Ολόκληρη ενοικιαζόμενη κατοικία·Ιδιώτης οικοδεσπότης

Point Reyes Garden House απόδραση στην κοιλάδα Nicasio

Point Reyes Garden House απόδραση στην κοιλάδα Nicasio

Συλλογή φωτογραφιών για Point Reyes Garden House Getaway in the Nicasio Valley

Εξωτερικοί χώροι
Βεράντα/αίθριο
Μη ταξινομημένη εικόνα, 3 από 48, κουμπί
Γεύματα
Σχεδιάγραμμα ορόφου

Επισκόπηση καταλύματος Point Reyes Garden House απόδραση στην κοιλάδα Nicasio

Σχόλια
10 στα 10 Εξαιρετικό
2 υπνοδωμάτια2 μπάνιαΓια 6 άτομα149 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο
  • Εξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώρος
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα
  • Μπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλ

Απολαύστε την περιοχή

Χάρτης
Nicasio, CA
  • Δημοφιλής τοποθεσίαPoint Reyes Hiking Trails9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΚαταφύγιο Φύσης Point Reyes National Seashore11 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαSamuel P. Taylor State Park15 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΣαν Φρανσίσκο, Καλιφόρνια (SFO-Διεθνές Αεροδρόμιο του Σαν Φρανσίσκο)98 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

2 υπνοδωμάτια (για 6 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Διπλό Φουτόν

Υπνοδωμάτιο 2

1 Queen Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 3

1 King Κρεβάτι και 1 Διπλό Φουτόν

2 μπάνια

Μπάνιο 1

Toilet · Shower only

Μπάνιο 2

Toilet · Shower only

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Κουζίνα
Γραφείο
Εξωτερικός χώρος παιχνιδιού
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Point Reyes Garden House απόδραση στην κοιλάδα Nicasio

Το Garden House βρίσκεται στην κομητεία Marin στις δασώδεις πλαγιές του Black Mountain με θέα το Watershed της κοιλάδας Nicasio. Το σπίτι είναι απομονωμένο σε μια έκταση 11 στρεμμάτων, έξω από ένα κλειστό ιδιωτικό δρόμο, που περιβάλλεται από 120 στρέμματα αγροτεμαχίων. Αυτό το ειδικά σχεδιασμένο μονοκατοικία βρίσκεται ανάμεσα σε βελανιδιές, κόλπο και ένα ρέμα όλο το χρόνο που ρέει στη δεξαμενή της κοιλάδας. Λίγα βήματα από το σπίτι βρίσκεται μια λίμνη που τροφοδοτείται με ελατήρια, μερικώς περιτριγυρισμένη από ξυλόγλυπτα δέντρα. Στο ένα άκρο της γαλήνιας λίμνης υπάρχει ένα κατάστρωμα και ένα σκιερό τραπέζι πικνίκ. Δίπλα στο σπίτι υπάρχει ένας όμορφος κήπος με λαχανικά και λουλούδια που οι επισκέπτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν για να ενισχύσουν τα γεύματά τους ή απλώς για να απολαύσουν τα αξιοθέατα και τους ήχους του. Αυτό είναι το Backdrop για τη διαμονή σας στο Garden House.

Αυτό το σπίτι έχει σχεδιαστεί για μια μεγάλη εμπειρία "Μείνετε στο σπίτι". Είναι ένας Χώρος και ένας χώρος για μια οικογενειακή συγκέντρωση ή μια ομάδα αρκετών φίλων που απλά θέλουν να μείνουν σπίτι, να χαλαρώσουν και να απολαύσουν την εταιρεία ο ένας τον άλλον. Πολλοί επισκέπτες απλά θέλουν να απολαύσουν την ηρεμία και την ιδιωτικότητα του Garden House χωρίς να χρειάζεται να βγείτε έξω. Ωστόσο, η πόλη του σταθμού Point Reyes και η National Seashore βρίσκονται σε μικρή απόσταση με το αυτοκίνητο. Τα μικρά τρία τετράγωνα χωριά έχουν υπέροχα εστιατόρια και μοναδικά καταστήματα. Και φυσικά, η κοντινή Εθνική Θάλασσα προσφέρει θέα φαλαινών, παραλίες που κόβουν την ανάσα, χιλιόμετρα μονοπατιών πεζοπορίας και καγιάκ στον κόλπο Tomales. Η παραλία είναι πραγματικά ένα από τα πιο μοναδικά μέρη της γης.

Η μοντέρνα, αρχιτεκτονικά σχεδιασμένη κατοικία διαθέτει ένα επιπλωμένο "Μεγάλο Δωμάτιο" με 1.000 τετραγωνικά πόδια καθιστικό για τους επισκέπτες που αγαπούν να μοιράζονται την προετοιμασία φαγητού και όλη την εμπειρία μαγειρέματος και φαγητού. Το κεντρικό δωμάτιο αυτού του δωματίου είναι ένα τραπέζι από ξύλο Ash, το οποίο φιλοξενεί άνετα μέχρι 12 άτομα. Η περιοχή μαγειρέματος και προετοιμασίας φαγητού καταλαμβάνει ένα διοικητικό τμήμα του κοινού χώρου και είναι εξαιρετικά καλά εξοπλισμένο. Η κουζίνα διαθέτει μια σόμπα Wolf, ψυγείο Sub Zero, πλυντήριο πιάτων, έθιμο μετρητές από ανοξείδωτο χάλυβα και ένα εκτεταμένο ντουλάπι με μια σειρά επιτραπέζιων συσκευών. Όλα τα απαραίτητα μαγειρικά σκεύη, επιτραπέζια σκεύη και επιτραπέζια σκεύη μπορούμε να φανταστούμε παρέχονται Ειλικρινά, αυτός είναι ο παράδεισος "Foodie". Υπάρχει ένα TV / Media Center με καναπέ και δίδυμες καρέκλες Eames για χαλαρή συνομιλία ή ψυχαγωγία μετά το δείπνο. Ο φωτισμός της μαλακής γκαλερί επικεντρώνεται σε έργα τέχνης γύρω από το δωμάτιο που απεικονίζουν τα τοπία και τα αγροκτήματα της κοιλάδας Νικασιού. Και φυσικά, μετά το δείπνο κάποιος είναι πιθανό να παίξει το πιάνο!

Η βασική σουίτα υπνοδωματίου είναι μεγάλη και πολύ ιδιωτική με κρεβάτι king size. Ένα εντυπωσιακό τοίχο με παράθυρο Bay Tree δεσπόζει στο χώρο. Το δωμάτιο διαθέτει ένα TV / Media Center και ένα μικρό καναπέ που μετατρέπεται σε ένα πλήρες κρεβάτι για χρήση σε αυτό το δωμάτιο, αν χρειαστεί. Το γειτονικό μεγάλο, ιδιωτικό, καλά εξοπλισμένο κύριο λουτρό με φωτιστικά ευρωπαϊκού στιλ και μεγάλο γυάλινο περικαλυμμένο ντους συμπληρώνει την master σουίτα.

Το δεύτερο υπνοδωμάτιο που βρίσκεται στο αντίθετο άκρο του κεντρικού σπιτιού έχει ένα queen κρεβάτι. Αυτό το δωμάτιο διαθέτει επίσης ένα ολοκληρωμένο γραφείο / χώρο εργασίας για το άτομο που απλά δεν μπορεί να ξεφύγει από την "εργασία". Έχει μια ξεχωριστή είσοδο από την αυλή με νότιο προσανατολισμό. Το δεύτερο μπάνιο, με γυάλινο κλειστό ντους, είναι δίπλα σε αυτό το υπνοδωμάτιο. Αυτό το μπάνιο είναι επίσης διαθέσιμο στους επισκέπτες από το υπόλοιπο σπίτι.
Επιπλέον, υπάρχει ένας καναπές ύπνου στο καθιστικό που μπορεί να φιλοξενήσει δύο επισκέπτες

Η κλειστή αυλή εισόδου παρέχει ένα μεγάλο ιδιωτικό υπαίθριο χώρο για τους επισκέπτες να συγκεντρωθούν στην ηλιόλουστη πλευρά του σπιτιού. Μια θολωτή στέγη καλύπτει ένα χώρο καθιστικού ιδιαίτερα άνετο για πρωινό καφέ και βραδινές συγκεντρώσεις. Υπάρχει μια τράπουλα και ένας κήπος με βεράντα στην σκιά πλευρά του σπιτιού με ένα BBQ αερίου, τραπέζι και πάγκους.

Φροντίστε να δείτε όλες τις φωτογραφίες με περιγραφικές λεζάντες καθώς παρέχουν μια πραγματική αίσθηση του Garden House και το μόνο που έχει να προσφέρει. Στην γκαλερί φωτογραφιών περιλαμβάνεται και οροφή του Garden House και των γύρω χώρων του, οι οποίες παρέχουν μια σαφέστερη κατανόηση αυτού του μοναδικού χώρου.

Εάν θέλετε να επεκτείνετε την ικανότητα ύπνου του Garden House, ώστε να μπορεί να φιλοξενήσει έως και 10 άτομα, υπάρχουν επιπλέον καταλύματα σε μια παρακείμενη κατοικία. Αυτός ο συνδυασμός δύο κατοικιών μπορεί να αναζητηθεί και να θεωρηθεί ως ιδιότητα VRBO # 1480714

Διαχειριστής καταλύματος

Roger Fleck
Οικοδεσπότης Premier
Οικοδεσπότης Premier

Γλώσσες

Αγγλικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
Εξωτερικός χώρος
Μπάρμπεκιου γκριλ

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 21 ετών
Check out πριν από τις 11:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχονται τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας, κουτί πρώτων βοηθειών και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Απαιτείται αυτοκίνητο για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Νικάσιο

Αυτό το κατάλυμα (εξοχική κατοικία, Νικάσιο) βρίσκεται σε αγροτική περιοχή και κοντά στον κόλπο. Αν έχετε προγραμματίσει να πάτε για ψώνια, αξίζει να επισκεφτείτε μέρη όπως: Novato Farmer's Market και Παραλία Heart's Desire Beach, ενώ όσοι θέλετε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής, μπορείτε να εξερευνήσετε μέρη όπως: Καταφύγιο Φύσης Point Reyes National Seashore και Samuel P. Taylor State Park. Ταξιδεύετε με παιδιά; Μπορείτε να επισκεφτείτε αξιοθέατα όπως: Nicasio Valley Cheese Company και Petaluma Seed Bank. Φροντίστε να δείτε τα ζώα της περιοχής με δραστηριότητες όπως παρατήρηση άγριας πανίδας και παρατήρηση πτηνών.
Χάρτης
Nicasio, CA

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Point Reyes Hiking Trails - 9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Mount Wittenberg - 11 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Καταφύγιο Φύσης Point Reyes National Seashore - 11 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Samuel P. Taylor State Park - 15 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Πάρκο Tomales Bay State Park - 16 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σάντα Ρόζα, Καλιφόρνια (STS-Κομητεία Σονόμα): 74 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Cafe Reyes - 11 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Inverness Park Market - 14 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Rancho Nicasio - 11 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Bovine Bakery - 11 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Old Western Saloon - 11 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

10

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 45 από 46 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 1 από 46 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 46 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 46 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 46 σχόλια πελατών" "

10/10

Καθαριότητα

10/10

Check-in

10/10

Επικοινωνία

10/10

Τοποθεσία

10/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Era L.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
A perfect family, friends and writers’ retreat
Such a pleasure to return again and again. To notice the little improvements that the owner, Roger, and his lovely assistant, Nanci make each time to make guests feel welcome and cozy. Roger is always helpful and gracious host. This time I noticed the new gray pillows on the red leather couch and the cozy Native American style blanket. Perfect color match as always. Makes the TV area, for friends and family to gather. Perfect. Great place also to relax and read when it rains, or when you are tired. This time a new and inviting tea selection for every part of the day welcome me. And the Nespresso machine and coffee pods helps make sure that you are awake and ready for the pleasures of the compound and Point Reyes National Park treasures. Great place to stay shine, rain, or rainbow. Thank you, Roger! I can’t wait to return soon.
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Φεβρουάριο 2024

10/10 Άριστο

Bruce B.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Inspiring
Beautifully thought out and executed architectural design with the use of Steel Wood and Glass Block. Warm and cozy.
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Ιανουάριο 2024

10/10 Άριστο

Era L., San Francisco

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Wonderful!
I love returning to the Garden House. It is my special retreat for reading, writing and relaxing. My close friends love to visit me there for lunch and a walk.
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Δεκέμβριο 2023

10/10 Άριστο

Era L., San Francisco

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
As always a deeply satisfying place to re-visit
I already gave a number of 5 stars to the Garden House during past stays. The house, the art, the view, Roger (the gracious host), the vegetable garden with tasty little cherry tomatoes, the Lily Pond, are simply perfection. It is not, however, an empty perfection. The whole project and environment possesses simplicity, harmony, beauty and truth. Thank you Roger for sharing your life dream with us. I already gave a number of 5 stars reviews to the "Garden House" for past stays. What else can I say? So here is another variation of the praise: The house, the art, the view, Roger (the gracious host), the vegetable garden (this time with tasty little cherry tomatoes), the Lily Pond, Nancy's presence, and everything else is simply perfection. It is not, however, an empty, or cold perfection. The whole project and environment possesses simplicity, harmony, beauty and truth. Thank you Roger for sharing your life dream with us.
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Σεπτέμβριο 2023

10/10 Άριστο

Adam G.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
The perfect host, the perfect location
This house is special. It is located on the wooded side of a mountain overlooking the Nicasio Reservior, just five minutes from Point Reyes Station. The house is designed and built by its owner, industrial designer. This house is a pleasure to stay in, and the host is extremely attentive, while being very respectful of our privacy. It was very spacious for our family of 4 and could take more if necessary. We will certainly return.
Πραγματοποίησε 11 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2023

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Roger Fleck

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
My wife and I have lived on this property for 33 years. We share our lives with our very affectionate labrador "Sophie".

I am an industrial designer by profession and I collaborated on the design and participated heavily in the construction of our home and guest house. We spend most of our time here on the property. We are available to aid in any way we can to make your stay enjoyable. Having us around can also be good as we can start the generator when the occasional winter storm knocks out the power.

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

Both my wife and I were raised in the East -- New York City and Detroit to be specific. We moved to the Bay Area 53 years ago and have lived in San Francisco, and for many years, on our sailboat in Sausalito. We have always loved Marin County, particularly Nicasio and the Point Reyes area. Many years ago, we were fortunate to find this 12 acre site overlooking the Nicasio Valley. We made it our home. Now in our golden years we want to share the magnificence of this place with others.

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

The Nicasio Valley is a very unique place within Marin County. We are surrounded by Cattle and Dairy ranches and designated un-spoiled open space. Our views are of the hills surrounding the Nicasio Watershed
We share a gated private road which provides us and our guests a safe secure and quite getaway.

Γλώσσες:

Αγγλικά

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων