Σπίτι στον προορισμό Healy, AK

Σουίτα Denali King w / Amazing Views Park! Όλα τα Amentities, 11 λεπτά με το αυτοκίνητο στο Park rd

Σουίτα Denali King w / Amazing Views Park! Όλα τα Amentities, 11 λεπτά με το αυτοκίνητο στο Park rd

Συλλογή φωτογραφιών για Denali King Suite with Amazing Views!

Γεύματα σε εξωτερικό χώρο
Ιδιωτική κουζίνα
Εξωτερικοί χώροι
Ιδιωτική κουζίνα
Δωμάτιο

Επισκόπηση καταλύματος Σουίτα Denali King w / Amazing Views Park! Όλα τα Amentities, 11 λεπτά με το αυτοκίνητο στο Park rd

5 στα 5 Εξαιρετικό
1 υπνοδωμάτιο1 μπάνιοΓια 3 άτομα83.6 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • Κουζίνα
  • Πλυντήριο
  • Στεγνωτήριο
  • Εξωτερικός χώρος
  • Θέα στο βουνό
  • Μπάρμπεκιου γκριλ

Απολαύστε την περιοχή

Healy, AK
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΓήπεδο Γκολφ Black Diamond7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΚέντρο Επισκεπτών του Εθνικού Δρυμού Denali21 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΜονοπάτι Stampede Trailhead24 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΦέρμπανκς, Αλάσκα (FAI-Διεθνές Αεροδρόμιο του Φέρμπανκς)113 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

1 υπνοδωμάτιο (για 3 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Μονό Κρεβάτι και 1 King Κρεβάτι

1 μπάνιο

Μπάνιο 1

Χώροι

Βεράντα
Κουζίνα
Μπαλκόνι
Ξεχωριστή τραπεζαρία

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Σουίτα Denali King w / Amazing Views Park! Όλα τα Amentities, 11 λεπτά με το αυτοκίνητο στο Park rd

Ανοιχτό έτος γύρο! Η πολυτελής σουίτα στούντιο 900sq ft είναι τα τέλεια ζευγάρια (ή ζευγάρι με ένα παιδί) που αγαπούν την ιδιωτικότητα και την ελευθερία τους στην Αλάσκα Περιπέτεια. Αυτή η μοντέρνα σουίτα διαθέτει πολλά παράθυρα με εκπληκτική θέα. ένα κρεβάτι King, ένα διπλό κρεβάτι, καναπέ, πλήρες μπάνιο, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, τραπεζαρία, καναπέ και το καλύτερο ιδιωτικό κατάστρωμα στην περιοχή με εκπληκτική θέα.

Αυτή η σουίτα στον επάνω όροφο ελέγχει όλα τα κουτιά. Σύγχρονη διαβίωση στο όριο του εθνικού πάρκου, πλυντήριο / στεγνωτήριο, καλά εξοπλισμένη κουζίνα, WIFI υψηλής ταχύτητας, άμεση τηλεόραση, ισχυρή υπηρεσία 4G κυττάρων, προπανίου μπάρμπεκιου και έπιπλα βεράντας.

Για το 2019 αυτή η βασιλική σουίτα είναι 100% πρόσφατα επιπλωμένη, εξοπλισμένη και θα βρείτε το ανοιχτό κατώφλι εξαιρετικά ευρύχωρο.

Το σπίτι μας βρίσκεται σε βολική τοποθεσία 1/4 μίλι μακριά από το The Parks Hwy και είναι ένα σύντομο 11 λεπτά με το αυτοκίνητο στο Εθνικό Πάρκο Denali μόνο είσοδο δρόμο. Αυτή η σουίτα ελέγχει όλα τα κουτιά. 5 αστέρων ζουν στο όριο του πάρκου.

Το σπίτι μας βρίσκεται στο τέλος του δρόμου σε μια πολύ ήσυχη μικροσκοπική υποδιαίρεση και κάθεται σε ένα 2-στρέμμα μπλόφα με εκπληκτική θέα. Η ομάδα σας θα νιώθει σαν να ζείτε στη μέση του πουθενά, αλλά θα έχετε όλες τις ανέσεις ενός σύγχρονου σπιτιού.

Τακτικά βλέπουμε τα άγρια ζώα στα παράθυρα του καθιστικού μας. Βρισκόμαστε στην περιοχή "Healy" 10 μίλια βόρεια της εισόδου Denali Park και είναι εκεί που θέλετε να μείνετε? καλύτερη θέα στο πάρκο, μακριά από τη συμφόρηση του χώρου εισόδου του πάρκου (glitter gulch).

Το σπίτι μας είναι κοντά σε όλα. μόλις 1 λεπτό με το αυτοκίνητο από το κατάστημα παντοπωλείου / αλκοόλ, 5 λεπτά με τα πόδια από το Cafe Roses ή 15 λεπτά με τα πόδια από το μπαρ Totem.

Οι περισσότερες δραστηριότητες περιοχής βρίσκονται μέσα σε λίγα λεπτά από το σπίτι. πτήση βλέποντας, rafting, ιππασία, καθοδηγούμενη πεζοπορία, γκολφ, ποδηλασία, ATV, φινίρισμα Zip και πολλά άλλα.

Υπάρχουν 2 πρόσθετες ιδιωτικές σουίτες στο σπίτι μας (VRBO # 1472710 & 1472901). Κάθε μία από τις πολυτελείς σουίτες είναι απόλυτα ιδιωτική από την κεντρική κατοικία και από την άλλη. Κάθε σουίτα έχει τις δικές της εισόδους, καθιστικούς χώρους, κουζίνες, καταστρώματα και πλυντήρια και στεγνωτήρια. Μεγαλύτερες ομάδες ίσως ενδιαφέρονται να νοικιάσουν μία ή και τις δύο επιπλέον σουίτες.

Η οικογένειά μου και εγώ είμαστε ταξιδιώτες παγκοσμίως και πάντα μένουμε σε ένα VRBO. Καταλαβαίνουμε ότι έχετε μεγάλες προσδοκίες για τις ομάδες Alaskan Adventure και προσπαθούμε να ξεπεράσουμε αυτές τις προσδοκίες. Δίνουμε προσοχή σε όλες τις σημαντικές λεπτομέρειες. σούπερ καθαρό, καλά εφοδιασμένο, ιδιοκτήτες απαντούν αμέσως στο τηλέφωνο / κείμενα και όλα λειτουργούν.

Έχουμε ζήσει στο Denali από το 1991 και αγαπάμε την περιοχή. Θέλουμε το σπίτι μας να αποτελεί σημαντικό μέρος της εμπειρίας σας Denali και είμαστε πάντα κοντά μας για να απαντήσουμε σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, να κάνουμε προτάσεις ή να λύσουμε οποιαδήποτε θέματα. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για συμβουλές, έχουμε πολλές γνώσεις περιοχής.

Σεβόμαστε πάντα το απόρρητο των επισκεπτών μας. 30 ημέρες πριν την άφιξή σας θα σας στείλουμε με email λεπτομερείς οδηγίες και κωδικό εισόδου. Μπορείτε να ελέγξετε τον εαυτό σας οποιαδήποτε στιγμή μετά τις 16:00. Ο κωδικός WIFI βρίσκεται στον πίνακα ανακοινώσεων κοντά στην μπροστινή πόρτα.

Επίσης στο δελτίο στο σπίτι μας παρέχουμε φυλλάδια από όλα τα αγαπημένα μας πράγματα που πρέπει να κάνουμε και μέρη για φαγητό στην περιοχή.

Σας προτείνουμε να κλείσετε το λεωφορείο ή το λεωφορείο του Εθνικού Πάρκου Denali πριν φτάσετε, αλλά όλες οι άλλες δραστηριότητες περιοχής μπορούν να κρατηθούν μόλις φτάσετε, ώστε να μπορείτε να μετρήσετε τον καιρό και να νιώσετε τι θέλει να κάνει η ομάδα σας.

Παρακαλώ θυμηθείτε ότι το σπίτι μας είναι ακριβώς στο όριο του πάρκου και μια μέρα που περνάει απολαμβάνοντας την θέα και πεζοπορία έξω από το σπίτι μπορεί να είναι εξαιρετικά ανταμείβοντας.

2019 είναι η 1η σεζόν που ενοικιάζουμε αυτό το σπίτι, αλλά είμαστε έμπειροι φορείς Denali VRBO. Έχουμε 7-VRBOs στην περιοχή και σας ενθαρρύνουμε να διαβάσετε όλες τις κριτικές. Παρακαλούμε εισάγετε τα άλλα μας Denali VRBO # s στη γραμμή αναζήτησης παραπάνω για να διαβάσετε τα σχόλια των άλλων κοντινών ακινήτων μας. 499428, 501627, 786417, 786419, 1472710, 1472901.

Προσπαθούμε να είμαστε οι καλύτεροι χειριστές ενοικιαζόμενων διακοπών στην περιοχή και αν μείνετε μαζί μας θα εκτιμήσετε την προσοχή μας στη λεπτομέρεια. Καταλαβαίνουμε ότι βρίσκεστε σε διακοπές και θέλετε να δώσετε στην ομάδα σας μια εκπληκτική εμπειρία χωρίς τίποτα να ανησυχείτε.

Θα αγαπήσετε αυτό το σπίτι!

Ελπίζουμε ότι ανυπομονούμε την Αλάσκας Περιπέτεια σας,

Dave, Denise & Carissa

Πολιτική ακύρωσης
Σε περίπτωση ειδοποίησης ενοικιαζόμενου ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σχετικά με την ακύρωση αυτής της σύμβασης βραχυπρόθεσμης μίσθωσης ενενήντα ημέρες πριν από την ημερομηνία έναρξης της κράτησης, επιστρέφεται η προκαταβολή (μείον 25% τέλος ακύρωσης). Εάν η Tenant emails ειδοποιήσει την ακύρωση της σύμβασης μίσθωσης εντός ενενήντα (90) ημερών πριν από την κατοχή, ο μισθωτής κατανοεί και συμφωνεί ότι ολόκληρη η προκαταβολή τους θα καταπέσει, εκτός αν το ακίνητο επαναπωληθεί σε τρίτο. Σε περίπτωση που το ακίνητο επαναχορηγηθεί σε τρίτο, ο μισθωτής θα επιστραφεί το 75% της τιμής που καταβάλλει ο τρίτος για κάθε νύχτα που ενοικιάζεται εκ νέου.

Διαχειριστής καταλύματος

David Coleman
Οικοδεσπότης Premier
Οικοδεσπότης Premier

Γλώσσες

Αγγλικά, Ισπανικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Εξωτερικός χώρος
Θέα στο βουνό
Μπάρμπεκιου γκριλ

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 25 ετών
Check out πριν από τις 11:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός επαγγελματία οικοδεσπότη. Η παροχή καταλύματος σχετίζεται με το ελεύθερο επάγγελμά του, την επιχειρηματική του δραστηριότητα ή την εργασία του.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Το κατάλυμα προσφέρει τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα, πυροσβεστήρας, ανιχνευτής καπνού και κουτί πρώτων βοηθειών

Σχετικά με την περιοχή

Healy

Αυτό το κατάλυμα (εξοχική κατοικία) βρίσκεται στην πόλη Healy. Αν έχετε προγραμματίσει κάποια δραστηριότητα, αξίζει να επισκεφτείτε μέρη όπως: Γήπεδο Γκολφ Black Diamond και Μονοπάτι Stampede Trailhead, ενώ όσοι θέλετε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής μπορείτε να εξερευνήσετε τα εξής: Εθνικό Πάρκο Denali και Κέντρο Πρόσβασης στην Άγρια Φύση. Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία να εξερευνήσετε την περιοχή για υπαίθρια διασκέδαση όπως μονοπάτια για πεζοπορία/ποδηλασία.

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Γήπεδο Γκολφ Black Diamond - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Κέντρο Πρόσβασης στην Άγρια Φύση - 19 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Κέντρο Επισκεπτών του Εθνικού Δρυμού Denali - 21 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Μονοπάτι Stampede Trailhead - 24 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Φέρμπανκς, Αλάσκα (FAI-Διεθνές Αεροδρόμιο του Φέρμπανκς): 114 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • The Perch Restaurant, Bar, and Cabins - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

5

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 5 - Άριστο. 86 από 87 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Καλό. 1 από 87 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 3 - Μέτριο. 0 από 87 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Κακό. 0 από 87 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 1 - Απαίσιο. 0 από 87 σχόλια πελατών" "

5/5

Καθαριότητα

5/5

Προσωπικό & εξυπηρέτηση

5/5

Παροχές

5/5

Κατάσταση καταλύματος & παροχές

5/5

Check-in

5/5

Επικοινωνία

5/5

Τοποθεσία

5/5

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

5/5 Άριστο

Haley V.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Absolutely Love
This apartment style room was perfect for our stay! We doubted the Mountain View until the clouds disappeared and were in awe of what we saw out our window. Enough for my friends and I to get an outline tattoo of the mountain on our trip. I’ve already recommended this stay to two other people and it hasn’t even been two days since checking out. Very clean and cozy retreat!
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Φεβρουάριο 2024

5/5 Άριστο

Renee N.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Perfect
This apartment was gorgeous. The views were impeccable. The apartment was very clean and spacious. The kitchen was well stocked with everything we needed and more. Thoughtful touches throughout the place made it feel very welcoming. Even though there are other units in the building, there is more than enough privacy. 10/10 would recommend.
Πραγματοποίησε 5 διανυκτερεύσεις τον Οκτώβριο 2023

5/5 Άριστο

Wynter

Θετικά: Καθαριότητα, κατάσταση καταλύματος & παροχές, επικοινωνία
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Σεπτέμβριο 2023

5/5 Άριστο

Monica K.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Comfortable place with great mountain views
We loved this property with a well equipped and modern kitchen, comfortable living room, and very comfortable bed. Every spot had gorgeous Mountain View’s. The deck and grill were an added bonus. This is a great jumping off point for all your Denali adventures!
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Σεπτέμβριο 2023

5/5 Άριστο

Jill C.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Well done
We stayed here for 4 nights at end of August. Unit has everything you need. It is about 10-15 minutes from park visitor center and very peaceful. Grocery store maybe 1/2 mile away. Laundry availability was a bonus!! Dave is extremely easy to communicate with. Would stay here again without a second thought!
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2023

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από David Coleman

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
My family and I came to Alaska in the winter of 1991 and have never left. We love Denali National Park and are happy to share our home and knowledge of the area. We are world travelers and understand what you expect when renting a vacation rental. Our home will not disappoint.

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

This property uniquely sits on a 2 acre bluff with magnificent views of the Park and the Alaska Range. This house was built with love and was meant to be the most exquisite house in Denali. You will love this house.

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

Modern living on the Park Boundary, yet close to everything. 11 miles to the Park Rd. 1-mile driver to grocery/liquor store and all activities and restaurants are close by. When you stay in the "Healy" area you don't spend all your time driving to and from. Everything is nearby.

Γλώσσες:

Αγγλικά, Ισπανικά

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων

Περισσότερες ιδέες για ενοικιαζόμενες κατοικίες