Ολόκληρη ενοικιαζόμενη κατοικία·Ιδιώτης οικοδεσπότης

Jungle Retreat ένα σπίτι στην παραλία στη μέση της ζούγκλας

Jungle Retreat ένα σπίτι στην παραλία στη μέση της ζούγκλας

Συλλογή φωτογραφιών για Jungle Retreat a House on the beach in the middle of the jungle

Πισίνα
Λίμνη
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Παραλία
Εσωτερικοί χώροι

Επισκόπηση καταλύματος Jungle Retreat ένα σπίτι στην παραλία στη μέση της ζούγκλας

Σχόλια
8,4 στα 10 Πολύ καλό
2 υπνοδωμάτια2 μπάνιαΓια 6 άτομα40 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • ΠισίναΠισίναΠισίνα
  • Εξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώρος
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα

Εξερευνήστε την περιοχή

Χάρτης
Rincon, Puntarenas Province
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΧερσόνησος Osa1 λεπτό με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαParque Nacional Corcovado22 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΕθνικός Δρυμός Corcovado22 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

2 υπνοδωμάτια (για 6 άτομα)

2 μπάνια

Μπάνιο 1

Μπάνιο 2

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Κουζίνα
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Jungle Retreat ένα σπίτι στην παραλία στη μέση της ζούγκλας

Ο παράδεισος υπάρχει. Είμαστε αρκετά τυχεροί για να ζήσουμε στη μέση του.

Ελάτε να ανακαλύψετε τη χερσόνησο της Οσάς που είναι γνωστή ως το τελευταίο σύνορο. Αυτή η περιοχή της Κόστα Ρίκα είναι παρθένα από τον τουρισμό. Ο τοπικός πληθυσμός αποτελείται μόνο από αλιείς και αγρότες. Η άγρια ​​φύση και η φύση είναι καταπληκτικά και υπάρχουν πολλά πράγματα να κάνετε κοντά: πεζοπορία, κολύμπι, ποδηλασία, ιππασία, καγιάκ, ψάρεμα, σέρφινγκ ...

Το σπίτι βρίσκεται σε μια υπέροχη τοποθεσία στο Golfo Dulce. Το κολύμπι είναι πολύ ασφαλές εδώ, αντίθετα με πολλές άλλες παραλίες της Κρήτης: κανένα ρεύμα ρήξης, κανένα κύμα. Η παραλία είναι ακριβώς μπροστά από το σπίτι, απλά πρέπει να διασχίσετε το γκαζόν. Θα βυθιστείτε στη φύση, όπως θα έπρεπε να ήταν στην εποχή του Χριστόφορου Κολόμβου. Εκτός από το περίεργο δελφίνι άλμα στα ύδατα, θα έχετε την παραλία μόνο για τον εαυτό σας.

Αν σας αρέσει η άγρια ​​φύση, έχετε βρει τη θέση σας. Το Εθνικό Πάρκο Corcovado είναι πολύ κοντά. Καθώς τα ζώα δεν γνωρίζουν τα όρια, πολλοί καταλήγουν στην ιδιοκτησία μας. Αν θέλετε να πάτε στο πάρκο, υπάρχει μια είσοδος περίπου 5 μίλια από το σπίτι, κοντά σε ένα μικρό χωριό που ονομάζεται La Palma. Αυτό είναι όπου μπορείτε να κάνετε τα ψώνια σας.

Αν σας αρέσει η αλιεία, θα είστε στον ουρανό. Έχουμε φίλους γύρω μας που μπορούν να σας πάρουν ψάρεμα, μπορείτε επίσης να νοικιάσετε σκάφος ή κανό.

Mainor, ο Peon (κηπουρός και συντηρητής) ζει σε ένα μικρό σπίτι κοντά στην είσοδο. Γνωρίζει καλά την περιοχή και θα σας δείξει τα πάντα για να δείτε. Είναι επίσης καλός ψαράς και μπορεί να σας δείξει όλα τα καλά σημεία.

Φανταστείτε να ξυπνήσετε στο τραγούδι τροπικών πουλιών με πιθήκους στο κατώφλι σας. Εδώ δεν είναι ένα όνειρο, θα είναι η καθημερινή σας ζωή.

Αν αυτό που αναζητάτε είναι παρθένο τροπικό δάσος γεμάτο με μαϊμούδες, macaws και μυστήρια θηρία, βρήκατε τη θέση σας. Από τα ήσυχα νερά του Golfo Dulce και τα μαγγόβια του στο Εθνικό Πάρκο Corcovado, πουθενά αλλού στην Κόστα Ρίκα δεν θα βρείτε τόσο έντονη και ποικίλη τροπική χλωρίδα και πανίδα. Εάν θέλετε να ξεφύγετε από άλλους ταξιδιώτες, δοκιμάστε τα παρθένα φυσικά καταφύγια γύρω. Golfito στην ηπειρωτική χώρα ακριβώς απέναντι από το Golfo Dulce. Εάν η ζούγκλα δεν είναι αρκετά πρόκληση, δοκιμάστε τις δεξιότητές σας σε ένα από τα μακρύτερα αριστερά του κόσμου στους Pavones ή απολαύστε το γάλα μιας φρεσκοκομμένης καρύδας και απολαύστε το ηλιοβασίλεμα στις απομονωμένες παραλίες της περιοχής.

Η περιοχή διατήρησης γύρω από το Golfo Dulce έχει ανακηρυχθεί ως «ένα από τα πιο βιολογικά έντονα μέρη της γης» από το περιοδικό National Geographic για το γεγονός ότι έχει ένα από τα ψηλότερα δάση βροχής στον κόσμο και ότι φιλοξενεί πολλά από τα σπάνια και απειλούμενα είδη θηλαστικών και πτηνών. Το Corcovado διαθέτει δεκατρία σημαντικά οικοσυστήματα, τα οποία κυμαίνονται από βάλτους με μαγγρόβια, λιμνοθάλασσες, παραλίες, βάλτους γλυκού νερού και πρωτεύον δάσος. Πάνω από 41.000 εκτάρια προστατεύουν περίπου 140 διαφορετικά είδη θηλαστικών και 400 είδη πουλιών. Βρίσκεται στην χερσόνησο Osa, αυτό το εθνικό πάρκο είναι ένα από τα πιο απομακρυσμένα και μεγαλύτερα πάρκα στην Κόστα Ρίκα.
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Πισίνα
Κουζίνα
Εξωτερικός χώρος

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 3:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 20 ετών
Check out πριν από τις 11:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα – εξετάστε το ενδεχόμενο να φέρετε μαζί σας φορητό ανιχνευτή.
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.

Σχετικά με την περιοχή

Rincon

Αυτό το κατάλυμα (εξοχική κατοικία) βρίσκεται στην πόλη Σιέρπε. Αν έχετε προγραμματίσει κάποια δραστηριότητα, αξίζει να επισκεφτείτε μέρη όπως: Μονοπάτι Drake Bay Hiking Trailhead και Bajo del Diablo, ενώ όσοι θέλετε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής μπορείτε να εξερευνήσετε τα εξής: Εθνικός Δρυμός Corcovado και Εθνικοί Υγροβιότοποι Terraba Sierpe.
Χάρτης
Rincon, Puntarenas Province

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Χερσόνησος Osa - 1 λεπτό με τα πόδια
  • Παραλία Ισιδόρα - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία Blanca - 13 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Parque Nacional Corcovado - 22 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Εθνικός Δρυμός Corcovado - 22 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Αεροδρόμιο του Πουέρτο Χιμένες (PJM): 36 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Bar y Restaurante Montaña Río - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • restaurante sabores del golfo - 11 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Pizzería Agua Luna (Los Italianos) - 13 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Osa Palmas - 12 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Vielka Burgers - 9 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

8,4

Πολύ καλό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 3 από 6 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 1 από 6 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 2 από 6 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 6 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 6 σχόλια πελατών" "

9,0/10

Καθαριότητα

8,0/10

Προσωπικό & εξυπηρέτηση

8,0/10

Παροχές

10/10

Κατάσταση καταλύματος & παροχές

7,6/10

Check-in

7,6/10

Επικοινωνία

8,4/10

Τοποθεσία

7,6/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Danielle O.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Beautiful beach getaway
Our stay was absolutely perfect. The house had minimal supplies but was in a perfect location for adventures around drake bay and Rincon. Pool was amazing beach was amazing with bioluminescent. Unfortunately during our stay we were robbed of all our money and electronics as none of the doors truly locked even though it seemed to be a far away place no one could get to. We were unable to contact the guy watching over the property. But overall a secluded peaceful getaway.
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Φεβρουάριο 2023

10/10 Άριστο

Επαληθευμένος ταξιδιώτης

Θετικά: Καθαριότητα, προσωπικό & εξυπηρέτηση, παροχές, κατάσταση καταλύματος & παροχές
Incredible views and wildlife. Caretaker, Mainor, was so welcoming and took us on a 3 hour morning hike in the jungle, pointing out plants, trees used for medicine and wildlife. The next morning, he took us fishing in his row boat - idyllic. We swam in the pool and found it very refreshing with amazing wildlife like toucans and macaws. Can't speak highly enough of this place and Mainor
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Ιανουάριο 2020

6/10 Μέτριο

Eva C.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία
Rustic house
The house is very, very rustic, but it has a certain charm. The cold water was ok for us, because it was hot and cold shower was refreshing. The sleep without air conditioning was difficult, because it was very hot and humid when we visited. I didn’t use the pool, but the rest of my family did and they all felt very itchy and had red spots after using it, the pool doesn’t seem to be chemically treated and the filtration system doesn’t work. The kitchen can use some upgrade. If you are looking for a quiet place, it’s a place for you. The house keeper was very nice.

10/10 Άριστο

Jill C.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
A Blissful Stay in a True Paradise!
I really don´t have enough superlatives to describe our stay in this beautiful place! Everything was just PERFECT, it is a true private paradise. Mainor was just a sweetheart, and thanks to him for sharing all of his natural wisdom, and to his wife for making us the most DELICIOUS fish lunch! Lovely, Lovely place!
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2019

6/10 Μέτριο

Heather J.

Θετικά: Καθαριότητα, επικοινωνία, τοποθεσία
Αρνητικά: Check-in
Rustic Paradise
This property is a beautiful, rustic paradise. Perfect to get away, bird watch and see nature while staying put. The property caretaker on site was wonderful and checked-in on us to make sure we were doing okay. There are a few things to note before reserving this property: 1) there is no hot water. 2) there is no air conditioning 3) check in process was not that easy 4) kitchen needs upgrades including utensils and appliances.
Πραγματοποίησε 5 διανυκτερεύσεις τον Ιούνιο 2019

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Ο οικοδεσπότης σας

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων