Ολόκληρη ενοικιαζόμενη κατοικία·Ιδιώτης οικοδεσπότης

Ταξιδιωτικό Ιερό / Ένα στρέμμα ανοιχτό και ευρύχωρο σπίτι. Ηλιοβασίλεμα. Woods & Deck

Ταξιδιωτικό Ιερό / Ένα στρέμμα ανοιχτό και ευρύχωρο σπίτι. Ηλιοβασίλεμα. Woods & Deck

Συλλογή φωτογραφιών για Traveler's Sanctuary/One-acre. open & spacious home. Sunset views. Woods & Deck

Γεύματα σε εξωτερικό χώρο
Εξωτερικοί χώροι
Περιοχή καθιστικού
Περιοχή καθιστικού
Ιδιωτική κουζίνα

Επισκόπηση καταλύματος Ταξιδιωτικό Ιερό / Ένα στρέμμα ανοιχτό και ευρύχωρο σπίτι. Ηλιοβασίλεμα. Woods & Deck

Σχόλια
10 στα 10 Εξαιρετικό
2 υπνοδωμάτια2 μπάνιαΓια 4 άτομα135 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • Κουζίνα
  • Πλυντήριο
  • Στεγνωτήριο
  • Κλιματισμός
  • Εξωτερικός χώρος

Εξερευνήστε την περιοχή

Χάρτης
Roscoe, IL
  • Δημοφιλής τοποθεσίαRock Cut State Park6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΙαπωνικοί Κήποι Anderson14 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΣτάδιο BMO Harris Bank Center17 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΡόκφορντ, Ιλινόις (RFD-Ευρύτερο Ρόκφορντ)30 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

2 υπνοδωμάτια (για 4 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Διπλό Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

1 Queen Κρεβάτι

2 μπάνια

Μπάνιο 1

Soap · Towels provided · Toilet · Shower only · Shampoo · Hair dryer

Μπάνιο 2

Toilet · Shower only

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Κουζίνα
Εξωτερικός χώρος παιχνιδιού
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Ταξιδιωτικό Ιερό / Ένα στρέμμα ανοιχτό και ευρύχωρο σπίτι. Ηλιοβασίλεμα. Woods & Deck



Ιδιωτικό ανώτερο κατάστρωμα με θέα στην πυκνοκατοικημένη αυλή. Η θέα προς τη δύση επιτρέπει την θέα στο ηλιοβασίλεμα. Κάτω αυλή με πυρκαγιά και μπάρμπεκιου αερίου. Υψηλής ταχύτητας internet, 4 μίλια με I-90/39. Πέντε λεπτά από ένα κρατικό πάρκο και πολυάριθμες δασικές κονσέρβες, antiquing, παντοπωλεία, ψώνια, διαδρομή αναψυχής 15 μιλίων.

Εύκολη πρόσβαση στο Rockford & Beloit για τους επαγγελματίες του κλάδου, τους ατομικούς ταξιδιώτες, τις οικογένειες, τις αθλητικές εκδηλώσεις, τους χώρους γάμου. Βρίσκεται κοντά στο YMCA και σε άλλα κέντρα γυμναστικής.

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ: 1 ώρα 15 λεπτά από το Chicago O'Hare, 1 ώρα 15 λεπτά από το αεροδρόμιο Milwaukee, 1 ώρα στο κέντρο του Madison. 18 χλμ βόρεια από Rockford, IL, 8 μίλια νότια από το Beloit WI

ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΑ: Δύο υπνοδωμάτια στο απέναντι άκρο της αίθουσας για μεγαλύτερη ιδιωτικότητα.

Υπνοδωμάτιο # 1 - Ιδιόκτητο με ιδιωτικό μπάνιο με μοναδικό νεροχύτη, ντους, tempurpedic βασίλισσα με τηλεχειριστήριο, θέα στο δάσος. Dresser, σταθμός εργασίας, ντουλάπα walkin, & ράφι αποσκευών.

Υπνοδωμάτιο # 2 - στρώμα πλήρους μεγέθους με τζελ μαξιλαριού αφρού 3 ιντσών. Ντουλάπα, νυχτερινό δωμάτιο, τηλεόραση με Roku, και ντουλάπα. Βρίσκεται δίπλα στο κύριο μπάνιο με μπανιέρα και ντουζιέρα combo.

ΣΑΛΟΝΙ. Μεγάλη μεγάλη αίθουσα, θολωτή οροφή ανοιχτή έννοια στην τραπεζαρία και κουζίνα. και το κατάστρωμα. Πολύ φυσικό φως. Άνετος καναπές κρεβάτι queen με στρώμα αφρού μνήμης στο σαλόνι. Μεγάλο μανδύα και πέτρινο τζάκι (συγγνώμη, τζάκι δεν είναι διαθέσιμο για χρήση από τον πελάτη) Άφθονα καθίσματα. Αυτό το σπίτι είναι φρέσκο και αφρώδες καθαρό. Οι πόρτες αίθριων είναι ανοιχτές στο ανώτερο κατάστρωμα με άξονα.

ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑ ανοίγει στην κουζίνα, καθίσματα μέχρι έξι. Μεγάλο παράθυρο εικόνων προς τα δυτικά προσφέρει θέα στα ηλιοβασιλέματα. Η πόρτα του αίθριου ανοίγει στο ανώτερο κατάστρωμα, μια τέλεια ρύθμιση για να χαλαρώσετε με ένα φλιτζάνι καφέ

ΚΟΥΖΙΝΑ πλήρως εξοπλισμένη για τους επισκέπτες να μαγειρέψουν. Ανοξείδωτες συσκευές όπως πλυντήριο πιάτων, ψυγείο, γκάμα αερίων, φούρνο μικροκυμάτων, Keurig και αποθήκη για την αποθήκευση των ειδών διατροφής σας. Αλάτι, πιπέρι, λάδι, ζάχαρη, διάφορα μπαχαρικά. Οποιοδήποτε απαραίτητο gadget κουζίνα, γλάστρες και τηγάνια, τα κύπελλα παρέχονται, συμπεριλαμβανομένων αιχμηρά μαχαίρια.

ΔΑΠΕΔΑ: Πλακάκια και κεραμικά δάπεδα παντού.

Χρήση του σπιτιού: Το σπίτι διατίθεται για χρήση μόνο από εγγεγραμμένους επισκέπτες. Δεν υπάρχουν επισκέπτες ή μη εγγεγραμμένοι επισκέπτες. Δεν υπάρχουν μέρη ή γεγονότα. Αυτό το σπίτι βρίσκεται σε μια ήσυχη κατοικημένη γειτονιά. Ο οικοδεσπότης ζει σε χαμηλότερο επίπεδο, χρησιμοποιεί ξεχωριστή ιδιωτική είσοδο. Χώρος στάθμευσης πελατών στο δρόμο.

DECK πόρτες αίθριο στο σαλόνι και τραπεζαρία ανοιχτό σε αυτό είναι το ανώτερο κατάστρωμα με μια έγχρωμη σκιά τις περισσότερες φορές της ημέρας. Καθίσματα - δύο τραπέζια και καρέκλες με μπιστρό, όλα τα μαξιλάρια στο δοχείο αποθήκευσης. Ένα τραπέζι έχει ομπρέλα.

ΜΠΑΝΙΑ. Το κύριο λουτρό έχει μακρά ματαιοδοξία, καλαίσθητο μακιγιάζ, κλπ. Ενιαίο νεροχύτη, συνδυασμένη μπανιέρα και ντους, και τουαλέτα.

Το ιδιωτικό μπάνιο διαθέτει ξεχωριστό νιπτήρα, τουαλέτα και ντους (χωρίς μπανιέρα)

LAUNDRY ROOM Πλυντήριο και στεγνωτήριο LG, σίδερο, σιδερώστρα, ράφι ξήρανσης.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ: Ανιχνευτές καπνού / co. Δύο πυροσβεστήρες. κουτί πρώτων βοηθειών.

ΤΙΜΗ: Η ημερήσια τιμή βασίζεται μόνο σε δύο επισκέπτες, επειδή έχω τόσες πολλές ζευγάρια και ατομικούς ταξιδιώτες. Ένας επιπλέον επισκέπτης είναι $ 25 ανά ημέρα. Η χρήση του σπιτιού περιορίζεται μόνο στους εγγεγραμμένους επισκέπτες, χωρίς επισκέπτες. Αυτή είναι μια ασφαλιστική απαίτηση, συν τον περιορισμό της κυκλοφορίας σε αυτόν τον ήσυχο δρόμο γειτονιάς.

ΑΛΛΑ: Η υποδοχή ζει σε χαμηλότερο επίπεδο, ιδιωτική είσοδο. Πάντα διατίθεται για ερωτήσεις, με σεβασμό στο απόρρητο των επισκεπτών. Το σπίτι δεν είναι κατάλληλο για παιδιά 0-8 ετών. Ανοιχτή σκάλα, μη ασφαλισμένα ράφια, κουμπιά αερίου στο ύψος του μικρού παιδιού κλπ. Ο κεντρικός υπολογιστής ζητά από τους φιλοξενούμενους να σεβαστούν τους υπέροχους γείτονές μου. Παρακαλώ αντιμετωπίστε το σπίτι μου ως δικό σας και αφήστε το όπως το βρήκατε. Λυπούμαστε, δεν επιτρέπονται κατοικίδια ζώα, το σπίτι διατίθεται στο εμπόριο σε άτομα με ευαισθησίες αλλεργίας.



Things to Do: Σε απόσταση 20 λεπτών από χώρους όπως το Coronado Theatre, το Κέντρο Performing Arts Mendelssohn, το BMO Harris Bank Center (το σπίτι των Rockford Icehogs), το Μουσείο φυσικής ιστορίας Burpee, το Discovery Centre, το μουσείο Rockford, το Mercy Health Sports, Αθλητικό Εργοστάσιο, Klebor Arboretum, Rockford Ice House, Ωδείο Νικολάου, Prairie Street Brew House και πολλά άλλα.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπεριλάβει ένα μήνυμα για να φιλοξενήσει όταν ζητάτε να κάνετε κράτηση: μοιραστείτε λίγο για τον εαυτό σας, τι σας φέρνει στην περιοχή, με τον οποίο ταξιδεύετε. Προτού μπορέσω να δεχτώ μια κράτηση, πρέπει να μάθω ποιος έρχεται να μείνει στο σπίτι μου.

Διαχειριστής καταλύματος

Paula Kehoe
Οικοδεσπότης Premier
Οικοδεσπότης Premier
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Κλιματισμός
Εξωτερικός χώρος

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 25 ετών
Check out πριν από τις 11:00 π.μ.

Παιδιά

Μόνο για ενήλικες
Not suitable for ages 0-10 years old

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις
NO visitors or unregistered guests

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα
No smoking, vaping, or e-cig!
No unregistered guests or visitors.
Quiet time 10:30 pm to 6 am. Village ordinance. Host lives in lower level, separate private entrance
Please remove shoes at the door. Please pack your slippers! No hair dyeing, no tanning products, NO glitter!

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Σημείωμα από τον οικοδεσπότη: NO visitors or unregistered guests
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχονται τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας, κουτί πρώτων βοηθειών και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Απαιτείται αυτοκίνητο για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Roscoe

Αυτό το κατάλυμα (εξοχική κατοικία, Roscoe) βρίσκεται σε αγροτική περιοχή. Μπορείτε να επισκεφτείτε μερικά τοπικά σημεία ενδιαφέροντος όπως: Midway Village & Museum Center και Γέφυρα Jefferson Street, ενώ μπορείτε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής σε μέρη όπως: Rock Cut State Park και Hononegah Forest Preserve. Θέλετε να απολαύσετε μια εκδήλωση ή έναν αγώνα όσο βρίσκεστε εδώ; Μπορείτε να δείτε τις διοργανώσεις σε αυτά τα μέρη: Flood Arena ή Rivets Stadium.
Χάρτης
Roscoe, IL

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Rock Cut State Park - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Ιαπωνικοί Κήποι Anderson - 14 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Θέατρο Coronado Performing Arts Center - 17 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • CoCo Key Water Resort - 17 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Στάδιο BMO Harris Bank Center - 17 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Ρόκφορντ, Ιλινόις (RFD-Ευρύτερο Ρόκφορντ): 30 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • McDonald's - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Buffalo Wild Wings - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Culver's - 7 λεπτά με τα πόδια
  • McDonald's - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Casey's General Store - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

10

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 27 από 27 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 0 από 27 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 27 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 27 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 27 σχόλια πελατών" "

10/10

Καθαριότητα

10/10

Check-in

10/10

Επικοινωνία

10/10

Τοποθεσία

10/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Susan W.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Ideal
We were two friends staying to do some zoom classes and get away for a few days. We have stayed in many vbro over the years both in US and UK. This was the cleanest, well stocked, nicely decorated property we have ever stayed at. We needed good lighting and there was plenty. Neighborhood is quiet and had weather been nice, we would have been happy to be outside. Home is comfortable in seating arrangements and beds (wow). No steps inside the home (only a step to get to porch). I don’t think this owner forgot anything! We did need assistance hooking up our computer to tv for the zoom classes. Owner came right up and worked with us to get it going. Highly recommend and would definitely stay here anytime. Sue Wilkins
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Φεβρουάριο 2024

10/10 Άριστο

Becky S., Bridgeport, TX

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Great Choice to Stay in Rockford/Roscoe
Truly our best experience with VRBO. The accommodations were 5 star all the way. Exceptionally delightful! Great location close to everything, but just out of the reach of crowded busy locations. Super well kept with every amenity! Well planned for traveling guests who sometimes cannot preplan everything you need when away from home. Beautiful nature scape everywhere around the home. Host was great with communication!
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2023

10/10 Άριστο

Susan D.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Lovely, Lovely
The home is lovely and so is the back yard. The kitchen is well-appointed. Perfect for travelers who like to cook.
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2023

10/10 Άριστο

Carolyn F., Springfield, Virginia

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Immaculate comfortable Roscoe rental
This sweet comfortable and peaceful home has anything you could possibly want or need, right down to a sewing kit. Cleanest home I’ve ever stayed her. We liked how quiet and near the location was to our family
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Απρίλιο 2023

10/10 Άριστο

Jonathan H.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Moving mother-in-law
A wonderful place to stay. There are so many thoughtful amenities in this home. Beautifully decorated as well. It is the perfect place to relax and enjoy your stay in the area. We highly recommend this home!
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Νοέμβριο 2022

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Paula Kehoe

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
Hi, I am Paula! Employed professional in healthcare. In no particular order, I enjoy nature, ballroom dancing, traveling, and time with family and friends.

Through short term rental platforms, I have met wonderfully friendly travelers from all over the USA and at least six countries.

BOOKING REQUIREMENT: My only requirement for guests is VRBO I.D verification, and a history of positive reviews. Regardless, whether you are an experienced traveler, or new to home sharing, please message me and share a bit about yourself, who you are traveling with, and why you are in the area. It is how home-sharing works for me. I live here, lower level apartment, private entrance.

EXTENDED STAY: Business travelers working in the area have enjoyed making my home their "home away from home". Comfy beds, quiet and peaceful. My new hobby... to see what I can do to provide the best experience for my guests.

When I travel, I respect and care for a host's home as I do my own home..

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

This has been my home since 1997. I love the peace and serenity and my lovely neighbors. Now, I have found my passion... meeting new people and providing a comfortable, sparkling clean sanctuary for travelers.

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

My home is situated on a one-acre wood lot on a quiet culdesac. Nature abounds. The deck off the living room and dining area is the perfect retreat for morning coffee, lunch or dinner. Spring, summer, fall, or winter, the views of the woods are wonderful. My home is on a slight hill, provides for a view where you can see forever. A large picture window faces the west, allows for lovely sunset views.

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων