Ολόκληρη ενοικιαζόμενη κατοικία·Ιδιώτης οικοδεσπότης

* Μεγάλη τιμολόγηση * Luxe παράκτια σπίτι * Σαφή 180º Ocean Views * Θυρωρός *

* Μεγάλη τιμολόγηση * Luxe παράκτια σπίτι * Σαφή 180º Ocean Views * Θυρωρός *

Συλλογή φωτογραφιών για Luxe Coastal Home, Clear 180º Ocean Views, Concierge, Fiber Optic Internet

Πισίνα
Εξωτερικοί χώροι
Πισίνα
Πισίνα
Εξωτερικοί χώροι

Επισκόπηση καταλύματος * Μεγάλη τιμολόγηση * Luxe παράκτια σπίτι * Σαφή 180º Ocean Views * Θυρωρός *

Σχόλια
9,6 στα 10 Εξαιρετικό
3 υπνοδωμάτια2+ μπάνιαΓια 8 άτομα409 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • ΠισίναΠισίναΠισίνα
  • ΤζακούζιΤζακούζιΤζακούζι
  • Παρέχεται πρωινόΠαρέχεται πρωινόΠαρέχεται πρωινό
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο

Εξερευνήστε την περιοχή

Χάρτης
Dominical, Provincia de Puntarenas
  • Δημοφιλής τοποθεσίαHacienda Barú National Wildlife Refuge7 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠλάγια Ντομινικάλ6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία Matapalo11 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΚέπος (XQP)23 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

3 υπνοδωμάτια (για 8 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 King Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

1 Queen Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 3

1 King Κρεβάτι

2 μπάνια, 1 ξεχωριστό WC

Μπάνιο 1

Outdoor shower

Μπάνιο 2

Toilet · Shower only

Μπάνιο 3

Toilet · Shower only

Μπάνιο 4

Toilet

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Βεράντα
Υπαίθρια ντουζιέρα
Κουζίνα
Μπαλκόνι
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

* Μεγάλη τιμολόγηση * Luxe παράκτια σπίτι * Σαφή 180º Ocean Views * Θυρωρός *

Το Casa Azur βρίσκεται σε μια κορυφογραμμή βουνού που καλύπτεται από τη ζούγκλα και έχει θέα στον Ειρηνικό Ωκεανό ανάμεσα στους δημοφιλείς ταξιδιωτικούς προορισμούς Dominical (μια θαυμάσια πόλη surf) και τον Εθνικό Δρυμό Quepos / Manuel Antonio Seashore.

Το σπίτι έχει σχεδιαστεί για τις προβολές. Κάθε ένα από τα τρία υπνοδωμάτια διαθέτει ιδιωτικό, καλυμμένο μπαλκόνι από το οποίο μπορείτε να απολαύσετε τον Ειρηνικό Ωκεανό και τη θέα στο ηλιοβασίλεμα Η εσωτερική κουζίνα είναι μοντέρνα με όλες τις συσκευές και τα σκεύη που θα χρειαστείτε, συμπεριλαμβανομένου του φιλτραρισμένου νερού για πόσιμο και πάγο. Η υπαίθρια κουζίνα περιλαμβάνει υπέρυθρη σχάρα προπανίου, ψυγείο κρασιού / μπύρας, νεροχύτη, σκεύη σερβιρίσματος και καθίσματα για 10 έως περίπου ένα πανέμορφο υπαίθριο τραπέζι.

Υπάρχει πλυντήριο και στεγνωτήριο στο σπίτι και παρέχεται υπηρεσία καθαριότητας κάθε δεύτερη ημέρα κατά τη διάρκεια της διαμονής σας. Παρέχεται τοπικό κινητό τηλέφωνο για τη διάρκεια της διαμονής σας για εύκολη επικοινωνία με τον θυρωρό σας.

Υπάρχει υπαίθριο ντους κοντά στην πισίνα και ένα μισό μπάνιο στον κάτω όροφο. Το μπάνιο του Master King Σουίτα διαθέτει ιδιωτικό μπαλκόνι με υπαίθριο ντους με θέα στον Ειρηνικό. Το δεύτερο δωμάτιο King και Queen έχουν κοινόχρηστη μπανιέρα με ντουζιέρα με γυαλί και θέα στον Ειρηνικό Ωκεανό. Περιτριγυρισμένο από το σπίτι είναι μια ζούγκλα τροπικού δάσους πλούσια με λεύκες, πιθήκους, τοκουάν, πεταλούδες και πολλά άλλα.

Το Casa Azur είναι ιδανικό μέρος για οικογένειες με παιδιά. Το σπίτι είναι σκυρόδεμα & σχεδόν άφθαρτο! Υπάρχουν 2 στρώματα που μπορούν να μεταμορφώσουν ένα υπνοδωμάτιο σε κοιτώνα για παιδιά, ενώ οι γονείς μπορούν ακόμα να απολαύσουν την ιδιωτική τους ζωή.

Το σπίτι είναι επίσης ένα θαυμάσιο σκηνικό για μια ομάδα κοριτσιών, μια ομάδα ανθρώπων (αυτή η ακτή είναι γνωστή για το σέρφινγκ και ψάρεμα βαθιά νερά), ή για ένα μικρό γάμο. Παντρεύτηκα εδώ και οι φίλοι και η οικογένειά μου έμειναν σε άλλα σπίτια μέσα στην ιδιοκτησία Paradise Breezes.

Το Casa Azur είναι πολύ ασφαλές και περνάτε από 2 πύλες για να φτάσετε στο σπίτι. Παρόλο που δεν είχαμε ποτέ προβλήματα, το σπίτι είναι εξοπλισμένο με σύστημα ασφάλειας και ανίχνευσης κίνησης λέιζερ. Το σπίτι διαθέτει επίσης ένα κουνούπι που λείπει το σύστημα για την άνεσή σας.

Η τοποθεσία του Casa Azur συνδυάζει τα καλύτερα του surf life, οικολογικές περιπέτειες και εκπληκτικά εστιατόρια. Στην πανέμορφη παραλιακή πόλη Dominical (5 λεπτά από το σπίτι) υπάρχει ένα μποντάγκα με φρέσκα προϊόντα, κρασί, αλκοόλ και όλα όσα χρειάζεστε για να φτιάξετε ένα υπέροχο γεύμα. Υπάρχει επίσης ένα κατάστημα βιολογικών τροφίμων με κρέας χωρίς γλουτένη, προϊόντα και γαλακτοκομικά προϊόντα, χειροποίητες σοκολάτες και άλλες νόστιμες φυσικές λιχουδιές. Ένα παραδοσιακό αρτοποιείο και ένα εστιατόριο καφέ / πρωινού θα σας κάνουν ποτέ να μην θέλετε να επιστρέψετε στο Starbucks! Κατόπιν αιτήματός σας, ο θυρωρός μας, μπορεί να αποθηκεύσει το ψυγείο πριν φτάσετε.

Μπορεί επίσης να κάνει ρυθμίσεις για έναν τέλειο συνδυασμό χαλάρωσης, φύσης και περιπέτειας ..... προσαρμοσμένο στις προδιαγραφές σας. Ακριβώς ένα δείγμα των πραγμάτων που μπορείτε να επιλέξετε κατά τη διάρκεια της διαμονής σας είναι: κατασκηνώσεις για σέρφινγκ, ποταμόπλοια, ράφτινγκ με λευκά νερά, φερμουάρ, καταφύγια ζώων, αλεξίπτωτα, σχολές καταδύσεων & καταδύσεις, χάρτες αλιευτικών σκαφών, καθοδηγούμενη φάλαινα και κηλίδες δελφινιών, ζούγκλα ATV εκδρομές, φυτείες καφέ και μπανάνας, επισκέψεις σε καταρράκτες, κολύμπι σε μυστικές λιμνοθάλασσες, μονοπάτια φυσικής ομορφιάς και εξερεύνηση ατελείωτων παρατάξεων.

Ένα όμορφο σκηνικό, ένα μοναδικό σπίτι και υπηρεσία πρώτης κατηγορίας κάνουν το Casa Azur το ιδανικό μέρος για να απολαύσετε τα πολλά θαύματα της Κόστα Ρίκα. Ελπίζουμε να σας έχουμε ως επισκέπτη λίγο αργότερα.

Greg & Lloyd







PS) Δείτε τις online κριτικές μας από παρελθόντες επισκέπτες

Διαχειριστής καταλύματος

Josue Gamboa

Γλώσσες

Αγγλικά, Ισπανικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Πισίνα
Τζακούζι
Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Check out πριν από τις 11:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Επιτρέπονται οι εκδηλώσεις: οικογενειακές συγκεντρώσεις, πάρτι γενεθλίων, γάμοι

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Επιτρέπεται το κάπνισμα: σε καθορισμένους χώρους
Outside only
No use of glassware in or around the outdoor swimming pool area.
Do not feed the wildlife. Beautiful to observe & photograph, humans pass harmful disease via food, and risk animals becoming reliant or aggressive.
Keep all opened dry food (cereal, chips, cookies, etc) sealed in the provided Tupperware containers, Ziploc bags, or refrigerator to avoid ants/bugs.

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Τα πάρτι και οι εκδηλώσεις (όπως οικογενειακές συγκεντρώσεις, πάρτι γενεθλίων και γάμοι) επιτρέπονται στους χώρους του καταλύματος. Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων: 25
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα – εξετάστε το ενδεχόμενο να φέρετε μαζί σας φορητό ανιχνευτή.
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχονται τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας, κουτί πρώτων βοηθειών και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Απαιτείται αυτοκίνητο για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Σαβέγκρε

Αυτό το κατάλυμα (εξοχική κατοικία, Σαβέγκρε) βρίσκεται στην παραλία. Μπορείτε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής σε μέρη όπως: Hacienda Barú National Wildlife Refuge και Γεωλογικός Σχηματισμός Punta Uvita, ενώ στα αξιοθέατα συγκαταλέγονται και τα εξής: Costa Rica Stand Up Paddle Boarding και Sunset Surf Dominical - Day Lessons. Φροντίστε να δείτε τα ζώα της περιοχής με δραστηριότητες όπως παρατήρηση άγριας πανίδας και παρατήρηση πτηνών.
Χάρτης
Dominical, Provincia de Puntarenas

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Hacienda Barú National Wildlife Refuge - 7 λεπτά με τα πόδια
  • Πλάγια Ντομινικάλ - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Περιοχή Οικοτουρισμού Hacienda Baru - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία Matapalo - 11 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Καταρράκτες Nauyaca - 15 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Κέπος (XQP): 25 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • La Langosta Feliz - 9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Coco's Restaurant - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Fuego Brew Company - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Cafe Mono Congo - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Restaurante Charter - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

9,6

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 98 από 115 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 9 από 115 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 3 από 115 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 3 από 115 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 2 από 115 σχόλια πελατών" "

9,2/10

Καθαριότητα

6,0/10

Παροχές

9,4/10

Κατάσταση καταλύματος & παροχές

5,0/10

Φιλικό προς το περιβάλλον

9,4/10

Check-in

9,0/10

Επικοινωνία

9,6/10

Τοποθεσία

9,4/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Brian F.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
At One with Nature....Modern / Unique Home with STUNNING views
Our recent stay at this property was enjoyable, offering a unique blend of indoor and outdoor living spaces. The house, while intriguing, may require some adjustment due to its unconventional layout. Notably, the front door provides security, but the accessibility of the stairs from the side of the house adds an interesting dynamic.The interior features a living room and kitchen enclosed within the same area, boasting floor-to-ceiling windows and sliders that afford stunning views of the pool and ocean. The amenities provided were great, ensuring a comfortable stay. However, it's worth noting that the design may not suit everyone's preferences.Ascending the staircase from the living room leads to spacious bedrooms connected by a hall/catwalk. While this layout offers privacy, the shared bathroom between two spare bedrooms may inconvenience some guests, as it requires accessing it from the main hall. Situated in a secure neighborhood atop a hill, the property offers a sense of safety and tranquility. However, the indoor/outdoor living experience exposes guests to a variety of bugs and lizards, which may not appeal to everyone, but part of the CR experience. Throughout our stay, Josue and Amanda, the property hosts and concierge, provided attentive service, enhancing our overall experience. Their professionalism and hospitality were great!
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Μάρτιο 2024

2/10 Απαίσιο

Samantha D.

Αρνητικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, ακρίβεια καταχώρισης
Very Disappointed/ would not recommend
Located in Paradise Breezes-deceiving becasue it's not managed by them. Visual and sensorial wonderland-its beautiful because its in a lush hillside, buy lots of construction going on. Also adds another entrance/exit road which is not gated, anyone can go in and out. Laser security and motion detector system- NON EXISTING on house. Mosquito misting system- Present but non functional. We dealt with major swarms of bugs. Indoor kitchen- toaster did not work, filter water in fridge did not work, faucet water only. Outdoor kitchen seating- could not sit at due to large swarm of bugs. Bought bug spray to spray daily the seating table area and bathroom vanity cabinet with large nest from the swarming bugs. Local service mobile phone- NON EXISTENCE Easy communication with your concierge- had to contact from our personal phone, she would take hours if not days to respond, and even then gave no resolution to our problems. Shared bathroom between guest rooms- preclogged from previous people. Again, Paradise Breezes does NOT service this home, had to wait for guys from a not so close location to arrive to fix. House entry gate- lockable with key, but you can walk around the sides of the house to get to any part of the house which makes the gate pointless. In fact, our concierge did exactly that to let us in. Multiple wall minisplits-concierge told us to keep resetting the breakers back on because the local power trips them off. Condensors completely clogged, I had to clean
Πραγματοποίησε 9 διανυκτερεύσεις τον Μάρτιο 2024

4/10 Κακό

Raghu

Θετικά: Κατάσταση καταλύματος & παροχές
Αρνητικά: Επικοινωνία
The place was gorgeous, clean, with amazing views. The only problem is that it’s on a hill and requires a 4x4 and that was never communicated to us. After we reached the place, the host tells us there is no way we can drive our van to the house. Being a Holy Week there, there were no other options available including rental cars (which we were willing to pay out of pocket). We were given an option to use a taxi service with $30 one way for a 3 min ride each way every day (paid for by us). And then on the last day the taxi guy never showed up despite several messages from us. We almost missed our tour because of that. No accountability or apologies from the property manager. We ended up forking few hundred dollars more because of the lack of communication.
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Μάρτιο 2024

10/10 Άριστο

STEPHANIE

Θετικά: Καθαριότητα, παροχές, κατάσταση καταλύματος & παροχές, επικοινωνία
Pictures do not do the view justice. Tucked in up on the mountain but quick easy drives to the surrounding towns. Definitely need a 4x4 to get up driveway. Toucans and parrots every morning. Lizards hanging by the pool. Absolutely stunning view at sunset. Never had issues with mosquitoes or no see ums at dark. We stayed with 4 kids ages 2-11 and the pool was perfect for them! Would highly recommend.
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Μάρτιο 2024

6/10 Μέτριο

John

Θετικά: Καθαριότητα, κατάσταση καταλύματος & παροχές
Αρνητικά: Παροχές, επικοινωνία
The communication could use a lot of improvement. We could not get directions until we were already on our way to the house. When we got there the gentleman helping us was very nice. The house looked great and there was even a welcome package, which was thoughtful. There were a few issues. The laundry was broken. It wasn’t convenient to have the people supervising the house do it because the communication was not great. The things we had washed didn’t smell very clean and the clothes and towels returned were still damp. We had to hand wash a lot of our clothes. There were not many towels available so that was frustrating being as the washer didn’t work. Another issue was trash. We like to cook and when the trash got full we asked if it could get picked up, but no one came so we ended up having to put trash bags in the laundry room. There was a large- very large- flying insect nest that was under the sink in the bathroom that was downstairs. It ended up hatching two days before we left and we were then unable to use the downstairs bathroom. This is something someone should have noticed when they cleaned. There were two separate nights (two different renters) of really loud renters next door that went into really late hours. This is something maybe the owner should address with the owner next door in the future to make it nicer for people renting this property. They did reach out to the owner the first time and the second time we just yelled over the next rental group.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Ιανουάριο 2024

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Josue Gamboa

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη

Γλώσσες:

Αγγλικά, Ισπανικά
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων