Ολόκληρη ενοικιαζόμενη κατοικία·Ιδιώτης οικοδεσπότης

Αποδράστε στο Lakeside για να επαναφορτίσετε ή να χαλαρώσετε! Καγιάκ, κανό, αίθουσα παιχνιδιών

Αποδράστε στο Lakeside για να επαναφορτίσετε ή να χαλαρώσετε! Καγιάκ, κανό, αίθουσα παιχνιδιών

Συλλογή φωτογραφιών για Cozy mountainside retreat with lake access to recharge or relax! Kayaks, canoes

Εξωτερικοί χώροι
Πισίνα
Περιοχή καθιστικού
Μη ταξινομημένη εικόνα, 4 από 37, κουμπί
Εσωτερικοί χώροι

Επισκόπηση καταλύματος Αποδράστε στο Lakeside για να επαναφορτίσετε ή να χαλαρώσετε! Καγιάκ, κανό, αίθουσα παιχνιδιών

Σχόλια
10 στα 10 Εξαιρετικό
4 υπνοδωμάτια3 μπάνιαΓια 12 άτομα

Δημοφιλείς παροχές

  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα
  • Μπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλ

Απολαύστε την περιοχή

Χάρτης
Drums, PA
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΑνθρακούπολη Eckley Miners' Village23 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΚρατικό Πάρκο Nescopeck27 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαMohegan Sun Arena (στάδιο)31 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΓουιλκς-Μπάρι, Πενσιλβάνια (AVP-Διεθνές Αεροδρόμιο του Σκράντον)40 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

4 υπνοδωμάτια (για 12 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Queen Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

1 Queen Κρεβάτι, 1 Μονό Κρεβάτι και 1 Διπλό Φουτόν

Υπνοδωμάτιο 3

2 Μονά Διώροφα Κρεβάτια

Υπνοδωμάτιο 4

1 Queen Κρεβάτι

3 μπάνια

Μπάνιο 1

Bidet · Toilet · Shower only · Jetted bathtub

Μπάνιο 2

Toilet · Shower only

Μπάνιο 3

Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Χώροι

Κουζίνα
Μπαλκόνι

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Αποδράστε στο Lakeside για να επαναφορτίσετε ή να χαλαρώσετε! Καγιάκ, κανό, αίθουσα παιχνιδιών

Ιδιωτική περιοχή Pocono Λίμνη μπροστά σπίτι. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι αυτό το ακίνητο βρίσκεται περίπου 20 λεπτά δυτικά της λίμνης Harmony, σε μια μεγαλύτερη, ιδιωτική λίμνη 130 στρεμμάτων με την ονομασία «Λίμνη των Τεσσάρων Εποχών» η οποία είναι η κοινότητα που ονομάζεται «Lake Beech Mountain». Είναι μια λίμνη μόνο ηλεκτρικού κινητήρα. Εύκολη πρόσβαση από το I-80 / Mt. Κορυφαία έξοδος (ανατολικά της διασταύρωσης I-81 / I-80). Απολαύστε μια όμορφη λίμνη 160 στρεμμάτων στο δυτικό άκρο της περιοχής Pocono. Αποδράστε από τον εμπορικό και πλήθος άλλων λιμνών της περιοχής Pocono. Η λίμνη Beech Mountain Lake είναι μια ιδιωτική περιφραγμένη κοινότητα με τη δική της λίμνη γλυκού νερού.

Το Kalahari Indoor Waterpark και το Great Wolf Lodge είναι περίπου 45 λεπτά με το αυτοκίνητο ανατολικά, ενώ το πάρκο ψυχαγωγίας Knoebel και Campground είναι περίπου μια ώρα με το αυτοκίνητο προς τα δυτικά. Το μίνι γκολφ, το γήπεδο οδήγησης και το γήπεδο γκολφ 18 οπών (γήπεδο γκολφ Edgewater) απέχουν 2 λεπτά από την είσοδο της κοινότητας. Sand Springs είναι μια άλλη γνωστή πορεία που είναι περίπου 5 μίλια από τις ορεινές λίμνες οξιάς.

Mohegan Sun Casino είναι 30 λεπτά βόρεια σε I-81.

Από το Μάιο έως τον Οκτώβριο, μπορείτε να απολαύσετε καγιάκ, κανό, και paddleboarding. Έχουμε 3 κανό και 2 καγιάκ που μπορούν να χρησιμοποιηθούν (η αποστολή ευθυνών πρέπει να υπογραφεί). Η λίμνη, που κάποτε χρησιμοποιήθηκε από την επιτροπή ψαριών της ΡΑ για την αναπαραγωγή ψαριών, είναι μια ηλεκτρική λίμνη μόνο με κινητήρα. Εξαιρετική αλιεία για μεγάλα στόματα μπάσο, πέρκα, Pickerel, ακόμη και πέστροφα (λίμνη εφοδιασμένη με χρυσό, ουράνιο τόξο, καστανό πέστροφα την άνοιξη για το παιδικό ντέρμπυ αλιείας). Απολαύστε εκπληκτική θέα στο βουνό και σαφείς μπλε ουρανούς, ενώ βόλτα στη λίμνη. Η λίμνη είναι εξαιρετική για κολύμπι. Η ιδιωτική μας παραλία είναι ιδανική για παιδιά να παίζουν στην άμμο! Κολυμπήστε από την πλωτή αποβάθρα. Rafting και ποδηλασία στο Whitewater στο 'Rails to Trails' στο πάρκο Lehigh Gorge State Park (20 λεπτά μακριά).

Απολαύστε μονοπάτια πεζοπορίας και διαδρομές σκι αντοχής στο Nescopeck State Park, μόλις λίγα μίλια από το δρόμο.

Το σπίτι έχει ένα ήσυχο μονοπάτι μέχρι την άκρη της λίμνης όπου μπορείτε να ξεκινήσετε κανό και καγιάκ, ή απλά να καθίσετε και να απολαύσετε την ήσυχη και το τοπίο. Τα σύνορα των ιδιοκτησιών "δάσους πράσινο περιοχή" στα δεξιά, δίνοντας εξαιρετική προστασία της ιδιωτικής ζωής. Απολαύστε το κοινοτικό clubhouse που διαθέτει δικό του εστιατόριο και σαλόνι με υπαίθρια τραπεζαρία, καθώς και εσωτερική πισίνα, μπάσκετ και rackball. Σχεδόν όλες οι δραστηριότητες που μπορείτε να φανταστείτε ότι θα μπορούσατε να κάνετε σε εξωτερικούς χώρους στην Πενσυλβάνια, μπορείτε να κάνετε εδώ. Εστιατόρια, καταστήματα, αξιοθέατα βρίσκονται λίγα λεπτά μακριά.

Το σπίτι διαθέτει ένα όμορφο ανοιχτό διώροφο σαλόνι, με πολλά παράθυρα για φυσικό φως, που ανοίγει επίσης σε μια φιλόξενη θωρακισμένη βεράντα που είναι ιδανική για πρωινές αντανακλάσεις (και καφέ!). και τις βραδινές συνομιλίες. Το χαμηλότερο επίπεδο διαθέτει τραπέζι μπιλιάρδου / τραπέζι αέρα χόκεϊ μαζί με πινγκ-πονγκ. Δύο έξυπνες τηλεοράσεις επίπεδης οθόνης είναι στο σπίτι, μαζί με ένα Blu-Ray player και WiFi. Πολλά επιτραπέζια παιχνίδια στη διάθεσή σας.

Το ανώτερο επίπεδο κοιμάται έως και 6 φορές. Υπάρχει ένα υπνοδωμάτιο με ένα queen-size κρεβάτι και ένα διπλό κρεβάτι με ένα πτυσσόμενο κρεβάτι. Αυτό το υπνοδωμάτιο διαθέτει δικό του μπάνιο. Η σοφίτα έχει ένα queen-size futon το οποίο γρήγορα μετατρέπεται σε ένα κρεβάτι.

Το κύριο επίπεδο μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 4 άτομα. Υπάρχουν δύο υπνοδωμάτια, το καθένα με ένα queen κρεβάτι. Υπάρχει ένα πλήρες μπάνιο σε αυτό το επίπεδο.

Το χαμηλότερο επίπεδο μπορεί να φιλοξενήσει έως 4 άτομα. Έχει ένα υπνοδωμάτιο με δύο σετ κουβερτών, ιδανικό για τα παιδιά (τα κορυφαία κουκέτα δεν είναι κατάλληλα για εφήβους ή ενήλικες). Υπάρχει επίσης ένα πλήρες μπάνιο σε αυτό το επίπεδο επίσης.

Η τραπεζαρία διαθέτει ένα υπέροχο τραπέζι με 14 θέσεις, ιδανικό για οικογενειακά γεύματα ή νυχτερινό παιχνίδι.

Το κοινοτικό clubhouse έχει επίσης υπαίθρια γήπεδα τένις, βόλεϊ μπιτς, bocce, shuffleboard, παιδική χαρά, αίθουσα παιχνιδιών και ιδιωτική παραλία κολύμβησης. Διαθέτει εστιατόριο με τραπεζαρία στο εξωτερικό κατάστρωμα. Σας επιτρέπεται να χρησιμοποιήσετε αυτές τις εγκαταστάσεις με την καταβολή του τέλους εξυπηρέτησης / χρήσης.

Δεν πρόκειται για πάρτι. Δεν υπάρχει δυνατή μουσική ή υπερβολικό πάρτι. Αυτή είναι μια οικογενειακή γειτονιά. Πρέπει να είναι ήσυχο μετά τις 9:00 μ.μ. Δεν υπάρχουν πυροτεχνήματα. Η παράβαση θα οδηγήσει σε έξωση χωρίς επιστροφή χρημάτων.

Λάβετε υπόψη ότι δεν διαθέτουμε τηλέφωνο στο σπίτι. Ωστόσο, έχουμε Wi-Fi και τα περισσότερα κινητά τηλέφωνα παίρνουν ένα καλό μήνυμα από το σπίτι μας.

Το σπίτι δεν διαθέτει κλιματισμό, αλλά βρίσκεται μέσα στα δέντρα και κατά μήκος της λίμνης, μια υπέροχη αύρα φυσά μέσα, κρατώντας το σπίτι δροσερό. Υπάρχουν επίσης ανεμιστήρες οροφής σε κάθε υπνοδωμάτιο.

Διαχειριστής καταλύματος

Bill Downs
Οικοδεσπότης Premier
Οικοδεσπότης Premier
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Μπάρμπεκιου γκριλ

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 30 ετών
Check out πριν από τις 11:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα
Lower-level woodburning stove not available to renters.
2-night minimum stay. No exceptions.
One-week notice for reservation is required.

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα – εξετάστε το ενδεχόμενο να φέρετε μαζί σας φορητό ανιχνευτή.
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.

Σχετικά με την περιοχή

Drums

Αυτό το κατάλυμα (εξοχική κατοικία, Drums) βρίσκεται στα βουνά και δίπλα στη λίμνη. Αν έχετε προγραμματίσει κάποια δραστηριότητα, αξίζει να επισκεφτείτε μέρη όπως: Αρχή Μονοπατιού Λευκής Αγκυροβολιάς Βορρά και Χιονοδρομικό Κέντρο Jack Frost Mountain Resort, ενώ όσοι θέλετε να δείτε τα αξιοθέατα της περιοχής, μπορείτε να πάτε σε μέρη όπως: Υδάτινο Πάρκο Split Rock Resort Indoor Waterpark και Chacko's Family Bowling Center. Μπορείτε να απολαύσετε τη βραδινή σας έξοδο σε μέρη όπως: Αίθουσα Συναυλιών Penn's Peak ή, αν ταξιδεύετε με παιδιά, να επισκεφτείτε αξιοθέατα όπως: Κέντρο Πεταλούδων Bear Mountain Butterfly Sanctuary.
Χάρτης
Drums, PA

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Ανθρακούπολη Eckley Miners' Village - 23 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Κρατικό Πάρκο Hickory Run - 25 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Κρατικό Πάρκο Nescopeck - 27 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Mohegan Sun Arena (στάδιο) - 31 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Υδάτινο Πάρκο Split Rock Resort Indoor Waterpark - 33 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Γουιλκς-Μπάρι, Πενσιλβάνια (AVP-Διεθνές Αεροδρόμιο του Σκράντον): 41 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Dunkin' - 14 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • McDonald's - 14 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Breakfast World Family Restaurant - 13 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Wendy's - 9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Grace's Vault - 15 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

10

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 33 από 33 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 0 από 33 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 33 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 33 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 33 σχόλια πελατών" "

10/10

Καθαριότητα

10/10

Check-in

10/10

Επικοινωνία

10/10

Τοποθεσία

10/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Stacey M.

Θετικά: Καθαριότητα, επικοινωνία, τοποθεσία, ακρίβεια καταχώρισης
Presidents Day Weekend
We had a wonderful weekend at the Downs house on the lake! Bill was always avail for questions and provided us with up to date info. It snowed so we had a beautiful backdrop for the lake house and the kids loved the sledding hill. The house was beautiful, so warm and inviting and had everything you needed to enjoy your stay, We would love to come back in the summer!
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Φεβρουάριο 2024

10/10 Άριστο

Anthony F.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Great New Years Getaway!
We just finished our fantastic New Years getaway here and loved every minute of it! The house is beautifully set up with enough space for all enjoy their time. The kids loved the basement with their own TV set up and hours of game playing on the ping pong and pool tables! The pictures don't do the house enough justice of how nice it really is! Everything is updated and the host was amazing with having it stocked with all the little things you could use. Any questions for the host were answered immediately and the whole process was super easy. Would love going back in the summer time to enjoy the lake activities and sunsets on the screened in porch.
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Δεκέμβριο 2023

10/10 Άριστο

Paul D.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Perfect Lakehouse Vacation
Everything was perfect!! We had an amazing last minute vacation due to the kindness of the owners!! Thank you so much!!
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2023

10/10 Άριστο

Li X.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Great House for vacation
This is our second stay in this house. We had a great time staying at Bill's place again. House was clean with all essentials in order. Great lower level for kids/teens, with table tennis, air hockey, pool and foosball table. Definitely recommend the place if you are planning a trip to Pennsylvania for skiing or the lake life. The community center also has swimming pool and indoor basketball and squash ball you can play. Perfect house for multiple families together
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Νοέμβριο 2022

10/10 Άριστο

Angela S., Loxahatchee, USA

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Relaxing & Comfortable Getaway
We really felt at home. The home was nicely decorated, spacious and clean. My kids loved the basement games and kept them busy. Really wish we could have stayed longer to take advantage of the pool in the clubhouse and rent a pontoon boat. The home has no AC but that wasn't an issue when we were there because it was cool outside. We would highly recommend this home. Thank you Bill for sharing your beautiful home with us.
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Σεπτέμβριο 2022

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Bill Downs

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων