ΣπίτιΙδιώτης οικοδεσπότης

Somerville Casa Verde

Somerville Casa Verde

Συλλογή φωτογραφιών για Somerville Casa Verde

Εξωτερικοί χώροι
Εξωτερικοί χώροι
Εξωτερικοί χώροι
Εξωτερικοί χώροι
Ιδιωτική κουζίνα

Επισκόπηση καταλύματος Somerville Casa Verde

Σχόλια
4,9 στα 5 Εξαιρετικό
4 υπνοδωμάτια2 μπάνιαΓια 8 άτομα102 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • Τζακούζι
  • Κουζίνα
  • Πλυντήριο
  • Στεγνωτήριο
  • Δέχεται κατοικίδια
  • Κλιματισμός

Απολαύστε την περιοχή

Somerville, TX
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠάρκο Lake Somerville State Park - Birch Creek5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΛίμνη Σόμερβιλ9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΚόλετζ Στέισον, Τέξας (CLL-Ίστεργουντ)44 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠανεπιστήμιο Texas A&M University - College Station44 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

4 υπνοδωμάτια (για 8 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Queen Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

1 Queen Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 3

1 Queen Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 4

1 Queen Κρεβάτι

2 μπάνια

Μπάνιο 1

Μπανιέρα ή ντουζιέρα · Τουαλέτα

Μπάνιο 2

Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Βεράντα
Κουζίνα
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Somerville Casa Verde

Το σπίτι μας βρίσκεται σε μια πολύ ήσυχη γειτονιά με εύκολη πρόσβαση σε ράμπα κράτους και γειτονιάς, το οποίο είμαστε μόλις 2 λεπτά με το αυτοκίνητο. Η έκταση 1. 2 στρεμμάτων είναι πάρκο όπως με πολλά δέντρα για σκιά. Αυτή η ήρεμη ρύθμιση επιτρέπει στη μαμά να κρεμάσει και να διαβάσει ένα βιβλίο ενώ ο μπαμπάς παίρνει τα παιδιά στη λίμνη ή την πισίνα για διασκέδαση. Το ακίνητο είναι μικρό σκυλάκι φιλικό, αλλά όλα τα σκυλιά πρέπει να είναι κολακεύει ενώ στο σπίτι ή περιφέρονται την αυλή το βράδυ. Έχουμε 2 υπαίθριες τραπεζαρίες καθώς και 2 φωτιά για να απολαύσετε. Επιπλέον, υπάρχει μια αιώρα κάτω από το στρώμα για να πάρετε έναν υπνάκο ή να διαβάσετε ένα καλό βιβλίο. Διαθέτουμε μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με όλα τα σκεύη, πιάτα και κύπελλα, καθώς και μια μεγάλη, υπαίθρια ψησταριά όταν μαγειρεύετε τα φρέσκα ψάρια της ημέρας για όλη την οικογένεια και τους επισκέπτες σας. Όχι καπνίζοντες στην πατρίδα μας, παρακαλώ. Παρέχουμε το ξύλο για τις πυρκαγιές και το κάπνισμα επιτρέπεται μόνο σε αυτές τις περιοχές. Επιπλέον, έχουμε ένα μακρύ δρόμο καθώς και μια πλευρική παρτίδα για να φιλοξενήσει το σκάφος σας (ες) θα πρέπει να φέρετε περισσότερα από ένα. Είμαστε επίσης ιδιοκτήτες σκαφών και έχουμε μια περιοχή αφιερωμένη στον καθαρισμό του σκάφους σας / τζετ σκι καθώς και στην έξαψη του κινητήρα μετά την ημέρα σας στο νερό. Μπορούμε να σας προσφέρουμε μια ηλεκτρική προσφορά για να φορτίσετε τη μπαταρία (τις μπαταρίες) τη νύχτα αν δεν έχετε ένα. Αν έχετε φίλους / οικογένεια με RV, έχουμε τη δυνατότητα να τους προσφέρουμε συνδέσεις με επιπλέον χρέωση. Είμαστε πολύ περήφανοι για το σπίτι μας και έχουμε κάνει πολλή σκληρή δουλειά για να φτάσουμε εκεί που το οραματίσαμε. Ελπίζουμε ότι θα κλείσετε μαζί μας και θα ζήσετε λίγο μαζί μας το "Happy Place".

* Ενημερώθηκε ο φωτισμός κουζίνας και πρόσθεσε κάλυψη Sailcloth στο πίσω βεράντα

* Επιστροφή των επισκεπτών, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για ειδική τιμολόγηση!

* -ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗ ΚΑΝΟΝΙΣΤΙΚΗ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ: 8 άτομα κατ 'ανώτατο όριο. Τα βρέφη δεν λαμβάνουν υπόψη τον αριθμό των επισκεπτών. Οι ηλικίες 2-12 υπολογίζονται για τον αριθμό των επισκεπτών. Όλα τα άνω των 12 ετών θεωρούνται ενήλικες. Μέγιστα δύο βρέφη. Ο Μέγιστος επισκέπτης τηρείται αυστηρά, εκτός εάν έχει προηγουμένως γίνει προσφυγή στον Ιδιοκτήτη.

Απολύτως καμία κράτηση τρίτου μέρους. Εάν νοικιάζετε για ένα μέλος της οικογένειας, ΠΡΕΠΕΙ να παραμείνετε σε ακίνητα ανά πάσα στιγμή. Εάν διαπιστώσετε ότι δεν παραμένετε σε ακίνητο με τους καλεσμένους σας, η κράτηση θα τερματιστεί και θα σας ζητηθεί να αφήσετε το ακίνητο αμέσως. Δεν θα υπάρξει επιστροφή χρημάτων για όλες τις αχρησιμοποίητες βραδιές.

-ΘΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. Η ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΥ ΘΑ ΛΑΒΕΙ ΣΕ ΑΜΕΣΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΜΟ ΜΕ ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΩΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ.

Παρακαλείστε να σημειώσετε: Ο ιδιοκτήτης διαμένει από καιρό σε καιρό στον ξενώνα μας. Κατά τη διάρκεια αυτών των χρόνων Ιδιοκτήτης είναι στη διάθεσή σας μόνο εάν επιθυμείτε, διαφορετικά ο ιδιοκτήτης μένει έξω από σας τρόπο.

Το ακίνητο διαθέτει εξωτερική κάμερα ασφαλείας που εκτελείται 24 ώρες την ημέρα. Οι κάμερες είναι για τον αποκλειστικό σκοπό της ασφάλειας.

Θα παρασχεθεί περιορισμένη προσφορά προϊόντων χαρτιού (δηλαδή: χαρτί υγείας / πετσέτες χαρτιού). Θα σας προσφέρουμε ένα επαρκές ποσό με βάση τη διαμονή σας. Οτιδήποτε παραπάνω από αυτό θα πρέπει να παρέχονται από τους επισκέπτες.

-Οι μικρές δεν πρέπει να μένουν μόνο στο σπίτι. Τα ενήλικα πρέπει να είναι παρόντα με ανήλικα παιδιά
-Δεν καταλαβαίνουμε ότι είναι σπουδαίο να μπορούμε να δούμε τον Deer τόσο κοντά στο σπίτι μας. Ωστόσο, αυτά είναι άγρια ζώα και μπορούν να είναι επιθετικά. Μην τροφοδοτείτε το Deer κοντά στην μπροστινή πόρτα ή στο πεζοδρόμιο. Η διατροφή τους στην αυλή μακριά από το σπίτι είναι μια χαρά. Δεν θα ευθυνόμαστε ή δεν ευθυνόμαστε για τυχόν τραυματισμό που μπορεί να υποστείτε αν δεν τηρήσετε τον κανόνα "άγρια ζώα" ή οποιοδήποτε άλλο "ζώο" που περιπλανιέται στην αυλή.

Υπάρχουν μήνες κατά τη διάρκεια του έτους ότι είμαστε τοποθετημένοι σε ένα "Burn Ban". Κατά τη διάρκεια αυτών των χρόνων, ΔΕΝ θα είστε σε θέση να χρησιμοποιήσετε είτε Fire Pit στην ιδιοκτησία. Θα σας ενημερώσουμε στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο "Καλώς ορίσατε" αν είμαστε σε απαγόρευση καύσης. Θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη σχάρα στο πίσω κατάστρωμα. Εάν καίνε κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου και μας επιβάλλεται πρόστιμο, ΕΣΕΙΣ, ο φιλοξενούμενος θα είναι υπεύθυνος για το πρόστιμο των $ 500.

-Παρακάτω Καμία καύση κεριών στο σπίτι ποτέ!
-Δεν σε καμία περίπτωση, να αφαιρέσετε, να πετάξετε ή να αλλάξετε ξανά οποιαδήποτε αντικείμενα στο σπίτι. Όλα είναι στο σπίτι για έναν λόγο. Θυμηθείτε, αυτό είναι το σπίτι μας, επίσης, όταν δεν ενοικιαστεί.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Τέλος κατοικίας 50 $ θα χρεωθεί στους επισκέπτες που θα ήθελαν να φέρουν το κατοικίδιο ζώο τους. Παρακαλείσθε να αναφέρετε κατά την κράτηση του σπιτιού μας αν σκοπεύετε να φέρετε το κατοικίδιο ζώο σας!

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Αν παραβιάζετε τον κανόνα απαγόρευσης του καπνίσματος στο εσωτερικό του σπιτιού ή στις βεράντες που είναι συνδεδεμένες με το σπίτι, χρεώνεται ένα τέλος παραβίασης των $ 30. Εάν επιλέγετε να καπνίσετε από τις λάκκους πυρκαγιάς, παρακαλούμε να απορρίψετε τα άκρα σας σωστά.

ΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΤΕΓΑΣΤΗΡΙΟΥ "ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ". ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΣΤΟΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΦΙΞΗ.
-Η ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΝΟΝΩΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΘΟΡΙΣΕΙ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΜΙΣΘΩΣΕΙΣ

Διαχειριστής καταλύματος

Tim Thomas
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Τζακούζι
Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Δέχεται κατοικίδια
Κλιματισμός

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 3:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 21 ετών
Check out πριν από τις 11:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Επιτρέπονται τα κατοικίδια: σκύλοι βάρους μικρότερου από 9 κιλά ανά κατοικίδιο (όριο 4 κατοικίδια στο σύνολο)
No cats. Small dogs only and must be kenneled

Κάπνισμα

Επιτρέπεται το κάπνισμα: σε καθορισμένους χώρους
Only around fire pits. No smoking in home
No BB/air guns guns permitted. Outdoor Security Camera's 24 hours per day. for Security only Small dogs are allowed, but must be kenneled in home.
$75 Rekey fee if House key is removed
If there are issues with the plumbing system, guest is responsible for repairs. NOTE: A $100pet fee will be charged to guests who would like to bring

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Το κατάλυμα προσφέρει τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας, ανιχνευτής καπνού, κουτί πρώτων βοηθειών και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Απαιτείται αυτοκίνητο για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Somerville

Αυτό το κατάλυμα (εξοχική κατοικία, Somerville) βρίσκεται δίπλα στη λίμνη. Αν έχετε προγραμματίσει να πάτε για ψώνια, αξίζει να επισκεφτείτε μέρη όπως: Τριανταφυλλόκηπος Antique Rose Emporium και Εμπορική Περιοχή Bybee Square, ενώ όσοι θέλετε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής, μπορείτε να εξερευνήσετε μέρη όπως: Πάρκο Lake Somerville State Park - Birch Creek και Λίμνη Σόμερβιλ. Ταξιδεύετε με παιδιά; Μπορείτε να επισκεφτείτε αξιοθέατα όπως: Μουσείο Burton Railroad Depot & Museum και Horseshoe Junction Amusement Park. Φροντίστε να δείτε τα ζώα της περιοχής με δραστηριότητες όπως παρατήρηση άγριας πανίδας και παρατήρηση πτηνών.

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Πάρκο Lake Somerville State Park - Birch Creek - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Λίμνη Σόμερβιλ - 9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Πάρκο Rocky Creek Park - 44 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Πανεπιστήμιο Texas A&M University - College Station - 44 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Κάιλ Φιλντ - 47 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Κόλετζ Στέισον, Τέξας (CLL-Ίστεργουντ): 44 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Mama's Kitchen - 28 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Dairy Queen - 25 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Lyons Station Icehouse & Grill - 23 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Las Fuentes Mexican Restaurant - 27 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Moe's BBQ - 28 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

4,9

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 5 - Άριστο. 15 από 16 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Καλό. 0 από 16 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 3 - Μέτριο. 1 από 16 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Κακό. 0 από 16 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 1 - Απαίσιο. 0 από 16 σχόλια πελατών" "

5/5

Καθαριότητα

4,9/5

Check-in

5/5

Επικοινωνία

4,8/5

Τοποθεσία

4,8/5

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

5/5 Άριστο

Addison H.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Great place
Great place to spend quality time in a great location!! Amazing outdoor area to grill and and watch the game or sit by the fire!
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Οκτώβριο 2023

5/5 Άριστο

Karen S.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Amazing place to stay!
We brought our grown children to town to see Santa Wonderland as a Christmas gift. This house was so perfect. It had everything we needed and more. The backyard was amazing! Tim and Karen were the perfect hosts. The neighbor stopped and spoke to my husband and had a great visit. Such a great experience!
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Νοέμβριο 2022

5/5 Άριστο

Kevin M.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Great house
Perfect house for my family and location to lake Somerville was ideal! Thank you
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Ιούνιο 2022

5/5 Άριστο

Thomas O.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Holiday Vacation
Great Location, home was clean and comfortable. Very spacious and loved the backyard. Lots of room outdoors for grandson to roam. Our overall stay was very relaxing and watching the Deers were a plus.
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Νοέμβριο 2021

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Tim Thomas

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
We purchased our home as a weekend get-away to spend time with our family and friends. We call it our "happy place" and look forward to using it as much as possible. We have recently decided to open our home up to others to share in that experience and hope that after your stay, you feel it is your "happy place" as well.

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

As a child, I grew up going to Lake Somerville and have wonderful memories and look forward to you and your family making your own memories. We have tried to keep this property as rustic as possible with touches of modern. We have all the amenities of a modern home with quaint rustic charm. The area around the home has a rural feel that brings back memories of our childhood.

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

We loved the potential of this property. If you had seen the property just 3 years ago, the "yard" was an overgrown mess. It has taken us that entire time to get the "park" setting that we were seeking. The yard has several trees that provide a great amount of shade in the summer and a nice area to hop on the hammock and read a book or take a nap. We also loved that we had easy access to 2 boat ramps. The ramp for our neighborhood is just a quick 2 minutes away and the state park ramp is about 5 minutes away. Both provided us easy access to the lake from our home.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων

Περισσότερες ιδέες για ενοικιαζόμενες κατοικίες