ΔιαμέρισμαΙδιώτης οικοδεσπότης

Cozy Studio (Πλήρως εξοπλισμένο) King-size κρεβάτι σε ήσυχη γειτονιά

Cozy Studio (Πλήρως εξοπλισμένο) King-size κρεβάτι σε ήσυχη γειτονιά

Συλλογή φωτογραφιών για Cozy Studio (Fully-stocked) King-size Bed in Quiet Neighborhood

Δωμάτιο
Δωμάτιο
Ιδιωτική κουζίνα
Μπάνιο
Εσωτερικοί χώροι

Επισκόπηση καταλύματος Cozy Studio (Πλήρως εξοπλισμένο) King-size κρεβάτι σε ήσυχη γειτονιά

Σχόλια
4,9 στα 5 Εξαιρετικό
Για 4 άτομα35 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • Κουζίνα
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • Θέα στο βουνό
  • Κλιματισμός

Εξερευνήστε την περιοχή

Bountiful, UT
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΣτάδιο Vivint14 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΣυνεδριακό Κέντρο Salt Palace14 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΣολτ Λέικ Σίτι, Γιούτα (SLC-Διεθνές Αεροδρόμιο του Σολτ Λέικ Σίτι)18 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠανεπιστήμιο της Γιούτα19 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

0 υπνοδωμάτια (για 4 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 King Κρεβάτι και 1 Διπλό Φουτόν

Μπάνιο 1

Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Χώροι

Κουζίνα
Μικρή κουζίνα

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Cozy Studio (Πλήρως εξοπλισμένο) King-size κρεβάτι σε ήσυχη γειτονιά

Στούντιο διαμέρισμα σε ήσυχη κατοικημένη γειτονιά με άφθονο χώρο για να απλώσετε και να χαλαρώσετε για 4 άτομα (1 κρεβάτι king size και 1 queen-size καναπέ-κρεβάτι). Δωρεάν πάρκινγκ (1 καλυμμένο, 1 δρόμος), WiFi, τηλεόραση, έπιπλα ποιότητας, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και μπάνιο, δωρεάν καφές (έξι γεύσεις) με κρέμα, μαξιλάρια αφρού μνήμης, ηλεκτρική κουβέρτα, φούρνο, ηλεκτρική ψησταριά, εστία, φούρνος μικροκυμάτων. 19 λεπτά με το αυτοκίνητο από το αεροδρόμιο και 15 λεπτά με το αυτοκίνητο στο κέντρο της SLC.

Τι λένε οι πελάτες μας; Melissa (5 αστέρια μέσω Airbnb): "Σκοπεύω να μείνω ξανά σύντομα! Πολύ άνετο με όλα όσα χρειαζόμασταν. ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ ΞΕΝΩΝΑΣ !!! "

Περισσότερα Λεπτομέρειες διαμερίσματος:

Το μπάνιο είναι πλήρως εξοπλισμένο με στεγνωτήρα μαλλιών, σαμπουάν, κλιματιστικό, σαπούνι για πλύσιμο σώματος και πετσέτες. Roku 32 ιντσών τηλεόραση με πρόσβαση σε τοπικές ειδήσεις, τόνοι εκπομπών, YouTube, τόνοι ταινιών, παιδικό κανάλι, PBS, καθώς και ταινίες που περιλαμβάνονται με την ιδιότητα μέλους του Amazon Prime. Υπάρχουν επιπλέον κουβέρτες που είναι πολύ άνετα. Υπάρχει άφθονος χώρος αποσκευών για βαλίτσες και κρεμαστά ρούχα. Η ντουλάπα περιλαμβάνει πολλά κρεμάστρες.

Είμαστε ευέλικτοι σε νωρίτερα check in φορές όταν δεν έχουν μείνει οι επισκέπτες πριν από μια νύχτα. Η κουζίνα είναι πλήρως εξοπλισμένη με πιάτα για μαγείρεμα και φαγητό και έχει αλάτι, πιπέρι και λάδι μαγειρέματος. Υπάρχει ένα τραπέζι για φαγητό με τέσσερις καρέκλες. Ο καναπές με κρεβάτι queen size είναι πιο άνετα από τα περισσότερα κρεβάτια. Δεν υπάρχουν αδέξια διαλείμματα στη στήριξη πλάτης, όπως υπάρχουν και με άλλα κρεβάτια τραβήγματος. Διατίθενται σιδερώστρα και σίδερο. Η κουζίνα έχει επίσης μερικά πλαστικά μπολ, κύπελλα και ασημικά για τα παιδιά.

Η γειτονιά:

Το πλησιέστερο παντοπωλείο (Dick's) είναι 0. 5 μίλια μακριά. Το Costco και η Walmart είναι πέντε ή λιγότερα μίλια μακριά. Το πλησιέστερο πλυντήριο πιάτων (Bountiful Laundry) απέχει λιγότερο από 1,6 χιλιόμετρα και περισσότερα πλυντήρια απέχουν λίγα μόνο χιλιόμετρα. Ένα τοπικό αγαπημένο μέρος για φαγητό για χάμπουργκερ και κουνήματα είναι η κατεψυγμένη κρέμα Nielsen, η οποία απέχει λιγότερο από 2 μίλια.  Το Joy Luck Chinese Restaurant είναι ένα άλλο τοπικό φαβορί. Μια δημοφιλής τοπική πεζοπορία είναι το Elephant Rock. Οι οικογένειες με παιδιά θα απολαύσουν το κέντρο αναψυχής South Davis με εσωτερική πισίνα και χαρακτηριστικά νερού. Από το 2019, η κοντινή εκκλησία (Εκκλησία του Ιησού Χριστού των Αγίων των Τελευταίων Ημερών) πραγματοποιεί την Κυριακή υπηρεσία από τις 10:30 π.μ.

Το Bountiful είναι μια μεγάλη κοινότητα 40.000+ κατοίκων. Υπάρχουν κυριολεκτικά εκατοντάδες εστιατόρια και τόνοι αγορών σε κοντινή απόσταση. Το Bountiful είναι μια πόλη πολλών και αποτελεί μέρος μιας μεγαλύτερης μητροπολιτικής περιοχής που εκτείνεται για ώρες βόρεια και νότια. Το Bountiful είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να μείνετε για μια ήσυχη βραδινή νύχτα και είναι κοντά σε όλα με το αυτοκίνητο, το αεροδρόμιο (19 λεπτά), την όπερα (15 λεπτά), το Συνεδριακό Κέντρο Salt Palace (19 λεπτά), το ζωντανό θέατρο, λεπτά), κινηματογράφοι, συνεδριακά κέντρα, Lagoon (πάρκο ψυχαγωγίας - 17 λεπτά) και στο κέντρο του Ogden (30 λεπτά). Το διαμέρισμα απέχει 10 λεπτά με το αυτοκίνητο από το Βουνό.

Αλληλεπίδραση φιλοξενουμένων:

Θα χαρούμε να σας προσφέρουμε συμβουλές ταξιδιού. Θα είμαι διαθέσιμος μέσω τηλεφώνου ή κειμένου για οποιαδήποτε βοήθεια και θα έχω έναν διευθυντή ιδιοκτησίας κοντά για τυχόν πιεστικά ζητήματα.

Άλλες σημειώσεις:

Το διαμέρισμα διατηρείται σε μια άνετη θερμοκρασία, αλλά δεν υπάρχει τοπικός έλεγχος του συστήματος θέρμανσης και ψύξης. Υπάρχει φορητός θερμαντήρας και ανεμιστήρας οροφής για οποιεσδήποτε τοπικές ρυθμίσεις θερμοκρασίας. Το κρεβάτι king size έχει επίσης ηλεκτρική κουβέρτα.

Ο σκεπαστός χώρος στάθμευσης είναι ο μόνος κοινόχρηστος χώρος του σπιτιού.  Η ενοικίαση σας περιλαμβάνει ένα καλυμμένο σημείο στάθμευσης και ένα σημείο στο δρόμο.  Κατά τους χειμερινούς μήνες (Νοέμβριος - Μάρτιος) κανείς δεν μπορεί να σταθμεύσει στο δρόμο. Υπάρχει μια μικρή πιθανότητα θορύβου εάν υπάρχουν επισκέπτες στο σπίτι (άλλος χώρος ενοικίασης) και είναι πραγματικά θορυβώδες.

Τριγυρίζω:

Λιγότερο από ένα μίλι με τα πόδια από τα μέσα μαζικής μεταφοράς (λεωφορείο) στο κέντρο της πόλης Salt Lake City. Απέχει 10 λεπτά με το αυτοκίνητο από το σιδηροδρομικό σταθμό του μετρό για να ταξιδέψετε είτε στο βορρά (δηλ. Ogden) είτε στο νότο (δηλ. Στο Salt Lake City ή στο Provo).

Διαχειριστής καταλύματος

Russell
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Κουζίνα
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
Θέα στο βουνό
Κλιματισμός

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 5:00 μ.μ.
Check out πριν από τις 12 το μεσημέρι

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Το κατάλυμα προσφέρει τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα, πυροσβεστήρας, ανιχνευτής καπνού, κουτί πρώτων βοηθειών και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Προτείνεται η χρήση αυτοκινήτου για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Bountiful

Αυτό το κατάλυμα (διαμέρισμα, Bountiful) βρίσκεται κοντά σε θεματικά πάρκα και στα βουνά. Μπορείτε να επισκεφτείτε πολιτιστικά αξιοθέατα όπως: Πλανητάριο Clark και Μουσείο ιστορίας της Εκκλησίας των Αγίων των Τελευταίων Ημερών, ενώ στα σημεία ενδιαφέροντος της περιοχής συγκαταλέγονται τα εξής: Tabernacle (διακοσμητικός θόλος) και Οικία Beehive (ιστορικό οίκημα). Ταξιδεύετε με παιδιά; Μπορείτε να επισκεφτείτε αξιοθέατα όπως: Λούνα Παρκ Utah State Fairpark και Παιδικό Μουσείο Discovery Gateway. Φροντίστε να δείτε τα ζώα της περιοχής με δραστηριότητες όπως παρατήρηση άγριας πανίδας και παρατήρηση πτηνών.

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Στάδιο Vivint - 14 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Συνεδριακό Κέντρο Salt Palace - 14 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Πλατεία Τεμπλ - 14 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Conference Center (συνεδριακό κέντρο Εκκλησίας των Μορμόνων) - 14 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Πανεπιστήμιο της Γιούτα - 19 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σταθμός του Γουντς Κρος: 7 λεπτά οδικώς
  • Warm Springs Station: 12 λεπτά οδικώς
  • Διεθνές Αεροδρόμιο Σολτ Λέικ Σίτι (Slc): 19 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • McDonald's - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Starbucks - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Keva Juice - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Nielsen's Frozen Custard (Bountiful) - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Joy Luck Restaurant - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

4,9

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 5 - Άριστο. 9 από 10 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Καλό. 1 από 10 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 3 - Μέτριο. 0 από 10 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Κακό. 0 από 10 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 1 - Απαίσιο. 0 από 10 σχόλια πελατών" "

4,9/5

Καθαριότητα

4,9/5

Check-in

5/5

Επικοινωνία

5/5

Τοποθεσία

5/5

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

5/5 Άριστο

Danny H.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
One month stay
Great place. Stayed here for a month, would do it again.
Πραγματοποίησε 33 διανυκτερεύσεις τον Οκτώβριο 2023

5/5 Άριστο

Linda B.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
first Vrbo experience, won't be last
Studio was just right for my needs. The owner is as responsive to messages as I would be myself -- which is pretty rare. Thanks!
Πραγματοποίησε 5 διανυκτερεύσεις τον Σεπτέμβριο 2021

5/5 Άριστο

Rebecca W.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Great location/place
The apartment was perfect for what I needed. I felt at home and had everything I needed. Any questions I had were always answered in a timely manner. Would definitely stay here again!!!
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2021

5/5 Άριστο

Kaleb S.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Great extended stay
Was great for my 5 month stay while on a travel contract. Perfect amount of room, and the garage spot is great for winter months. All around great place to stay
Πραγματοποίησε 111 διανυκτερεύσεις τον Φεβρουάριο 2021

5/5 Άριστο

Phillip S.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Bountiful
Place was nice but definitely got chilly on cold nights.
Πραγματοποίησε 61 διανυκτερεύσεις τον Απρίλιο 2020

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Russell

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων

Περισσότερες ιδέες για ενοικιαζόμενες κατοικίες