Ολόκληρη ενοικιαζόμενη κατοικία·Ιδιώτης οικοδεσπότης

Δοκιμάστε το σκυλί για το σκυλί στο Williamsburg χωρίς την τιμή Williamsburg

Δοκιμάστε το σκυλί για το σκυλί στο Williamsburg χωρίς την τιμή Williamsburg

Συλλογή φωτογραφιών για Dog Friendly Country Home Ferry Ride to Williamsburg w/o the Williamsburg Price

Εξωτερικοί χώροι
Περιοχή καθιστικού
Περιοχή καθιστικού
Δωμάτιο
Ιδιωτική κουζίνα

Επισκόπηση καταλύματος Δοκιμάστε το σκυλί για το σκυλί στο Williamsburg χωρίς την τιμή Williamsburg

Σχόλια
8,8 στα 10 Άριστο
4 υπνοδωμάτια2 μπάνιαΓια 7 άτομα166 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο
  • ΚλιματισμόςΚλιματισμόςΚλιματισμός
  • Εξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώρος
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα

Εξερευνήστε την περιοχή

Χάρτης
Surry, VA
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΟικισμός Jamestown36 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΙστορική Περιοχή Historic Jamestowne37 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠάρκο αναψυχής Busch Gardens Williamsburg47 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΝιούπορτ Νιουζ, Βιρτζίνια (PHF-Διεθνές Αεροδρόμιο των Νιούπορτ Νιουζ - Γουίλιαμσμπεργκ)61 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

4 υπνοδωμάτια (για 7 άτομα)

2 μπάνια

Μπάνιο 1

Μπάνιο 2

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Βεράντα
Κουζίνα
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Δοκιμάστε το σκυλί για το σκυλί στο Williamsburg χωρίς την τιμή Williamsburg

Σας ευχαριστούμε για τον έλεγχο του σπιτιού στο οποίο κατοικούσαμε για 13 χρόνια. Πρόκειται για ένα σπονδυλωτό σκελετό 1800 τετραγωνικών μέτρων με 2 πλήρεις λουτήρες και 4 υπνοδωμάτια σε 3/4 ενός στρεμμάτων. Τώρα έχουμε ένα βασιλικό κρεβάτι στην κύρια κρεβατοκάμαρα, 2 δίδυμα σε 2 υπνοδωμάτια και ένα μονό κρεβάτι στο 4ο υπνοδωμάτιο. Έτσι έχουμε κρεβάτια για 7 άτομα. Δεν σας πειράζει αν φέρετε έναν 8ο επισκέπτη και χρησιμοποιήστε τον καναπέ ή φέρετε το δικό σας στρώμα αέρα. Έχουμε πράγματι ένα άλλο δωμάτιο μπόνους για στρώματα αέρα ή βρεφικές κούνιες. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Ο θερμαντήρας ζεστού νερού μπορεί να χειριστεί περίπου 4-5 γρήγορες, λιγότερο από 5 λεπτά ντους. Μετά από αυτό παίρνει ψυχρός γρήγορα και θα πρέπει να δώσει σχεδόν μια ώρα για να καλύψουν τη διαφορά. Καλή τύχη:-)

 Έχει ένα κυρίως υπνοδωμάτιο με δικό του μπάνιο και μικρό περίπατο σε ντουλάπα. Το κυρίως υπνοδωμάτιο διαθέτει ένα queen size κρεβάτι. Δύο άλλα υπνοδωμάτια διαθέτουν 2 μονά κρεβάτια και ένα άλλο υπνοδωμάτιο διαθέτει ένα μονό κρεβάτι με δύο μονά κρεβάτια. Κάθε δωμάτιο διαθέτει ντουλάπες και ντουλάπια.

Έχει μεγάλη πρόσοψη και πίσω αυλή και περιβάλλεται από τρεις πλευρές με δάσος. Υπάρχει πυρκαγιά που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε. Διαθέτουμε καρέκλες και περιορισμένη προσφορά τεμαχισμένου ξύλου και απεριόριστη προσφορά στο δάσος. Ακριβώς πίσω από το σπίτι ένα δρόμο περικόπτει μέσα στο δάσος, παρακαλώ δεν διασχίζουν το δρόμο. Ζούμε τοπικά και είμαστε στη διαδικασία βελτίωσης της ιδιοκτησίας μέσα και έξω.

Καλωσορίζουμε τα σκυλιά με επιπλέον χρέωση.

Το σπίτι έχει μια σκεπαστή βεράντα πίσω για να χαλαρώσετε και έχει μια σχάρα αερίου σε αυτό. Η βεράντα διαθέτει μια ασφάλιση ασφάλισης σε αυτό, ώστε να μπορείτε να αφήσετε το σκυλί σας έξω σε μια κλειδωμένη περιοχή το βράδυ ή ενώ είστε έξω και περίπου. ΔΕΝ πάρει ζεστό ακόμα και αν καλύπτεται. Υπάρχει ένα κοντινό καπάκι για να δώσει το σκυλί σας φρέσκο νερό. Ζητάμε αυτό εκτός αν το σκυλί σας κολλήσει πραγματικά κοντά σας δεν τους αφήστε να περιπλανηθούν ελεύθερα για τη γειτονιά για την ασφάλεια των σκύλων σας και την εκτίμησή τους για τους γείτονές μας. Οι πλησιέστεροι γείτονές μας προς τα δεξιά μας φοβούνται τα σκυλιά και έπρεπε να βεβαιωθούμε ότι η δική μας ήταν πάντα στην αυλή μας. Ποτέ δεν είχαμε ψύλλους. Παρακαλώ μην φέρνετε σκύλους με ψύλλους, ΠΑΡΑΚΑΛΩ! Παρακαλώ τα πόδια τους με ένα λουρί, αν είναι επιρρεπείς σε τρέξιμο μακριά. Έχουμε χάσει 2 σκυλιά τα χρόνια που το έκαναν στο δρόμο.

Το σπίτι έχει κεντρικό αέρα και θερμότητα που θα σας κρατήσει πολύ δροσερό το καλοκαίρι και ωραίο & ζεστό το χειμώνα. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΑΡΑΚΑΛΩ μην χαμηλώσετε το AC χαμηλότερο από 72 και αν φεύγετε για μεγάλες χρονικές περιόδους παρακαλώ χτυπήστε το μέχρι και 78 μοίρες. Θα παραμείνει δροσερό και μπορείτε να το χτυπήσετε ξανά όταν επιστρέψετε. Ρυθμίζετε τον θερμοστάτη κρατώντας το βέλος προς την κατεύθυνση που θέλετε να πάει μέχρι να αναβοσβήσει και στη συνέχεια να τον σπρώξετε ξανά τον αριθμό των απαραίτητων χρόνων. Η εστία τζάκι / ξύλο είναι προσωρινά εκτός προμήθειας.

ΕΧΟΥΜΕ WIFI ΤΩΡΑ !!! Μέσω ενός πακέτου jet από το Verizon.

Οι παροχές της κουζίνας περιλαμβάνουν ψυγείο, ηλεκτρικό φούρνο και φούρνο, μεγάλο φούρνο μικροκυμάτων, γλάστρες, τηγάνια, πιάτα, ασημικά, τραπέζι κουζίνας και επιπλωμένο καθιστικό με τηλεόραση και DVD player. Δεν έχουμε καλώδιο, δορυφόρο, αυτή τη στιγμή. Προσπαθούμε να αποκτήσουμε μια κεραία που θα σας δώσει ένα αξιοπρεπές τοπικό και εθνικό κανάλι, αλλά δεν έχουμε ακόμα αυτό.

Το Ουίλιαμσμπουργκ είναι μια ειρηνική και δωρεάν διαδρομή με φέρι στο James River. Το δρόμο μας είναι 1,7 μίλια από το πλοίο. Μπορείτε να φέρετε το πλοίο Google Jamestown / Σκωτία για το χρονοδιάγραμμα. Βασικά, τρέχει κάθε μισή ώρα, αλλά κατά τις ώρες αιχμής τρέχει περίπου κάθε 20 λεπτά και από τις 8 μ.μ. έως τις 5 το πρωί τρέχει κάθε ώρα, στην κορυφή της ώρας στην πλευρά του Surry και στο κάτω μέρος της ώρας για την πλευρά Jamestown. Colonial Williamsburg, Μουσείο και Διακανονισμός Τζέιμσταουν, Κήποι Μπους, Water Country ΗΠΑ, και τόνοι εστιατορίων βρίσκονται ακριβώς στην άλλη πλευρά του ποταμού. Η Virginia Beach είναι περίπου μία ώρα μακριά, όπως είναι το Richmond. Έτσι, μπορείτε να έρθετε μαζί μας και να έχετε έναν τόνο θέσεων για να επισκεφθείτε προς οποιαδήποτε κατεύθυνση, ενώ θα ξεκουραστείτε στο ήσυχο άνετο μέρος μας στο δάσος. Περίπου 10 λεπτά μακριά είναι ένα 7-11, Γενικός Δολάριο, κινέζικο εστιατόριο που ονομάζεται Chens Asian Grill. Έχουμε επίσης ένα εξαιρετικό εστιατόριο με θαλασσινά που ονομάζεται Surry Seafood πολύ κοντά.

Η πόλη του Smithfield, όπου βρίσκεται το παγκοσμίου φήμης Smithfield Ham, απέχει περίπου 20 με 25 λεπτά. Smithfield έχει ένα Foodlion και σύντομα θα έρθει, ένα Kroger. Smithfield είναι μια γραφική πόλη και είχε πολλά καλά εστιατόρια και ένα ζυθοποιείο. Το ζυθοποιείο ονομάζεται Warfhill. Τα εστιατόρια περιλαμβάνουν το Pitmaster του Q Daddy's, το οποίο είναι τρομερό μπάρμπεκιου. Smithfield Station που είναι ένα πολύ καλό casual εστιατόριο με θαλασσινά και καθίσματα στο κατάστρωμα. Υπάρχει μια πληθώρα αρθρώσεων γρήγορου φαγητού επίσης.

Υπάρχει μια πόλη περίπου 30 λεπτά νοτιοδυτικά αποκαλούμενη Wakefield και αυτή η πόλη έχει υψηλή συγκέντρωση των παλαιών καταστημάτων.

Είμαστε νέοι στο VRBO και στο Homeaway και θα συνεχίσουμε να βελτιώνουμε το σπίτι και τις υπηρεσίες μας. Θα εκτιμούσαμε τη γνώμη σας σχετικά με το πώς μπορούμε να κάνουμε τη διαμονή σας πιο ευχάριστη και άνετη. Παρακαλούμε να μας ενημερώσετε και ο ΘΕΟΣ BLESS!

Bill, Pam και Chloe Andrulot

Διαχειριστής καταλύματος

Bill Andrulot
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
Κλιματισμός
Εξωτερικός χώρος

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 21 ετών
Check out πριν από τις 11:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Επιτρέπονται οι εκδηλώσεις: οικογενειακές συγκεντρώσεις και πάρτι γενεθλίων
With owner approval only! INISDE ONLY 30

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια
Dogs only. Fee required.

Κάπνισμα

Επιτρέπεται το κάπνισμα: σε καθορισμένους χώρους
OUTSIDE ONLY PLEASE. REMOVE ALL BUTTS PLEASE!
Please clean up after yourselves. Thank you!
The name on the credit card used to make the reservation must match the name of the person making the reservation. Otherwise you must provide photo ID

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Τα πάρτι και οι εκδηλώσεις (όπως οικογενειακές συγκεντρώσεις και πάρτι γενεθλίων) επιτρέπονται στους χώρους του καταλύματος. Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων: 75
Σημείωμα από τον οικοδεσπότη: With owner approval only! INISDE ONLY 30
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα – εξετάστε το ενδεχόμενο να φέρετε μαζί σας φορητό ανιχνευτή.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχονται τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)

Σχετικά με την περιοχή

Σάρι

Αυτό το κατάλυμα (εξοχική κατοικία, Σάρι) βρίσκεται κοντά σε θεματικά πάρκα και δίπλα στο ποτάμι. Μπορείτε να επισκεφτείτε σημαντικά σημεία ενδιαφέροντος όπως: Οικισμός Jamestown και Ιστορική Περιοχή Historic Jamestowne, καθώς και μερικά από τα δημοφιλή αξιοθέατα της περιοχής όπως: Πάρκο αναψυχής Busch Gardens Williamsburg και Water Country USA (θεματικό πάρκο). Αξίζει να επισκεφτείτε και αξιοθέατα όπως: Pirate's Cove Adventure Golf (γήπεδο μίνι γκολφ) και Bounce House. Οι δραστηριότητες Ψάρεμα σε κοντινή απόσταση και Κολύμπι σε κοντινή απόσταση προσφέρουν εκπληκτικές ευκαιρίες να απολαύσετε τα νερά της περιοχής, αλλά μπορείτε επίσης να αναζητήσετε την περιπέτεια με Ιππασία σε κοντινή απόσταση κοντά σας.
Χάρτης
Surry, VA

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Παραλία Jamestown Beach - 25 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Οικισμός Jamestown - 36 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Ιστορική Περιοχή Historic Jamestowne - 37 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Οινοποιείο Williamsburg - 44 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Πάρκο αναψυχής Busch Gardens Williamsburg - 47 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Κέντρο Συγκοινωνιών του Γουίλιαμσμπεργκ: 44 λεπτά οδικώς
  • Νιούπορτ Νιουζ, Βιρτζίνια (PHF-Διεθνές Αεροδρόμιο των Νιούπορτ Νιουζ - Γουίλιαμσμπεργκ): 61 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Frothy Moon Brewhouse - 35 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Anna's Pizza & Italian Restaurant - 9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • The Williamsbrg Winery - 44 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Billsburg Brewery - 34 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • The Surry Seafood - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

8,8

Άριστο

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 17 από 24 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 3 από 24 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 1 από 24 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 2 από 24 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 1 από 24 σχόλια πελατών" "

8,4/10

Καθαριότητα

9,0/10

Check-in

9,6/10

Επικοινωνία

9,0/10

Τοποθεσία

8,6/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Jacqueline Y., Hollywood Florida a little piece of paradise I must say

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Our summer
The the property totally fitted the needs of our family five adults and one two-year-old there was more than enough space and the kitchen all the utensils the town is beautiful nestled in the most quiet sea side village town we enjoyed the ferry ride back and forth through Jamestown which has a beautiful scenic route,,
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2021

10/10 Άριστο

SUZANNE V.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Nice place
Nothing fancy but the privacy is worth it, we was visiting Williamsburg VA and its close private and really cool to ride the ferry.
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2021

10/10 Άριστο

Stacey L.

Θετικά: Check-in, επικοινωνία, τοποθεσία, ακρίβεια καταχώρισης
Quiet country home
My family and I (including our 2 dogs) had a great 2 night stay. It was peaceful and quiet and plenty of space. The owners were very accommodating and the quick free ferry ride to Williamsburg was awesome. Looking forward to future stays.
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2021

10/10 Άριστο

Michelle D.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Cute and quiet
I was very happy with my stay. My father and I took a trip to VA for my nephew's wedding and my daughter ended up being a stowe away last minute. There was plenty of room to spread out. It was clean and comfortable. Thank you for a great stay!
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2021

10/10 Άριστο

Devon P.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Birthday Weekend
Really great experience with a really responsive host. The property was in a great location and extremely accommodating especially for us having three dogs with us. Very clean and would recommend to anyone! Easy to get to Williamsburg and great for anyone who wants a private getaway.
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2021

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Bill Andrulot

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
We are a family of 3 fully devoted to serving Jesus Christ. Myself, Bill, raised in New England, avid Red Sox, Patriots, and UConn Husky fan, former public school speech pathologist, Armed Nuclear Security Officer, and entrepreneur married to my best friend, Pamela. She is beautiful and smart and keeps us all straight. Without her we'd all be a mess. We met on a Christian website. She lived in Florida and thank God He told her to relocate here and marry me! We have a beautiful, witty, highly intelligent homeschooled daughter named Chloe. And lastly, there's Molly. She is a very good very sweet young Chocolate Lab. We love MOLLY!

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

Our former home offers you and your family a combination of quiet seclusion while not being more than an hour to an hour and a half of many tourist attractions, museums, and metropolitan areas including Hampton Roads (Va Beach, Norfolk, Hampton, Newport News, Chesapeake, & Suffolk), and in the other direction you have Richmond. The house is fully furnished and everything works. Presently, it is not the Taj Mahal as the bathrooms need to be updated along with some other aesthetic things including landscaping which we will be getting to over time.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων