ΣπίτιΙδιώτης οικοδεσπότης

Λίμνη Πλαίσιο Ξύλου, Υδρομασάζ, Τζάκι, Παραλία με άμμο, Μπάρμπεκιου

Λίμνη Πλαίσιο Ξύλου, Υδρομασάζ, Τζάκι, Παραλία με άμμο, Μπάρμπεκιου

Συλλογή φωτογραφιών για Lake Front Timber Frame, Hot Tub, Fireplace, Sand Beach, BBQ

Εξωτερικοί χώροι
Περιοχή καθιστικού
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Εσωτερικοί χώροι
Δωμάτιο

Επισκόπηση καταλύματος Λίμνη Πλαίσιο Ξύλου, Υδρομασάζ, Τζάκι, Παραλία με άμμο, Μπάρμπεκιου

10 στα 10 Εξαιρετικό
4 υπνοδωμάτια2 μπάνιαΓια 14 άτομα242 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • Τζακούζι
  • Κουζίνα
  • Πλυντήριο
  • Στεγνωτήριο
  • Δέχεται κατοικίδια
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ

Εξερευνήστε την περιοχή

Victoria Beach, MB
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΕθνικό Πάρκο Elk Island8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠάρκο Grand Beach Provincial Park19 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΛέσχη Γκολφ κι Εξοχική Λέσχη Pelican Beach108 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

4 υπνοδωμάτια (για 14 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Διπλό Κρεβάτι και 1 Μονό Διώροφο Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

1 Queen Κρεβάτι και 1 Μονό Διώροφο Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 3

1 Διπλό Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 4

1 Queen Κρεβάτι

2 μπάνια

Μπάνιο 1

Μπανιέρα · Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα · Υπαίθρια ντουζιέρα

Μπάνιο 2

Μπανιέρα ή ντουζιέρα · Τουαλέτα

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Βεράντα
Κουζίνα
Μπαλκόνι
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Λίμνη Πλαίσιο Ξύλου, Υδρομασάζ, Τζάκι, Παραλία με άμμο, Μπάρμπεκιου

Άλλες δεσμεύσεις μας ξοδεύουμε λιγότερο χρόνο στο εξοχικό σπίτι. Μιστούμε να μην βλέπουμε ένα τόσο καλό σημείο. Όταν εξετάζετε την καταχώρηση στο VRBO / Home Away, βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει ότι είναι δολάρια Καναδά, όχι δολάρια ΗΠΑ.

Βρίσκεται στην απαγορευμένη περιοχή Victoria Beach. Ο περιορισμός σημαίνει ότι δεν μπορείτε να οδηγήσετε τα αυτοκίνητά σας στο εξοχικό σπίτι από την τελευταία εβδομάδα ή δύο από τον Ιούνιο έως το Σεπτέμβριο μεγάλο Σαββατοκύριακο. Μπορείτε παρκάρετε σε ένα χώρο στάθμευσης και να τα στοιχεία σας στο εξοχικό σπίτι είτε με τα πόδια ή με τη μίσθωση ενός ταξί για $ 10-15. Η περιορισμένη περιοχή είναι ένα εξαιρετικό χαρακτηριστικό, αν είστε εξοικειωμένοι με την περιοχή, με ποδήλατα όλοι, ή με τα πόδια όπου και αν πάνε. Μια πραγματική αίσθηση πίσω. Το σπίτι μας είναι 2600 τετραγωνικά πόδια 2 ιστορία με θολωτά ταβάνια, ξύλινα δάπεδα και δάπεδα θερμαινόμενου σχιστόλιθου, κατασκευή Post and Beam Style κατασκευασμένη με το τοπικό πεύκο και το Douglas Fir από την BC. 4 μεγάλα υπνοδωμάτια που φιλοξενούν 8 ενήλικες και 4 παιδιά σε κουκέτες. Τα κλινοσκεπάσματα βαθμολογούνται μόνο για παιδιά. 2 - 4 τεμάχια μπάνια, μεγάλο σαλόνι με μεγάλη πέτρα - τζάκι 2 όψεων, κουζίνα με ντουλάπια τετράγωνης θρυαλλίδας βελανιδιάς, συσκευές από ανοξείδωτο χάλυβα και κονσόλες γρανίτη, συμπεριλαμβανομένου ενός κορυφαίου καθίσματος μπαρ. Το τραπέζι μπορεί εύκολα να καθίσει 10-12 (έχουμε πιέσει σε περισσότερα). Όταν ανοίγετε το γυάλινο τοίχο που χωρίζει την τραπεζαρία από τη βεράντα, έχετε ένα δεύτερο τραπέζι τραπεζαρίας που ονομάζουμε (τραπεζαρία για παιδιά), το οποίο όταν κλείνει τη νύχτα μετά το δείπνο που χρησιμοποιούμε για παιχνίδια, όπως το τραπέζι είναι ιδανικό για Crokinole και Rummoli. Το γυάλινο τοίχωμα αποκλείει επίσης τον ήχο από την κύρια καμπίνα, όπως αργά το βράδυ το Rummoli μπορεί να γίνει ruckus !! Η βεράντα διαθέτει επίσης ένα μικρότερο καθιστικό με 2 καναπέδες και καρέκλα για να απολαύσετε τη θέα στη λίμνη με πρωινό καφέ ή βραδινό ποτήρι κρασί. Η βεράντα είναι 4 εποχές, αλλά με τα παράθυρα που ανοίγουν και τα παράθυρα στο πίσω μέρος της καμπίνας είναι ανοιχτά, μπορεί να περάσει ένα ωραίο αεράκι (ένα από τα αγαπημένα μου).

Υπάρχει ένα μεγάλο κατάστρωμα 2ου ορόφου από την κύρια κρεβατοκάμαρα με πρόσβαση και έξω από το κυρίως υπνοδωμάτιο. Αυτό το κατάστρωμα έχει γυάλινες πλάκες για θέα στη λίμνη, καθώς και 2 τραπέζια για υπαίθρια γεύματα ή ποτά στον ήλιο. Η γέφυρα στεγάζει επίσης μια αιώρα που μπορεί να μετακινηθεί για να συλλάβει είτε τον ήλιο είτε τη σκιά.

Το πέτρινο αίθριο δίπλα στη βεράντα του κεντρικού ορόφου στην όχθη της λίμνης διαθέτει BBQ, Firepit, υπαίθριο καναπέ, καρέκλες Adirondack, υδρομασάζ και εξωτερικό ντους από κέδρο.

Το κατώτερο κατάστρωμα λίμνης με σκάλες στην αμμουδιά, έχει περιτυλίξει γύρω από τα καθίσματα για να κρατήσει πολλούς ανθρώπους μαζί με όλα τα εργαλεία στην παραλία. Η παραλία είναι μια γραφική αμμουδιά και είναι προσβάσιμη μόνο από τις τρεις κατοικίες που περιβάλλουν. Μπορείτε να περπατήσετε στο νερό όσο θέλετε, και συνήθως είναι κάτω από την άμμο.

Υπάρχει μια τηλεόραση επίπεδης οθόνης για να συνδέσετε ηλεκτρονικά, καθώς και Wi-Fi. Προσπαθούμε να μην το χρησιμοποιήσουμε, καθώς η VB είναι για την κοινότητα, τις παραλίες και όλες τις μεγάλες δραστηριότητες. Είμαστε χαλασμένοι με τα ήρεμα νερά του κόλπου, το ιστιοπλοϊκό ταξίδι κάθε Σαββατοκύριακο που προσφέρει μερικές μεγάλες ευκαιρίες φωτογραφίας και την ιδιωτική παραλία λίγα μόλις βήματα από την πόρτα μας.

Στην άνοιξη, την πτώση και το χειμώνα δεν είναι διαφορετική. Η άνοιξη και η πτώση φέρνουν υπέροχα χρώματα, ψύχραν τον αέρα, φωτιές και μια γαλήνια, ειρηνική κοινότητα. Το πιο ήσυχο περιβάλλον τείνει επίσης να φέρει περισσότερη άγρια ζωή.

Ο χειμώνας έχει πληθώρα δραστηριοτήτων. Μεγάλα μονοπάτια σκι στο γήπεδο γκολφ VB. Συνήθως χτίζουμε ένα μικρό παγοδρόμιο στη λίμνη για τα παιδιά, μαζί με ένα φρούριο χιονιού. Άλλες δραστηριότητες περιλαμβάνουν το λόφο έλκηθρο, πατινάζ και κροτίδες στο κοινοτικό κέντρο. Εμείς επίσης χιονοπέδιλα, και δοκιμάστε το χέρι μας στην αλιεία πάγου. Εάν έχουμε ενδιαφέρον για το εξοχικό κατά τη διάρκεια των χειμωνιάτικων μηνών, μπορεί επίσης να εξετάσουμε την ενοικίαση του snowmobile μας, καθώς επιτρέπει στους ανθρώπους να φτάσουν σε περιοχές που δεν υπήρξαν ποτέ, συμπεριλαμβανομένων των μονοπατιών του Elk Island, του δάσους Belair και πολλά άλλα μονοπάτια μέσα από τις δασικές εκτάσεις λίμνη που περιβάλλει τη ΒΒ.

Διαχειριστής καταλύματος

Nirvana Rentals & Property Management
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Τζακούζι
Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Δέχεται κατοικίδια
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Check out πριν από τις 11:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις
Small Groups, are allowed but no parties.

Κατοικίδια

Επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα
We ask that the property be left as you found it. This helps us keep cleaning costs down. Charges will apply if we need to clean beyond 1 hr
Please respect our neighbours by keeping noise to a minimal. Quite time is11 PM to 9AM. Complaints will effect damage deposit refund.
Due to liability issues we can not allow the use of our water inflatables or water crafts. Sorry

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Σημείωμα από τον οικοδεσπότη: Small Groups, are allowed but no parties.
Το κατάλυμα προσφέρει τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα, πυροσβεστήρας, ανιχνευτής καπνού και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)

Σχετικά με την περιοχή

Παραλία Victoria

Αυτό το κατάλυμα (αγροικία, Παραλία Victoria) βρίσκεται σε αγροτική περιοχή και στην ακτή. Όσοι αναζητούν κάποια δραστηριότητα μπορούν να επισκεφτούν μέρη όπως: Λέσχη Γκολφ κι Εξοχική Λέσχη Pelican Beach, ενώ όλοι μπορούν να απολαύσουν τη φυσική ομορφιά της περιοχής σε μέρη όπως: Εθνικό Πάρκο Elk Island και Πάρκο Grand Beach Provincial Park. Φροντίστε να δείτε τα ζώα της περιοχής με δραστηριότητες όπως παρατήρηση άγριας πανίδας και παρατήρηση πτηνών.

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Εθνικό Πάρκο Elk Island - 8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Πάρκο Grand Beach Provincial Park - 19 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία Patricia - 49 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Εθνικό Πάρκο Winnipeg Beach - 95 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Λέσχη Γκολφ κι Εξοχική Λέσχη Pelican Beach - 108 λεπτά με το αυτοκίνητο

Εστιατόρια

  • Le Gouter - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Idle Thyme Restaurant - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

10

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 161 από 166 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 4 από 166 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 1 από 166 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 166 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 166 σχόλια πελατών" "

9,8/10

Καθαριότητα

10/10

Check-in

10/10

Επικοινωνία

10/10

Τοποθεσία

10/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Kyra N.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
A wonderful weekend
Our family had the best stay at Victoria Beach. The hot tub sunset views are incredible and there is nothing better than cozying up by the fire in the evening. The cabin is very spacious for 6 adults and 2 children. It has tons of games and is super child and dog friendly! The kitchen is well appointed and the dining room is huge. The host had great communication and was very accommodating. We loved the area and utilized the lake for fishing, the local cross country ski trails and toboggan hill. Would highly recommend!
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Φεβρουάριο 2024

10/10 Άριστο

Barb K.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Family Getaway
Wonderful family weekend in a lovely cottage!
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Ιανουάριο 2024

10/10 Άριστο

Kevin T.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Excellent Getaway
Our family stayed at this wonderful cabin for 3 nights. It is beautiful inside, and the host is very quick to respond. The cottage has all the amenities that you could need or want. The fireplace is absolutely fabulous. It is double sided. the beds were very comfortable; gorgeous rustic wooden frame. Kitchen table is massive! We will definitely stay again!!
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Ιανουάριο 2024

10/10 Άριστο

Kirstin W.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Spacious and Clean
My couples get away was a success. The property was spacious, tidy and had everything we needed. The seasonal decor was icing on the cake!
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Δεκέμβριο 2023

10/10 Άριστο

Inga J.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Wonderful family Christmas
Four generations stayed in this beautiful and very spacious property to celebrate our family Christmas and we had a great time! The house has everything we needed to make our stay memorable!
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Δεκέμβριο 2023

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Nirvana Rentals & Property Management

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων

Περισσότερες ιδέες για ενοικιαζόμενες κατοικίες