Ολόκληρο διαμέρισμα

Το Παλάτι Sunshine!

Το Παλάτι Sunshine!

Συλλογή φωτογραφιών για The Sunshine Palace! Steps from the Beach & Fresh Local Seafood! Book Now!

Εσωτερικοί χώροι
Εσωτερικοί χώροι
Εσωτερικοί χώροι
Ιδιωτική κουζίνα
Ιδιωτική κουζίνα

Επισκόπηση καταλύματος Το Παλάτι Sunshine!

Σχόλια
9,8 στα 10 Εξαιρετικό
2 υπνοδωμάτια2 μπάνιαΓια 6 άτομα126 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • ΠισίναΠισίναΠισίνα
  • ΤζακούζιΤζακούζιΤζακούζι
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο
  • ΚλιματισμόςΚλιματισμόςΚλιματισμός

Εξερευνήστε την περιοχή

Χάρτης
Bonita Springs, FL
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΘαλάσσιο Πάρκο Bonita Beach Park4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία Barefoot4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία Bonita Springs Public Beach6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΦορτ Μάιερς, Φλόριντα (FMY-Page Field)41 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

2 υπνοδωμάτια (για 6 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 King Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

2 Μονά Κρεβάτια

2 μπάνια

Μπάνιο 1

Soap · Towels provided · Bathtub · Toilet · Shower only

Μπάνιο 2

Σαπούνι · Παρέχονται πετσέτες · Μπανιέρα ή ντουζιέρα · Τουαλέτα

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Κουζίνα

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Το Παλάτι Sunshine!

Όμορφα διακοσμημένα και άνετα για τη ιδανικές διακοπές. Όλες οι ανάγκες του σπιτιού, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε τις διακοπές σας κάνοντας τις αναμνήσεις και χαλάρωσης από το θέρετρο πισίνα με καταρράκτη. Τα υπνοδωμάτια διάσπαση αφήνουν αρκετό χώρο ανάμεσα σε εσάς και τους καλεσμένους σας. Φυσικά, Bonita Village διαθέτει ειδικές παροχές και απέχει μόλις 180 δευτερόλεπτα από τον Κόλπο! Καλέστε μας σήμερα με τις ερωτήσεις σας και ετοιμαστείτε να απολαύσετε ένα εκλεκτό κατοικία, μια υπέροχη κοινότητα και την τέλεια τοποθεσία ακριβώς στο κέντρο του τα πάντα θα θέλετε να κάνετε όταν στη Φλόριντα! Σταματήστε Κέντρο Υποδοχής μας για να δείτε τις δωδεκάδες των δραστηριοτήτων που είναι διαθέσιμες στη γύρω περιοχή! «Απλά καλέστε Pat" για να κάνετε κράτηση τη διαμονή σας σήμερα στο 239-707-9163.

Διπλανό γραφείο μας παρέχει, επίσης, πρόσβαση σε ηλεκτρονικό υπολογιστή, φαξ, φωτοαντιγραφικό μηχάνημα, το οποίο είναι δωρεάν όταν μίσθωση από τη Φλόριντα Ενοικιάσεις από τον κόλπο!

Επισκεφθείτε το Κέντρο Υποδοχής μας στο 3570 Bonita Beach Rd. για να δείτε μια σειρά από τοπικά αξιοθέατα. Οι πελάτες μας λαμβάνουν ένα βιβλίο Δραστηριότητες για εύκολη σχεδιασμό σχετικά με το τι θα κάνουμε στη συνέχεια. Φυσικά, οι παραλίες μας είναι πεντακάθαρες! Υπάρχει ένα πλήθος από γήπεδα γκολφ, εστιατόρια, μαρίνες, οικο-περιηγήσεις, τα πάρκα, τα αξιοθέατα και τις δραστηριότητες της κοινότητας μπορεί να θέλετε να βάλετε στη λίστα σας.

Σας προσκαλούμε να ζήσετε αυτή την κεντρική τοποθεσία Bonita Springs κατοικίας, και να ανακαλύψετε τα δεκάδες μέρη για διασκέδαση για να παίξει. Επίσκεψη του Ντοκ Beach House για ένα μοναδικό ηλιοβασίλεμα, και ποιος ξέρει, ίσως να δούμε μια πράσινη λάμψη!

Υπόσχεση μας ... θα κάνουμε τα πάντα για να βεβαιωθείτε ότι αυτό το διακοπές ξεπερνά τις προσδοκίες σας!

Σας προσφέρουμε κάτι για όλους! Οι λάτρεις της παραλίας μπορούν να απορροφούν τα πόδια τους στα ζεστά αμμουδιά της Bonita Beach, ενώ οι αγοραστές βρείτε μεγάλη αγοράζει μόνο λίγα λεπτά με τα πόδια στο Coconut Point Mall, το μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο της Νότιας Φλόριντα. Miromar Καταστήματα θα ενθουσιάσει επίσης το σοβαρό κυνηγό παζάρι.

Είμαστε μόνο ένα τηλεφώνημα μακριά όταν θα πρέπει να γνωρίζετε περισσότερα για την περιοχή. Αν σας αρέσει το φαγητό έξω, υπάρχουν κυριολεκτικά δεκάδες εστιατόρια μέσα σε 15 λεπτά! Υπάρχουν πάνω από 20 εστιατόρια μέσα σε ένα μίλι. Έχουμε μια σειρά από υπαίθριες δραστηριότητες για να εξερευνήσετε, καθώς και διασκεδαστικά πράγματα για τα παιδιά καθώς και ενήλικες. Μίνι γκολφ είναι μόλις ένα τετράγωνο μακριά, και την πραγματική γκολφ είναι παντού. Μπορούμε να παρέχουμε μια λίστα με 130 γήπεδα γκολφ περιοχή από την οποία να επιλέξει την επόμενη φορά μπλουζάκι σας. Υπάρχουν μουσεία, ζωολογικός κήπος, περιηγήσεις τρόλεϊ, εκθέματα, εκθέσεις τέχνης, και πολλά άλλα, όπως φαίνεται παρακάτω!

Για να νοικιάσετε ένα σκάφος, το διοικητικό συμβούλιο κουπί, καγιάκ, τζετ σκι ή να ναυλώσουν ένα sight-seeing / αλιευτικό ταξίδι Υπάρχει ένα τοπικό μαρίνες μόλις 30 δευτερόλεπτα μακριά και ένα άλλο ακριβώς γύρω από τη γωνία. Πολυάριθμες οικο-περιηγήσεις είναι επίσης κοντά στο χέρι. Αρκετές προσφορά κανό και καγιάκ μονοπάτια μέσα ατίθαση (και εξημέρωσε) εκβολές ποταμών.

Οι παίκτες του τένις μπορούν να παίξουν στο φιλικό Tennis Club που βρίσκεται ακριβώς κάτω από το δρόμο. Κατά τη διάρκεια των αντίστοιχων εποχών τους, μπορεί κανείς να απολαύσει τα παιχνίδια Red Sox και τα δίδυμα κατάρτιση άνοιξη, Πανεπιστήμιο ΟΕΣΟ μπάσκετ και μπέιζμπολ, χόκεϊ και Everblades. Είμαστε κυριολεκτικά είναι απλώς μια λυκίσκου, παραλείψτε ή ένα άλμα σε μια σειρά από αθλητικές δραστηριότητες.

Για ένα ευχάριστο βράδυ έξω υπάρχει κάθε είδος μουσικής που προσφέρεται σε μια σειρά από συλλόγους. Μερικά ασκήσει στο υπαίθριο Chickee / Tiki καλύβες, ενώ άλλοι είναι state-of-the-art νυχτερινά κέντρα. Αν σας αρέσει η Τέχνη μπορεί να προτιμάτε ένα βράδυ στο Φιλαρμονική, ή βήμα επάνω μια εγκοπή με την επίσκεψη πολυσύχναστη Fifth Avenue στο κέντρο της Νάπολης.

Εμείς απολαμβάνουν γρήγορη και εύκολη πρόσβαση στο Regional Airport Southwest (RSW), η οποία είναι μόλις 25 λεπτά μακριά.

Για γρήγορες απαντήσεις στις ερωτήσεις σας απλά τηλεφωνήστε Pat »στο (239) 707 έως 9.163. Θα αγαπάμε σας εμπειρίες, διασκέδαση και τρόπο ζωής οι προσφορές Sunshine Palace!

Λέξεις-κλειδιά: Bonita Village, Bonita Springs, Βόρεια Νάπολη, Bonita Beach, Barefoot Beach, Resort Pool, Εποχιακή ενοικίαση, Εβδομαδιαία ενοικίαση, Μηνιαία Ενοικίαση, Επιπλωμένο, Ενοικίαση Φλόριντα, 3 υπνοδωμάτια ενοικιάσεις για διακοπές, τριών υπνοδωματίων ενοικιάσεις για διακοπές, Bonita Springs Ενοικίαση.

Διαχειριστής καταλύματος

Patricia 'Pat' Scott
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Πισίνα
Τζακούζι
Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Check out πριν από τις 10:30 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών
Large Resort Pool with water fall & beach entry

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα
Smoking is not allowed on lanais or residences.

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός επαγγελματία οικοδεσπότη. Η παροχή καταλύματος σχετίζεται με το ελεύθερο επάγγελμά του, την επιχειρηματική του δραστηριότητα ή την εργασία του.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα – εξετάστε το ενδεχόμενο να φέρετε μαζί σας φορητό ανιχνευτή.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχεται το ακόλουθο μέτρο ασφαλείας: κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Προτείνεται η χρήση αυτοκινήτου για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Bonita Springs

Αυτό το κατάλυμα (διαμέρισμα) βρίσκεται κοντά σε θεματικά πάρκα (Μπόνιτα Σορς, Bonita Springs) και κοντά στην παραλία. Μπορείτε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής σε μέρη όπως: Παραλία Barefoot και Παραλία Bonita Springs Public Beach, ενώ μερικά από τα δημοφιλή αξιοθέατα της περιοχής είναι τα εξής: Στάδιο Hertz Arena και Ζωολ. Κήπος Καρίμπιαν Γκ.. Θέλετε να απολαύσετε μια εκδήλωση ή έναν αγώνα όσο βρίσκεστε εδώ; Μπορείτε να δείτε τις διοργανώσεις σε αυτά τα μέρη: Naples-Fort Myers Greyhound Track (κυνοδρόμιο) ή Φρούριο Alte Kaserne. Φροντίστε να δείτε τα ζώα της περιοχής με δραστηριότητες όπως παρατήρηση άγριας πανίδας και παρατήρηση πτηνών.
Χάρτης
Bonita Springs, FL

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Θαλάσσιο Πάρκο Bonita Beach Park - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία Barefoot - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Μονοπάτι Promenade at Bonita Bay - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία Bonita Springs Public Beach - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Naples-Fort Myers Greyhound Track (κυνοδρόμιο) - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Φορτ Μαίρς, FL (RSW-Διεθνής Νοτιοδυτικής Φλόριδας): 25 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • McDonald's - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Dunkin' - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Jersey Mike's - 2 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Wingstop - 2 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Papa John's Pizza - 2 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

9,8

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 30 από 33 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 2 από 33 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 1 από 33 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 33 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 33 σχόλια πελατών" "

10/10

Καθαριότητα

9,8/10

Check-in

10/10

Επικοινωνία

9,6/10

Τοποθεσία

10/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

6/10 Μέτριο

Ewerton S.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία
Great place, but treated unfairly due to a mishap
In summary, we were caught off-guard by an additional cleaning fee taken out of our security deposit. But we want to be fair on our review. The property we initially chose was not available anymore, but the property manager did everything to find us another comparable unit. My wife and I stayed with our newborn daughter for a total of 3 weeks. The condo unit was very charming and nice, really convenient with everything you need to spend time with your family. The property also has two pools and a clubhouse, and everything was great, clean and accessible. This place is just 5 minutes away from Bonita Beach, which is beautiful (if you can find a place to park). So all in all we would give 4.5 stars for this property, however we were charged extra for cleaning, which was for flushing a toilet, pick towels out of the ground and clean a kitchen. Yes, we left an unflushed toilet, we really sorry for that, but we were dealing with a newborn screaming as we left. Our fault, after all. Yet, we were charged a total cleaning fee because of this mishap that was double the initial fee for the entire unit (of 3 bedrooms, 2 baths!). We really were caught off-guard and did not expect that from the same manager that treated us so well all the way the checkout. We are torn to give it 3 stars since everything else was so good. Update: the manager did reconsider her stance and reduced the additional fee a few days later.
Πραγματοποίησε 18 διανυκτερεύσεις τον Μάιο 2022

10/10 Άριστο

Nancy M.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Comfy condo, relaxing pool and so many beaches
Excellent experience. Pat is great to work with, easy check-in, attentive during stay, easy check-out. The condo is great, very comfortable, clean and well stocked. The property amenities are great. - two pools, work-out room, poolside food and drinks avaliable in season. So many beaches to choose from! Also great dining options in the area.
Πραγματοποίησε 8 διανυκτερεύσεις τον Απρίλιο 2022

10/10 Άριστο

Επαληθευμένος ταξιδιώτης

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Vacation 2022
The shuttle to the beach and back is very Helpful
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Απρίλιο 2022

10/10 Άριστο

Daniel C.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Nice place to stay
We’ll done
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2021

10/10 Άριστο

Jacqueline K.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Bonita Village
The experience could not have been any better. The condo was clean and just as beautiful as pictured! The location was perfect and being out a t the pool, you felt like you were at a high dollar resort! Having beach towels and chairs for everyone was a necessity and they were available in the owner storage for us to use! We would definitely rent this unit again!
Πραγματοποίησε 6 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2021

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Patricia 'Pat' Scott

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
We can share all of the things to do this central location offers, including the local boating water and places to kayak, fish, cruise, dine or shop. And, don't miss the awesome sunsets!

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

We enjoy boating, dining out, outdoor sports, swimming, and fun people. The surrounding area offers all of the above. The best part is the private location and the lifestyle, plus the beach is only a few minutes away. Our friends who have been in the real estate business in Bonita Springs for 26 years were right when they said we would like the convenience, safety and fun this area offers. We chose this residence because it is in an excellent community close to the beach with a private pool area.

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων