωμάτιο μοιράζονται μια μακρά μπαλκόνι με θέα στον Πύργο του Άιφελ. Η τρίτη κρεβατοκάμαρα: διαθέτει ιδιωτικό μπαλκόνι με θέα στο παριζιάνικο κτίρια.
Άφθονο χώρο αποθήκευσης είναι διαθέσιμες στο ευρύ walk-in ντουλάπα χώρο για qui ΕΧΕΙ ρούχα, παλτά και αποσκευές. Το διαμέρισμα διαθέτει δύο πολύ μοντέρνα μπάνια και μια ξεχωριστή τουαλέτα. Το κύριο μπάνιο: έχει ένα πλυντήριο / στεγνωτήριο και το δεύτερο μικρότερο μπάνιο είναι ιδανικό για τους επισκέπτες στο 3ο υπνοδωμάτιο.
Αυτό το διαμέρισμα είναι σημαντικά μεγαλύτερο από το παρισινό διακοπών σας αφήνει και τοποθετείται σε έξι λεπτά με τα πόδια από το RER γραμμή Β προς το αεροδρόμιο Charles de Gaulle και τη Βόρεια σιδηροδρομικό σταθμό και το λεωφορείο για το αεροδρόμιο Orly. Υπάρχει μια μεγάλη εμπορική περιοχή και σε κοντινή απόσταση Πολυάριθμες σούπερ μάρκετ σε κοντινή απόσταση. Το πιο κοντινό σουπερμάρκετ απέχει 2 λεπτά με τα πόδια, σε απόσταση 3 λεπτών ζαχαροπλαστικής και ένα ευρύ Monoprix απέχει 5 λεπτά με τα πόδια.

Διαχειριστής καταλύματος

Mr Hornain

Γλώσσες

Αγγλικά, Γαλλικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Κουζίνα
Πλυντήριο
Κλιματισμός
Εξωτερικός χώρος

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 18 ετών
Check out πριν από τις 11:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός επαγγελματία οικοδεσπότη. Η παροχή καταλύματος σχετίζεται με το ελεύθερο επάγγελμά του, την επιχειρηματική του δραστηριότητα ή την εργασία του.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα – εξετάστε το ενδεχόμενο να φέρετε μαζί σας φορητό ανιχνευτή.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Αριθμός εγγραφής καταλύματος 7511400870523

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Οι συναλλαγές σε μετρητά σε αυτό το κατάλυμα δεν μπορούν να υπερβαίνουν το ποσό των 1000 EUR εξαιτίας των εθνικών κανονισμών. Για περισσότερες λεπτομέρειες επικοινωνήστε με το κατάλυμα χρησιμοποιώντας τα στοιχεία στην επιβεβαίωση κράτησης.

Σχετικά με την περιοχή

Παρίσι

Αυτό το κατάλυμα (διαμέρισμα) βρίσκεται στο κέντρο της πόλης και δίπλα σε γήπεδο γκολφ (14ο Αροντισεμάν, Παρίσι). Μπορείτε να επισκεφτείτε μερικά από τα πολιτιστικά αξιοθέατα της περιοχής όπως: Μουσείο του Λούβρου και Musee d'Orsay (μουσείο), ενώ στα σημαντικά σημεία ενδιαφέροντος της περιοχής συγκαταλέγονται τα εξής: Νοτρ-Νταμ και Κατακόμβες του Παρισιού (Ιστορική τοποθεσία). Μπορείτε να παρακολουθήσετε μια εκδήλωση ή έναν αγώνα σε μέρη όπως: Μπερσί Αρένα, αλλά βρείτε χρόνο να επισκεφτείτε και αυτό το κορυφαίο αξιοθέατο της περιοχής: Κήπος του Λουξεμβούργου. Φροντίστε να δείτε τα ζώα της περιοχής με δραστηριότητες όπως παρατήρηση άγριας πανίδας και παρατήρηση πτηνών.
Χάρτης
Paris, Ile-De-France

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Κατακόμβες του Παρισιού (Ιστορική τοποθεσία) - 7 λεπτά με τα πόδια
  • Κήπος του Λουξεμβούργου - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Πάνθεον - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Νοτρ-Νταμ - 9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Μουσείο του Λούβρου - 10 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σταθμός Saint-Jacques: 3 λεπτά με τα πόδια
  • Σταθμός Paris Denfert-Rochereau: 5 λεπτά με τα πόδια
  • Αεροδρόμιο Ορλί (Ory): 12 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • McDonald's - 8 λεπτά με τα πόδια
  • Saint-Jacques - 4 λεπτά με τα πόδια
  • Café Daguerre - 8 λεπτά με τα πόδια
  • Café du Rendez-Vous - 8 λεπτά με τα πόδια
  • Indiana Café - 7 λεπτά με τα πόδια

Σχόλια

9,4

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 22 από 31 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 8 από 31 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 31 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 1 από 31 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 31 σχόλια πελατών" "

8,8/10

Καθαριότητα

10/10

Check-in

9,8/10

Επικοινωνία

9,4/10

Τοποθεσία

9,8/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

8/10 Καλό

Maria B.

Θετικά: Check-in, επικοινωνία, τοποθεσία, ακρίβεια καταχώρισης
Lovely stay
Great location close to supermarkets, cafes, eating establishments and metro station. Welcoming and safe surroundings with friendly and helpful residents and building manager. The host and his family were very kind allowing us to check in early, helpful with wifi and even provided us with cold ice pack. Would have liked it to be cleaner but overall a great stay.
Πραγματοποίησε 8 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2023

10/10 Άριστο

Frédéric R.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Excellent séjour
Nous avons adoré l’appartement. Le propriétaire a répondu à toutes nos questions rapidement. Très bien situé. Nous espérons louer cet appartement de nouveau.
Πραγματοποίησε 31 διανυκτερεύσεις τον Ιούνιο 2023

10/10 Άριστο

Marc C., Cypress, TX

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Fantastic apartment in a great location
Such a nice apartment! The space was perfectly used—it felt like an even larger space than it was. Tons of storage everywhere. Very clean. The building is well kept, the neighbors very quiet, and super close to the RER and Metro.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Μάιο 2023

10/10 Άριστο

Alfredo B.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Spacious Apartment, Great Terrace, Close to Metro
The apartment is in a very nice modern building on the 6th floor with a wonderful terrace. For me, a terrace is a must on those days I just want to take a break from restaurants, enjoy a meal and sun and music, and look out over the neighborhood. The apartment has a very comfortable pull down bed - important to me as I am tall (6'4") and appreciate a nice firm mattress that is long enough. The owner Yannick and his son Vitia were very helpful and responsive. The apartment is a five minute walk from the Metro - and from there you can go to all spots in Paris. The local Rue Daguerre, with its fresh market stalls - fish, cheese, bread, chocolate - is a must. The building is clean, the residents friendly, many markets and restaurants close by. And if you want to get in a long walk, you can always forego the Metro and walk to the Eiffel Towel, Notre Dame and so on. High recommend.
Πραγματοποίησε 17 διανυκτερεύσεις τον Μάιο 2023

10/10 Άριστο

Laura A.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Perfect for us
We are a family of 4, myself, my husband and our 2 x 20 something daughters. We stayed for 7 nights and found the location to be fantastic. So close to metro and RER, wonderfully quiet at night, safe, and close to shops, restaurants and markets. Great residential feel. I would stay again as the apartment made us feel like locals.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Μάιο 2023

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Mr Hornain

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη

Γλώσσες:

Αγγλικά, Γαλλικά
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων