Διαμέρισμα στον προορισμό Puerto Vallarta, JALΙδιώτης οικοδεσπότης

*** ΕΙΔΙΚΟ ΤΡΙΜΗΝΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ *** ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΝΟΤΙΟΥ ΚΟΥΦΩΜΑΤΟΣ CONDO 3BR & 3BA !!!

*** ΕΙΔΙΚΟ ΤΡΙΜΗΝΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ *** ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΝΟΤΙΟΥ ΚΟΥΦΩΜΑΤΟΣ CONDO 3BR & 3BA !!!

Συλλογή φωτογραφιών για STUNNING SOUTH SHORE BEACHFRONT RESIDENCE - SPRING IS ON SALE!!!

Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Εξωτερικός χώρος καταλύματος

Επισκόπηση καταλύματος *** ΕΙΔΙΚΟ ΤΡΙΜΗΝΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ *** ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΝΟΤΙΟΥ ΚΟΥΦΩΜΑΤΟΣ CONDO 3BR & 3BA !!!

Σχόλια
4,9 στα 5 Εξαιρετικό
3 υπνοδωμάτια3 μπάνιαΓια 6 άτομα251 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • ΤζακούζιΤζακούζιΤζακούζι
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα
  • ΚλιματισμόςΚλιματισμόςΚλιματισμός
  • ΓυμναστήριοΓυμναστήριοΓυμναστήριο

Απολαύστε την περιοχή

Puerto Vallarta, JAL
  • Δημοφιλής τοποθεσίαLos Arcos3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία Playa Gemelas7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαMalecon (ιστορική τοποθεσία)7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοPuerto Vallarta, Jalisco (PVR-Διεθνές Λεωφορείο Gustavo Diaz Ordaz)44 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

3 υπνοδωμάτια (για 6 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 King Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

1 King Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 3

1 King Κρεβάτι

3 μπάνια

Μπάνιο 1

Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Μπάνιο 2

Μπανιέρα · Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Μπάνιο 3

Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Βεράντα
Κουζίνα
Μπαλκόνι

Πληροφορίες για το κατάλυμα

*** ΕΙΔΙΚΟ ΤΡΙΜΗΝΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ *** ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΝΟΤΙΟΥ ΚΟΥΦΩΜΑΤΟΣ CONDO 3BR & 3BA !!!

Καλώς ήρθατε στο σπίτι σας μακριά από το σπίτι ... 10 γραφικά λεπτά νότια της πόλης, όπου τα μαγευτικά βουνά Sierra Madre ανεβαίνουν στις θάλασσες. Το condo βρίσκεται στον 6ο όροφο, προσφέροντας εκπληκτική θέα στον κόλπο του Μπαντέρα και πέραν αυτού. Παρακολουθήστε τις φάλαινες να κολυμπούν παρελθόν από τις βεράντες από κάθε δωμάτιο! Υπάρχει ένας ανελκυστήρας από το επίπεδο του δρόμου στο condo ένα επίπεδο επάνω. Αυτή η πλήρως ανακαινισμένη και ανακαινισμένη κατοικία έχει θέα στα καταγάλανα νερά της Punta Negra, μία από τις πιο παραλίμνιες / κολυμβητικές παραλίες της Vallarta. Η απίστευτη θέα στο Los Arcos και τα τέλεια ηλιοβασιλέματα είναι δικά σας κάθε μέρα της διαμονής σας! Αυτό το επαγγελματικά διακοσμημένο, μοντέρνο σπίτι προσφέρει εξαιρετικό στυλ και φινίρισμα, συνδυάζοντας με γούστο σύγχρονο ντιζάιν και δωρεάν παραδοσιακά στοιχεία. Το καθιστικό / τραπεζαρία απευθείας από την πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα του σεφ πηγαίνει στη μεγάλη βεράντα με θέα στο ηλιοβασίλεμα με θέα την παρθένα παραλία. Η τοποθέτηση και το φινίρισμα του condo είναι αξιοσημείωτη, αφού έχει αναμορφωθεί πλήρως με υλικά και έπιπλα υψηλής ποιότητας. Θα εκπλαγείτε από τη φωτεινή και ευρύχωρη ατμόσφαιρα και την όμορφη πανοραμική θέα. Η απίστευτη θέα στο Los Arcos και τα τέλεια ηλιοβασιλέματα είναι δικά σας κάθε μέρα της διαμονής σας!

Πολύ εύκολη πρόσβαση, είτε με ανελκυστήρα είτε μερικά βήματα από την κύρια είσοδο, η μοναδική διάταξη είναι λειτουργική και επιτρέπει την ιδιωτικότητα και την άνεση. Υπάρχουν τρία υπνοδωμάτια από το κεντρικό καθιστικό του διαμερίσματος. Το κύριο υπνοδωμάτιο διαθέτει βεράντα με θέα στον ωκεανό, king size κρεβάτι και εκπληκτικό ιδιωτικό μπάνιο, με ντους και μπανιέρα στην τουαλέτα του. Η υπνοδωμάτιο # 2 έχει επίσης ένα king size κρεβάτι με ιδιωτικό μπάνιο και βεράντα δίπλα στη θάλασσα. Το υπνοδωμάτιο # 3 έχει ένα king size κρεβάτι με ιδιωτικό μπάνιο και βεράντα δίπλα στη θάλασσα.

Η ευρύχωρη κουζίνα είναι πλήρως εξοπλισμένη με όλες τις νέες high-end συσκευές και υπάρχει σύστημα καθαρισμού νερού. Υπάρχει ένα τεράστιο ψυγείο / καταψύκτης Sub Zero για να φιλοξενήσει εύκολα όλες τις "προμήθειες" των διακοπών σας. Εάν επιθυμείτε να έχετε προπληρωμένο με όλες τις ανάγκες των διακοπών σας, ενημερώστε μας.

Προσπαθήσαμε να σκεφτούμε τα πάντα για να εξασφαλίσετε ότι θα έχετε χαλαρωτικές και διασκεδαστικές διακοπές στην παραλία! Απολαύστε την τυπική υπηρεσία καθαριότητας δύο φορές κατά τη διάρκεια της διαμονής σας. Η συχνότερη υπηρεσία μπορεί να κανονιστεί εάν ζητηθεί πριν από την άφιξή σας. Οι πετσέτες παραλίας, τα εργαλεία για κολύμβηση με αναπνευστήρα, ομπρέλες, καρέκλες, boogie boards, ψυγεία κλπ., Παρέχονται όλα. Ο τοπικός μας διαχειριστής ακινήτων είναι εδώ για να σας βοηθήσει να απαντήσετε σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή να φροντίσετε τις ανάγκες που μπορεί να προκύψουν. Μπορείτε επίσης να οργανώσετε υπηρεσία θυρωρού και pick-up στο αεροδρόμιο.

Τα ταξί είναι πάντα διαθέσιμα ακριβώς έξω από το κτίριο, έτσι μπορείτε εύκολα να πάρετε μια βόλτα στην πόλη για περίπου $ 5 δολάρια. Υπάρχει επίσης μια στάση λεωφορείου που είναι ακόμα πιο οικονομικό που μπορεί να σας μεταφέρει στην πόλη, στο Malecon, στο Los Muertos, στη Ρομαντική Ζώνη, στους Βοτανικούς Κήπους της Vallarta ή οπουδήποτε αλλού μπορεί να θέλετε να πάτε. Είναι κυριολεκτικά μια 5-10 λεπτά βόλτα σε όλα όσα έχει να προσφέρει το Puerto Vallarta. Είναι επίσης ένα εύκολο ταξί ή με λεωφορείο για Mismaloya ή Boca de Tomatlan. Από εκεί μπορείτε να εξερευνήσετε τις τοπικές τοποθεσίες που γίνονται γνωστές στη νύχτα της Iguana και Predator, επισκεφθείτε το Los Arcos, το Las Caletas, το Las Animas, το Yelapa ή την πεζοπορία στη ζούγκλα ή επισκεφθείτε το Zoológico de Vallarta.

Το Los Palmares είναι διάσημο για την αρχιτεκτονική και το σχεδιασμό του South Shore, με μία από τις πιο εντυπωσιακές πισίνες και υπερμεγέθη χώρο στην ταράτσα. Το μη κερδοσκοπικό εστιατόριο Palapa σερβίρει καθημερινά πρωινό και μεσημεριανό γεύμα (συμπεριλαμβανομένης της υπηρεσίας δωματίου) και αποτελεί εξαιρετικό σέρβις για όλους τους επισκέπτες.

Καθίστε πίσω, χαλαρώστε και απολαύστε την καλύτερη παραλία στο Puerto Vallarta! Αν ψάχνετε για την τέλεια παραλιακή ενοικίαση διακοπών, αυτό είναι το ένα! Μακροχρόνιες ενοικιάσεις είναι επίσης διαθέσιμες. Παρακαλούμε καλέστε ή στείλτε email για λεπτομέρειες. Παρακαλούμε όχι άνοιξη-breakers, τρελά μέρη και ούτω καθεξής. Σεβόμαστε τους γείτονές μας και ζητάμε από τους καλεσμένους μας να κάνουν το ίδιο. Για περισσότερες πληροφορίες στα αγγλικά καλέστε 1-865-607-9642. Hablantes de Español υπέρ εύρος 1-865-621-8501

Διαχειριστής καταλύματος

Glenn & Nelia
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Τζακούζι
Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Κλιματισμός
Γυμναστήριο

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 3:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 25 ετών
Check out πριν από τις 11:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Το κατάλυμα προσφέρει τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας, ανιχνευτής καπνού, κουτί πρώτων βοηθειών και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)

Σχετικά με την περιοχή

Πουέρτο Βαγιάρτα

Αυτό το κατάλυμα (διαμέρισμα) βρίσκεται στην ακτή (Νότια Ζώνη, Πουέρτο Βαγιάρτα). Αν το πρόγραμμά σας περιλαμβάνει κάποια δραστηριότητα, αξίζει να επισκεφτείτε μέρη όπως: Τερματικός Σταθμός Κρουαζιεροπλοίων και Γήπεδο Γκολφ Nayar Vidanta Golf, ενώ όσοι θέλετε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής, μπορείτε να εξερευνήσετε τα εξής: Όρμος Banderas και Παραλία Garza Blanca. Αξίζει να επισκεφτείτε και αξιοθέατα όπως: Los Arcos και Ζωολογικός Κήπος Vallarta.

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Πλάζα Παλμάρες - 6 λεπτά με τα πόδια
  • Παραλία Garza Blanca - 18 λεπτά με τα πόδια
  • Los Arcos - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία Playa Gemelas - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Malecon (ιστορική τοποθεσία) - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Puerto Vallarta, Jalisco (PVR-Διεθνές Λεωφορείο Gustavo Diaz Ordaz): 41 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Blanca Blue Restaurant & Lounge - 14 λεπτά με τα πόδια
  • Hiroshi - 2 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Noi - 2 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • BocaDos STK - 20 λεπτά με τα πόδια
  • Pureza - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

4,9

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 5 - Άριστο. 12 από 13 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Καλό. 1 από 13 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 3 - Μέτριο. 0 από 13 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Κακό. 0 από 13 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 1 - Απαίσιο. 0 από 13 σχόλια πελατών" "

4,9/5

Καθαριότητα

5/5

Check-in

5/5

Επικοινωνία

4,9/5

Τοποθεσία

5/5

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

4/5 Καλό

Kayla K.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Puerto Vallarta getaway!
We really enjoyed our stay here! The rooms and bathrooms were spacious, the balconies looked right onto the water and beautiful sunsets were witnessed each night! Glenn and Rita were so helpful and responsive the entire time. The pool and pool area were immaculate and where we spent a lot of our time! A short walk to a fun restaurant with great drinks. A couple things that we experienced: lots of ants in the kitchen area, we had to keep any opened foods in the fridge or the ants infiltrated. Rita helped us set up transportation from the airport, but the price was much higher than just taking a taxi, about half the price to wait for a taxi to take us back to the airport when we left. During our stay, the on site restaurant was under construction and we were not informed of this - you could order food, but could not sit in the restaurant and enjoy it. These were all insignificant as the rest of our stay was so great! Truly a relaxing and lovely vacation spent here.
Πραγματοποίησε 6 διανυκτερεύσεις τον Μάιο 2023

5/5 Άριστο

carrie k.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Fantastic!!
This condo is over the top amazing! It is the most well stocked condo I've ever stayed at and the location is great. Rita was awesome and even shopped for us. Easy taxi ride to the Romantica zone and Mismaloya. The condo is very clean and modern with cold AC. We will be returning to this one!
Πραγματοποίησε 5 διανυκτερεύσεις τον Οκτώβριο 2022

5/5 Άριστο

Elian H.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
We have stayed in many VRBO in the past 15 years, but this is the BEST place we have ever been!
This condo is fantastic!! The best view you can ever ask for, we loved the beach, the restaurant, and the condo! Rita the property manager was so friendly and easy to reach, we met with Paty the tour guide and she was wonderful as well. We cannot wait to come back!!
Πραγματοποίησε 5 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2022

5/5 Άριστο

Jennifer G.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
It had everything we needed
The beach is beautiful and the condo had everything we needed including the best sunset in town. The owner was extremely easy to work with and the people he has working for him to great us and attend to our needs are fantastic. We liked the quiet neighborhood and feel of the condo. It was an easy taxi ride or bus into town. We would all stay here again but next time for longer! The general vibe of the local is really nice and they are so friendly and helpful.
Πραγματοποίησε 5 διανυκτερεύσεις τον Φεβρουάριο 2022

5/5 Άριστο

Patrick C.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Absolute Dream
Words can’t even describe how amazing this place is. Gorgeous views, impeccably clean and up to date, beautifully appointed, dream-like beds, and absolutely amazing service from Glenn, Rita and Paty. The pool area and beach are gorgeous, and the apartment has literally everything you could need to enjoy the sun. Don’t even look at another place in PV: book this now.
Πραγματοποίησε 5 διανυκτερεύσεις τον Δεκέμβριο 2021

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Glenn & Nelia

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

We chose this property because of its prime location on one of the best beaches on the Bay. Punta Negra benefits from the clear waters that flow from the bedrock in the mountains that overlook the beach. The building consists of 34 units, but still affords guests far more privacy than many of the giant resorts and buildings throughout Vallarta. It has the perfect combination of traditional Mexican architecture, combined with modern amenities. The not-for-profit on-site restaurant serves breakfast and lunch to owners and guests daily. It is also a quick cab or bus ride into town, as well as an easy trip to Mismaloya and Boca de Tomatlan in the other direction.

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

Los Palmares is an amazing property with an oceanfront location that would be impossible to duplicate today. It also sits on the best beach in Vallarta. Because of our unit's unique position in the building, there is an amazing view of the bay from every room. This is truly an "oceanfront" vacation paradise.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων

Περισσότερες ιδέες για ενοικιαζόμενες κατοικίες