ΣπίτιΙδιώτης οικοδεσπότης

Απολαύστε την ανθεκτική φυσική ομορφιά του Haliburton Highlands με άνεση.

Απολαύστε την ανθεκτική φυσική ομορφιά του Haliburton Highlands με άνεση.

Συλλογή φωτογραφιών για Enjoy the rugged natural beauty of the Haliburton Highlands, in comfort.

Εξωτερικοί χώροι
Εξωτερικοί χώροι
Εξωτερικοί χώροι
Μη ταξινομημένη εικόνα, 4 από 45, κουμπί
Εξωτερικοί χώροι

Επισκόπηση καταλύματος Απολαύστε την ανθεκτική φυσική ομορφιά του Haliburton Highlands με άνεση.

4,9 στα 5 Εξαιρετικό
3 υπνοδωμάτια1 μπάνιοΓια 6 άτομα94 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • Κουζίνα
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • Εξωτερικός χώρος
  • Θέα στη λίμνη
  • Μπάρμπεκιου γκριλ

Απολαύστε την περιοχή

Highland Grove, ON
  • Δημοφιλής τοποθεσίαSilent Lake Provincial Park-Πάρκο27 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΛίμνη Παύντας32 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαKawartha Highlands Provincial Park-Πάρκο34 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΠίτερμπορο, Οντάριο (YPQ)107 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

3 υπνοδωμάτια (για 6 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

2 Μονά Κρεβάτια

Υπνοδωμάτιο 2

1 Μονό Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 3

1 Διπλό Κρεβάτι

1 μπάνιο

Μπάνιο 1

Μπανιέρα ή ντουζιέρα · Τουαλέτα

Χώροι

Βεράντα
Κουζίνα
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Απολαύστε την ανθεκτική φυσική ομορφιά του Haliburton Highlands με άνεση.

• Καλαίσθητο, άνετο σπίτι 3 υπνοδωματίων διαθέσιμο όλο το χρόνο
• Όμορφη, καθαρή, ήσυχη, λίμνη κανό.
• Ιδιωτική, εν μέρει εξοχική και μερικώς ηλιόλουστη ιδιοκτησία λίμνης
• Οικογένεια φιλική

• ΣΠΙΤΙ & ΛΟΓΟΙ

Αυτό το γοητευτικό, άνετο σπιτικό σπίτι κάθεται στη βόρεια ακτή της Deer Lake και απολαμβάνει 90 μέτρα / 296 πόδια από ιδιωτικό, νότιο προσανατολισμό παρθένα προκυμαία.

Το Deer Lake βρίσκεται στα ακανόνιστα όμορφα Haliburton Highlands, λίγα λεπτά από το πάρκο Algonquin. Δεν υπάρχει μαρίνα στη λίμνη αυτή.

Περίπου το ήμισυ (46%) της γης που καταλήγει στη λίμνη Deer είναι στέμμα. Είναι μια καθαρή, ήσυχη λίμνη κανό.

Αστέρι βλέμμα σε ένα θεαματικό νυχτερινό ουρανό που είναι απαλλαγμένο από φωτεινή ρύπανση όλο το χρόνο. Κοιμηθείτε να ακούτε την καλοκαιρινή κλήση στη λίμνη.

Αυτό το σπίτι όλων των εποχών είναι καθαρό, καλά διατηρημένο και πρόσφατα ανακαινισμένο με νέα έπιπλα, φρεσκοβαμμένους τοίχους, νέους ορόφους και νέα καλύμματα παραθύρων. Τα πιάτα, τα μαχαιροπίρουνα, τα κατσαρόλες και τα τηγάνια στην κουζίνα είναι καινούργια.

Το σπίτι είναι γεμάτο με πέτρινο θεμέλιο και πέτρινη βεράντα με θέα στη λίμνη. Ένας κλίβανος παρέχει ρυθμιζόμενη θερμότητα για ζεστές και άνετες επισκέψεις στο χειμώνα.

Τα μισά στρέμματα είναι τρίχωμα εκτός από μια γενναιόδωρη ηλιόλουστη γρασίδι γύρω από το σπίτι. Δεν υπάρχουν άλλα ορατά εξοχικά σπίτια ή γείτονες, αν και γειτονικοί γείτονες όλο το χρόνο είναι κοντά.

Πολλοί άνθρωποι επιλέγουν αυτή τη θέση ρητά για την προστασία της ιδιωτικής ζωής και της ησυχίας. Ζητούμε από τους επισκέπτες να είναι προσεκτικοί και να μην κάνουν υπερβολικό θόρυβο.

• Σαλόνι
Τα παράθυρα του καθιστικού είναι σχεδόν από το δάπεδο μέχρι την οροφή και αντιμετωπίζουν ανατολικά και νότια πάνω από τη λίμνη. Ουσιαστικά όλος ένας μπορεί να δει είναι μια όμορφη θέα της λίμνης και της στέψης γης στην απέναντι ακτή.

Υπάρχουν δύο νέοι καναπέδες διατεταγμένοι συνομιλητικά από τις δύο πλευρές ενός γενναιόδωρου τραπεζίου καφέ. Αυτά είναι καναπέδες-κρεβάτια.

Υπάρχει μια ντουλάπα στο δυτικό τοίχο του καθιστικού δίπλα στην πόρτα που ανοίγει στη λίμνη. Τα αποθέματα καθαρισμού και το σαπούνι με επιπλέον πιάτα αποθηκεύονται σε αυτό το ντουλάπι στο πάνω ράφι. Τα σκούπα, οι σφουγγαρίστρες, η ηλεκτρική σκούπα, τα εξαρτήματα ηλεκτρικής σκούπας και οι επιπλέον σάκκοι διατηρούνται εδώ. Οι σάκοι απορριμμάτων βρίσκονται στο κελάρι ή σας αφήνονται στο τραπέζι της κουζίνας. Τα κουπιά για κανό και καγιάκ και τα σωσίβια αποθηκεύονται μέσα σε αυτό το ντουλάπι σαλόνι.

• Υπνοδωμάτια
Αυτό το σπίτι διαθέτει τρία υπνοδωμάτια και ευέλικτες ρυθμίσεις υπνοδωματίου.

Το πρώτο ή κύριο υπνοδωμάτιο διαθέτει ένα διπλό κρεβάτι με νέο καλής ποιότητας στρώμα πάχους 11 ιντσών. Υπάρχουν δύο ομάδες παραθύρων. ένα σύνολο αντιμετωπίζει νότια πάνω από τη λίμνη και το άλλο βλέπει δυτικά. Αυτό το υπνοδωμάτιο διαθέτει ντουλάπα, μεγάλο ντουλάπι και δύο μικρά νιππών.

Το δεύτερο υπνοδωμάτιο διαθέτει δύο μονά κρεβάτια με νέα καλής ποιότητας στρώματα πάχους 11 ιντσών. Αυτά τα κρεβάτια μπορούν να χρησιμοποιηθούν χωριστά ως δύο μονά κρεβάτια ή μετακινούνται μαζί ως ένα κρεβάτι king size. Υπάρχουν μονόκλινα κρεβάτια στα κρεβάτια και ένα κάλυμμα από πορτοκαλί πορτοκαλί κολοκύθας που κρέμεται στο ντουλάπι για χρήση ως κάλυμμα για κρεβάτι king size. Υπάρχουν δύο ομάδες παραθύρων. ένα σύνολο αντιμετωπίζει βόρεια τα άλλα πρόσωπα δυτικά. Αυτό το υπνοδωμάτιο διαθέτει δύο ντουλάπες με κρεμαστά ενδύματα για διπλωμένα ρούχα και δύο μεγάλα ντουλάπια με δύο συρτάρια

Το τρίτο υπνοδωμάτιο διαθέτει ένα όμορφο καινούριο κρεβάτι με τρία μεγάλα συρτάρια κάτω από τα ρούχα και δύο νέα στρώματα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μονό κρεβάτι ή να επεκταθεί για να σχηματίσει ένα διπλό κρεβάτι. Αυτό το άνετο υπνοδωμάτιο είναι μικρότερο από τα άλλα δύο υπνοδωμάτια, αλλά πολύ φωτεινό με ένα μεγάλο παράθυρο που καλύπτει σχεδόν ολόκληρο τον βόρειο τοίχο.

Οι δύο καναπέδες-κρεβάτια στο σαλόνι παρέχουν επιπλέον υπνοδωμάτιο.

• Μπάνιο
Το μπάνιο διαθέτει πλήρη μπανιέρα και ντους με καουτσούκ χαλάκι για μπάνιο, τουαλέτα, νεροχύτη, ματαιοδοξία και ιατρική καμπίνα. Υπάρχει ένας καθρέφτης πλήρους μήκους, το σκαμνάκι του παιδιού, το νυχτερινό φως, η ηλεκτρική πρίζα, ορισμένα πολύ βασικά είδη πρώτων βοηθειών και μια μικρή προσφορά επιπλέον οδοντόβουρτσας, σαπουνιού και σαμπουάν για τους επισκέπτες που ξεχνούν να φέρουν τα δικά τους.

• Κουζίνα
Ένα όμορφο μεγάλο τραπέζι συγκομιδής 6 πόδια x 3 πόδια καταλαμβάνει έναν τοίχο της κουζίνας κάτω από τα παράθυρα που βλέπουν ανατολικά πάνω από τη λίμνη. Η κουζίνα είναι εξοπλισμένη με φούρνο, ψυγείο με καταψύκτη, φούρνο μικροκυμάτων, καφετιέρα με χάρτινα φίλτρα, δύο βραστήρες (ένα ηλεκτρικό, μία εστία), φρυγανιέρα, γλάστρες, σκεύη, μίξερ και σερβίτσια, νέα πιάτα και μαχαιροπίρουνα για 8, και τα συνηθισμένα μαγειρικά σκεύη. Τα σκεύη BBQ φυλάσσονται σε ένα συρτάρι και στην κουζίνα.

Υπάρχει ένα μικρό περίπατο από την κουζίνα με τσάντες σκουπιδιών, χαρτοπετσέτες, χαρτοπετσέτες και άλλα διάφορα είδη κουζίνας. Το φύλλο αλουμινίου, το πλαστικό περιτύλιγμα, οι σάκοι σάντουιτς, το χαρτί με κερί φυλάσσονται σε συρτάρι κουζίνας.
Το νερό από τη βρύση είναι ασφαλές για κατανάλωση.

• ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΕΣ

o Σε εσωτερικούς χώρους

Τα βιβλία φυλάσσονται στο σαλόνι, τα επιτραπέζια παιχνίδια και οι κάρτες παιχνιδιού φυλάσσονται στο ντουλάπι λινό στην αίθουσα.

Θεωρούμε ότι αυτό είναι μια χρυσή ευκαιρία για να αποσυνδέσετε έτσι υπάρχει, σκόπιμα, καμία τηλεόραση. Αν θέλετε να παρακολουθήσετε ταινίες, παρακαλούμε να φέρετε έναν φορητό υπολογιστή με ταινίες που έχετε κατεβάσει ή σε CD.

Υπάρχει Wi-Fi, ώστε οι επισκέπτες να μπορούν να προβάλλουν ταινίες ή μουσική και να μένουν σε επαφή με το σπίτι μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Ελέγξτε το κινητό σας τηλέφωνο και το σχέδιο δεδομένων για να διασφαλίσετε ότι θα έχετε επαρκή κάλυψη σε αυτήν τη γεωγραφική περιοχή. Οι περισσότεροι πάροχοι υπηρεσιών πρέπει να γνωρίζουν τον ταχυδρομικό κώδικα για να μπορέσουν να απαντήσουν σε ερωτήσεις σχετικά με την κάλυψη: ο ταχυδρομικός κώδικας είναι K0L 2A0.


o Εξωτερικά
Κανό
Είδος ξύλινης βάρκας
Κρατήστε τη σχεδία
Τραπέζι πικ-νικ
Τέντα οθόνης
μπαρμπεκιου
Δεν επιτρέπονται εξωτερικές φωτιές ή φωτιές σε αυτό το εξοχικό σπίτι. Τα κλαδιά χαμηλής ανάρτησης, τα ρηχά ριζικά συστήματα και η ωριμότητα ορισμένων δέντρων αποτελούν κίνδυνο πυρκαγιάς για οποιαδήποτε εξωτερική φωτιά που δεν περιέχεται ασφαλώς στο BBQ.


Για πληροφορίες σχετικά με μερικά από τα πολλά τοπικά αξιοθέατα:

Οντάριο Ταξιδιωτικές και Τουριστικές Πληροφορίες (1-800-Οντάριο) Τηλ: 1-800-668-2746 https: // www. ontariotravel. net / el / home
Κάτω από την επικεφαλίδα "Εξερευνήστε" επιλέξτε HALIBURTON HIGHLANDS στην κοιλάδα OTTAWA ή ALGONQUIN PARK, ALMAGUIN HIGHLANDS, LORING-RESTOULE, MUSKOKA και PARRY Ήχος

Κέντρο πληροφοριών επισκεπτών Bancroft 1-888-443-9999 www. bancroftdistrict. com
Το Εμπορικό Επιμελητήριο Bancroft & District εκδίδει κάθε χρόνο έναν "Οδηγό Προορισμού Bancroft District" με τοπικά αξιοθέατα και δραστηριότητες (www. Bancroftdistrict.com).

Bancroft
Η Bancroft είναι η πρωτεύουσα του Καναδά. Το Rockhound Gemboree, το μεγαλύτερο μεταλλικό θέαμα του Καναδά, διοργανώνεται κάθε χρόνο στο Αστικό Σαββατοκύριακο του Αυγούστου στο Bancroft. Ελέγξτε με το Κέντρο Πληροφόρησης Επισκεπτών Bancroft για ενημερωμένες πληροφορίες σχετικά με τις εκδρομές πεδίου συλλογής ορυκτών.

Το Eagle's Nest Lookout είναι μια γραφική επιφυλακή στην ύπαιθρο από το υψηλότερο τοπικό σημείο θέασης, που βρίσκεται στο Hwy 62 στο βόρειο άκρο του Bancroft (δίπλα στο Eagles Nest Laundromat).

Μόλις βρεθείτε στο Bancroft, δοκιμάστε το φρέσκο τοπικό σιρόπι σφενδάμου, παγωτό, τυρόπηγμα τυριού και τυρί.

Κέντρο πληροφοριών Algonquin Park http: // www. algonquinpark. επί. ca / ευρετήριο. php Τηλ: 705-633-5572.
Το νότιο άκρο του πάρκου Algonquin απέχει περίπου 15 λεπτά. Πεζοπορία, ιππασία, ποδηλασία βουνού και μονοπάτια για σκι αντοχής είναι πλέον διαθέσιμα στο Algonquin South. Το σημείο πρόσβασης στο νερό της λίμνης Kingscote βρίσκεται ακριβώς βόρεια του Harcourt. Η κύρια εθνική οδός 60 East Gate του Algonquin Park απέχει περίπου μία ώρα. Το Κέντρο Επισκεπτών και το Μουσείο Καταγραφής, στην οδό 60 μέσω του πάρκου, αξίζει τον κόπο.

Νότιο Algonquin μονοπάτια ιππασία Τηλ: 705-448-1751 ή 1-800-758-4801 http: // www. southalgonquintrails. com /
Πηγαίνετε στο Algonquin Park! Εκτός από τις ημερήσιες εκδρομές στο Algonquin Park με άλογο, προσφέρουν επίσης καλοκαιρινά προγράμματα κατασκηνώσεων για αγόρια και κορίτσια και διανυκτέρευση με οδηγό για ιππασία και κανό στο Algonquin Park.


Γεωργικές εκθέσεις στο Οντάριο

Σχεδιάστε να επισκεφθείτε μία από τις τοπικές γεωργικές εκθέσεις, ενώ βρίσκεστε στην περιοχή. Επικοινωνήστε με την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών του Οντάριο (OAAS) στο 905 986 0238 ή https: // www. ontariofairs. com /.

Η Αγροτική Έκθεση Coe Hill https: // www. ontariofairs. org / εκθέσεις / εκθέσεις-σε-περιοχή-3/37-koehill-fair-coe-hill-αγροτική-κοινωνία είναι μια από τις μεγαλύτερες εκθέσεις που εκτελούνται στο Οντάριο. Όλα τα παραδοσιακά αγροτικά αξιοθέατα προσφέρονται μαζί με τις ενδιάμεσες και παλιές οθόνες. Διεξάγεται τον Αύγουστο κάθε έτους. Επικοινωνήστε με το OAAS για περισσότερες λεπτομέρειες.

Η πόλη Wilberforce στο Haliburton County Road 648 φιλοξενεί επίσης μια Αγροτική Έκθεση. http: // www. wilberforcefair. com /


Ελπίζουμε ότι όσοι ενοικιάζουν εδώ θα απολαύσουν τη διαμονή τους και θα διαπιστώσουν ότι υπερβαίνουν τις προσδοκίες τους. Προσφέρουμε ιδιαίτερη φροντίδα για την προετοιμασία για κάθε επισκέπτη. Μη διστάσετε να κάνετε ερωτήσεις και να μας πείτε για τις προσδοκίες και τις ανάγκες σας. Θα μας βρείτε φιλικό, εξυπηρετικό και ευγενικό.

Διαχειριστής καταλύματος

R. Train
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Κουζίνα
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
Εξωτερικός χώρος
Θέα στη λίμνη
Μπάρμπεκιου γκριλ

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 31 ετών
Check out πριν από τις 11:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών
A delightful spot for children.

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις
This is a quiet, peaceful place.

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα
No smoking inside the house.

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Σημείωμα από τον οικοδεσπότη: This is a quiet, peaceful place.
Επιτρέπονται οι διαμονές μεγάλης διάρκειας
Το κατάλυμα προσφέρει τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα, πυροσβεστήρας, ανιχνευτής καπνού, κουτί πρώτων βοηθειών και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Απαιτείται αυτοκίνητο για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Χάιλαντς Ιστ

Αυτό το κατάλυμα (εξοχική κατοικία, Χάιλαντς Ιστ) βρίσκεται σε αγροτική περιοχή και στην ακτή. Μπορείτε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής σε μέρη όπως: Silent Lake Provincial Park-Πάρκο και Καταρράκτες High Falls, ενώ στα πολιτιστικά αξιοθέατα της περιοχής συγκαταλέγονται τα εξής: North Hastings Heritage -Μουσείο και Village Playhouse-Θέατρο. Φροντίστε να δείτε τα ζώα της περιοχής με δραστηριότητες όπως παρατήρηση άγριας πανίδας και παρατήρηση πτηνών.

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Silent Lake Provincial Park-Πάρκο - 27 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Λίμνη South Little Mink Lake - 31 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Λίμνη Παύντας - 32 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Kawartha Highlands Provincial Park-Πάρκο - 34 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Bancroft Mineral Museum-Μουσείο - 35 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

4,9

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 5 - Άριστο. 13 από 15 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Καλό. 2 από 15 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 3 - Μέτριο. 0 από 15 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Κακό. 0 από 15 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 1 - Απαίσιο. 0 από 15 σχόλια πελατών" "

4,9/5

Καθαριότητα

5/5

Check-in

4,9/5

Επικοινωνία

4,8/5

Τοποθεσία

4,9/5

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

5/5 Άριστο

Nadine B.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Thanksgiving weekend
Had a relaxing fall weekend in lovely Haliburton. Cottage was wonderful
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Οκτώβριο 2023

5/5 Άριστο

Paula F.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Just what an ex-pat needs
Cottage country, in the fall. Perfect. This was a perfect property for myself and a friend to reconnect, cook food, go for walks, and a paddle in the beautiful quiet lake. I admit to packing more cold weather clothes than we actually needed, that's how fair the weather ended up. The cottage was well equiped for our days and nights together and I wish we had even more time - it was quiet, clean, had many more thoughtful amenities than any other I've experienced. We'll be back!
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Οκτώβριο 2022

5/5 Άριστο

Επαληθευμένος ταξιδιώτης

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
great place to get away from it all
We really liked the location of the property - it's private and peaceful as described in the listing. Roz is super helpful and provides A LOT of detailed information! The place itself is simply furnished, but it's got everything you need for a get-away (we particularly liked the supplies in the pantry behind the kitchen). All in all, a great place to escape from it all!
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Οκτώβριο 2022

5/5 Άριστο

Leonard H.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Annual Gathering for 3 Couples
Clean, Neat and Quiet cottage with all necessary supplies. The only recommendation is if there are two more canoes be much better for us as we have 3 couples (6 adults) but only one canoe
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Σεπτέμβριο 2022

5/5 Άριστο

Christopher B.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Deer lake is great!
Nice cottage with great view of Deer Lake. Very comfortable, private, clean place without being to fancy. Very quiet lake with lovely water and south view. Could have a better area for hanging out if you had more that a few people but came with all you need for a good stay.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2021

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από R. Train

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

Deer Lake is located in the ruggedly beautiful Haliburton Highlands, minutes from Algonquin Park.

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

There is no marina on this lake. Approximately one half (46%) of the land abutting Deer Lake is unceded land. It is a clean, quiet canoe lake. Star gaze at a spectacular night sky that is free of light pollution year round. Fall asleep listening to the call of loons on the lake in the summer.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων

Περισσότερες ιδέες για ενοικιαζόμενες κατοικίες