Ολόκληρο διαμέρισμα

Ήλιος, άμμος & Surf! 2 Κρεβάτια / 2 Μπάνια Σουίτα - Κήπος Aloha w / Us! Δωρεάν Πάρκινγκ & Πλυντήριο

Ήλιος, άμμος & Surf! 2 Κρεβάτια / 2 Μπάνια Σουίτα - Κήπος Aloha w / Us! Δωρεάν Πάρκινγκ & Πλυντήριο

Συλλογή φωτογραφιών για Sun, Sand & Surf ! 2 Bed/2 Bath Suite —Come Aloha w/Us! Free Parking & Laundry

Γεύματα
Γεύματα σε εξωτερικό χώρο
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Εξωτερικοί χώροι
Εξωτερικοί χώροι

Επισκόπηση καταλύματος Ήλιος, άμμος & Surf! 2 Κρεβάτια / 2 Μπάνια Σουίτα - Κήπος Aloha w / Us! Δωρεάν Πάρκινγκ & Πλυντήριο

Σχόλια
9,0 στα 10 Θαυμάσιο
2 υπνοδωμάτια2 μπάνιαΓια 6 άτομα70 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο
  • ΚλιματισμόςΚλιματισμόςΚλιματισμός
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα
  • Μπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλ

Απολαύστε την περιοχή

Χάρτης
Honolulu, HI
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΛιμάνι της Χονολουλού4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΣυνεδριακό Κέντρο Χαβάης4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαAla Moana Center (εμπορικό κέντρο)4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΧονολουλού, HI (HNL-Daniel K. Inouye Intl.)9 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

2 υπνοδωμάτια (για 6 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

2 Queen Κρεβάτια

Υπνοδωμάτιο 2

1 Διπλό Φουτόν και 1 Queen Κρεβάτι

2 μπάνια

Μπάνιο 1

Bathtub or shower · Bathtub · Toilet

Μπάνιο 2

Toilet · Shower only

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Βεράντα
Κουζίνα
Μικρή κουζίνα
Γραφείο
Μπαλκόνι
Εξωτερικός χώρος παιχνιδιού
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Ήλιος, άμμος & Surf! 2 Κρεβάτια / 2 Μπάνια Σουίτα - Κήπος Aloha w / Us! Δωρεάν Πάρκινγκ & Πλυντήριο

Ημέρα Αγίου Βαλεντίνου! Μειωμένο τέλος καθαρισμού 25% και 1/2! Έρχεται με δωρεάν μπουκάλι σαμπάνιας και σοκολάτες! Κάντε κράτηση από τις 11 έως τις 18 Φεβρουαρίου!

Φωλιασμένο στην περιοχή ανάμεσα στο κέντρο της Χονολουλού και τη Γουαϊκίκι, που αναφέρεται ως ανώτερο Κακάοκο / Punchbowl, ο χώρος μας προσφέρει πρόσβαση σε μέσα μαζικής μεταφοράς (λεωφορεία και πούλμαν - αυτοκίνητο και ποδήλατο), αγορές, καλλιτεχνικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις, ιατρικές εγκαταστάσεις, συναυλίες και συνέδρια . Εάν είναι άμμος και surf που θέλετε - είμαστε λιγότερο από 2 μίλια από την παραλία. Ας δούμε το πραγματικό ALOHA κατά τη διάρκεια της διαμονής σας με προσωπικές πινελιές - άνετα για 3-6 άτομα! Σε μικρή απόσταση με τα πόδια από τα πάρκα Ala Moana και Kewalo Waterfront.

Δύο master υπνοδωμάτια (συνολικά 3 queen-size κρεβάτια) στο πάνω επίπεδο ενός 3-ιστορικού αρχοντικού με ιδιωτικό μπάνιο. Κάθε δωμάτιο διαθέτει μικρή κουζίνα (καφέ / τσάι, φούρνο μικροκυμάτων, τοστιέρα, μπλέντερ και ψυγείο) με πιάτα, μαχαιροπίρουνα και επιτραπέζια σκεύη για 4 άτομα σε κάθε δωμάτιο.

Το σπίτι είναι ήσυχο και σε ασφαλή περιοχή. Τα δωμάτια βρίσκονται στο 3ο επίπεδο, ώστε να μπορείτε να χαλαρώσετε και να έχετε ιδιωτικότητα. Τα καθαρά σεντόνια θα ανταλλάσσονται για κάθε λινό που μένει στα καλάθια ρούχων που παρέχονται και τοποθετούνται έξω από την πόρτα. Τα δωμάτια έχουν πληκτρολογήσει την είσοδο και θα σας παρασχεθεί ένα ανοιχτήρι γκαράζ αν χρειάζεται. Θα καθαρίζονται εβδομαδιαίως και μαζί σας θα είναι παρόντες κατά τη διάρκεια της διαμονής σας.

Οικογένειες με παιδιά - βρισκόμαστε σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από πολλά πάρκα και την παραλία (Ala Moana Beach Park και το πάρκο Kaka'ako Waterfront και μόλις 3 μίλια από την Waikiki! Ένα πακέτο πακέτου και παιχνιδιού είναι διαθέσιμο για τη χρήση σας. Θα θέλαμε να μοιραστούμε μερικά ειδικά ALOHA αν το ταξίδι σας είναι ένα εορταστικό ταξίδι i. μι. Γενέθλια, αποφοίτηση και επέτειο.

ALOHA και Mahalo!


Έχουμε 2 θέσεις στάθμευσης ένα στο εσωτερικό του γκαράζ σε ένα χώρο εκτός δρόμου στο πλάι, ιδιωτικό πλυσταριό και πτυσσόμενη περιοχή που συνδέεται με γκαράζ. Μια στάση λεωφορείου βρίσκεται κοντά και το Uber / Lyft παίρνει εδώ και βρίσκεστε σε κοντινή απόσταση με το σύστημα BIKI - Honolulu. Διαθέτουμε επίσης κουζίνα πλήρως εξοπλισμένη και χώρο καθιστικού που διατίθεται από τις 8πμ έως τις 8μμ.

*** Αυτή η λίστα είναι για οικογένειες και μεγάλες ομάδες που ταξιδεύουν μαζί μέχρι 6 - εσείς και η ομάδα σας μπορείτε να απολαύσετε φαγητό "οικογενειακού στιλ" στο 2ο επίπεδο - ο Ben και εγώ θα έχουμε τα πάντα προετοιμασμένα για εσάς μόνο για να προετοιμαστείτε, να καθίσετε, να φάτε & απολαμβάνω. Θα φροντίσουμε τα πιάτα - βρισκόμαστε κοντά σε πολλά καταστήματα τροφίμων για να συμπεριλάβουμε το Whole Foods, την Walmart, ένα Super Target και το Down to Earth.

Είμαστε οικοδεσπότες που αγαπούν να μοιράζονται το σπίτι μας με τους καλεσμένους! Κατά τη διάρκεια της διαμονής σας θα προσαρμόσουμε τα καταλύματα και τις αλληλεπιδράσεις μας με τις συγκεκριμένες ανάγκες και τις προτιμήσεις σας ώστε να συμπεριλάβουμε τους περιορισμούς / προτιμήσεις, την πρόσβαση / πληροφορίες για τις τοπικές υπηρεσίες, τα καταστήματα και τα γεγονότα. Μπορούμε να φτάσουμε με γραπτά μηνύματα ή με email. Ελάτε μαζί μας στο σαλόνι όσο η πόρτα είναι ανοιχτή για να χρησιμοποιήσετε την κουζίνα και την κύρια τραπεζαρία. Εάν χρειάζεστε κουζίνα και τραπεζαρία για να φιλοξενήσετε ένα μικρό δείπνο-μπορούμε να σας προσφέρουμε πρόσβαση μέχρι τις 20:00.

Τα δωμάτια είναι εξοπλισμένα για να χειρίζονται το σνακ αργά το βράδυ και το μαγείρεμα στο φούρνο μικροκυμάτων. Οι 2 τηλεοράσεις είναι SMART έτσι ώστε να μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο πλήρες φάσμα των υπηρεσιών ροής και αν έχετε REDBOX - υπάρχουν μερικές θέσεις σε κοντινή απόσταση.
Φροντίζουμε για τα πιάτα στο δωμάτιο και έχετε ένα μέρος για να τα αφήσετε όταν τελειώσετε το φαγητό. Έχουμε επίσης ένα "κιτ παραλία" με πετσέτες θαλάσσης, λοσιόν και ψυγεία - απλά πιάστε το και χτυπήστε το surf!

Είμαστε νοικοκυριό "χωρίς καπνιστές", ωστόσο, θα λάβουμε υπόψη για το υπαίθριο κάπνισμα εντός της καθορισμένης περιοχής - ζητάμε να παρακαμφθεί τα γάντια στα δοχεία που παρέχονται - θα έχουμε κάποιες καρέκλες για να μπορείτε να καθίσετε και να απολαύσετε καπνός. Το καθαριστήριο και το πλύσιμο των ρούχων θα φροντίζονται από εμάς - όλα τα άλλα πλυντήρια είναι αυτοεξυπηρετούμενα (συμπεριλαμβάνονται στην τιμή κράτησης).

Είμαστε κοντά στις επιχειρηματικές και οικονομικές περιοχές της Χονολουλού, τόσο εταιρικά, κυβερνητικά, ιατρικά (τόσο παροχείς όσο και ασθενείς) και επαγγελματίες ταξιδιώτες είναι ευπρόσδεκτοι. Έχουμε εύκολη πρόσβαση στην Αίθουσα Συναυλιών και Εκθέσεων Blaisdell, το Συνεδριακό Κέντρο Χονολουλού, το Νοσοκομείο Tripler Army, το Hickam AFB, το Περλ Χάρμπορ, το Νοσοκομείο Queens και το Clinic και το Νοσοκομείο Straub, καθώς και το Κέντρο Γυναικών Καπιολάνι.

Βρισκόμαστε έξω από τη λεωφόρο Ward, η οποία σήμερα βιώνει μια αναζωογόνηση ολόκληρης της περιοχής. Πολλές αγορές, εκθέσεις, γεύματα, νυχτερινή ζωή και πολιτιστικά / ιστορικά γεγονότα / χώρους σε κοντινή απόσταση για να κάνουν τη διαμονή σας εδώ αξέχαστη. Αν το Convention Center Waikiki / Hawaii είναι ο προορισμός σας, μπορείτε να φτάσετε εύκολα με τα μέσα μαζικής μεταφοράς ή γρήγορα 20 λεπτά με το αυτοκίνητο. Οι αγορές της Χονολουλού και η νυχτερινή ζωή της Χονολουλού είναι επίσης ένα σύντομο ταξίδι μακριά, αλλά είναι καλύτερο να πάρετε το λεωφορείο ή το Uber bc όπως όλες τις περιοχές του κέντρου της πόλης - να περιηγηθείτε στους δρόμους και να βρείτε χώρο στάθμευσης είναι δύσκολο.

Είμαστε συχνές επισκέπτες στο Μουσείο Τέχνης της Χονολουλού, το κέντρο Blaisdell, το Ward Village, το Μουσείο Μπίσοπ και το Παλάτι Iolani γιατί περπατάμε ή κάνουμε ποδήλατο πολύ !. Το Longs / CVS Pharmacy, το Safeway, το Walmart και το Ala Moana Mall που διαθέτει Target απέχουν λίγα μόλις λεπτά με τα 2 μεγάλα ιατρικά κέντρα (Straub and Queens).

Ρωτήστε μας οδηγίες / πληροφορίες σχετικά με οποιεσδήποτε εκδρομές / περιπέτειες που σας ενδιαφέρουν. Ταξιδεύοντας δυτικά θα συναντήσετε την "στρατιωτική πλευρά" του Oahu, όπου μπορείτε να επισκεφθείτε το Μνημείο του Pearl Harbor, Tripler AMC & Hickam AFB, Ft. Shafter & Schofield Barracks και εάν θέλετε να πάρετε σύντομα πεζοπορία μέχρι Ward Ave μπορείτε να επισκεφθείτε το Εθνικό Νεκροταφείο του Ειρηνικού σε Crater Punchbowl.

Έχετε τη διάθεσή σας για το πώς θα πάρετε γύρω - Chinatown είναι 1,8 μίλια και Waikiki είναι μόλις 3 μίλια μακριά, είμαστε 6 χιλιόμετρα από το αεροδρόμιο και Diamondhead και 9 μίλια από το Περλ Χάρμπορ. Το Oahu διαθέτει ένα εξαιρετικό σύστημα λεωφορείων αλλά και ένα ποδήλατο. Για επισκέψεις στο Disney Resort, στις λιμνοθάλασσες της Ko'olina, στη North Shore και στην παραλία Sandy, απαιτείται ένα αυτοκίνητο / Uber / Lyft.

Εάν είστε ένα πάρτι με 6 ενήλικες και επιθυμείτε επιπλέον χώρο, παρακαλούμε να μας στείλετε εισερχόμενα για λεπτομέρειες.

Διαχειριστής καταλύματος

Benjamin Manuel and Helena Hamilton-Manuel
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
Κλιματισμός
Εξωτερικός χώρος

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Check out πριν από τις 12 το μεσημέρι

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών
We have Pack & Play crib and high chair

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα
Please insure garage and all entry doors are closed and LOCKED upon entry/exit of home. Turn off lights, ceiling fans and A/C units upon when leaving.
There's no smoking/vaping inside the home/on the lanai. Please smoke in designated areas only.
Washer comes with manual load size selector - please use amount of water to match your load amount.

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός επαγγελματία οικοδεσπότη. Η παροχή καταλύματος σχετίζεται με το ελεύθερο επάγγελμά του, την επιχειρηματική του δραστηριότητα ή την εργασία του.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχονται τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας, κουτί πρώτων βοηθειών και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)
Κωδικός αναφοράς καταλύματος 210390400003, TA-165-454-4896-01, GE-165-454-4896-01

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Δεν απαιτείται αυτοκίνητο για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Χονολουλού

Αυτό το κατάλυμα (διαμέρισμα, Χονολουλού) βρίσκεται στο κέντρο της πόλης. Αν θέλετε να κάνετε και τις αγορές σας, αξίζει να επισκεφτείτε μέρη όπως: Ala Moana Center (εμπορικό κέντρο) και Γουακίκι Μπιτς Γουοκ, ενώ όσοι θέλετε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής, μπορείτε να εξερευνήσετε και μέρη όπως: Ala Moana Beach Park (παραλία) και Γουαικίκι Μπιτς. Ταξιδεύετε με παιδιά; Μπορείτε να επισκεφτείτε αξιοθέατα όπως: Ζωολογικός Κήπος της Χονολουλού ή να παρακολουθήσετε μια εκδήλωση ή έναν αγώνα σε μέρη όπως: Neal S. Blaisdell Center (θέατρο). Οι δραστηριότητες βόλτα με καγιάκ και αυτόνομη κατάδυση προσφέρουν εκπληκτικές ευκαιρίες να απολαύσετε τα νερά της περιοχής, αλλά μπορείτε επίσης να αναζητήσετε την περιπέτεια με οικολογικές περιηγήσεις και Ορειβασία σε κοντινή απόσταση κοντά σας.
Χάρτης
Honolulu, HI

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Λιμάνι της Χονολουλού - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Συνεδριακό Κέντρο Χαβάης - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Ala Moana Center (εμπορικό κέντρο) - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Γουακίκι Μπιτς Γουοκ - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Γουαικίκι Μπιτς - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Κεονέαε / Σταθμός Πανεπιστημίου της Χαβάης - Δυτική Οάχου: 24 λεπτά οδικώς
  • Χονολουλού, HI (HNL-Daniel K. Inouye Intl.): 10 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • McDonald's - 9 λεπτά με τα πόδια
  • Tj's Bar & Grill - 10 λεπτά με τα πόδια
  • Yanagi Sushi - 14 λεπτά με τα πόδια
  • Cooking FRESH - 7 λεπτά με τα πόδια
  • Izakaya Danji Honolulu - 10 λεπτά με τα πόδια

Σχόλια

9,0

Θαυμάσιο

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 1 από 2 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 1 από 2 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 2 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 2 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 2 σχόλια πελατών" "

Σχόλια

8/10 Καλό

Επαληθευμένος ταξιδιώτης

Beautiful Rooms with everything you need for your stay
Most accommodating & beautiful rooms with everything you need or want to make your stay enjoyable. Lena & Ben welcome you with the aloha spirit that shows thru their accommodations. Thank you for making our stay wonderful.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Φεβρουάριο 2019

10/10 Άριστο

Joshua B.

Great location, friendly hosts!
Was fantastic! Beds were comfortable, everything provided, location central to everything!
Πραγματοποίησε 8 διανυκτερεύσεις τον Φεβρουάριο 2019

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Benjamin Manuel and Helena Hamilton-Manuel

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
Ben is native to Honolulu and we met and found love in paradise. We're both veterans who are well- travelled and want to share our ALOHA with quests and provide a " personal touch" so that our guests feel truly WELCOME in our home. When I first arrived here for work in May of 2016, I had to use short-term rentals until I was able to secure housing and I continue to use it for special occasions.
Now I have my own home to share some of the great hospitality and ALOHA with others. Whether you're trip is for work, play, military or medical. Ben and I will provide your with everything that you need & a few things that you might have forgotten (toiletries) to insure that you stay in Hawaii is as beautiful as a day at the beach.
Ben is a tradesman (fire-suppression systems) - Plumber & Pipefiiters Local 675 and Army veteran who is now the CEO and owner-operator with a great smile to greet you upon check-in.
I'm a ARRT licensed Radiologic Technologist (CPR) certified (both adult and pediatric) and USAF Persian Gulf veteran (Avionics) currently working at the Tripler AMC in Radiology. I also have 2 years experience working at the VA so I'm well versed in the care of veterans. Before coming to Honolulu, I spent 8 years working in Pediatric Radiology for the Children's Healthcare of Atlanta after graduating with Honors from the Medical Science (Imaging) School at Emory University.
We would like to invite our guests to share our Aloha during your stay & also provide local information on tours, events and cultural arts through our social media platforms ( Fbook & IG) “Chimera Luxe Accommodations”.

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

We are a working couple and needed a place close to downtown so we can enjoy all of Honolulu's amenities in a "live, work, play" community. We're a walk/bike-ride away from everything that we need: retail, groceries, entertainment, art/culture and restaurants and of course the beach are no more than 15 minutes away.

We offer plenty of local information, tourism assistance, housing assistance for professionals (military, business and medical) who are transitioning here for work and even all the things new parents would need for their babies & small children. We spend most of our evenings walking our neighborhood enjoying the many sights, sounds and flavors.

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

Please feel free to send Ben and I any questions about visiting/living in Honolulu!

***Prospective Guests/Tenants - please be advised we're only accepting booking requests/responding to messages from verified travelers who have been reviewed and with at least 90 day VRBO/HomeAway membership ONLY** Aloha and Mahalo.

We give preference to booking requests that are at least 30 days before desired date of check-in/move in and once confirmed we require all guests to have personalized renters insurance for stays of 60 days and over. All stays will be reevaluated every 90 days.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων