Ολόκληρο διαμέρισμα·Ιδιώτης οικοδεσπότης

Πολυτελής κατοικία 3bdr & Den Carriage, 27 τρύπες του γκολφ, θέα στο γήπεδο, Tommy B. Ντεκόρ

Πολυτελής κατοικία 3bdr & Den Carriage, 27 τρύπες του γκολφ, θέα στο γήπεδο, Tommy B. Ντεκόρ

Συλλογή φωτογραφιών για Pelican Sound- 3 bed-Carriage Home, 27 holes of Golf, Upgrades++,Island Decor

Παραλία
Παραλία
Παραλία
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Εξωτερικός χώρος καταλύματος

Επισκόπηση καταλύματος Πολυτελής κατοικία 3bdr & Den Carriage, 27 τρύπες του γκολφ, θέα στο γήπεδο, Tommy B. Ντεκόρ

3 υπνοδωμάτια1 μπάνιοΓια 6 άτομα202 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • ΠισίναΠισίναΠισίνα
  • ΤζακούζιΤζακούζιΤζακούζι
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο
  • ΚλιματισμόςΚλιματισμόςΚλιματισμός

Απολαύστε την περιοχή

Χάρτης
Estero, FL
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΕμπορικό Κέντρο Coconut Point Mall5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΕμπορικό Κέντρο Miromar Outlets6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΣτάδιο Hertz Arena9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΦορτ Μαίρς, FL (RSW-Διεθνής Νοτιοδυτικής Φλόριδας)17 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

3 υπνοδωμάτια (για 6 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Queen Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

1 King Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 3

1 Διπλό Κρεβάτι

1 μπάνιο

Μπάνιο 1

Μπανιέρα · Μόνο ντουζιέρα

Μπάνιο 2

Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Κουζίνα

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Πολυτελής κατοικία 3bdr & Den Carriage, 27 τρύπες του γκολφ, θέα στο γήπεδο, Tommy B. Ντεκόρ

Το Pelican Sound Golf & River Club βρίσκεται ανάμεσα στο Φορτ Μάγιερς και τη Νάπολη, και οι δύο βρίσκονται σε κοντινή απόσταση. Το διεθνές αεροδρόμιο Southwest Florida απέχει 10 λεπτά με το αυτοκίνητο από το Pelican Sound. Έχετε πρόσβαση σε εξαιρετικά εστιατόρια, καταστήματα και παραλίες όλα μέσα σε λίγα λεπτά από το σπίτι μας μεταφοράς.(Δείτε χάρτη σημείων ενδιαφέροντος)

Αυτό το 2170 τετραγωνικά πόδια, θολωτή οροφή, 3 υπνοδωμάτια-2 λουτρό plus den, 2ος όροφος Carriage home, έρχεται με μια μεγάλη οθόνη σε Lanaii και 2 γκαράζ αυτοκινήτων. Αυτή η νέα μονάδα διαθέτει παντζούρια φυτείας, corian countertops σε κουζίνα και λουτρά μαζί με δάπεδα πλακιδίων σε όλο το κυρίως καθιστικό. Επίσης, επίπλωση FL South West για μέγιστη άνεση! Το σπίτι διακοπών σας βρίσκεται εντός του αποκλειστικού γήπεδα Pelican Sound Golf και River Club στην Estero της Φλόριντα (ακριβώς ανάμεσα στο Fort Myers και στη Νάπολη).
Το μεγάλο δωμάτιο / καθιστικό διαθέτει θολωτές οροφές, καναπέ και υπέροχο μπάνιο με πλούσια διακόσμηση στη νοτιοδυτική Φλόριντα. Μονάδα ψυχαγωγίας τύπου bamboo με ταιριαστό καφέ, τελικά τραπέζια και (50) ιντσών Smart TV. Η γειτονική τραπεζαρία προσφέρει άμεση πρόσβαση στα καθιστικά Lanai, τραπεζαρία 6 με σκαμπό 4 μπαρ για πρωινό.
Το den προσφέρει ένα χαλαρωτικό αναγνωστήριο ή χώρο γραφείου με ένα μεγάλο παράθυρο με θέα στην είσοδο της αυλής.
Η μεγάλη πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα διαθέτει countertops Corian και άφθονες αναβαθμισμένες καμπίνες, όπου θα βρείτε υπηρεσίες για οκτώ, δύο πλήρεις σετ από ανοξείδωτα σκεύη και μια πληθώρα από βολικές συσκευές.
Το κυρίως υπνοδωμάτιο διαθέτει τροπικά έπιπλα σε στιλ Tommy Bahama για να φέρει τους τροπικούς μέσα. Αυτό το υπνοδωμάτιο, με ένα king-size κρεβάτι, και 32 ιντσών Smart-TV συνδέεται με ένα πολυτελές μπάνιο κύριο κεραμίδι και με τα πόδια στο ντουλάπι. Το δεύτερο υπνοδωμάτιο διαθέτει ένα queen size κρεβάτι, άφθονο ντουλάπα με τηλεόραση. Το 3ο υπνοδωμάτιο διαθέτει ένα κρεβάτι πλήρους μεγέθους με καλωδιακή τηλεόραση.
Αυτή η σπάνια διαθέσιμη μονάδα είναι εντελώς κλειδί μαζί με καρέκλες παραλίας, ομπρέλα παραλίας, πετσέτες παραλίας, σε απόσταση αναπνοής (1 λεπτό) στην πισίνα Pelican Sound (1 από 6) Αυτή η μονάδα περιλαμβάνει πρόσβαση Secure WIFI.

Το Golf Club περιλαμβάνει ένα γήπεδο γκολφ 27 οπών για να φιλοξενήσει κάθε επίπεδο παίκτη. Σε όλο το Pelican Sound υπάρχουν 6 πισίνες για ξενάγηση και κοινωνικοποίηση με την οικογένεια και τους φίλους. Οι λάτρεις του τένις μπορούν να απολαύσουν το παιχνίδι σε έξι φωτισμένα γήπεδα. Το Κέντρο Τένις προσφέρει τρυπάνια, ιδιωτικά μαθήματα, προπονήσεις με μπάλες, ομαδικά μαθήματα, κλινικές και εργαστήρια. Στο πρόσφατα ανακαινισμένο River Club μπορείτε να απολαύσετε τον τελευταίο εξοπλισμό γυμναστικής στο γυμναστήριο καθώς και να οργανώσετε έναν προσωπικό εκπαιδευτή για να σας φέρουμε σε φόρμα. Δίπλα στο River Club υπάρχουν γήπεδα bocce και γήπεδο κουλοχέρηδων. Μια ράμπα βάρκα και μια περιοχή εκτόξευσης είναι επίσης δίπλα στο River Club για να ξεκινήσετε να ψαρεύετε και όταν επιστρέφετε ένας σύγχρονος σταθμός καθαρισμού ψαριών είναι διαθέσιμος. Αν ψάχνετε για μια πιο χαλαρωτική μέρα, το Pelican Sound s Shuttle Boat θα σας μεταφέρει κάτω από τον ποταμό Estero στο Lovers Key για μια χαλαρωτική μέρα απολαμβάνοντας την παραλία, τις εγκαταστάσεις του πάρκου και τον κόλπο του Μεξικού. Επίσης διαθέσιμα για χρήση είναι καγιάκ, stand-up κουτάλες paddle και κανό. Καθημερινά και εκλεκτά γεύματα διατίθενται στο Golf Club, το οποίο περιλαμβάνει επίσης αποδυτήρια και ένα κατάστημα για επαγγελματίες. Το φαγητό στο River Club που έχει θέα στον ποταμό Estero είναι πιο απλό για να απολαύσετε ένα τηλεοπτικό αθλητικό γεγονός με φίλους.

Γκολφ

Η λέσχη έχει 27 τρύπες σχεδιασμένες από τον Chip Powell και τον Mike Hill. Το σεμινάριο φιλοξένησε ανώτερα τουρνουά PGA και έχει τέσσερα σετ τσαγιού για να επιτρέψει την πρόκληση αλλά και το δίκαιο παιχνίδι για όλα τα επίπεδα δεξιοτήτων (φέρει επιπλέον μπάλες). Τα πρωταθλήματα του πρωταθλήματος διακρίνονται σε βαθμολογία 73 με κλίση 142. Κατά τη μίσθωση, $ 350. 00 αμοιβή μεταφέρει όλα τα προνόμια συμμετοχής και σας επιτρέπει να απολαύσετε ένα γύρο γκολφ για το χαμηλό κόστος ενός τέλους καλαθιού. Το νέο αυτοματοποιημένο σύστημα της Chelsea για την επιφύλαξη των ωρών του ΤΕΕ εξασφαλίζει δίκαιο παιχνίδι για όλους. Επιπλέον, υπάρχουν δεκάδες αμοιβαία κλαμπ γκολφ στην περιοχή για να απολαύσετε.

Τένις:

Το Tennis Club διαθέτει φωτισμένα γήπεδα SIX HAR-TRU, με προπονητικά γήπεδα τένις για μαθήματα, προκλήσεις κ.α.

Δωρεάν υπηρεσία μεταφοράς με πλοίο:

Απολαύστε το λεωφορείο στην περιοχή προσγείωσης στην παραλία στο Lover's Key Beach & State Park. Τα λεωφορεία λειτουργούν όλη την ημέρα από το River Club μέχρι τον Κόλπο (οι καρέκλες, ομπρέλες και ψυγεία είναι διαθέσιμες στο σπίτι μας για τη χρήση σας. Απολαύστε μερικές από τις καλύτερες παραλίες λευκής άμμου στον κόσμο.

Παραλίες:

Απολαύστε τα μαγευτικά ηλιοβασιλέματα και τις παραλίες λευκής άμμου της Νοτιοδυτικής Φλώριδας. Η παραλία Barefoot, που βρίσκεται στην περιοχή Bonita Springs, απέχει μόλις 10 λεπτά / 7 χιλιόμετρα νότια του σπιτιού μας. Συνεχίστε πιο νότια και απολαύστε τα μίλια των παραλιών που προσφέρει η Νάπολη.

River Club:

Το πρόσφατα ανακαινισμένο συγκρότημα River Club των 5000 τετραγωνικών ποδών διαθέτει ένα νέο σαλόνι με μπαρ, τηλεοράσεις μεγάλης οθόνης και μια αίθουσα ψυχαγωγίας με μεγάλη οθόνη τηλεόρασης. Περιστασιακά δείπνο στο εσωτερικό ή στο εξωτερικό, σε μια οθόνη στο κατάστρωμα με θερμαινόμενη πισίνα και γυμναστήριο.

Αλλα χαρακτηριστικά:

Δωρεάν χρήση των κανό για ένα περιπετειώδες ταξίδι στον ποταμό Estero μέσω του Estero Bay και του San Carlos Pass.

Γυμναστήριο :

Το River Club - Μεγάλο υπερσύγχρονο γυμναστήριο με θέα σε μία από τις 6 πισίνες.

Ψώνια - Δύο μίλια μακριά: το Coconut Point διαθέτει 125 πολυκαταστήματα και 25 εστιατόρια. Miramar Outlet Center. Για να αναφέρουμε μερικά καταστήματα: Off Saks Fifth Avenue, DKNY, Εργοστάσιο κατάστημα Nike, Coach, Cole Haan και Oshkosh. Village of Venetian Bay, Tin City, The Promenade, Prime Outlets της Νάπολης, Flea Masters (900 καταστήματα), καταστήματα με ποταμό στο Pelican Bay και την παλιά εμπορική συνοικία της Νάπολης.

TECO Arena - Αρχική σελίδα για αθλητικές εκδηλώσεις και συναυλίες είναι μόνο μερικές εξόδους βόρεια σε I-75. Το Fort Myers φιλοξενεί μια ομάδα μπέιζμπολ Minor-League - μια από τις πιο δημοφιλείς δραστηριότητες γύρω. Είναι επίσης οι χώροι εκπαίδευσης για πολλές άλλες ομάδες.

Αξιοθέατα και Αξιοθέατα - Εκδρομές Τροχιάς Νάπολης, Κέντρο Τέχνης Φιλαρμονικών, Καταφύγιο Τρύφατου, Κέντρο Φύσης Φυσικών Καταναλωτών, Κήπος Καραϊβικής, Θέρετρο Παιχνιδιών Σίμινολ, Κούρσα Κυνοδρομίου, Κήπος Everglades Wonder, Πρίγκιπες Νάπολης, Σαφάρι Ημέρας Everglades, .

Διαχειριστής καταλύματος

Jay R. Kemmerer
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Πισίνα
Τζακούζι
Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 3:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 25 ετών
Check out πριν από τις 11:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα – εξετάστε το ενδεχόμενο να φέρετε μαζί σας φορητό ανιχνευτή.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχονται τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: κουτί πρώτων βοηθειών και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Προτείνεται η χρήση αυτοκινήτου για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Estero

Αυτό το κατάλυμα (διαμέρισμα, Estero) βρίσκεται δίπλα σε γήπεδο γκολφ και κοντά στην παραλία. Αν θέλετε να κάνετε και τις αγορές σας, αξίζει να επισκεφτείτε μέρη όπως: Εμπορικό Κέντρο Coconut Point Mall και Gulf Coast Town Center (εμπορικό κέντρο), ενώ όσοι θέλετε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής, μπορείτε να εξερευνήσετε και μέρη όπως: Παραλία Barefoot και Παραλία Bonita Springs Public Beach. Θέλετε να απολαύσετε μια εκδήλωση ή έναν αγώνα; Μπορείτε να δείτε τις διοργανώσεις σε αυτά τα μέρη: Στάδιο Hertz Arena ή Γήπεδο Μπέιζμπολ JetBlue Park at Fenway South. Θέλετε να απολαύσετε το νερό; Θα βρείτε περιπέτειες Τζετ σκι σε κοντινή απόσταση, βόλτα με καγιάκ και γουίντ σέρφινγκ κοντά στο κατάλυμα.
Χάρτης
Estero, FL

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Koreshan State Historic Site-Ιστορική Τοποθεσία - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Εμπορικό Κέντρο Coconut Point Mall - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Εμπορικό Κέντρο Miromar Outlets - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Florida Gulf Coast University (πανεπιστήμιο) - 9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Στάδιο Hertz Arena - 9 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Φορτ Μαίρς, FL (RSW-Διεθνής Νοτιοδυτικής Φλόριδας): 17 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Starbucks - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Chick-Fil-A - 15 λεπτά με τα πόδια
  • Tony Sacco's Coal Oven Pizza - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Wendy's - 17 λεπτά με τα πόδια
  • Panera Bread - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

Βαθμολογία 10 - Άριστο. 0 από 0 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 0 από 0 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 0 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 0 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 0 σχόλια πελατών" "

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια πελατών ακόμη

Γράψτε εσείς το πρώτο σχόλιο για αυτό το κατάλυμα μετά τη διαμονή σας.

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Jay R. Kemmerer

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη

If you are looking for a 1st Class Private Golf experience, you have arrived in the right golf community. We have owned in Pelican Sound since 2003 when we bought our first coach home. We have thoroughly enjoyed all the amenities, friends and being in the best location to everything we enjoy while we are here.

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

If you are looking for a beautiful 3 bedroom + Den, 2 car garage Carriage home with a 1st Class Private Golf experience you have arrived in the right golf community.

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

*Luxurious Furnishings*Secure Free WIFI* Comcast Cable Access*
*New TV's in all Rooms*Child & Grandchild Friendly*
*All amenities for CC transfers to you*10 minutes from Ft. Myers Airport* 2 Miles to Coconut Point Shopping
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων