Ξύλινο σπιτάκι στον προορισμό Los Barriles, BCSΙδιώτης οικοδεσπότης

Καταπληκτικές Θέα στον Ωκεανό, Κοντά στην παραλία, Ειρηνικό, Κολύμβηση με αναπνευστήρα, Καγιάκ, Ποδηλασία, Wi-Fi

Καταπληκτικές Θέα στον Ωκεανό, Κοντά στην παραλία, Ειρηνικό, Κολύμβηση με αναπνευστήρα, Καγιάκ, Ποδηλασία, Wi-Fi

Συλλογή φωτογραφιών για Great Ocean Views, Fast Wi-Fi, Pickleball, Near Beach, Kayaks, Bikes, Snorkeling

Παραλία
Παραλία
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Δωμάτιο
Παραλία

Επισκόπηση καταλύματος Καταπληκτικές Θέα στον Ωκεανό, Κοντά στην παραλία, Ειρηνικό, Κολύμβηση με αναπνευστήρα, Καγιάκ, Ποδηλασία, Wi-Fi

9,8 στα 10 Εξαιρετικό
1 υπνοδωμάτιο1 μπάνιοΓια 2 άτομα111 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • ΤζακούζιΤζακούζιΤζακούζι
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα
  • Μπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλ
  • ΚλιματισμόςΚλιματισμόςΚλιματισμός
  • Εξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώρος
  • Θέα στον ωκεανόΘέα στον ωκεανόΘέα στον ωκεανό

Εξερευνήστε την περιοχή

Los Barriles, BCS
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΣχολή ExotiKite Kiteboarding9 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία του Los Barriles11 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία Buena Vista12 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΔιεθνές Αεροδρόμιο Los Cabos (SJD), Σαν Χοσέ ντελ Κάμπο, Μπάχα Καλιφόρνια Σουρ60 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

1 υπνοδωμάτιο (για 2 άτομα)

1 μπάνιο

Μπάνιο 1

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Κουζίνα
Μπαλκόνι

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Καταπληκτικές Θέα στον Ωκεανό, Κοντά στην παραλία, Ειρηνικό, Κολύμβηση με αναπνευστήρα, Καγιάκ, Ποδηλασία, Wi-Fi

«Πύργος Ραπουνζέλ» είναι 1200 τετραγωνικά. Ft., Ιδιωτική Casita (ξενώνας) με μαγευτική θέα του τιρκουάζ νερά και τις καταπράσινες βουνοκορφές του Los Barriles. 3 μίλια από την πόλη, είναι η τέλεια απόδραση από τη φασαρία των μελών.

Κάθε βράδυ θα παρασυρθείτε για ύπνο με τον ήχο του ωκεανού και το πρωί θα ξυπνήσετε με εντυπωσιακές ανατολές.

Ένα 4 λεπτά με τα πόδια κάτω από μια μαγική, ελίσσεται Arroyo δρόμος σας φέρνει σε μια ήσυχη παραλία με υφάλους μεγάλη ψαροντούφεκο, καγιάκ, σέρφινγκ, kite boarding και ψάρεμα.

Η κάσιτα διαθέτει δραματικά ψηλά ταβάνια και τοξωτά παράθυρα. Τα πλακάκια Saltillo προσφέρουν μεξικάνικη γοητεία και ομορφιά.

Το άνετο υπνοδωμάτιο και το πλήρες μπάνιο βρίσκονται στον τρίτο όροφο και προσφέρουν εκπληκτική θέα. Στο ισόγειο υπάρχει η κουζίνα / καθιστικό, και ο πρώτος όροφος διαθέτει ένα τεράστιο γκαράζ.

Ακριβώς έξω από την μπροστινή πόρτα είναι ένα οικογενειακό μέγεθος ζεστό μπανιέρα! Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να ξεκουραστείτε στο πέτρινο λουτρό τη νύχτα με ένα δροσιστικό ποτό, ενώ κοιτάζοντας τη θάλασσα και τα αστέρια.

Οι δύο εξωτερικές βεράντες προσφέρουν όμορφη θέα στη θάλασσα του Κορτέζ, και είναι ένα εξαιρετικό μέρος για φαγητό, λουσμένο στον ήλιο, ή απλά διαβάζοντας ένα βιβλίο. Από τη στιγμή που βρίσκονται στη ζώνη της μπανάνας, οι θερμοκρασίες το χειμώνα είναι πολύ θερμότερη από ό, τι άλλες περιοχές του Los Barriles.

Μοιραστείτε αναψυχής 'παιχνίδια' μας: ποδήλατα βουνού 2, και 2 καγιάκ .. Ένα καγιάκ έχει συσταθεί για την αλιεία, και το άλλο είναι καλό για τα τουριστικά ή κύμα ιππασία. Αυτά τα καλούδια είναι όλα δωρεάν!

Ιστιοσανίδες, kite σύνορα, surfers και δύτες: μαθήματα και ενοικίαση εξοπλισμού είναι διαθέσιμα. Standup συμβούλια κουπί είναι επίσης διαθέσιμα σε ένα τοπικό κατάστημα ενοικίασης.

Εάν σας αρέσει η τουρσιά μπάλα, έχουμε όμορφα νέα γήπεδα μπισκότα για πέντε λεπτά από το σπίτι μας. Εάν δεν έχετε δοκιμάσει το pickle ball, το συνιστούμε ιδιαίτερα. Είναι πολύ διασκεδαστικο! Οι κλάσεις και ο εξοπλισμός διατίθενται σε λογικές τιμές.

Δεδομένου ότι έχουμε έρθει εδώ για τα τελευταία 20 χρόνια, μπορούμε να σας κατευθύνουμε στις αγαπημένες παραλίες μας, μονοπάτια ποδηλασίας βουνού, τρύπες για ψαροντούφεκο, κολύμβηση με αναπνευστήρα, καγιάκ ταξίδια, ιδιωτικά διαλείμματα surf, εστιατόρια και άλλα μυστικά σημεία. Μας αρέσει να βοηθούν τους πελάτες μας να έχουν μια μεγάλη διακοπές!

Kite σύνορα: Casita μας Turtle Cove θέα, μία από τις λιγότερο πολυσύχναστες εκτοξεύσεις kite boarding. Η παραλία αυτή αποτελεί ένα από τα λίγα διαλείμματα κύμα στην περιοχή. North Beach, μια άλλη δημοφιλής παραλία kite boarding απέχει 5 λεπτά νότια.

Turtle Cove διαθέτει επίσης το καλύτερο ψαροντούφεκο ύφαλο στο Λος Barriles. Θα δείτε εκατοντάδες των τροπικών ψαριών μόλις λίγα χιλιόμετρα από την ακτή.

Καγιάκερ, απομονωμένη παραλία μας, σας δίνει ένα τέλειο σημείο εκκίνησης για περιπέτειες στον ωκεανό σας. Φανταστείτε που αρχίζει την ημέρα κωπηλασία σας ανάμεσα σε εκατοντάδες όμορφες ακτίνες Manta. Φαλαινών και δελφινιών θεάσεις είναι επίσης κοινά και μπορούν να παρέχουν καγιάκερ με την συγκίνηση της ζωής.

Οι ψαράδες! Γνωρίζουμε ποιοι είναι οι καλοί κυβερνήτες είναι, και μπορείτε να πάρετε μια έκπτωση σε μια βάρκα. Άριστη εξυπηρέτηση οδηγός είναι διαθέσιμος για την μύγα και surf casting αλιέων.

Το Casita βρίσκεται κοντά σε μερικά από τα καλύτερα θαλάσσια αλιεία στην περιοχή. Παρακολουθήστε τους πελεκάνους, πιάστε τη ράβδο σας και πηγαίνετε να πιάσετε μερικά Roosterfish, Sierra, Pargo και Jack Crevalles.

Αν θέλετε να νοικιάσετε ένα ATV, μπορούμε να προτείνουμε το καλύτερο πρακτορείο ενοικίασης. Για να φτάσετε στην πόλη και να εξερευνήσετε, το ATV είναι το μόνο που χρειάζεστε πραγματικά. Είναι επίσης πολύ διασκεδαστικό! Ένα από τα αγαπημένα μας περιπέτειες είναι ένα ταξίδι ATV στους καταρράκτες. Πακέτο με ένα πικ-νικ και να κολυμπήσουν στην απομονωμένη πισίνα, που περιβάλλεται από όμορφους βραχώδεις σχηματισμούς. Τις περισσότερες φορές θα έχετε όλο το μέρος για τον εαυτό σας.

Εάν είστε ψαράδες, ένα ATV σας δίνει ένα τεράστιο πλεονέκτημα στην εκδίωξη αυτών των ψαριών κόκορα. Αγωνιστικά κάτω από την παραλία στην επιδίωξη των ψαριών παιχνίδι διατροφή είναι μια εμπειρία που παράγουν αδρεναλίνη!

Είστε ευπρόσδεκτοι να βοηθήσετε τον εαυτό σας στα ωραία οπωροφόρα δέντρα μας. Φανταστείτε φρέσκο ​​γκρέιπφρουτ, πορτοκάλια, λάιμ, παπάγια, μάνγκο και ακριβώς έξω από την πόρτα σας.

Αν χρειάζεστε περισσότερο χώρο για την οικογένεια και τους φίλους, το Casa Turtle Cove είναι ακριβώς δίπλα, και θα κοιμηθεί μέχρι 9.

Εάν η οικογένειά σας περιλαμβάνει ένα βρέφος, μπορούμε να παρέχουμε ένα παχνί, απλά ενημερώστε μας εκ των προτέρων.

Παρακαλούμε να μας ενημερώσετε αν θα θέλατε νόστιμα μεξικάνικα γεύματα ετοιμάζονται και παραδίδονται στο τραπέζι σας. Δώσε μας μια-δυο μέρες προειδοποίηση.

Πύργος Ραπουνζέλ διαθέτει υψηλής ταχύτητας Wi-Fi.

Ελάτε να χαλαρώσετε και να αφήσει κάτω τα μαλλιά σας σε Πύργο Ραπουνζέλ!

"Υποσχέστε μόνο τι μπορείτε να παραδώσετε. Στη συνέχεια, παραδώστε περισσότερα από όσα υποσχεθείτε. "

Λέξεις-κλειδιά: Casita (Ξενώνας)

Διαχειριστής καταλύματος

John or Camilla Ford

Γλώσσες

Αγγλικά, Ισπανικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Τζακούζι
Κουζίνα
Κλιματισμός
Εξωτερικός χώρος
Θέα στον ωκεανό
Μπάρμπεκιου γκριλ

Κανόνες καταλύματος

Διατίθεται ευέλικτο check in (επικοινωνήστε με τον οικοδεσπότη πριν την άφιξη)
Διατίθεται ευέλικτο check out (επικοινωνήστε με τον οικοδεσπότη για τις λεπτομέρειες)

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος

Σχετικά με την περιοχή

Los Barriles

Αυτό το κατάλυμα (σαλέ) βρίσκεται στην πόλη Los Barriles. Ένα από τα τοπικά σημεία ενδιαφέροντος είναι το εξής: Σχολή ExotiKite Kiteboarding, ενώ μπορείτε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής σε μέρη όπως: Παραλία του Los Barriles και Παραλία Buena Vista. Ανακαλύψτε τις υδάτινες περιπέτειες της περιοχής με Τζετ σκι σε κοντινή απόσταση και βόλτα με καγιάκ κοντά σας ή απολαύστε την ύπαιθρο με Πεζοπορία σε κοντινή απόσταση και ποδηλασία βουνού.

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Σχολή ExotiKite Kiteboarding - 9 λεπτά με τα πόδια
  • Παραλία του Los Barriles - 11 λεπτά με τα πόδια
  • Παραλία Buena Vista - 12 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία της La Ribera - 34 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία Punta Colorada - 43 λεπτά με το αυτοκίνητο

Εστιατόρια

  • Smokeys Grill n Cantina - 7 λεπτά με τα πόδια
  • Bay View Bar and Grill - 12 λεπτά με τα πόδια
  • La Fogata - 10 λεπτά με τα πόδια
  • Lazy Dazes - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • La Playa restaurante & bar - 16 λεπτά με τα πόδια

Σχόλια

9,8

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 39 από 46 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 6 από 46 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 1 από 46 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 46 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 46 σχόλια πελατών" "

9,2/10

Καθαριότητα

8,0/10

Παροχές

10/10

Κατάσταση καταλύματος & παροχές

10/10

Φιλικό προς το περιβάλλον

9,8/10

Check-in

10/10

Επικοινωνία

9,8/10

Τοποθεσία

9,8/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

8/10 Καλό

Darlene

Θετικά: Καθαριότητα, παροχές, κατάσταση καταλύματος & παροχές, επικοινωνία
Quaint, charming and tranquil. Renting a quad important, made for a lot of adventure and easy to drive to restaurants . We were able to drive to Tres Palmas pickleball resort right down the road and watch the championship matches. Quadding on the beach was fun and a led us to get closer to the Kite Boarding enthusiasts. It was a great time for us. John was especially helpful with any questions I had. .
Πραγματοποίησε 11 διανυκτερεύσεις τον Μάρτιο 2024

8/10 Καλό

Steven T.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
1st Baja trip
Super convenient to nearby Barilles, friends at Playa Norte, great morning whale watching from the balcony. Private and safe!
Πραγματοποίησε 10 διανυκτερεύσεις τον Φεβρουάριο 2024

10/10 Άριστο

beth d.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Private getaway with Gorgeous Views
The hosts were excellent! Went above & beyond, even offering to help when we got sick! The views did not disappoint and the 1 bedroom, with private bath and separate downstairs kitchen/sitting area was all appointed very BaJa style…. Which was perfect! Had everything you would want in a home away from home 🏡
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Φεβρουάριο 2023

10/10 Άριστο

Judith P.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Sweet casita, terrific views.
Unusual but very sweet 2-story casita. Sliding doors on both levels open out to views southeast over the Gulf; sunrises particularly gorgeous. Great base for exploring Baja Sur in multiple directions. A number of restaurants in town with tasty Mexican food. Overall a great find; helpful and friendly owners in adjacent home.
Πραγματοποίησε 9 διανυκτερεύσεις τον Ιανουάριο 2023

8/10 Καλό

Farrell N.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Beautiful Location
Easy access to beach!
Πραγματοποίησε 21 διανυκτερεύσεις τον Φεβρουάριο 2022

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από John or Camilla Ford

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
We are a family of three (not including our pets!) We moved to Los Barriles from San Francisco when our daughter was 5 months old. We thought we would stay just 6 months, but doors kept opening, and we ended up building our house, working, and sending our daughter to school there. We now have more friends and connections in Los Barriles than in the States. We are currently living in Northern California because our daughter wanted to attend High School in the States. Now, we spend vacations only in Los Barriles. (At least for the next four years).

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

After renting for five years in Los Barriles, we decided to build a home. We loved the locations: the beautiful, winding arroyo leading to the sea, the proximity to the sea, yet protection from the wind, amazing view, and kind, peaceful neighbors. We had been visiting LB for vacations and for wind-surfing. It became a favorite of ours because how far away it seems, yet how easy it is to travel there. Plus, it has all the beauty and peace of other exotic places, but also all the conveniences.

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

John built the house so that each room would have a view. He wanted high ceilings so people could enjoy the space. The first trees we planted were fruit trees: mango, orange, lime, banana, and mandarin. The thing that made us fall in love with the place was the arroyo which we use as a path to the sea. We swim at least twice a day, so the path is well worn. We love to share our home with people.

Γλώσσες:

Αγγλικά, Ισπανικά
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων

Περισσότερες ιδέες για ενοικιαζόμενες κατοικίες