Ολόκληρη ενοικιαζόμενη κατοικία·Ιδιώτης οικοδεσπότης

100 Βήματα προς την παραλία Anini - Ειρηνικό, Ιδιωτικό, κοντά στο Princeville και Hanalei

100 Βήματα προς την παραλία Anini - Ειρηνικό, Ιδιωτικό, κοντά στο Princeville και Hanalei

Συλλογή φωτογραφιών για 100 Steps to Anini Beach Ocean View from Primary Peaceful TVNCU-4219/SP-2011-13

Εξωτερικοί χώροι
Εξωτερικοί χώροι
Εναέρια προβολή
Παραλία
Παραλία

Επισκόπηση καταλύματος 100 Βήματα προς την παραλία Anini - Ειρηνικό, Ιδιωτικό, κοντά στο Princeville και Hanalei

Σχόλια
10 στα 10 Εξαιρετικό
3 υπνοδωμάτια3+ μπάνιαΓια 8 άτομα163 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • ΤζακούζιΤζακούζιΤζακούζι
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο
  • ΚλιματισμόςΚλιματισμόςΚλιματισμός
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα

Απολαύστε την περιοχή

Χάρτης
Kilauea, HI
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία Anini Beach9 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΒοτανικοί Κήποι του Πρίνσβιλ11 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΛέσχη Γκολφ Princeville Makai11 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΛιχούε, Χαβάη (LIH)45 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

3 υπνοδωμάτια (για 8 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 King Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

1 Διπλός Καναπές-Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 3

1 King Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 4

1 King Κρεβάτι

3 μπάνια, 1 ξεχωριστό WC

Μπάνιο 1

Towels provided · Toilet · Shower only

Μπάνιο 2

Towels provided · Toilet · Shower only

Μπάνιο 3

Towels provided · Bathtub · Toilet · Shower only

Μπάνιο 4

Toilet

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Βεράντα
Κουζίνα
Ξεχωριστή τραπεζαρία
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

100 Βήματα προς την παραλία Anini - Ειρηνικό, Ιδιωτικό, κοντά στο Princeville και Hanalei

3 υπνοδωμάτια, 2 μπάνια, καναπές-κρεβάτι, Lanai, φρούτα Grove, θέα στον ωκεανό

Το Anini Kai, είναι ένα σπίτι πολυτελείας που βρίσκεται στη βόρεια ακτή του Kaua'i (TVNCU # -4219 & SP-2011-13). Είναι ευρύχωρο, άνετα επιπλωμένο και καλά συντηρημένο. Το σπίτι είναι ένα φιλικό προς την οικογένεια υποχώρηση μόνο 100 μέτρα από τη γραφική παραλία Anini και Reef. Είμαστε οι νέοι ιδιοκτήτες αυτής της δημοφιλούς και όμορφης ενοικίασης διακοπών. Δείτε παρακάτω για μερικές κριτικές. Το Anini είναι ο μεγαλύτερος ύφαλος της αλυσίδας των νησιών της Χαβάης και στεγάζει την Anini Beach, προσφέροντας καταπληκτικές συνθήκες κολύμβησης και καταδύσεων, απαλή δράση κύματος και ζεστό νερό γύρω από το χρόνο. Μεγάλα κύματα βρίσκονται σε μικρή απόσταση ανατολικά του σπιτιού για όσους κάνουν σέρφινγκ. Οι επισκέπτες βρίσκουν εύκολο να χαλαρώσουν σε αυτή τη θέση και θα πρέπει να αισθάνονται κίνητρα για να εξερευνήσουν τη γειτονιά, την όμορφη αμμώδη παραλία και τα ρηχά χαρακτηριστικά του νερού της ζώνης εσωτερικών υφάλων. Το Anini Kai διαθέτει τα δικά του ελαιόδεντρα, τα φυτά μπαχαρικών και τις μεγάλες πρόσοψη και πίσω αυλές. Οπωροφόρα δέντρα στην ιδιοκτησία περιλαμβάνουν πορτοκάλι, μάνγκο, starfruit, γκρέιπφρουτ, ασβέστη, λεμόνι, macadamia και lychee. Το τροπικό φύλλωμα και τα λουλούδια περικλείουν ολόκληρη την περιουσία.
Η κοντινή γύρω περιοχή μακριά από το σπίτι είναι ένα καλειδοσκόπιο των παγκοσμίου φήμης παραλίες, παράδεισος surfer, τροπικοί κήποι, άγρια ​​φύση ιερά, ιστορικά χωριά και γήπεδα γκολφ παγκόσμιας κλάσης. Η παραθαλάσσια κοινότητα Princeville βρίσκεται περίπου τέσσερα μίλια δυτικά του Anini Kai και διαθέτει ένα παντοπωλείο και πολλά άλλα καταστήματα, γκαλερί και εστιατόρια με πρωτοπορία. Σταθμοί για ιππασία καθώς και χώροι για φερμουάρ με τροπικά δέντρα μπορούν να βρεθούν στο δρόμο για το Princeville. Το Hanalei Village είναι περίπου 7 μίλια βορειοδυτικά του Anini Kai και είναι ένα από τα πιο cool μέρη της γης. Εκθέτει κομψές μπουτίκ, καταστήματα κοσμημάτων και περιπέτειας καθώς και εστιατόρια που προσφέρουν τα πάντα, από εκλεκτή κουζίνα θαλασσινών μέχρι πίτσα και μπιφτέκια. Το Hanalei είναι το επίκεντρο της Βόρειας Θάλασσας και είναι ο κόλπος και οι παραλίες είναι ιδανικές για σέρφινγκ, ηλιοθεραπεία, ποδηλασία, καγιάκ, paddle-boarding, φωτογραφία και θέαμα.
Σε μικρή απόσταση νοτιοανατολικά από το Anini Kai βρίσκεται η πόλη Kilauea και ο δημοφιλής φάρος Kilauea. Ο φάρος είναι Εθνικός Ιστορικός Χώρος και έχει εκπληκτική θέα στον ωκεανό, τηλεσκόπια για παρακολούθηση φαλαινών, κατάστημα αναμνηστικών, βοτανικό κήπο και καταφύγιο θαλάσσιων πτηνών.
Το Windsurfing, το paddle boarding και η αλιεία βαθέων υδάτων είναι διαθέσιμα για να ζήσετε σε κοντινή απόσταση από το δρόμο από την Anini Kai στο Anini Beach Park. Μια αγαπημένη και μοναδική δραστηριότητα στην παραλία Anini είναι να κάνετε αναπνευστήρα με τις θαλάσσιες χελώνες και να εξερευνήσετε για ιππόκαμπους και μεγάλη ποικιλία από πολύχρωμα ψάρια!
Anini Kai είναι μια νομό εγκριθεί διακοπές νομό με αριθμό-TVNC # 4219. Παρέχουμε διαχειριστή ακίνητης περιουσίας 24 ώρες την ημέρα σε περίπτωση απρόβλεπτων προβλημάτων ιδιοκτησίας.

Σε όλους τους επισκέπτες της Anini Kai και στους επισκέπτες του μαγευτικού Κήπου Isle of Kaua'i - 'E Aloha Mana Pono'!

Είμαστε νέοι ιδιοκτήτες του Anini Kai, αλλά θέλαμε να συμπεριλάβουμε μερικά από τα εκπληκτικά σχόλια αυτού του σπιτιού όπως παραλήφθηκαν. Πολλά άλλα διαθέσιμα κατόπιν αιτήματος.

Αναθεώρηση από Έμεινε στις Ιούλιος 2018
Annemarie Τ. Richmond, Βιρτζίνια
Η οικογένειά μας των 7 γενεών έμεινε σε αυτό το σπίτι την περασμένη εβδομάδα και ήταν ένα χτύπημα! Η τοποθεσία είναι τέλεια και είναι κυριολεκτικά 100 μέτρα από την παραλία Anini. Είχαμε μια πολύ βροχερή μέρα, αλλά το να μπορείς να καθίσεις στη βεράντα και να γυρίσεις πίσω στο υπόστεγο έκανε όλα καλά. Η πίσω αυλή είναι θεϊκή με οπωροφόρα δέντρα, περιποιημένη αυλή, κοτόπουλα, κόκορα και περιστασιακά άγριους χοίρους (κοντά στο τρίγωνο). Μία από τις καλύτερες αναμνήσεις μας κάθεται στο μπροστινό τζάκι που πίνει τον καφέ μας τα πρωινά. Το Anini Beach Rd βρίσκεται ακριβώς μπροστά από το σπίτι, αλλά δεν ήταν πολύ θορυβώδες (και είναι μπροστά από κάθε σπίτι σε αυτόν τον δρόμο). Το σπίτι δεν είναι μοντέρνο, αλλά είχε τα πάντα που χρειαζόμασταν και ήταν εξαιρετικά άνετο (με κρεβάτια). Εκτιμήσαμε πραγματικά όλα τα μπαχαρικά, τα καρυκεύματα, τα γλάστρες, τα μαγειρικά σκεύη κ.λπ. Έξω πίσω υπήρχαν πολλές ξαπλώστρες, boogie boards, εξοπλισμό για ψαροντούφεκο και παιχνίδια άμμου, ώστε να μην χρειάζεται να τα νοικιάσετε. Αισθανθήκατε πραγματικά ότι ζούσατε στο σπίτι κάποιου και όχι σπίτι ενοικίασης. Απλά μείναμε για μερικές νύχτες σε ένα θέρετρο 5 αστέρων στο Poipu και αυτό το σπίτι ήταν ακόμα στην κορυφή της λίστας μας για ένα από τα καλύτερα μέρη που μείναμε.
Υποβλήθηκε στις 12 Ιουλίου 2018
Μεγάλη οικία για οικογένεια και εξαιρετική τοποθεσία.
5/5

Έμεινε στις Ιούνιος 2018
Keith W.
Το σπίτι ήταν τέλειο. Αγαπούσε πόσο κοντά ήταν στο νερό! Και η συνολική εγγύτητα με τα πάντα, από ελικόπτερο ή ξεναγήσεις ήταν μεγάλη. Το σπίτι ήταν καλά συντηρημένο και πολύ καθαρό. Θα θέλατε να πάτε πίσω !!
Κόκκινος ουρανός

Έμεινε στις Μάιος 2018
Carlee S.
Δεν θέλαμε να φύγουμε! Το πρωί, θα πάμε στην παραλία, θα ψάξουμε κοραλλιογενείς που είχαν έρθει τη νύχτα πριν και θα βγούμε έξω όσο μπορούμε με την παλίρροια. Μας άρεσε πολύ ο τρόπος με τον οποίο ο ωκεανός ήταν τόσο διαφορετικός εκεί που βασίζαμε όταν βγήκαμε. Το 8χρονο μου είχε μια μεγάλη συλλογή κοχυλιών και κοραλλιών για να πάρει το σπίτι ως σουβενίρ. Το σπίτι ήταν καθαρό και πολύ καλά οργανωμένο. Αισθανόμασταν αληθινά σαν να ήμασταν στο σπίτι εκεί. Μου άρεσε πολύ που ο γιος μου μπορούσε να βγει έξω και να πιάσει τις σαύρες και να μιλήσει στα κοτόπουλα και να δει τα σαλιγκάρια, όλα από την ασφάλεια της αυλής. Η κυκλοφορία ήταν άφθονη, καθώς συμβαίνει το Anini Beach Park, αλλά με τους μπροστινούς φράχτες, δεν εμπόδισε την απόλαυση του ακινήτου. Σας ευχαριστούμε πολύ που μας αφήσατε να έρθετε και να μείνετε. Δεν θέλαμε να φύγουμε!
Αισθάνομαι άσχημα ότι ξεχάσαμε να υπογράψουμε το βιβλίο επισκεπτών. Ήταν διασκεδαστικό να διαβάζεις όλες τις εμπειρίες του άλλου. Μη διστάσετε να προσθέσετε την κριτική μας στο βιβλίο. Απολαύσαμε πραγματικά τη διαμονή μας. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ! Μαχάλο, Οι Σπένσερ
Φανταστικό σπίτι - υπέροχο χρόνο!


Διαχειριστής καταλύματος

Nicki/Dave Bassett
Οικοδεσπότης Premier
Οικοδεσπότης Premier
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Τζακούζι
Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
Κλιματισμός

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 25 ετών
Check out πριν από τις 10:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα
Please leave your shoes at the door

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχονται τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας και κουτί πρώτων βοηθειών
Κωδικός αναφοράς καταλύματος 530040290000, GE-033-843-7120-01, TA-033-843-7120-01

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Απαιτείται αυτοκίνητο για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Kalihiwai

Αυτό το κατάλυμα (εξοχική κατοικία, Κιλαουέα) βρίσκεται δίπλα στη θάλασσα. Μπορείτε να επισκεφτείτε μερικά τοπικά σημεία ενδιαφέροντος όπως: Christ Memorial Episcopal Church και Φάρος Κιλαουέα, ενώ μπορείτε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής σε μέρη όπως: Κόλπος Hanalei και Πάρκο Na Pali Coast State Park. Αξίζει να επισκεφτείτε και αξιοθέατα όπως: Μίνι Γκολφ Kauai Mini Golf και Βοτανικοί Κήποι του Πρίνσβιλ. Φροντίστε να δείτε τα ζώα της περιοχής με δραστηριότητες όπως παρατήρηση άγριας πανίδας και παρατήρηση πτηνών.
Χάρτης
Kilauea, HI

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Παραλία Anini Beach - 9 λεπτά με τα πόδια
  • Βοτανικοί Κήποι του Πρίνσβιλ - 11 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Λέσχη Γκολφ Princeville Makai - 11 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία Σιλότζ - 12 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Κόλπος Hanalei - 17 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Λιχούε, Χαβάη (LIH): 45 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Wishing Well Shave Ice - 13 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Happy Talk Bar & Restaurant - 14 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • North Shore General Store - 9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Tiki Iniki - 9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Hanalei Dolphin Restaurant - 13 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

10

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 67 από 69 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 2 από 69 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 69 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 69 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 69 σχόλια πελατών" "

10/10

Καθαριότητα

10/10

Check-in

10/10

Επικοινωνία

10/10

Τοποθεσία

10/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Nick H.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
A little piece of paradise
This property is wonderful Located on beautiful grounds Backing up to a forest and with fruit trees throughout. The beach is down a path across the street. All three bedrooms are very comfortable with remodeled bathrooms, the primary really amazing! The kitchen has been remodeled (along with the rest of the house) and has a great lanai adjacent, great for meals or relaxing. Our whole family really enjoyed the whole trip and especially the location of this property. We would love to come back in the future!
Πραγματοποίησε 6 διανυκτερεύσεις τον Απρίλιο 2024

10/10 Άριστο

Brian P.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Beach access and snorkel heaven
Great stay. Beautiful clean home. Walk across street to beach and snorkel. Saw 40 plus sea turtles. Definitely be back.
Πραγματοποίησε 5 διανυκτερεύσεις τον Μάρτιο 2024

10/10 Άριστο

David M.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
North Shore - Kauai
We had a very nice time at Dave and Niki's place. The north shore of Kauai is different from other areas of Hawaii - it rains a lot, especially in winter, so it is very lush - which we really liked. It rained multiple times every day, so you learn to time your outings accordingly. Regarding the house, it is a very nice place. Very modern. If I were to build a house in Hawaii, I would take many design cues from this house.
Πραγματοποίησε 17 διανυκτερεύσεις τον Φεβρουάριο 2024

10/10 Άριστο

Jessie L.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Lovely home
We loved this house. It’s super clean, recently remodeled, a perfect 3 bedroom layout in a quiet neighborhood so close to the beach. You can hear the waves from every room. The beach path is right in front of the house and anini beach is so peaceful. Highly recommend this spot!
Πραγματοποίησε 6 διανυκτερεύσεις τον Δεκέμβριο 2023

10/10 Άριστο

Nick C.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Fantastic house
Everything was perfect. Really appreciated all the details, beach chairs, etc. Great location.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Νοέμβριο 2023

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Nicki/Dave Bassett

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
Originally from Illinois, transplanted in Los Angeles, we now live in Malibu, but look forward to spending more and more time at Anini Kai. Our love for the beach, hiking, surfing and all things Hawaii led us to amazing Anini beach.

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

In 2016, we took our first family trip to Kauai. We immediately fell in love with the the island and in particular the North Shore and Anini Beach. The island's relaxed, friendly vibe coupled with its unparalleled natural beauty led us to purchasing Anini Kai in 2018. We wanted to find a place where we could enjoy the best the island has to offer, close to the beach and convenient to our favorite restaurants and activities, and share all that we love about Kauai with family and friends.

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

We have found that there are very few spots which can match the calm of Anini beach and the proximity to the reef, as well as the privacy offered on Anini Rd, all while being a short drive from the shops and restaurants of Hanalei, Princeville and Kilauea.

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων