ΣπίτιΙδιώτης οικοδεσπότης

* Ειδική τιμή-2 νύχτες ΔΩΡΕΑΝ!* Εξαιρετική Sun City GRAND 2 Bdrm / 2 Μπανιέρα

* Ειδική τιμή-2 νύχτες ΔΩΡΕΑΝ!* Εξαιρετική Sun City GRAND 2 Bdrm / 2 Μπανιέρα

Συλλογή φωτογραφιών για High Demand UPSCALE Adult Community- REDUCED SUMMER RATE-EZ Access Hwy 303 & I10

Περιοχή καθιστικού
Περιοχή καθιστικού
Περιοχή καθιστικού
Ιδιωτική κουζίνα
Ιδιωτική κουζίνα

Επισκόπηση καταλύματος * Ειδική τιμή-2 νύχτες ΔΩΡΕΑΝ!* Εξαιρετική Sun City GRAND 2 Bdrm / 2 Μπανιέρα

Σχόλια
4,8 στα 5 Εξαιρετικό
2 υπνοδωμάτια2 μπάνιαΓια 4 άτομα

Δημοφιλείς παροχές

  • Δέχεται κατοικίδιαΔέχεται κατοικίδιαΔέχεται κατοικίδια
  • ΤζακούζιΤζακούζιΤζακούζι
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα

Εξερευνήστε την περιοχή

Surprise, AZ
  • Δημοφιλής τοποθεσίαGranite Falls Golf Course4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΣτάδιο Surprise8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΒάση Πολεμικής Αεροπορίας Λουκ22 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΦοίνιξ, Αριζόνα (PHX-Διεθνές Αεροδρόμιο Sky Harbor)50 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

2 υπνοδωμάτια (για 4 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 King Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

1 King Κρεβάτι

2 μπάνια

Μπάνιο 1

Μπανιέρα ή ντουζιέρα · Τουαλέτα

Μπάνιο 2

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Βεράντα
Κουζίνα
Μικρή κουζίνα

Πληροφορίες για το κατάλυμα

* Ειδική τιμή-2 νύχτες ΔΩΡΕΑΝ!* Εξαιρετική Sun City GRAND 2 Bdrm / 2 Μπανιέρα

Το σπίτι που σχεδιάσαμε "Sonoma" βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από την καρδιά του, όλα στην κοινότητα των 45+ ενηλίκων του Sun City Grand. Θέλουμε να αισθανθείτε σαν στο σπίτι μας στο άνετο, καθαρό και μοντέρνο σπίτι μας, που βρίσκεται σε μια ήσυχη και ασφαλή κοινότητα. Στόχος μας είναι να σας περιποιηθείμε όλες τις ανέσεις του σπιτιού σε μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με όλα όσα χρειάζεστε για να μαγειρέψετε τα αγαπημένα σας γεύματα και μια μπάρμπεκιου για να απολαύσετε υπαίθρια τραπεζαρία. Ξέρουμε ότι θα αγαπήσετε τα άνετα κρεβάτια μεγέθους KING με πολυτελή σεντόνια, επιπλέον μαξιλάρια, νέες πετσέτες, λάμπες ανάγνωσης δίπλα στο κρεβάτι, δύο τηλεοράσεις HD επίπεδης οθόνης με καλώδιο PREMIUM (πολύ καλύτερο από βασικό), συμπεριλαμβανομένου ενός DVR (συσκευή εγγραφής) , και ασύρματο internet υψηλής ταχύτητας (300+ mps)! Αν πρέπει να φροντίζετε τις επιχειρήσεις ενώ είστε μακριά από το σπίτι, σας έχουμε καλύψει με ένα γραφείο, εκτυπωτή λέιζερ, θρυμματιστή χαρτιού και αναλώσιμα γραφείου. Θα εκτιμήσετε πλήρως το σχεδιασμό διαχωρισμού υπνοδωματίου για την απόλυτη προστασία της ιδιωτικής ζωής και κάθε υπνοδωμάτιο έχει το δικό του ιδιωτικό μπάνιο. Το master en suite διαθέτει καμπίνα ντους, διπλή ματαιοδοξία και ιδιωτική τουαλέτα. Η ήσυχη, πλούσια αυλή είναι πλήρως περιφραγμένη, αλλά περιστασιακά θα πάρετε μια επίσκεψη από μια οικογένεια ορτυκιών ή ένα μικρό κουνέλι που θα σας κάνει να χαμογελάτε καθώς απολαμβάνετε το φυσικό περιβάλλον. Το Casita (προαιρετικό αποσπασμένο 3ο υπνοδωμάτιο) διατίθεται με επιπλέον χρέωση. Διαβάστε τις πληροφορίες σχετικά με το Casita στο πεδίο "Μοναδικά οφέλη"

Τα παιδιά ηλικίας κάτω των 19 ετών είναι ευπρόσδεκτα να συμμετάσχουν σε περιορισμένη βάση. Παρακαλείστε να ενημερωθείτε σχετικά με τους κοινοτικούς κανόνες που αφορούν τα παιδιά πριν από την κράτηση.

Σε κοντινή απόσταση βρίσκονται πανέμορφα πάρκα, μονοπάτια πεζοπορίας / ποδηλάτου, καζίνο, μουσεία, στρατόπεδα προπονήσεων για πρωταθλήματα μπέιζμπολ, Καρδινάλιο, Phoenix International Raceway (Nascar), ιστορικές τοποθεσίες κλπ. Αν επισκέπτεστε κατά τη διάρκεια της «ανοιξιάτικης προπόνησης», είστε σε μικρή απόσταση για να δείτε τα Kansas City Royals, το Texas Rangers, το Seattle Mariners, το San Diego Padres και περισσότερα ..... Η περιοχή Phoenix είναι αξεπέραστη στις δραστηριότητες που προσφέρει (Final Four, Super Bowl, τουρνουά γκολφ Open Phoenix κ.λπ.).

Εάν θέλετε να αποδράσετε από την κοιλάδα κατά τη διάρκεια της διαμονής σας, βρισκόμαστε αρκετά κοντά ώστε να μπορείτε να προγραμματίσετε ημερήσιες εκδρομές για να επισκεφτείτε: Sedona, Williams, Wickenberg, Flagstaff, Scottsdale, Tucson, Jerome, Tombstone και Grand Canyon.

Αν έχετε ήδη επισκεφτεί το Sun City Grand, γνωρίζετε ήδη ότι η ιδιαίτερα επιθυμητή κοινότητα ενηλίκων (ηλικίας 45+) είναι γνωστή για τα κέντρα αναψυχής / γυμναστικής της παγκόσμιας κλάσης, τις ανέσεις στυλ του θέρετρου και τις ενεργές ενήλικες κοινωνικές δραστηριότητες. Είναι περιτριγυρισμένο από εννέα, βραβευμένα γήπεδα γκολφ σε λογικές τιμές. 4 κέντρα αναψυχής με αρκετές εσωτερικές και εξωτερικές πισίνες για κολύμπι, γύρους ή περπάτημα. Χαλαρωτικό τζακούζι? Κατάσταση προπονήσεων / γυμναστήρια Μια πληθώρα αθλημάτων (softball, τένις, bocci-ball, pickle-ball κ.α.) και σχεδόν κάθε είδους τάξη που μπορείτε να φανταστείτε (γέφυρα, χειροτεχνία, καπιτονέ, ράψιμο, ξυλουργική, υπολογιστές κ.λπ.). Γνωρίζατε ότι υπάρχει ακόμη και μια λίμνη; Η SCG χρεώνει μια εφάπαξ αμοιβή για να έχει απεριόριστη πρόσβαση σε όλες τις δραστηριότητες, γυμναστήρια, πισίνες και γκολφ στους μειωμένους συντελεστές του σπιτιού. Εάν επιθυμείτε να αγοράσετε μια κάρτα πρόσβασης για την ιδιότητα μέλους του Sun City Grand, παρακαλείσθε να διαβάσετε τη φόρμα εγγραφής μέλους (ενοικίαση) για λεπτομέρειες. Στο πλαίσιο της κοινότητας SCG υπάρχουν πολλές εκδηλώσεις, δραστηριότητες, προγραμματισμένη επαγγελματική ψυχαγωγία, τραπεζαρία, καφέ, ψώνια, φαρμακείο, ιατρικές εγκαταστάσεις και τράπεζες για την ευκολία σας. Έξω από την Κοινότητα θα βρείτε σχεδόν όλα (ψώνια, τραπεζικές συναλλαγές κλπ.) Σε απόσταση 3 μιλίων.

Μην χρονοτριβείτε ... Κλείστε τις διακοπές που έχετε ονειρευτεί στην ηλιόλουστη Αριζόνα ΤΩΡΑ! Δεν θα είναι πολύ και θα χαλαρώσετε στην ηλιόλουστη ατμόσφαιρα της Αριζόνα, καθώς τρώτε το αγαπημένο σας ποτό ενώ βλέπετε τα καταπληκτικά ηλιοβασιλέματα της Αριζόνα. Ανυπομονούμε να είμαστε οι οικοδεσπότες σας! Dwight και Renee

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ:
Το Sun City Grand απαιτεί ελάχιστη διαμονή 30 διανυκτερεύσεων, η οποία σας επιτρέπει να πάρετε πολύ χαμηλότερο συντελεστή φόρου AZ (2,2%), σε αντίθεση με το 13. 99% παροδικό φόρο (διαμονή κάτω των 30 διανυκτερεύσεων). Αυτή η φορολογική διαφορά μπορεί να σας εξοικονομήσει δισεκατομμύρια δολάρια όταν κάνετε κράτηση 30 ή περισσότερες νύχτες. Παρακαλείστε να επικοινωνήσετε μαζί μου και μπορώ να σας βοηθήσω ΣΩΣΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ δίνοντάς σας ΔΩΡΕΑΝ 2 Νύχτες όταν κάνετε κράτηση 30 διανυκτερεύσεων κατά τους μήνες Απρίλιο έως Οκτώβριο. Στείλτε μου ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μέσω του VRBO και θα σας στείλουμε ένα απόσπασμα για το ποσό της διαμονής που ζητήσατε και θα σας επιτρέψει να κάνετε μέχρι 3 πληρωμές αντί να πληρώσετε τα πάντα μπροστά. Ενδιαφέρεστε να μείνετε περισσότερο από 30 διανυκτερεύσεις; Αφήστε να μιλήσετε ώστε να σας προσφέρω την καλύτερη τιμή "παρατεταμένης διαμονής"!

Μια πίστωση κοινής ωφέλειας (ηλεκτρικής ενέργειας / φυσικού αερίου) ύψους $ 125. 00 * συμπεριλαμβάνεται στο ενοίκιο κατά τους μήνες Ιανουάριο έως Απρίλιο και Οκτώβριο έως Δεκέμβριο του 2019. Για τους μήνες Μάιο έως Σεπτέμβριο του 2019 μπορεί να ισχύσει επιπλέον χρέωση για την κάλυψη της χρήσης του AC, ενώ απολαμβάνετε χαμηλές τιμές θερινής περιόδου. * Οι επισκέπτες είναι υπεύθυνοι για όλες τις ηλεκτρικές / αεροπορικές χρεώσεις που πραγματοποιήθηκαν για τα $ 125. 00 μηνιαίο ποσό πίστωσης και θα αφαιρεθεί από την προκαταβολή.

Διαχειριστής καταλύματος

Renee Dirkmaat

Γλώσσες

Αγγλικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Τζακούζι
Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Δέχεται κατοικίδια
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 3:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 45 ετών
Check out πριν από τις 10:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών
Please ask about kids staying prior to booking

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Επιτρέπονται τα κατοικίδια: σκύλοι και γάτες βάρους μικρότερου από 9 κιλά ανά κατοικίδιο (όριο ένα κατοικίδιο στο σύνολο)
One Small to Medium size dog is allowed.

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα
Our home is maintained as a Smoke Free Environment

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Το κατάλυμα προσφέρει τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας, ανιχνευτής καπνού, κουτί πρώτων βοηθειών και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)

Σχετικά με την περιοχή

Surprise

Αυτό το κατάλυμα (εξοχική κατοικία) βρίσκεται κοντά σε θεματικά πάρκα (Ντέζερτ Μπριζ, Surprise). Μπορείτε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής σε μέρη όπως: Πάρκο White Tank Mountain Regional Park και Καταφύγιο Φύσης Thunderbird Conservation Park, ενώ στα αξιοθέατα συγκαταλέγονται και τα εξής: Uptown Alley και The Quiltery. Θέλετε να απολαύσετε μια εκδήλωση ή έναν αγώνα; Μπορείτε να δείτε τις διοργανώσεις σε αυτά τα μέρη: Αθλητικό Συγκρότημα Peoria ή Camelback Ranch (στάδιο). Φροντίστε να δείτε τα ζώα της περιοχής με δραστηριότητες όπως παρατήρηση άγριας πανίδας και παρατήρηση πτηνών.

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Granite Falls Golf Course - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Στάδιο Surprise - 8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Ιατρικό Κέντρο Banner Del E Webb - 8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Ζωολογικός Κήπος κι Ενυδρείο Γουάιλντλαϊφ Γουρλντ - 14 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Βάση Πολεμικής Αεροπορίας Λουκ - 22 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Φοίνιξ, Αριζόνα (DVT-Phoenix Deer Valley): 37 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Wendy's - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Salad and Go - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Starbucks - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • McDonald's - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • McDonald's - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

4,8

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 5 - Άριστο. 10 από 13 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Καλό. 3 από 13 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 3 - Μέτριο. 0 από 13 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Κακό. 0 από 13 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 1 - Απαίσιο. 0 από 13 σχόλια πελατών" "

4,9/5

Καθαριότητα

4,9/5

Check-in

4,9/5

Επικοινωνία

4,8/5

Τοποθεσία

4,9/5

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

4/5 Καλό

brian s.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Nov-Dec 2023
Had a wonderful time - hosts were great to deal with. Could have used a few more staples and extra garage door opener.
Πραγματοποίησε 57 διανυκτερεύσεις τον Νοέμβριο 2023

5/5 Άριστο

Επαληθευμένος ταξιδιώτης

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Great Stay
Renee was a great host! Thank you very much for sharing your home with us!
Πραγματοποίησε 42 διανυκτερεύσεις τον Μάιο 2023

5/5 Άριστο

Mark B., SLC

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
The kind of place you hope you will find
Very professionally operated vacation rental. Everything you would want to find in a vacation property, clean, proper amenities, convenient, and comfortable.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Δεκέμβριο 2022

5/5 Άριστο

Robin R., Iowa

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Sun City Grand Comfort
We had a wonderful stay at this property. Renee was the perfect host and made everything so easy for us. Her home was fully accommodating in every way!!
Πραγματοποίησε 8 διανυκτερεύσεις τον Δεκέμβριο 2022

4/5 Καλό

Mike C., Bowser, BC, Canada

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Good clean property
Good option for dog-friendly within SCG. Walking distance to the Adobe Rec. Centre and all the activities at Sonoran Plaza. Well-equipped with all that you would need. Renee was responsive if we wanted anything.
Πραγματοποίησε 32 διανυκτερεύσεις τον Νοέμβριο 2022

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Renee Dirkmaat

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
We love to travel and are always grateful when we arrive at our destination and find our vacation rental conveniently located, clean, and with all the comforts of home. We look forward to having wifi, tons of tv channels with movies, having access to a laundry facility and feeling safe to go for walks in the neighborhood. For over 35 years we have owned and managed our own rental properties and our experience has given us the insight to know what Guests need, expect, and want. We take pride in doing what we can to offer a home with quality furnishings to our guests that that they will be excited to stay in and return again!

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

We look forward to personally meeting you and giving you the keys and garage remote when you check-in! You can rest assured that we respect your privacy and do our best to promptly take care of anything that may arise during your stay. We 'd love to have you join us in Arizona where the evening sunsets will take your breath away! We love Sun City GRAND and think it's the best Adult Retirement Community with all it's resort amenities.

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

Our lovely home has a detached CASITA for rent. Some call it a "mother-in-law" or caretaker quarters. The Casita is perfect for inviting your friends or family to visit you, and let them enjoy their own space or maybe you just want to rent something smaller or less expensive. The Casita is perfect for 1-2 people, has it's own entrance, is keyed separately and is equipped with a comfy pillow-top Queen bed, private bathroom, kitchenette, refrigerator/freezer, microwave, dishes, utensils, coffee maker, and the same Premium cable and wifi on the premises. Please inquire about adding the Casita during your stay, prior to booking.

Γλώσσες:

Αγγλικά
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων

Περισσότερες ιδέες για ενοικιαζόμενες κατοικίες