Ολόκληρη ενοικιαζόμενη κατοικία·Ιδιώτης οικοδεσπότης

Ιστορικό σπίτι στο κέντρο της πόλης, κοντά σε μουσεία, εστιατόρια, ψώνια. WiFi, τηλεόραση με πιάτα

Ιστορικό σπίτι στο κέντρο της πόλης, κοντά σε μουσεία, εστιατόρια, ψώνια. WiFi, τηλεόραση με πιάτα

Συλλογή φωτογραφιών για Historic home in the center of town.

Εσωτερικοί χώροι
Δωμάτιο
Εσωτερικοί χώροι
Εσωτερικοί χώροι
Περιοχή καθιστικού

Επισκόπηση καταλύματος Ιστορικό σπίτι στο κέντρο της πόλης, κοντά σε μουσεία, εστιατόρια, ψώνια. WiFi, τηλεόραση με πιάτα

Σχόλια
9,8 στα 10 Εξαιρετικό
1 υπνοδωμάτιο1 μπάνιοΓια 2 άτομα60 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • Δέχεται κατοικίδιαΔέχεται κατοικίδιαΔέχεται κατοικίδια
  • ΤζάκιΤζάκιΤζάκι
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΚλιματισμόςΚλιματισμόςΚλιματισμός
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα
  • Μπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλ

Απολαύστε την περιοχή

Χάρτης
Santa Fe, NM
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠλατεία της Σάντα Φε14 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαρεκκλήσι Loretto15 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΚαθεδρική Βασιλική του St. Louis16 λεπτά με τα πόδια
  • ΑεροδρόμιοΣάντα Φε, Νέο Μεξικό (SAF-Δημοτικό Αεροδρόμιο της Σάντα Φε)19 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

1 υπνοδωμάτιο (για 2 άτομα)

1 μπάνιο

Μπάνιο 1

Χώροι

Βεράντα
Κουζίνα

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Ιστορικό σπίτι στο κέντρο της πόλης, κοντά σε μουσεία, εστιατόρια, ψώνια. WiFi, τηλεόραση με πιάτα

(Ιδιοκτήτες κατοικίδιων ζώων, ανατρέξτε στη σημείωση στο τέλος.)

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι δέχεται τώρα κρατήσεις ΜΟΝΟ για 30 ή περισσότερες νύχτες.

«El Primero» στο La Casa Santa Fe. Κάντε τη διαμονή σας στο Σάντα Φε ειδική με τη διαμονή σας στο ιστορικό σπίτι José D Sena, σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από την περίφημη Plaza και Railyard Park District. "Βαθμολογία Walk» 92, μια «περιπατητή Παράδεισος».

Εδώ στην ιστορική συνοικία της Γουαδελούπης, θα βρίσκεστε κοντά στην πλατεία Plaza, το κέντρο τέχνης Lensic Performing Arts, το πάρκο Railyard και τον ποταμό Santa Fe καθώς και επτά μουσεία.

Αυτή είναι μια γειτονιά όπου οι οικογένειες με γενεών ρίζες Santa Fe σμίξει με νεότερα παιδιά που έχουν έρθει για να αγαπούν την παραδοσιακή Νοτιοδυτική φιλοξενία. «El Primero» που βρίσκεται στο μπροστινό μέρος του σπιτιού Adobe κάποτε ανήκε από τον εμφύλιο πόλεμο Major José D Σένα. Ο τοπικός μύθος λέει ότι έχασε την περιουσία και τα πεδία διπλανό καλαμποκιού ως χρέος τυχερά παιχνίδια. Ωστόσο, ότι μπορεί να είναι, διάφορα μέρη του πολλαπλών δωματίων κτιρίου έχουν υπηρετήσει ως κατοικία και ως στάβλοι. Θα πρέπει να διαμένουν σε δωμάτια με 12 πόδια οροφές, στο οποίο μπορείτε να δείτε ακόμα κομμάτια της Adobe που υπηρέτησε αρχικά για τη στέγη. Αλλά ποτέ δεν φοβούνται, υπάρχουν σύγχρονες πινελιές όπως ο ηλεκτρισμός και εσωτερική υδραυλική εγκατάσταση!

Τα χοντρά τοιχώματα adobe που παρέχουν μόνωση, και τα ψηλά ταβάνια με το χέρι-λαξευμένο vigas και πίνακες είναι μερικά από τα αυθεντικά ιστορικά χαρακτηριστικά. Off-street parking κοντά πόρτα σας καθιστά εύκολο να lug σπίτι ευρήματα σας από αποστολές ψώνια. Ένα υψηλής ταχύτητας σύνδεση στο internet είναι διαθέσιμη σε περίπτωση που έχετε μια ώθηση για να σερφάρετε στο διαδίκτυο ή, δυστυχώς, πρέπει να ασχοληθεί με τις επιχειρήσεις. Το ασύρματο τηλέφωνο επιτρέπει την ελεύθερη τοπικές ή υπεραστικές κλήσεις, εντός των Ηνωμένων Πολιτειών.

Θα βρείτε ένα king size κρεβάτι κρεβάτι με ένα ζεστό πάπλωμα και μια τράπεζα από μαξιλάρια, για να κοιμηθεί δύο. Ελέγξτε έξω το παλαιό έπιπλο καρυδιάς μεσοφόρι, με την τεράστια οβάλ καθρέφτη.

Δύο μονά-size παχιά στρώματα αφρού μπορεί να αναδιπλώνεται για να παρέχει ύπνου όροφο για τα παιδιά.

Παρακολουθήστε HDTV στο σαλόνι, ή ίσως απλά θέλετε να απολαύσετε μια φωτιά στο τζάκι Kiva, το ξύλο που παρέχεται. Αν έχουμε ζεστά καλοκαιρινές μέρες το καλοκαίρι, υπάρχει κλιματιστικό παράθυρο.

η κουζίνα σας είναι εφοδιασμένο με όλα όσα χρειάζεστε για να ετοιμάσετε τα γεύματα οικεία, συμπεριλαμβανομένων των βιβλίων συνταγή χαρακτηρίζει το Νέο Μεξικό συνταγές μαγείρεμα στο σπίτι και ένα ράφι των βασικών μπαχαρικά. Δωρεάν νερό αντίστροφης όσμωσης σας επιτρέπει να ετοιμάζω το τέλειο φλιτζάνι καφέ το πρωί? θα σας δώσουμε κάποιο έδαφος Starbucks για να ξεκινήσετε, και υπάρχει ένα μύλο του καφέ για το δικό σας φασόλια. Εάν χρειάζεστε κάποια συγκεκριμένο gadget κουζίνα μας δώσει ένα δαχτυλίδι ... μπορούμε ίσως να σας δανείσει ένα. Στη συνέχεια, αφήστε το πλυντήριο πιάτων κάνει το καθαρισμό ενώ μπορείτε να χαλαρώσετε.

Ένα πλήρες λουτρό που ακολουθείται από βαριές πετσέτες από βαμβάκι και στεγνωτήρα μαλλιών θα σας ενθουσιάσει για μια νύχτα στην πόλη, αλλά εάν θέλετε να νιώσετε ζωντανά στο σπίτι σας, κοιτάξτε μέσα από τις βιβλιοθήκες και επιλέξτε από την επιλογή οδηγών, μυθιστορημάτων και ιστορικά υλικά με θέμα το Νέο Μεξικό.

Τα πρωινά σας δίνουν την ευκαιρία να πιείτε καφέ ή τσάι στην ανατολική πύλη (βεράντα) και να παρακολουθήσετε την παρέλαση των ανθρώπων που περπατούν τα σκυλιά ή το περπάτημα στη δουλειά.

Σίγουρα, είναι ένα εύκολο περίπατο στην περίφημη πλατεία Plaza. Αλλά κοιτάξτε τι άλλο υπάρχει, σε απόσταση 10 λεπτών από το La Casa Santa Fe! Εδώ είναι ένα μικρό δείγμα της γειτονιάς:

        Ας φάμε! Περπατήστε και ρίξτε φρέσκα και παρασκευασμένα βιολογικά τρόφιμα στο La Montanita Co-op: 5 τετράγωνα (ή οδηγήστε μερικά ακόμη τετράγωνα στο Trader Joe's ή το Whole Foods.) Αγορά Αγροτών είναι ανοικτό Τρίτη και Σάββατο πρωί το καλοκαίρι, και το Σάββατο το χειμώνα - μπορούμε να σας δείξει πώς να πάρετε μια διαδρομή με τα πόδια συντόμευση μέσα από τη γειτονιά: επίσης περίπου 5 μπλοκ.

Σε εκείνες τις ημέρες που θέλετε κάποιος άλλος να κάνει το μαγείρεμα (και όλοι έχουμε εκείνους) τουλάχιστον δύο δωδεκάδες εστιατόρια βρίσκονται σε απόσταση με τα πόδια, πιο προσιτές τιμές. Για παράδειγμα, υπάρχουν νέα μεξικάνικα, μεξικάνικα, μπάρμπεκιου, ιαπωνικά, ανατολικά ινδικά, αμερικανικά, ηπειρωτικά, ταϊλανδικά, πίτσα και μεσόγειος.

Ίσως είστε επάνω για μερικές μοναδικές ευκαιρίες για ψώνια; Η επαρχία Guadalupe είναι γεμάτη από τέχνες, βιοτεχνίες, ιδιόμορφα ανεξάρτητα καταστήματα, αντίκες, ακόμα και μερικές γνωστές αλυσίδες. Υπάρχουν επίσης μερικά υπέροχα κοντινά καταστήματα αποστολή, με ρούχα, κοσμήματα, έπιπλα και άλλα πολλά.

Ή με τα πόδια σε μια ποικιλία από μουσεία. . . μεταξύ των γκαλερί τέχνης και τα ιστορικά κτίρια, η μισή πόλη μοιάζει με ένα μουσείο. Αλλά επτά πραγματική μουσεία σε απόσταση δέκα λεπτών είναι: Η Santuario de Guadalupe, Ιστοσελίδα Santa Fe, το Georgia O'Keeffe, το Μουσείο Πολιτιστικής, το Παλάτι των Διοικητών, το Μουσείο Καλών Τεχνών, και το μόνο-ολοκλήρωσε Νέα Ιστορία Μεξικό Μουσείο. συνδέσεις με λεωφορείο προς άλλα τέσσερα μουσεία στο Μουσείο Χιλ είναι δύο τετράγωνα μακριά.

Όταν είστε στο Νέο Μεξικό, να πάρει σε εξωτερικούς χώρους! Αυτό μπορεί να είναι το αγαπημένο μας θέμα. Σε κοντινή απόσταση, το Hyde Park και το Εθνικό Δρυμό Σάντα Φε είναι ένα δροσερό δώδεκα μίλια και 3.000 πόδια επάνω. Petroglyph Εθνικό Μνημείο, Bandelier Εθνικό Μνημείο, και Pecos Εθνικό Μνημείο είναι όλα μέσα σε μια ώρα οδήγησης. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να μοιραστώ μαζί σας τις γνώσεις μας από πάνω από 40 χρόνια traipsing γύρω από το Νέο Μεξικό, από την ημέρα πεζοπορίες σε κάμπινγκ αυτοκίνητο για να σακίδια πολυ-ημέρας, από XC σκι σε κατωφέρεια παύλες, με rafting και λίγη αναρρίχηση ρίχνονται μέσα, μαζί με κάποια παρατήρηση πουλιών και μανιτάρια κυνήγι. Απλά πείτε μας τι σας ενδιαφέρει.

Οι πελάτες μας μας έχουν αφήσει κάποια σχόλια, κάντε κλικ στο σύνδεσμο "Κριτικές" για να τα διαβάσετε. Δώστε μας μια κλήση ή να στείλετε e-mail, αν έχετε ερωτήσεις. Ζούμε γύρω από τη γωνία από το ξενοδοχείο, και ανυπομονούμε να σας γνωρίσουμε!


Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι το La Casa Santa Fe προσφέρει ένα περιβάλλον χωρίς καπνό, γι 'αυτό πιστεύουμε ότι θα σεβαστείτε αυτήν την πολιτική και μόνο καπνός σε εξωτερικούς χώρους. Τα σκυλιά είναι γενικά ευπρόσδεκτα, υπάρχει μια πρόσθετη χρέωση $ 70 ..

Λέξεις-κλειδιά: Ιστορικό, σπίτι, κατοικία, πλίθας, τζάκι, βόλτα, κέντρο, ομοφυλόφιλος

Διαχειριστής καταλύματος

Linda Buchser
Οικοδεσπότης Premier
Οικοδεσπότης Premier

Γλώσσες

Αγγλικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Κουζίνα
Δέχεται κατοικίδια
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
Κλιματισμός
Μπάρμπεκιου γκριλ
Τζάκι

Κανόνες καταλύματος

Διατίθεται ευέλικτο check in (επικοινωνήστε με τον οικοδεσπότη πριν την άφιξη)
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 18 ετών
Διατίθεται ευέλικτο check out (επικοινωνήστε με τον οικοδεσπότη για τις λεπτομέρειες)

Παιδιά

Μόνο για ενήλικες

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Επιτρέπονται τα κατοικίδια
Dog with an additional $70 cleaning ($170 total)

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα
Please smoke only outside.
Guests sign a lease for 30 nights or longer.

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Επιτρέπονται οι διαμονές μεγάλης διάρκειας
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχονται τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Δεν απαιτείται αυτοκίνητο για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Σάντα Φε

Αυτό το κατάλυμα (εξοχική κατοικία, Σάντα Φε) βρίσκεται στο κέντρο της πόλης. Αν έχετε προγραμματίσει να πάτε για ψώνια, αξίζει να επισκεφτείτε μέρη όπως: Εμπορική Περιοχή Railyard Arts District και Σιδηρόδρομος Santa Fe Railyard, ενώ όσοι θέλετε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής, μπορείτε να εξερευνήσετε μέρη όπως: Καταφύγιο Φύσης Randall Davey Audubon Center & Sanctuary και Hyde Memorial State Park. Αξίζει να επισκεφτείτε και αξιοθέατα όπως: Παιδικό Μουσείο της Σάντα Φε και Recursos de Santa Fe. Φροντίστε να δείτε τα ζώα της περιοχής με δραστηριότητες όπως παρατήρηση άγριας πανίδας και παρατήρηση πτηνών.
Χάρτης
Santa Fe, NM

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Μουσείο Georgia O'Keeffe - 12 λεπτά με τα πόδια
  • Πλατεία της Σάντα Φε - 14 λεπτά με τα πόδια
  • Παρεκκλήσι Loretto - 15 λεπτά με τα πόδια
  • Καθεδρική Βασιλική του St. Louis - 16 λεπτά με τα πόδια
  • Canyon Road - 18 λεπτά με τα πόδια

Τρόποι μετακίνησης

  • Αμαξοστάσιο της Σάντα Φε: 10 λεπτά με τα πόδια
  • Σάντα Φε, Νέο Μεξικό (SAF-Δημοτικό Αεροδρόμιο της Σάντα Φε): 20 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Tomasita's Santa Fe - 11 λεπτά με τα πόδια
  • Restoration Pizza - 8 λεπτά με τα πόδια
  • Atrisco Cafe & Bar - 10 λεπτά με τα πόδια
  • Burger King - 10 λεπτά με τα πόδια
  • Starbucks - 9 λεπτά με τα πόδια

Σχόλια

9,8

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 89 από 99 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 6 από 99 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 1 από 99 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 2 από 99 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 1 από 99 σχόλια πελατών" "

9,2/10

Καθαριότητα

9,8/10

Check-in

10/10

Επικοινωνία

9,8/10

Τοποθεσία

9,6/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Guillermo A., Vernon, TX

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Santa Fe in the Fall 2023
Linda & John are the most perfect hosts. They are focused on making your stay a great experience. The casita is in a great location, fully equipped, and everything is set for you to enjoy a wonderful time. The neighbors are friendly and helpful and add to the local charm that is the Santa Fe lifestyle. The square and the railyard are no more than a 10 minute walk and there is a awesome urban hiking trail close by. This is the second time we have stayed and we can think of no better place to have a magical experience in Santa Fe, NM.
Πραγματοποίησε 60 διανυκτερεύσεις τον Οκτώβριο 2023

10/10 Άριστο

Mary M.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
I love Santa Fe New Mexico
Well located. Easy to find and easy to get to the Plaza, Railyard, restaurants and a laundromat. I also loved the park to walk my dog. Casita was exactly as described and spotless!. Parking was good. I enjoyed the sunflowers, cherry tomatoes and the hanging flowers baskets on the front porch. I would definitely recommend.
Πραγματοποίησε 30 διανυκτερεύσεις τον Σεπτέμβριο 2023

10/10 Άριστο

Jody H.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
130 Year old Adobe Home
Overall a great experience! Nice neighbors, easy walking distance to plaza and rail yard. I would recommend highly if you are staying 30 days or more. Hosts are very helpful as the live on site.
Πραγματοποίησε 30 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2023

10/10 Άριστο

Guillermo A., Vernon, TX

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
First Vrbo Experience
First off; Linda and John were wonderful hosts. They made our Vrbo experience great. They, and the neighbors, made everything simple, by offering suggestions and ideas on how to make our trip exceptional. The Vrbo was well-appointed and had everything necessary. Overall, I would highly recommend Linda, John, and their Vrbo.
Πραγματοποίησε 30 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2023

10/10 Άριστο

Theresa L.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Sweet Casita in Excellent Location
Spacious casita in historical part of town. Easy walking distance to the downtown Santa Fe Plaza and fun Railyard (with REI). Grocery stores and nice laundromat nearby. Casita had all kitchen needs and very comfy bed. Fun sitting on porch and chatting with friendly neighbors walking their dogs. Linda is very nice and communicative. Highly recommend.
Πραγματοποίησε 30 διανυκτερεύσεις τον Μάιο 2023

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Linda Buchser

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
We are 'outdoor nuts' who find something to do outdoors no matter the season ... although things don't always turn out just as planned! Our fondness for good food can take us on excursions closer to home ... there are literally dozens of restaurants within walking distance of our home and El Primero. Or we can stretch our legs with a stroll to the Plaza and museums, or to the Lensic Performing Arts space. The inviting River Park Trail is a half-block away. (Our kitty likes the outdoors, too, but we have him confined to our house and back yard.)

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

We have lived in our side of the house for over 40 years, and enjoy the neighborhood mix of families descended from the early settlers and newcomers who have adopted Santa Fe for their hometown. Since our rentals are next door to our house and in the same building, now we get to meet people from all over the world!

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

Our guests tell us they feel like they are staying in a real home. And they are right, this house has been home for local folks for over 140 years. Ask us about Grandmother Montoya ... and her canary mausoleum! If you want to be able to tell your friends you vacationed in a 140 year old house made out of dirt (adobe) this is the place!

Γλώσσες:

Αγγλικά

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων