ΔιαμέρισμαΙδιώτης οικοδεσπότης

Villa Desert - Το σπίτι σας μακριά από το σπίτι σας στο Central Phoenix

Villa Desert - Το σπίτι σας μακριά από το σπίτι σας στο Central Phoenix

Συλλογή φωτογραφιών για Desert Villa - Your Home Away from home in Central Phoenix

Περιοχή καθιστικού
Εξωτερικοί χώροι
Περιοχή καθιστικού
Πισίνα
Γυμναστήριο

Επισκόπηση καταλύματος Villa Desert - Το σπίτι σας μακριά από το σπίτι σας στο Central Phoenix

5 στα 5 Εξαιρετικό
3 υπνοδωμάτια2 μπάνιαΓια 4 άτομα116 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • Τζακούζι
  • Κουζίνα
  • Πλυντήριο
  • Στεγνωτήριο
  • Δέχεται κατοικίδια
  • Κλιματισμός

Εξερευνήστε την περιοχή

Phoenix, AZ
  • Δημοφιλής τοποθεσίαBiltmore Fashion Park (εμπορικό κέντρο)6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΣυνεδριακό Κέντρο Phoenix Convention Center7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠεδίο Chase8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΦοίνιξ, Αριζόνα (PHX-Διεθνές Αεροδρόμιο Sky Harbor)12 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

3 υπνοδωμάτια (για 4 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Queen Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

1 King Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 3

1 Queen Κρεβάτι

2 μπάνια

Μπάνιο 1

Bathtub or shower · Toilet

Μπάνιο 2

Bathtub or shower · Toilet

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Βεράντα
Κουζίνα

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Villa Desert - Το σπίτι σας μακριά από το σπίτι σας στο Central Phoenix

Gated 3BR w / Πισίνα, Υδρομασάζ, Γυμναστήριο & Ιδιωτική βεράντα - Κοντά στο Light Rail

Αυτό το ενημερωμένο κατάλυμα 3 BR / 2BA Central Phoenix βρίσκεται σε ένα αποκλειστικό περιφραγμένο θύλακα, μόλις 5 λεπτά με τα πόδια από το σιδηροδρομικό σταθμό. Προσφέρει μια προνομιακή τοποθεσία για να ψωνίσετε, να δειπνήσετε και να εξερευνήσετε.

Μετά από μια μέρα στην πόλη, απολαύστε πρόσβαση στην κοινόχρηστη πισίνα), τζακούζι και γυμναστήριο μέσα σε 1 λεπτό από την μπροστινή πόρτα. Ή το γκριλ δείπνο στην ιδιωτική αυλή σας με πολυτελή καθίσματα για τέσσερα.

ΖΩΝΕΣ ΖΩΝΗΣ

Dine al fresco στη συνέχεια συγκεντρώνονται στο άνετο καθιστικό για μια νύχτα ταινιών στην τηλεόραση επίπεδης οθόνης 65 ". Ή απλά να χαλαρώσετε και να σχεδιάσετε τις εκδρομές της επόμενης ημέρας με άφθονα καθίσματα για οκτώ άτομα στα κομψά δερμάτινα έπιπλα.

ΚΟΥΖΙΝΑ & ΤΡΑΠΕΖΑΡΙΑ

Αυξήστε τις γαστρονομικές δεξιότητές σας στην ανοιχτή κουζίνα, όπου οι χρήσιμες ανέσεις περιλαμβάνουν ένα ψυγείο πόρτας από ανοξείδωτο χάλυβα, διπλό νιπτήρα και όλα τα gadgets που θα χρειαστείτε για να προετοιμάσετε νόστιμα γεύματα.

Όταν ήρθε η ώρα να φάτε, συγκαλέστε στο τραπέζι τεσσάρων ατόμων για μια οικογενειακή γιορτή.

ΥΠΝΟΔΩΜΑΤΙΑ & ΜΠΑΝΙΑ

Αυτό το μοναδικό επίπεδο, διαμέρισμα 3ου ορόφου, φιλοξενεί έξι επισκέπτες συνολικά σε τρία υπνοδωμάτια.

Χαλαρώστε στο κρεβάτι βασιλιάδων της Καλιφόρνια και παρακολουθήστε τις αγαπημένες σας εκπομπές στην τηλεόραση επίπεδης οθόνης 47 ιντσών. Ένα δωμάτιο-ντουλάπα παρέχει άφθονο αποθηκευτικό χώρο και το κύριο μπάνιο en-suite προσφέρει συνδυασμό ντους / μπανιέρας.

Το δεύτερο και το τρίτο υπνοδωμάτιο είναι επιπλωμένα με κρεβάτι queen, τηλεόραση επίπεδης οθόνης 24 ιντσών και 27 ιντσών LED και τοπική τέχνη. Αναζωογονηθείτε στο δεύτερο μπάνιο με συνδυασμό ντους / μπανιέρας.

ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ

Κτυπήστε πίσω με το πλήρωμά σας στην ευρύχωρη, καλυμμένη αίθριο, σχεδιασμένη με απόλυτη ψυχαγωγία και άνεση. Προετοιμάστε δείπνο στην ηλεκτρική σχάρα, στη συνέχεια καθίστε πίσω σε τέσσερις πολυθρόνες που περιβάλλουν το τραπέζι για μια γιορτή al fresco.

ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Αυτή η αποκλειστική περιφραγμένη κοινότητα προσφέρει πρόσβαση σε κοινόχρηστη πισίνα (θερμαινόμενη), υδρομασάζ και γυμναστήριο.

Άλλες παροχές περιλαμβάνουν δωρεάν WiFi, πλυντήριο / στεγνωτήριο και προστατευμένο χώρο στάθμευσης για ένα όχημα. Η κύρια πύλη του οχήματος μπορεί να ανοίξει με ένα τηλεχειριστήριο μόλις συνδεθείτε και έχετε πρόσβαση στο τηλεχειριστήριο στο κουτί του κλειδιού στον κύριο τοίχο του υπνοδωματίου.

Η ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Άμεσα κοντά στο Carl T. Hayden VA Medical Center, αυτό το condo βρίσκεται σε ιδανική τοποθεσία για τους γιατρούς, τους νοσηλευτές, τους ασθενείς και τις οικογένειες που χρειάζονται εύκολη πρόσβαση στο νοσοκομείο.

Φροντίστε να επισκεφθείτε την τοπική αγαπημένη St. Francis, ένα όμορφο εστιατόριο με εποχικά νέα αμερικανικά εισιτήρια και υπαίθριο μπαρ με κοκτέιλ κινήτρων. Για κάτι πιο χαλαρωτικό, δοκιμάστε τη Μοντέρνη Tiki του Hula, μια αίθουσα φαγητού και μπαρ με το παλιό σχολείο tiki flair και τα πιάτα και ποτά που ενέπνευσαν τα πολυνησιακά.

ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΡΓΑΖΕΙ ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ

Νοικιάσαμε μηνιαία τετράγωνα για τη χειμερινή περίοδο. Μόλις έχω στη διάθεσή μου τουλάχιστον τρεις μπάρες των 30 ημερών για το χειμώνα, ανοίγω τη μονάδα για μια ελάχιστη διαμονή τριών ημερών.
Χρησιμοποιώ έξυπνη τιμολόγηση, ώστε να μην προσφέρω εκπτώσεις για μεγάλες διαμονές. Η τιμή είναι προεξοφλημένη ήδη. Το ακίνητο βρίσκεται κοντά στο νοσοκομείο VA. Αυτό το διαμέρισμα διαθέτει τηλεόραση σε τοίχο σε κάθε μεγάλο δωμάτιο με εύκολο χειρισμό τηλεχειριστήριο. Κάθε δωμάτιο είναι προσανατολισμένο προς την παροχή ενός εξαιρετικού υπνοδωματίου για να ξεφύγετε και να χαλαρώσετε.

Λάβετε υπόψη ότι σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να χρειαστεί να κάνετε check in την τελευταία ημέρα του προηγούμενου μήνα που ενοικιάζετε για να διατηρείτε τα πράγματα σωστά. Οι ακριβείς ημερομηνίες παραμονής ενδέχεται να μην είναι δυνατόν να συμπέσουν με τον μήνα ακριβώς, αλλά θα είναι πολύ κοντά. 31 διανυκτερεύσεις δεν επιτρέπονται εκτός αν θέλετε να κάνετε κράτηση για περισσότερο από ένα μήνα. Η πρώτη σας ημέρα θα πρέπει να είναι την ίδια μέρα που έφυγε ο προηγούμενος ενοικιαστής. Μπορείτε πάντα να επικοινωνείτε μαζί μου πρώτα και μπορούμε να σιδερώσουμε την ακριβή ημερομηνία άφιξης και αναχώρησης. Αν επιλέξετε να φτάσετε την πρώτη ημέρα ενός μήνα 31 ημερών, νομίζω ότι θα είστε εντάξει. Σε αυτή την περίπτωση δεν υπάρχει ανάγκη επικοινωνίας πριν από το χέρι.

Κατά την άφιξη, έχετε εύκολη πρόσβαση στο σπίτι διακοπών σας με μια ασφαλή πόρτα χωρίς κλειδί. δεν υπάρχει ανάγκη για ανταλλαγή κλειδιών στο πρόσωπο. Η ενοικίασή σας θα καθαρίζεται επαγγελματικά και θα είναι έτοιμη για εσάς. Μπορείτε να περιμένετε όλες τις ανέσεις ενός ξενοδοχείου, όπως σαμπουάν, σαπούνια, προϊόντα από χαρτί, πετσέτες και σεντόνια.

Αν χρειάζεστε κάτι πριν ή κατά τη διάρκεια της διαμονής σας, μην διστάσετε να ρωτήσετε και θα κατευθύνω τους πλήρεις πόρους μου για να σας βοηθήσω.

Διαχειριστής καταλύματος

Julia Petersen
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Τζακούζι
Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Δέχεται κατοικίδια
Κλιματισμός

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 3:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 25 ετών
Check out πριν από τις 10:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Επιτρέπονται τα κατοικίδια
Pets are okay but I will charge a 35 dollar fee

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Το κατάλυμα προσφέρει τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας, ανιχνευτής καπνού, κουτί πρώτων βοηθειών και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Δεν απαιτείται αυτοκίνητο για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Φοίνιξ

Αυτό το κατάλυμα (διαμέρισμα) βρίσκεται κοντά σε θεματικά πάρκα (Encanto, Φοίνιξ). Μπορείτε να επισκεφτείτε μερικά από τα πολιτιστικά αξιοθέατα της περιοχής όπως: Συνεδριακό Κέντρο Phoenix Convention Center και Talking Stick Resort Amphitheatre, ενώ όσοι θέλετε να κάνετε αγορές μπορείτε να επισκεφτείτε και μέρη όπως: Biltmore Fashion Park (εμπορικό κέντρο) και Εμπορικό Συγκρότημα Westgate Entertainment District. Θέλετε να απολαύσετε μια εκδήλωση ή έναν αγώνα; Μπορείτε να δείτε τις διοργανώσεις σε αυτά τα μέρη: Πεδίο Chase ή Στάδιο Footprint Center. Φροντίστε να δείτε τα ζώα της περιοχής με δραστηριότητες όπως παρατήρηση άγριας πανίδας και παρατήρηση πτηνών.

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Μουσείο Heard - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Biltmore Fashion Park (εμπορικό κέντρο) - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Συνεδριακό Κέντρο Phoenix Convention Center - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Πεδίο Chase - 8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Πανεπιστήμιο Grand Canyon - 10 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Κεντρικός Σταθμός Indian School - Central Station: 18 λεπτά με τα πόδια
  • Διεθνές Αεροδρόμιο Sky Harbor (Phx): 12 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • McDonald's - 6 λεπτά με τα πόδια
  • Culver's - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • BoSa Donuts - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Lux Central - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Starbucks - 19 λεπτά με τα πόδια

Σχόλια

5

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 5 - Άριστο. 4 από 4 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Καλό. 0 από 4 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 3 - Μέτριο. 0 από 4 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Κακό. 0 από 4 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 1 - Απαίσιο. 0 από 4 σχόλια πελατών" "

5/5

Καθαριότητα

5/5

Check-in

5/5

Επικοινωνία

4,8/5

Τοποθεσία

5/5

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

5/5 Άριστο

Gayle G.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Love the Devonshire Canto
This was our third winter at Chance’s condo. It’s nice and roomy and has everything that you need. In addition, it is pet friendly, which is such a bonus.
Πραγματοποίησε 58 διανυκτερεύσεις τον Ιανουάριο 2023

5/5 Άριστο

Gayle G.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Very comfortable condo
Chances’s condo is very nicely furnished. The beds are comfortable and the kitchen contains all the needed apparatus. Everything was quite clean. We enjoyed sitting on the comfortable furniture on the balcony. We used the well stocked gym often. The condo is near downtown Phoenix and there are many good restaurants within a short drive. Also an excellent park is nearby. We have already rebooked.
Πραγματοποίησε 53 διανυκτερεύσεις τον Ιανουάριο 2021

5/5 Άριστο

Dawn R.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Very nice property. Very clean. Chase is excellent at communication anytime I had a question.
We needed a rental with a time frame we were unsure of. Chase was very helpful and accommodating. His condo was great and I would highly recommend this rental.
Πραγματοποίησε 145 διανυκτερεύσεις τον Μάιο 2020

5/5 Άριστο

Rachelle H.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Spacious and very nice
It is a very nice place- had everything we needed. Loved that every room had a tv .
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Νοέμβριο 2019

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Julia Petersen

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
My name is Chance, I am officially in the VR business full time. I travel light and happily stay in my properties that remain unrented. It provides for a great change of scenery and whenever I check in I know it will be wonderful experience. I take pride and satisfaction in maintaining my properties for my guests in so to provide to them a hassle free and safe stay.

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

I purchased this property while working at the Phoenix VA when my livelihood lied in a different profession. The condominium complex is relatively innocuous and low key. The condo itself is the best part of this package deal. The place has been given a thoughtful transformation that makes it feel homey, warm, and functional. Each room is oriented to be a sleeping room and each room has a well functioning TV mounted on the wall with an easy to operate remote. I provide basic cable TV service with all the major news channels. On demand is not available. The Living Room TV is supplied with a DVD player.

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

I picked this property for its unique price point and the excellent functionality it provides for a home. I bought it for what it could be and not for what it was. The transformation is almost complete. For now my only wish would be granite countertops. The home is provided with a security door and you can keep it locked while you are inside. This provided for excellent security and provides excellent peace of mind while you just want to be locked up safe inside. I do not provide this key. You still have the main door for the security of your personal items when you leave the property.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων

Περισσότερες ιδέες για ενοικιαζόμενες κατοικίες