Ολόκληρη ενοικιαζόμενη κατοικία

✅House σε ασφαλή ζώνη κοντά στο αεροδρόμιο, Πανεπιστήμια Católica PUCP & UNMSM

✅House σε ασφαλή ζώνη κοντά στο αεροδρόμιο, Πανεπιστήμια Católica PUCP & UNMSM

Συλλογή φωτογραφιών για ✅House in safe zone near the Airport, Universities Católica PUCP & UNMSM

Καθιστικό
Περιοχή καθιστικού
Περιοχή καθιστικού
Περιοχή καθιστικού
Δωμάτιο

Επισκόπηση καταλύματος ✅House σε ασφαλή ζώνη κοντά στο αεροδρόμιο, Πανεπιστήμια Católica PUCP & UNMSM

3 υπνοδωμάτια1 μπάνιοΓια 6 άτομα46 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα

Απολαύστε την περιοχή

Χάρτης
Lima, Lima
  • Δημοφιλής τοποθεσίαMajor National University of San Marcos (πανεπιστήμιο)20 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠάρκο Leyendas3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΕμπορικό Κέντρο Plaza San Miguel Mall4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΛίμα (LIM-Διεθνές Αεροδρόμιο Jorge Chavez)17 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

3 υπνοδωμάτια (για 6 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Μονό Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

1 Διπλό Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 3

1 Διπλό Κρεβάτι

1 μπάνιο

Μπάνιο 1

Χώροι

Κουζίνα

Πληροφορίες για το κατάλυμα

✅House σε ασφαλή ζώνη κοντά στο αεροδρόμιο, Πανεπιστήμια Católica PUCP & UNMSM

Αν ψάχνετε για ένα ασφαλές και καλά τοποθετημένο μέρος, σε μικρή απόσταση από:
• Το Διεθνές Αεροδρόμιο
• Ο δήμαρχος του Πανεπιστημίου San Marcos
• Το Pontificia Universidad Católica
• Το Ιατρικό Νοσοκομείο
• Το νοσοκομείο Mongrut

Με εύκολη πρόσβαση στις δημόσιες ή ιδιωτικές συγκοινωνίες για να φτάσετε σε όλα τα μέρη μείζονος ενδιαφέροντος, από αυτή την κατοικία για εσάς.

Εάν, από την άλλη πλευρά, ψάχνετε για μια θέση για μια εποχή όπως το "Spring Breaker", τότε θα αρνηθούμε το αίτημά σας χωρίς να αναβοσβήνετε

Στη Λίμα είναι πολύ σημαντικό να σκεφτείτε την ασφάλεια του δρόμου όπου θα ζήσετε. Ο δρόμος όπου στεγάζεται το σπίτι ωφελείται από τα μέτρα ασφαλείας πάνω από το μέσο όρο, αφού βρίσκεται σε μια πολύ ήσυχη οικιστική αστικοποίηση, σε διπλό δρόμο, με κήπους και δέντρα από τις δύο πλευρές, καλά φωτισμένο και προστατευμένο από πολλές κάμερες ασφαλείας τοποθετημένες όλες κατά μήκος του δρόμου, που ελέγχεται και παρακολουθείται από το σταθμό Δημοτικού Ασφαλείας που βρίσκεται λίγα δρομάκια μακριά (κάτι που δεν συμβαίνει, για παράδειγμα, στους δρόμους που περιβάλλουν το PUCP). Εκτός αυτού, ο δρόμος όπου βρίσκεται η κατοικία επωφελείται από την ιδιωτική ασφάλεια. Επίσης κοντά στην τοποθεσία της κατοικίας έχετε τον Αστυνομικό Σταθμό και όλες αυτές οι πτυχές φέρνουν την ηρεμία στην περιοχή.

Η σιωπή γύρω από το σπίτι είναι ιδανική για έναν συγγραφέα, καλλιτέχνη, ερευνητή ή φοιτητή να αισθάνεται εμπνευσμένος και να επικεντρώνεται στους στόχους του.

Αν αυτό που θέλετε είναι να ξεκουραστείτε από το άγχος ολόκληρου του θορύβου και της αναταραχής, τότε ο ήχος των τραγουδιστών πτηνών θα σας βάλει αμέσως στη σωστή διάθεση.

Για τις καθημερινές ή εβδομαδιαίες σας αγορές ή απλά για να πάρετε κάτι για φαγητό, σε απόσταση 5 λεπτών με τα πόδια μπορείτε να βρείτε τα πάντα, από τα Superstores, τα εμπορικά κέντρα, τα εστιατόρια, τα φαρμακεία, τις τράπεζες, τους οδοντιάτρους, τους κουρείς και τους κομμωτές, Κατάστημα ράψιμου, τσάντες και σχεδόν κάθε άλλο προϊόν και υπηρεσία που μπορεί να χρειαστείτε. Εάν θέλετε να αγοράσετε οτιδήποτε χρειάζεστε για να ανταλλάξετε τα χρήματά σας (από δολάρια ή ευρώ σε σόλες), μπορείτε επίσης να βρείτε ξενώνες συναλλάγματος σε απόσταση 5 λεπτών με τα πόδια. Όλα όσα χρειάζεστε μπορείτε να τα βρείτε χωρίς να χρειάζεστε μεταφορά.

Τώρα που μιλάμε για τη μεταφορά, η στάση του λεωφορείου απέχει λιγότερο από 5 λεπτά. Μόλις 1 στάση με το λεωφορείο μπορείτε να βρείτε το Πανεπιστήμιο San Marcos, απόσταση που μπορείτε εύκολα να κάνετε με τα πόδια και το Pontificia Universidad Católica είναι 2 ή 3 στάσεις λεωφορείων μακριά.

Η συνάντηση με τα τουριστικά αξιοθέατα της Λίμα θα είναι εξαιρετικά εύκολη με λεωφορείο ή αυτοκίνητο. Σε 30 λεπτά με το αυτοκίνητο βρίσκεστε στο Ιστορικό Κέντρο της Λίμα όπου μπορείτε να επιλέξετε να περπατήσετε στους δρόμους και τις πλατείες του και να απολαύσετε τα περίεργα αποικιακά μπαλκόνια τους, να εξερευνήσετε τις Βασιλικές και τις καταπληκτικές Κατακόμβες τους και να επισκεφθείτε τα μουσεία και άλλα σημεία ενδιαφέροντος.

Αν ενδιαφέρεστε για κάτι πιο σύγχρονο, ασχολείστε με αλεξίπτωτο ή περάστε λίγο χρόνο στην παραλία, μπορείτε να φτάσετε στην τουριστική περιοχή Miraflores με το αυτοκίνητο σε περίπου 20 λεπτά.

Εάν σας αρέσει η θάλασσα, αλλά αντί για ένα μέρος για να περάσετε την πετσέτα σας, είστε πιο ήσυχοι περιπάτους, μπορείτε να βρείτε το όμορφο παραθαλάσσιο θέρετρο της La Púnta σε 15 λεπτά με το αυτοκίνητο, όπου μπορείτε να βρείτε όλα τα ιστορικά στρατιωτικά αξιοθέατα που περιπλανηθείτε σε αυτό το χωριό, πολλά μέρη με έμπνευση για να τραβήξετε φωτογραφίες ή απλά να κάνετε μια βόλτα.

Υπάρχουν τόσα πολλά που πρέπει να κάνετε στις γύρω περιοχές που πρέπει απλά να ψάξετε στο διαδίκτυο και εάν υπάρχει κάτι που θα μπορούσαμε να σας βοηθήσουμε, θα είμαστε ευχαριστημένοι.

Και αν έρχεστε στο Περού με την πρόθεση να ανακαλύψετε την κατάπληξή μας Machupichu, εκτός από τα πολλά άλλα μας θαύματα που διανέμονται σε όλο το Περού, η θέση του σπιτιού είναι ιδανική για το σχεδιασμό όλων των αεροπλάνων σας, καθώς βρίσκεται σε μια 15 λεπτά με το αυτοκίνητο από το αεροδρόμιο.

Τώρα, ας μην ξεχνάμε αυτούς που θέλουν να μαγειρεύουν ...

Η κουζίνα μας διαθέτει σόμπα και θα έχετε πρόσβαση σε όλα τα μαγειρικά σκεύη μας και το ψυγείο μπορεί να φιλοξενήσει αρκετό φαγητό για 10 άτομα (μικρή υπερβολή).

Είτε θέλετε το μαγείρεμα είτε το ψήσιμο, θα έχετε την ευκαιρία να μαγειρέψετε χωρίς να πάρετε υπερβολική θερμοκρασία, αφού είναι μια ευχάριστη και καλά αεριζόμενη κουζίνα, όπου μπορείτε να απολαύσετε τις ανταμοιβές της προσπάθειάς σας για ένα ωραίο μπουκάλι κρασί.

Όταν τελειώσετε το δείπνο, μπορείτε να σέρνετε στο κρεβάτι ή στον καναπέ, να διαβάζετε, να μιλάτε ή να κάνετε αυτό που σας φαίνεται πιο ευχάριστο αυτήν τη στιγμή.

Ποιος δεν αρέσει να πηγαίνει σπίτι μετά από μια κουραστική μέρα περπατήματος και να μπορεί να ξεκουραστεί στον καναπέ; Τι θα συμβεί αν θα μπορούσατε επίσης να το ξαπλώσετε σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας και να υιοθετήσετε τη θέση που προτιμάτε; Λοιπόν, έχουμε έναν καναπέ στο κρεβάτι για εσάς στο σπίτι και όσοι το έχουν δοκιμάσει συμφωνούν ότι είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα του σπιτιού. Αυτός ο καναπές μπορεί να πάρει τη μορφή κλασικού, να γίνει ξαπλωμένος και να έχει και ανάπαυση των ποδιών, στοιχεία που σίγουρα δεν αφήνουν κανέναν αδιάφορο και μπορούν να τερματίσουν τη συνήθεια να βάλουν τα πόδια σας στο τραπέζι.

Αυτός ο καναπές υπόσχεται να ανακουφίσει τον οσφυϊκό πόνο, δοκιμάστε το και θα δείτε ότι είναι αλήθεια, είναι απολύτως φαινομενικό.

Το σπίτι είναι πραγματικά άνετο και ευχάριστο και είναι καλά μελετημένο για τους ειδικούς επισκέπτες όπως εσείς έρχεστε να μείνετε για να έχετε τον πλήρη έλεγχο του τρόπου με τον οποίο θέλετε να περάσετε το χρόνο σας.

Αν αυτό που έγραψα αντέγραψε μαζί σας σε οποιοδήποτε επίπεδο, έλα και πες "Γεια σας!". Θα ήθελα πολύ να μάθω περισσότερα για εσάς και να σας βοηθήσω να έρθετε ένα βήμα πιο κοντά σε ένα πολύ αναγκαίο "χρόνο στη Λίμα".

Θα έχετε πρόσβαση στο σπίτι μας, και όλα τα προϊόντα που θα βρείτε μέσα σε αυτό.
Όπως και εσείς, είμαι ταξιδιώτης και ελπίζω ότι τα μονοπάτια μας θα περάσουν κατά τη διάρκεια της παραμονής σας.
Αυτό που μου αρέσει περισσότερο για τη γειτονιά μου είναι ο συνδυασμός της ηρεμίας, της ασφάλειας και της εύκολης πρόσβασης του τόπου, έχοντας όλα όσα χρειάζομαι μέσα σε λίγα μόνο βήματα.

Επίσης, απολαμβάνω την ιδέα να ξυπνήσω το πρωί με τον ήχο των τραγουδιών των πουλιών.
Ακόμα διαβάζεις;

Απίστευτος! Θα χαίρομαι που σας έχω. Συνεχίστε και βρείτε τις ημερομηνίες που θέλετε να μείνετε στη Λίμα και κάντε κράτηση! Θα έχετε υπέροχο χρόνο!
Θα έχετε πρόσβαση στο σπίτι μας και σε όλο το εμπόρευμα.

Διαχειριστής καταλύματος

Gisel

Γλώσσες

Αγγλικά, Πορτογαλικά, Ισπανικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Κουζίνα

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Check out πριν από τις 11:00 π.μ.

Παιδιά

Μόνο για ενήλικες

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τέλη

Θα σας ζητηθεί να πληρώσετε τις ακόλουθες χρεώσεις στο κατάλυμα:

  • Ενδέχεται να σας ζητηθεί να πληρώσετε τις παρακάτω χρεώσεις στο κατάλυμα: φόρος προστιθέμενης αξίας Περού (18%). Όσοι ταξιδιώτες δεν είναι κάτοικοι και προσκομίσουν έγκυρο διαβατήριο καθώς και τουριστική βίζα/κάρτα μετανάστευσης ενδέχεται να εξαιρούνται από τον φόρο προστιθέμενης αξίας (18%).

Έχουμε συμπεριλάβει όλες τις χρεώσεις που μας έχει γνωστοποιήσει το κατάλυμα.

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός επαγγελματία οικοδεσπότη. Η παροχή καταλύματος σχετίζεται με το ελεύθερο επάγγελμά του, την επιχειρηματική του δραστηριότητα ή την εργασία του.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα – εξετάστε το ενδεχόμενο να φέρετε μαζί σας φορητό ανιχνευτή.
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Εν γένει, δεν επιτρέπεται η διαμονή παιδιών ηλικίας κάτω των 18 ετών σε καταλύματα στο Περού χωρίς τη συνοδεία γονέα, νόμιμου κηδεμόνα ή άλλου καταλλήλως εξουσιοδοτημένου υπεύθυνου ατόμου. Ενδέχεται να ζητηθεί από τους ενήλικες συνοδούς να επιδείξουν έγγραφο ταυτότητας του παιδιού, καθώς και καταλλήλως πιστοποιημένα συμβολαιογραφικά έγγραφα. Οι επισκέπτες που σκοπεύουν να ταξιδέψουν με παιδιά θα πρέπει να συμβουλευτούν ένα προξενικό γραφείο του Περού πριν από το ταξίδι, για να λάβουν περαιτέρω οδηγίες.
Σύμφωνα με την περουβιανή νομοθεσία, τα μετρητά δεν είναι αποδεκτά για αγορές ύψους άνω των 2.000 σολ Περού (PEN) ή των 500 δολαρίων ΗΠΑ (USD). Οι πληρωμές που υπερβαίνουν αυτά τα ποσά πρέπει να πραγματοποιούνται με πιστωτική κάρτα ή άλλους τρόπους που φέρουν την έγκριση του καταλύματος και της τοπικής νομοθεσίας. Οι πληρωμές δεν μπορούν να μοιραστούν σε διαφορετικά νομίσματα.
Δεν απαιτείται αυτοκίνητο για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Callao

Αυτό το κατάλυμα (εξοχική κατοικία) βρίσκεται κοντά σε θεματικά πάρκα (Bellavista, Callao). Αν θέλετε να κάνετε και τις αγορές σας, αξίζει να επισκεφτείτε μέρη όπως: Εμπορικό Κέντρο Plaza San Miguel Mall και Πλατεία Plaza Norte Peru, ενώ όσοι θέλετε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής, μπορείτε να εξερευνήσετε και μέρη όπως: Κόστα Βέρντε και Κεντρικό πάρκο της Miraflores. Θέλετε να απολαύσετε μια εκδήλωση ή έναν αγώνα όσο βρίσκεστε εδώ; Μπορείτε να δείτε τις διοργανώσεις σε αυτά τα μέρη: Εθνικό στάδιο ή Αθλητικό στάδιο του χωρίου των Εθνικών Αθλητικών. Κάντε ένα διάλειμμα με κοντά σε σπα για υγεία/ομορφιά στην περιοχή ή πάρτε λίγο φρέσκο αέρα με περιπέτειες όπως Ποδηλασία σε κοντινή απόσταση κοντά σας.
Χάρτης
Lima, Lima

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Major National University of San Marcos (πανεπιστήμιο) - 20 λεπτά με τα πόδια
  • Πάρκο Leyendas - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παπικό Καθολικό Πανεπιστήμιο του Περού - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Εμπορικό Κέντρο Plaza San Miguel Mall - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Κόστα Βέρντε - 12 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σταθμός Presbítero Maestro: 14 λεπτά οδικώς
  • Σταθμός Miguel Grau: 28 λεπτά οδικώς
  • Λίμα (LIM-Διεθνές Αεροδρόμιο Jorge Chavez): 14 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Cevicheria Tipo's - 7 λεπτά με τα πόδια
  • McDonald's - 15 λεπτά με τα πόδια
  • Juan Valdez Café - 14 λεπτά με τα πόδια
  • Popeyes Louisiana Kitchen - 15 λεπτά με τα πόδια
  • Mis Costillitas - 16 λεπτά με τα πόδια

Σχόλια

Βαθμολογία 10 - Άριστο. 0 από 0 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 0 από 0 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 0 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 0 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 0 σχόλια πελατών" "

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια πελατών ακόμη

Γράψτε εσείς το πρώτο σχόλιο για αυτό το κατάλυμα μετά τη διαμονή σας.

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Gisel

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
En mi búsqueda de una vivienda visitaba casas en las zonas consideradas top como San Isidro y Miraflores, pero me desilucioné de ver que esas zonas tienen los índices más altos de delincuencia y siniestralidad, si quería minimizar los riesgos de ser asaltada, mejor vivir alejada de las zonas expat.

En mi recorrido por zonas más vigiladas y seguras vi un anuncio, ni bien vi su anuncio me enamoró, era el lugar perfecto, como soy de las que les gusta aprovechar hasta último minuto de sueño, su localización me permitía tomar rápidamente los transportes, y como viajaba constantemente, me aseguraba llegar en 10 min. al Aeropuerto.

El día que fui a visitar la casa, llegue 1 hora antes para recorrer la zona y alrededores, y me encantó, tenía todo a un solo paso.

Si quería hacer deportes o relajarme, allí estaba rodeado de parques y un gimnasio; tener fruta y carnes frescas a un paso; o cualquier otra cosa que quisiera lo tenía cerca; 3 centros comerciales con todo lo que se te ocurra; yo soy mucho de bancos, y allí estaban; y si me da pereza de cocinar sobraban las opciones de comida. Los fines de semana que hay eventos en la Universidad Católica o la Universidad San Marcos, podía ir a pie; como soy cinefila estaba feliz de ir a pie al Centro Comercial que tiene salas de Cines.

Y si se trata de ir de paseo a cualquier parte de Lima, a la playa o a tomar un bus para viajar por tierra al interior del país, el paradero está a 5 pasos. Tener todo tan cerca y estar dentro de un vecindario tranquilo, seguro y residencial. Con seguridad te encantará a ti también.

Recientemente, Amazing Apartment fue remodelada y equipada especialmente para estar a disposición de los huéspedes, escogiendo para ustedes un estilo que los haga sentir en Perú sin renunciar a la elegancia, queremos que Amazing Apartment les proporcione una experiencia acogedora en todo sentido.

Hemos cuidado a nuestro hogar para ustedes, y les pedimos por favor traten a nuestro hogar con cuidado y con cariño.

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

3 RAZONES IMPACTANTES POR QUÉ AL 99% DE LOS VISITANTES LES GUSTA ALOJARSE EN AMAZING APARTMENT

1» Seguridad y videovigilancia 24/7.
1» Security and video surveillance 24/7. (Municipal Security, Police)

2» Ubicación Privilegida (Zona Ajardinada, Mall, Aeropuerto, Transporte)
2» Privileged Location (Landscaped Zone, Mall, Airport, Public Transport).

3» Exelente Relación Calidad Precio (Espacioso, Como Nuevo, Planta Baja)
3» High Quality, Good Value for Money (Large, Refurbished, Ground Floor)

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

❗ Los datos estadísticos nos hablan que 13 de cada 100 personas en Lima han sufrido el robo de celular, dinero u otras pertenencias, mientras caminaban por las calles. En una de las fotos compartimos las Zonas más Peligrosas en Lima, según informa la Policía y a través del canal de televisión peruana America TV. Como se observa en la fotografía la mayor cantidad de zonas peligrosas se localizan en Miraflores y San Isidro, el visitante que no conoce de estos datos y elije alojarse en estas zonas, es presa fácil para los carteristas, pues no por casualidad es la zona favorita para los delincuentes.

❗ Imagínate que estas caminando por Miraflores o San Isidro, que es donde abundan los turistas, y buscas tu pasaporte, tu teléfono o tu cartera, y no lo encuentras, probablemente hayas sido víctima de un robo.

⭐ Si deseas minimizar riesgos lo mejor es alejarse de las zonas peligrosas. Nuestra Casa está a kilómetros de las zonas consideradas más peligrosas y además esta súper resguarda tanto por la seguridad ciudadana del gobierno municipal, como por la Policía, que se encuentran a pocos minutos caminando, y están haciendo frecuentemente su recorrido por nuestra calle que es amplia y de doble vía.

⭐ Nuestra calle está bien iluminada con pintorescos faroles decorativos de 3 luces, adicionales a la iluminación que se encuentran en cualquier calle.

⭐ Calle amplia con buena iluminación y video vigilancia son aspectos importantes a tener en cuenta, porque por estudios sabemos que los delincuentes se distancian de donde puedan ser evidenciados. Y, aunque alojándote en nuestra Casa, se puede estar tranquilo en cuanto a seguridad, también sabemos que los visitantes tendrán todo el deseo de explorar Lima, por esto y porque nos gusta cuidar de nuestros huéspedes, antes de su llegada les haremos llegar una serie de recomendaciones para evitar que sean víctimas de la delincuencia, queremos que nuestros huéspedes tengan una feliz experiencia dentro y fuera de Casa.

Γλώσσες:

Αγγλικά, Ισπανικά, Πορτογαλικά
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων