Ολόκληρο διαμέρισμα·Ιδιώτης οικοδεσπότης

Πανοραμικές Views - Ambiance - Προσιτό

Πανοραμικές Views - Ambiance - Προσιτό

Συλλογή φωτογραφιών για Panoramic Views - Ambiance - Affordable

Γεύματα σε εξωτερικό χώρο
Εξωτερικοί χώροι
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Δωμάτιο
Δωμάτιο

Επισκόπηση καταλύματος Πανοραμικές Views - Ambiance - Προσιτό

Σχόλια
10 στα 10 Εξαιρετικό
2 υπνοδωμάτια2 μπάνιαΓια 4 άτομα130 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • ΠισίναΠισίναΠισίνα
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • Υπηρεσίες πλυντηρίουΥπηρεσίες πλυντηρίουΥπηρεσίες πλυντηρίου
  • ΚλιματισμόςΚλιματισμόςΚλιματισμός
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα
  • Μπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλ

Εξερευνήστε την περιοχή

Χάρτης
Manzanillo, COL
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία Playa La Audiencia15 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΓήπεδο Γκολφ Las Hadas4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία Playa Olas Altas14 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΜανσανίγιο, Κολίμα (ZLO-Διεθνές Αεροδρόμιο Playa de Oro)52 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

2 υπνοδωμάτια (για 4 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 King Κρεβάτι και 2 Μονά Κρεβάτια

Υπνοδωμάτιο 2

1 King Κρεβάτι

2 μπάνια

Μπάνιο 1

Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Μπάνιο 2

Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Κουζίνα
Μπαλκόνι

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Πανοραμικές Views - Ambiance - Προσιτό

Puerto Las Hadas - Προσιτή ενοικίαση διακοπών με εκπληκτική θέα
Ocean Front πολυτελές διαμέρισμα, 2 υπνοδωμάτια συν? 1400 τετραγωνικά πόδια - 2 Μπάνιο - (Sleeps 4), που βρίσκεται στον 5ο όροφο με πανοραμική ραπ γύρω από τον ωκεανό και θέα στο λευκό νερό
24 HR με κλειστό χώρο στάθμευσης, δωρεάν ασύρματο internet, δορυφορική τηλεόραση, κλιματισμό, έξυπνη τηλεόραση 40 ιντσών, DVD player, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα
μεγάλη πισίνα, εστιατόριο στο χώρο του ξενοδοχείου, γήπεδο τένις (hard & clay courts), ιστιοπλοΐα, ψάρεμα, καταδύσεις, 2 γήπεδα γκολφ πρωταθλήματος, 4 εστιατόρια σε βολική τοποθεσία στο πεζόδρομο μαρίνας στο χαμηλότερο επίπεδο του συγκροτήματος.
Βρίσκεται δίπλα στο ξενοδοχείο Las Hadas όπου η ταινία Hit "10" γυρίστηκε με τον Bo Derek και τον Dudley Moore. Το Hotel Las Hadas απέχει 2 λεπτά με τα πόδια από τον παραλιακό δρόμο. Οι κάτοικοι του Puerto Las Hadas έχουν πρόσβαση σε όλες τις ανέσεις και δραστηριότητες που έχει να προσφέρει το Las Hadas Hotel, συμπεριλαμβανομένης της ιδιωτικής παραλίας του. Μπορεί να ισχύσει ημερήσια χρέωση χρήσης.
Απολαύστε τη συνεδρίαση δίπλα στο νερό με θέα στον κόλπο κάτω από ένα από τα πολλά Palapas ή κάντε ηλιοθεραπεία δίπλα στην όμορφη πισίνα. Το εστιατόριο του ξενοδοχείου προσφέρει φθηνά γεύματα, νόστιμα ποτά δίπλα στην πισίνα ή στη γέφυρά τους με θέα στον ωκεανό.
Το Manzanillo είναι γνωστό ως ένα από τα ασφαλέστερα μέρη για επίσκεψη στο Μεξικό και το Puerto Las Hadas προσφέρει 24ωρη Ασφάλεια. Το προσωπικό του γραφείου του συγκροτήματος είναι πάντα πρόθυμο να βοηθήσει τους επισκέπτες μας από τις 9:00 π.μ. έως τις 5:00 μ.μ. Η απίστευτη φυσική ομορφιά σε συνδυασμό με την ατμόσφαιρα της μικρής πόλης και τη ζεστασιά και φιλικότητα των ανθρώπων κάνει αυτό το σημείο διακοπών ένα "must" στα ταξιδιωτικά σας σχέδια ως ένα πολύ ξεχωριστό μέρος. Το παλιό και το νέο συνδυάζονται για να προσφέρουν όλα από απλές απολαύσεις μέχρι εξελιγμένες γοητείες.

• Ελάχιστη διαμονή: 5 διανυκτερεύσεις
• Κοιμάται: 4
• Υπνοδωμάτια: 2
• Χώροι μπάνιου: ενάμισι
• Κατοικίδια: Όχι
• Πρόσβαση σε αναπηρικό καροτσάκι: ναι

Οι κανόνες του σπιτιού:
• Ώρα άφιξης: 3PM
• Ώρα αναχώρησης: 11:00 πμ
• Ελάχιστη ηλικία ενοικίασης: 25
• Απαγορεύεται το κάπνισμα στη μονάδα, εντάξει στο μπαλκόνι
• Visa, MasterCard, PayPal, Check, Μετρητά
• Μέγιστη κατοχή 5 ατόμων, χωρίς εξαιρέσεις
• Διαμονή που δεν είναι κατάλληλη για παιδιά κάτω των 5 ετών

Αυτό το διάστημα

Το Puerto Las Hadas είναι το νούμερο 1 του ιδιωτικού νησιωτικού κέντρου του Manzanillo. Το Manzanillo είναι ένας ιδανικός προορισμός διακοπών με τη γνωστή Deep Sea Fishing. Το Manzanillo φιλοξενεί το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας.
Κοιμάται άνετα 4. King Κρεβάτι σε master υπνοδωμάτιο και 2 μονά κρεβάτια σε μικρό δωμάτιο κρεβάτι? Πλήρως κλιματιζόμενο με ανεμιστήρα οροφής σε μικρό δωμάτιο με κρεβάτι.
Το Puerto Las Hadas είναι ένα φαντασιακό χωριό όπως το Μεσόγειο και ένα πολυτελές σύγχρονο θέρετρο που κάνει αυτό το ένα από τα πιο διάσημα θέρετρα στο Μεξικό. Βρίσκεται κατά μήκος της ακτογραμμής του Ειρηνικού, γνωστή ως η Μεξικάνικη Ριβιέρα και περίπου 3 5 ώρες οδήγησης νότια του Puerto Vallarta, το Sea Side Tropical Resort Destination προσφέρει τις ίδιες ετήσιες θερμοκρασίες με τη Χαβάη. Το Manzanillo έχει λιγότερο από το 1% του εγκλήματος και της ανεργίας.
Το Santiago βρίσκεται σε απόσταση μόλις 5 λεπτών με το λεωφορείο που προσφέρει το Mercado με φρέσκα φρούτα και λαχανικά ... Βάλτε εδώ και δείτε τον εαυτό σας να επιστρέψετε στο δροσερό, κλιματιζόμενο condo και προετοιμάζοντας ένα πιάτο Delicious Fresh Fruit συνοδευόμενο από το αγαπημένο σας ποτό.
Μετά το πρωινό πηγαίνετε κάτω στην πισίνα και χαλαρώστε κάτω από το Private Palapa με ένα καλό βιβλίο. Ο ήλιος είναι ζεστός. το Sky ένα Bright Blue και η πισίνα είναι τέλεια. Παραγγείλετε το μεσημεριανό γεύμα και το αγαπημένο σας ποτό από το Casa Club
Πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με Blender, καφετιέρα, τσαγιέρα, Wok, σόμπα καυστήρα, γλάστρες και ταψιά, εμφιαλωμένο νερό, πλήρες μέγεθος ψύξης, φούρνος μικροκυμάτων, τοστιέρα, ρύθμιση χώρου για 6
Όλα τα κλινοσκεπάσματα, τα λευκά είδη και οι πετσέτες παρέχονται συμπεριλαμβανομένων πετσέτες παραλίας ή πισίνας
Στο χώρο του ξενοδοχείου: Μεγάλη πισίνα, Κλειστό πάρκινγκ δύο επιπέδων, 24ωρη ασφάλεια με κλειστό κύκλωμα, Τέσσερα εστιατόρια και σπα στη μαρίνα, Γήπεδο γκολφ πρωταθλήματος, Ιστιοπλοΐα - Ψαροταβέρνες, Ναυτικό κατάστημα, Κατάστημα ποτών, Υπηρεσία πλυντηρίου, Υπηρεσία.
Ασφαλής, αμμώδης, ιδιωτική παραλία. Κολύμβηση με αναπνευστήρα και κολύμβηση. Great For Kids στο ξενοδοχείο Las Hadas (χρέωση χρήσης ημέρας)
Κάντε μια βόλτα κατά μήκος του Malecon μέχρι το γήπεδο γκολφ Championship και τα γήπεδα τένις

Αλληλεπίδραση με τους επισκέπτες
Το Puerto Las Hadas είναι ένα πολύ κοινωνικό θέρετρο και πολλοί επισκέπτες παρευρίσκονται στο Manzamigos "Thirsty Thursdays". Κάθε Πέμπτη βράδυ περίπου 75 με 100 από εμάς αναλαμβάνουν ένα ολόκληρο εστιατόριο για προεξοφλημένα, υπέροχα δείπνα και πιο συχνά για διασκέδαση. Μόνο το κόστος είναι για το γεύμα.

Πουέρτο Λας Χάδας Γειτονιά
Το ξενοδοχείο βρίσκεται στο "Hotel Zone" του Puerto Las Hadas και είναι ήσυχο, ασφαλές και πολύ χαλαρωτικό. Πολύ κοντά στην ψυχαγωγία που περιλαμβάνει πολλά καζίνο. Ασφαλής, αμμώδης παραλία εξαιρετική για τα παιδιά με μεγάλη snorkeling? χωρίς κύματα ή υποκλίσεις
Τριγυρίζω
Ταξί και υπηρεσία λεωφορείων στην μπροστινή πύλη περίπου 50 μέτρα μακριά. Alamo ενοικίαση αυτοκινήτου στο θέρετρο Las Hadas δίπλα

Πληροφορίες ιδιοκτήτη
Σχετικά με τον ιδιοκτήτη: Αγοράστηκε το δεύτερο condo 2018. Αγαπάμε αμέσως τον Manzanillo με τον τρόπο ζωής του για να ζήσει και διακοπές.
Γιατί ο ιδιοκτήτης επέλεξε Las Hadas, Manzanillo, Col. Μεξικό: Πρώτη επισκέφθηκε το Las Hadas το 1980 και ερωτεύτηκε την τοποθεσία και την γραφικότητα του. Έκανα διακοπές στο Las Hadas Hotel πολλές φορές τα επόμενα 20 χρόνια πριν από την απόφαση να αγοράσω την πρώτη μας μονάδα # 753 στο Puerto Las Hadas.
Τα μοναδικά οφέλη αυτού του διαμερίσματος: το Manzanillo / Santiago εξακολουθεί να κατέχει την πλειοψηφία της παλιάς γοητείας του κόσμου. Ως πόλεμος της εργατικής τάξης η φτώχεια στην πόλη δεν αποτελεί παράγοντα. Έχετε την αίσθηση μιας ισχυρής και περήφανης κουλτούρας. Μπορείτε να δείτε και να δοκιμάσετε τη γεύση και τη μυρωδιά του μεξικανικού πολιτισμού χωρίς δυτική επιρροή.
Οι κανόνες του σπιτιού,
Ελάχιστη ηλικία ενοικίασης: 25
Κανένα κάπνισμα στη μονάδα - Κάπνισμα OK στο μπαλκόνι
Μπορεί να μην είναι ασφαλές ή κατάλληλο για παιδιά ηλικίας 5 ετών και κάτω
Μέγιστη πληρότητα - 4





Διαχειριστής καταλύματος

Hans Kloepfer
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Πισίνα
Κουζίνα
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
Κλιματισμός
Υπηρεσίες πλυντηρίου
Θέα στον ωκεανό

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 21 ετών
Check out πριν από τις 11:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα – εξετάστε το ενδεχόμενο να φέρετε μαζί σας φορητό ανιχνευτή.
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Δεν απαιτείται αυτοκίνητο για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Manzanillo

Αυτό το κατάλυμα (διαμέρισμα) βρίσκεται δίπλα στη θάλασσα (Λας Άντας, Manzanillo). Αν έχετε προγραμματίσει κάποια δραστηριότητα, αξίζει να επισκεφτείτε μέρη όπως: Γήπεδο Γκολφ Las Hadas και Το Γήπεδο Γκολφ της Καρδιάς του Μανζανίγιο, ενώ όσοι θέλετε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής μπορείτε να εξερευνήσετε τα εξής: Παραλία Playa La Audiencia και Κατασκήνωση Natura.
Χάρτης
Manzanillo, COL

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Παραλία Playa La Audiencia - 15 λεπτά με τα πόδια
  • Γήπεδο Γκολφ Las Hadas - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Πλάζα λα Μποκίτα - 10 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία Playa Olas Altas - 14 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία Playa Miramar - 15 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Μανσανίγιο, Κολίμα (ZLO-Διεθνές Αεροδρόμιο Playa de Oro): 48 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Xpressa - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Restaurante Bugambilias - 16 λεπτά με τα πόδια
  • Capri - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • El Terral - las Hadas - 6 λεπτά με τα πόδια
  • Los Cuatro Vientos - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

10

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 3 από 3 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 0 από 3 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 3 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 3 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 3 σχόλια πελατών" "

10/10

Καθαριότητα

10/10

Check-in

10/10

Επικοινωνία

10/10

Τοποθεσία

10/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Scott R.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
World Class
This property is out of a movie...5th floor views from all the rooms of the Pacific Ocean, waves lapping at the base of the complex.....gorgeous sunrise, cozy beds, classy kitchen, private covered balcony...awesome pool and staff...terrific beach access...everybody friendly...great restaurants and food...we cant wait to come back!
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Δεκέμβριο 2019

10/10 Άριστο

Guynette B.

Perfect!!
We rented a very nice condo with a beautiful view, very well equipped!We had everything necessary to make our one month stay a wonderful memory! We will come back! Thank you Hans and Martha!
Πραγματοποίησε 28 διανυκτερεύσεις τον Φεβρουάριο 2019

10/10 Άριστο

Linda H.

This property exceeded our expectations! We hope to return!
We spent an amazing two weeks at Puerta Las Hadas. The condo was exactly as presented, and more. The setting and views are breathtaking and the sunrises soothed our tired souls. The location is ideal for access to the beaches, Manzanillo Centro and day tripping along the coast. We appreciated the well-equipped kitchen and cooked in as often as we went out. Overall the condo is clean, modern and well-maintained. Every comfort has been provided for. We also enjoyed the cliff side pool area, loungers and restaurant. Everyone we encountered -- staff and fellow residents -- were friendly and helpful. Hans and Martha, thanks for your great communication and hospitality, from end to end. Hans -- special thanks for arranging for our parking space! We'd be thrilled to visit this property again. Linda, Lui and Mara
Πραγματοποίησε 13 διανυκτερεύσεις τον Δεκέμβριο 2018

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Hans Kloepfer

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
About the owner: Purchased #753 in in 2004. We loved Manzanillo immediately with its lay back lifestyle to live and vacation.
First visited Las Hadas in 1980 and fell in love with its location and quaintness. Vacationed at Las Hadas Hotel numerous times during the next 20+ years before making the decision to purchase unit # 753 at Puerto Las Hadas.
influence.

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

We plan on living at Puerto Las Hadas 4-6 month/year and choose to buy a lager condo #551 in 2018

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

The Unique Benefits of this Condo: Manzanillo/Santiago still holds a majority of its old world charm. As a working class city poverty is not a factor. You get a sense of a strong and proud culture. You get to see and experience the taste and smell of the Mexican culture without western
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων