Ολόκληρο διαμέρισμα·Ιδιώτης οικοδεσπότης

ΟΜΟΡΦΟ T2 Cab SEA VIEW - ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑ- CALM- SHOPS-Shuttles για τα Golden Islands.

ΟΜΟΡΦΟ T2 Cab SEA VIEW - ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑ- CALM- SHOPS-Shuttles για τα Golden Islands.

Συλλογή φωτογραφιών για BEAUTIFUL T2 Cab SEA VIEW- DIRECT BEACH- CALM- SHOPS-Shuttles for Golden Islands.

Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Θέα στην παραλία/θάλασσα
Ιδιωτική κουζίνα
Εξωτερικοί χώροι

Επισκόπηση καταλύματος ΟΜΟΡΦΟ T2 Cab SEA VIEW - ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑ- CALM- SHOPS-Shuttles για τα Golden Islands.

Σχόλια
8,8 στα 10 Άριστο
2 υπνοδωμάτια1+ μπάνιοΓια 4 άτομα35 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • Εξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώρος
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα
  • Μπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλ

Εξερευνήστε την περιοχή

Χάρτης
La Londe-les-Maures, PACA
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία Tamaris15 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαPlage de l'Argentière5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΤουλόν (TLN-Τουλόν - Υέρ)17 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία L'Estagnol19 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

2 υπνοδωμάτια (για 4 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

2 Μονά Κρεβάτια

Υπνοδωμάτιο 2

2 Queen Κρεβάτια

Υπνοδωμάτιο 3

1 Μονό Κρεβάτι

1 μπάνιο, 1 ξεχωριστό WC

Μπάνιο 1

Μπανιέρα

Μπάνιο 2

Τουαλέτα

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Κουζίνα
Ξεχωριστή τραπεζαρία
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

ΟΜΟΡΦΟ T2 Cab SEA VIEW - ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑ- CALM- SHOPS-Shuttles για τα Golden Islands.

FAVORITE LA LONDE les MAURES - Σε μια ασφαλή μόνιμη κατοικία ΠΟΔΙ στο νερό στην SUPERB BEACH από ψιλή άμμο του Miramar, διαμπερές διαμέρισμα T2 CABINE με εκλεπτυσμένο σύγχρονο design., Άνετα και φωτεινά, 3 εκθέσεις νότια, βόρεια και ανατολικά - 6 άτομα - 35μ² στον 3ο όροφο χωρίς ανελκυστήρα, 1 ευρύχωρο loggia 8μ² με τέντα με εξαιρετική θέα στη θάλασσα και το νησί Porquerolles, διαθέτει επίσης 2η βεράντα με θέα στους μαυριτανικούς λόφους και το χωριό Londe .
Το διαμέρισμα αποτελείται από 6 κρεβάτια
1 τοίχο κρεβάτι 140x190 στο καθιστικό
2 κουκέτες 85x180 στο υπνοδωμάτιο
2 μονά κρεβάτια 80x180 σε καμπίνα στην είσοδο
Το μπάνιο είναι φωτεινό και ήρεμο και περιλαμβάνει καθιστικό / κουζίνα (22m2), ανοιχτή πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα εξοπλισμένη με εστίες μαγειρέματος, φούρνο, φούρνο μικροκυμάτων, ψυγείο / καταψύκτη, πλυντήριο πιάτων και πλυντήριο ρούχων, σαλόνι με κρεβάτι / + κρεβάτι αφρού μνήμης (ΝΕΟ) 2 θέσεις (140x190) + ντουλάπα, τηλεόραση, 1 ανεξάρτητο υπνοδωμάτιο, μεγάλο ντουλάπι με 2 κουκέτες 80x190, μεγάλη είσοδο και κρεβατοκάμαρα με 2 πτυσσόμενα κουκέτες για παιδιά, 1 νέο μπάνιο με μπάνιο, ξεχωριστό WC, 2 βεράντες, ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΑΣΦΑΛΕΣ ΠΑΡΚΙΝΓΚ και κοινό ΓΚΑΡΑΖ ΜΠΑΝΙΟΥ.

Φωλιασμένο με τη φρεσκάδα ενός όμορφου μεσογειακού κήπου, το Residence προσφέρει μια εξαιρετική τοποθεσία με ένα πανόραμα από τα τρία χρυσά νησιά του Levant, το Port Cros και το Porquerolles και το Fort de Brégançon Residence του Προέδρου της Δημοκρατίας.
Βρίσκεται στα δυτικά, λίγα βήματα από τη μαρίνα Miramar, το Bay of Islands έχει μια μεγάλη αμμώδη παραλία, την παραλία Miramar. Η πρόσβαση στην παραλία είναι απευθείας από ένα μονοπάτι που ξεκινά από τα βήματα του την κατοικία χωρίς δρόμο για να διασχίσει.
Αυτή η κατοικία προσφέρει έναν ιδιαίτερο τρόπο ζωής με παρθένα φύση, χωρίς κυκλοφορία οχημάτων, με δυνατότητα για τα παιδιά να πάνε από το λιμάνι στην παραλία με ασφάλεια. Αυτή η χαλαρωτική παραλία, πολύ ευρύχωρη αμμώδη παραλία. Μπορείτε να κολυμπήσετε σε φυλασσόμενο χώρο με σταθμό ναυαγοσώστη κατά τη διάρκεια της σεζόν. Είναι επίσης εξοπλισμένο με τουαλέτες και ντους. Θα είναι η παιδική χαρά, ένα σημείο εκκίνησης για μακρινούς περιπάτους ή βόλτες με ποδήλατο και μια υπέροχη περιοχή κολύμβησης κατάλληλη για όλους ή μια ανακάλυψη από τη θάλασσα της άγριας και φυσικής ακτογραμμής.
Το μεγάλο πευκοδάσος του Bastidon θα είναι ένα ιδανικό μέρος για νάμπ και πικνίκ ή για να έρχονται και να πετάξουν τα γαϊδούρια.
Μετά την ηλιοθεραπεία, μπορείτε να πάτε στο εμπορικό κέντρο πολύ κοντά στην κατοικία σας, όπου θα βρείτε μικρά τοπικά καταστήματα, καθώς και ένα CINEMA.
Έχετε τη δυνατότητα να απολαύσετε την πολύ όμορφη ιδιωτική πισίνα του κέντρου του Argentière σε απόσταση 5 λεπτών με το αυτοκίνητο (πρόσβαση στην πισίνα με κατανάλωση)
Αν σας αρέσει η αγορά της Προβηγκίας, κάθε Κυριακή το πρωί στο κέντρο του χωριού (3χλμ.) Ή το πρωί της Τρίτης στην περιοχή Bormettes (1χμ), αλλά και νυχτερινή αγορά το καλοκαίρι στο λιμάνι.


Το λιμάνι της La Londe είναι από τα μεγαλύτερα στο δυναμικό του τμήματος με 1.200 θέσεις και 200 θέσεις για επιβάτες. Άμεση προβλήτα για το Golden Islands και το Saint Tropez.
Τα νησιά Golden: Porquerolles, Île du Levant και Port Cros (εξαιρετική θέση παγκόσμιας φήμης για τον βυθό της θάλασσας και τη φύση της).
Είναι ένας τόπος ζωής και animation, όπου οι έμποροι και οι εστιάτορες θα σας καλωσορίσουν θερμά. Στην επέκταση του λιμανιού και των εστιατορίων του, σε κοντινή απόσταση μπορείτε να απολαύσετε το Forum, τα καταστήματα, την αναχώρηση του παράκτιου μονοπατιού, τη ναυτική βάση, την ενοικίαση σκαφών, ενοικιάσεις ποδηλάτων, ψυχαγωγίας και παιδικής μέριμνας,
......... τα περισσότερα επίσης της Londe the Moors είναι ...... τα δωρεάν πάρκινγκ
ποδηλατόδρομοι, αθλητικές ή καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, το υποβρύχιο μονοπάτι, τις παλίρροιες όπου μπορείτε να παρατηρήσετε τα φλαμίνγκο και κάθε είδους σπάνια πουλιά, ψαροντούφεκο, κολύμβηση με αναπνευστήρα, καταδύσεις μεταξύ τα ωραιότερα στη Μεσόγειο που επιτρέπουν κατάδυση όλο το χρόνο ...
Ελάτε να ανακαλύψετε τα κτήματα του κρασιού, πολυτελή ιδιοκτησία με την εμφάνιση ευγενών κάστρων, των οποίων τα κρασιά της Londe les Maures σε 3 χρώματα είναι μετάλλια, έχουν την ονομασία του terroir "Côte de Provence". μια πρόσκληση για να τα δοκιμάσετε!
Ανακαλύψτε επίσης τους ελαιώνες με τα ελαιόλαδα του από την AOC της Προβηγκίας.

ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ! Όλα γίνονται στο ποδόσφαιρο ή με ποδήλατο ...
Οι λάτρεις της χαλάρωσης, οι αθλητές που αναζητούν σημεία για ιστιοπλοΐα, kife-surfing, windsurfing ή θαλάσσιο καγιάκ, οικογένεια ναύτες, πεζοπόρους, φύση και ήρεμοι εραστές, βόλτα μεταξύ ξηράς και θάλασσας, όλα θα βρουν την ιδανική γωνιά σε αυτό το άκρο της Μεσογείου για να ζήσουν το πάθος τους.

 ... επίσης έρχονται και ανακαλύπτουν το χωριό La Londe les maures, το υπέροχο χωριό Bormes-les mimosas χρυσό μετάλλιο στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό και Hyères και τα χρυσά νησιά του, Le Pradet με το Μουσείο Νεκρών Cap Garonne: μία από τις 5 πιο όμορφες ορεινές περιοχές στον κόσμο.

να επωφεληθείτε από τη συλλογή των εξαιρετικών παραλιών με κρυστάλλινα νερά όπως το L'Estagnol, το Pellegrin, το Notre Dame à Poquerolles, τα πιο όμορφα στην Ευρώπη και τα μαγικά μέρη που προσφέρει η Londe Les Maures και τα περίχωρά της ...

Το μεγαλείο των παραλιών του και η ηλιοφάνεια του, σχεδόν 300 ημέρες το χρόνο, κάνουν το La Londe ένα φιλόξενο και χαλαρωτικό παραθαλάσσιο θέρετρο στην Ακτή της Ακτής.
Η ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ!

Κοντά στις μεγάλες οδικές αρτηρίες, Hyères και Toulon, το αεροδρόμιο Hyères, αποβάθρα για τα Golden Islands: Port Cros (εθνικό πάρκο δεν πρέπει να χάσετε), Porquerolles.


Διαχειριστής καταλύματος

Agnès M
Οικοδεσπότης Premier
Οικοδεσπότης Premier

Γλώσσες

Αγγλικά, Γαλλικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Κουζίνα
Πλυντήριο
Εξωτερικός χώρος
Μπάρμπεκιου γκριλ

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 25 ετών
Check out πριν από τις 10:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα – εξετάστε το ενδεχόμενο να φέρετε μαζί σας φορητό ανιχνευτή.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Κωδικός αναφοράς καταλύματος 83071000094VF

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Οι συναλλαγές σε μετρητά σε αυτό το κατάλυμα δεν μπορούν να υπερβαίνουν το ποσό των 1000 EUR εξαιτίας των εθνικών κανονισμών. Για περισσότερες λεπτομέρειες επικοινωνήστε με το κατάλυμα χρησιμοποιώντας τα στοιχεία στην επιβεβαίωση κράτησης.
Δεν απαιτείται αυτοκίνητο για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

La Londe-Les-Maures

Αυτό το κατάλυμα (διαμέρισμα, La Londe-Les-Maures) βρίσκεται στο κέντρο της πόλης και κοντά στην παραλία. Αν έχετε προγραμματίσει κάποια δραστηριότητα, αξίζει να επισκεφτείτε μέρη όπως: Valcros Golf και Λέσχη Γκολφ Golf de Valcros, ενώ όσοι θέλετε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής μπορείτε να εξερευνήσετε τα εξής: Χερσόνησος Giens και Οι Αλυκές της Hyères. Απολαύστε τις κοντινές πλαγιές με κοντά σε εγκαταστάσεις για σκι και μη χάσετε τη δραστηριότητα Πατινάζ σε κοντινή απόσταση.
Χάρτης
La Londe-les-Maures, PACA

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Miramar Beach - 1 λεπτό με τα πόδια
  • Παραλία Tamaris - 15 λεπτά με τα πόδια
  • Plage de l'Argentière - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία Ayguade - 17 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία L'Estagnol - 19 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σταθμός της Ιέρ: 18 λεπτά οδικώς
  • Τουλόν (TLN-Τουλόν - Υέρ): 17 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Café de Paris - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • La Rose des Vents - 10 λεπτά με τα πόδια
  • Le Gargantua - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • L'Hemingway - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Bar des Sports - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

8,8

Άριστο

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 28 από 44 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 8 από 44 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 6 από 44 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 1 από 44 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 1 από 44 σχόλια πελατών" "

9,0/10

Καθαριότητα

9,6/10

Check-in

9,2/10

Επικοινωνία

10/10

Τοποθεσία

9,4/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

6/10 Μέτριο

Alain B.

Θετικά: Καθαριότητα, τοποθεσία
Bon emplacement, mais appartement à rafraichir
Appartement dans un état d'entretien très décevant: Table en bois très branlante, vaisselle et ustensiles en Téfal abîmés, manque couverts bois, théière, plats. Lave-vaisselle qui lave très mal (résidus tablette sur vaisselle). Store tissu terrasse décousu et déchiré, sa manivelle très dure. Volets roulants à régler. Ils descendent souvent tout seuls et très difficiles à remonter. Le lit 2 places est très dur. Pas d'emplacement pour stocker du matériel (paddle, matériel de plage) L'emplacement de l'appartement avec vue sur la mer est agréable.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2023

6/10 Μέτριο

claudine m.

Θετικά: Check-in, τοποθεσία
Endroit merveilleux, appartement beaucoup moins.
Cette location est a refaire entièrement, les meubles, la vaiselle, la literie et la décoration sont vraiment obsolètes . Dommage...l'endroit est si beau.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2023

6/10 Μέτριο

GERARD S.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία
Moyen
L’environnement est très bien et tout se fait à pied L’appartement est prévu pour 4 c’est un peu juste Il est situé au 3eme étage c’est bien pour des personnes jeunes mais pas pour des retraités En ce qui concerne l’agencement c’est un peu chargé (Matériel de nettoyage entassé dans les toilettes) La vaisselle n’était pas très propre Le matériel de cuisson serait à revoir de plus la plaque grill est mélangée avec les éponges et les produits ménager sous l’évier ce qui n’est pas très sain Avec un réaménagement du coin cuisine et des toilettes cet appartement pourrait être beaucoup plus agréable
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Ιούνιο 2023

6/10 Μέτριο

marie louise s.

Θετικά: Check-in, επικοινωνία, τοποθεσία, ακρίβεια καταχώρισης
Appartement pas a notre attente
Super
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Ιούνιο 2023

6/10 Μέτριο

Erik P.

Θετικά: Check-in, επικοινωνία, τοποθεσία, ακρίβεια καταχώρισης
Schöne Aussicht gute Lage aber abgelebtes Apartment
Schade, dass der Besitzer sein Apartment nicht auf einen zeitgemäßen Stand bringt.
Πραγματοποίησε 14 διανυκτερεύσεις τον Σεπτέμβριο 2022

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Agnès M

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη

Γλώσσες:

Αγγλικά, Γαλλικά

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων