Ενοικιαζόμενα για διακοπές στην τοποθεσία Κουάλα Λουμπούρ

Βρήκαμε 2.016 εξοχικά σπίτια. Επιλέξτε τις ημερομηνίες που επιθυμείτε και δείτε τη διαθεσιμότητα

οι τρέχοντες μήνες σας είναι April 2024 και May 2024.
Απρίλιος 2024
Μάιος 2024
Επιλέξτε ανάμεσα σε 181 σπίτια, 366 διαμερίσματα και άλλα τουριστικά καταλύματα, για να βρείτε το ιδανικό μέρος για τη διαμονή σας στον προορισμό Κουάλα Λουμπούρ.Ανεξάρτητα του εάν μένετε σε ενοικιαζόμενο για διακοπές με τα παιδιά και τα κατοικίδιά σας ή μόνο με φίλους, θα βρείτε τις καλύτερες παροχές για να περάσετε υπέροχα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, που μπορεί να περιλαμβάνουν τζάκι και πλυντήριο με στεγνωτήριο. Τελικά, σίγουρα θα βρείτε ένα κατάλυμα που ικανοποιηθεί κάθε ανάγκη, όπως μέρη για μη καπνιστές ή άτομα με αναπηρίες.

Βρείτε χώρους που ταιριάζουν στο στιλ σας

  • Αίσθημα ηρεμίας
    Η Εγγύηση κράτησης με ασφάλεια σάς παρέχει υποστήριξη όλο το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα
  • Περισσότερο ποιοτικό χρόνο
    Από την κράτηση έως τη διαμονή, ολόκληρη η διαδικασία είναι απλή και ευχάριστη
  • Νιώστε σαν να είστε στο σπίτι σας
    Απολαύστε πλήρως εξοπλισμένες κουζίνες, πλυντήριο, πισίνες, αυλές και άλλα
  • Πολλές παροχές με χαμηλό κόστος
    Περισσότερος χώρος, περισσότερη ησυχία, περισσότερες παροχές - μεγαλύτερη αξία

Ελάτε εδώ (Κουάλα Λουμπούρ), για να ανακαλύψετε τους θαυμαστούς ουρανοξύστες της πόλης

Κουάλα Λουμπούρ: Εδώ μπορείτε να απολαύσετε την αρχιτεκτονική, τους ναούς και την κουλτούρα της περιοχής. Γνωστή για τα μαγαζιά, τους ουρανοξύστες και τα εστιατόρια, αυτή η κοσμοπολίτικη πόλη δεν θα σας απογοητεύσει. Υπάρχουν πολλά μέρη για να βρείτε το τέλειο σουβενίρ, όπως: Εμπορικό Κέντρο Pavilion Kuala Lumpur, Berjaya Times Square (ξενοδοχειακό και εμπορικό κέντρο) και Εμπορικό Κέντρο Suria KLCC. Σκεφθείτε την επιλογή να ενοικιάσετε μια τουριστική κατοικία για τη διαμονή σας. Πολλές από αυτές τις κατοικίες προσφέρουν πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και μεγάλους χώρους, καθώς και μπανιέρα, για να χαλαρώσετε.

Κουάλα Λουμπούρ: Δραστηριότητες και σημεία ενδιαφέροντος εδώ

Θέλετε να ανακαλύψετε κορυφαίες επιλογές ενώ είστε στην πόλη; Αν και μπορεί να σας δελεάζει η ιδέα να διαμείνετε στην άνετη τουριστική κατοικία σας, δεν θέλετε να εξερευνήσετε όλα όσα έχει να προσφέρει αυτός ο προορισμός (Κουάλα Λουμπούρ) που είναι ιδανικός για διασκέδαση; Ορίστε μερικά από τα κορυφαία σημεία ενδιαφέροντος που μπορείτε να δείτε, τα οποία απέχουν μόνο 48,2 χλμ. από το κέντρο της πόλης:

  • Berjaya Times Square (ξενοδοχειακό και εμπορικό κέντρο) (0,5 χλμ.)
  • Θεματικό Πάρκο Genting SkyWorlds (32,1 χλμ.)
  • Εθνικός ζωολογικός κήπος (8,8 χλμ.)
  • Κέντρο Αναψυχής για Οικογένειες KidZania (11,1 χλμ.)
  • Λέσχη και γήπεδο γκολφ Glenmarie (16,1 χλμ.)
  • Υδάτινο Κέντρο Wet World Shah Alam (23,5 χλμ.)

Εξερευνήστε τις φυσικές ομορφιές σε: Κουάλα Λουμπούρ

Είτε είστε δραστήριος ταξιδιώτης είτε απλά θέλετε να απολαύσετε το τοπίο, να είστε σίγουροι ότι αυτός ο προορισμός (Κουάλα Λουμπούρ) αποτελεί ιδανική επιλογή για τις διακοπές σας. Αυτά είναι μερικά από τα πιο αξιόλογα σημεία ενδιαφέροντος της περιοχής που απέχουν μόνο 48,2 χλμ. από το κέντρο της πόλης:

  • Πάρκο KLCC (1 χλμ.)
  • Δασικό καταφύγιο Kuala Lumpur Forest Eco Park (1,2 χλμ.)
  • Βοτανικοί Κήποι Περντάνα (2,9 χλμ.)
  • Σπήλαια Batu (10,5 χλμ.)
  • Λιμναίο πάρκο Kelana Jaya (13,8 χλμ.)
  • Θαλάσσιο Πάρκο Bangi Wonderland (28,3 χλμ.)

Κουάλα Λουμπούρ: Πώς να μετακινηθείτε σε αυτόν τον προορισμό και στη γύρω περιοχή

Το κοντινότερο αεροδρόμιο είναι το: Σουμπάνγκ (SZB-Sultan Abdul Aziz Shah), και απέχει 16,2 χλμ. από το κέντρο της πόλης. Αν δεν βρίσκετε πτήση που σας εξυπηρετεί για το ταξίδι σας, θα μπορούσατε επίσης να πετάξετε προς Διεθνές Αεροδρόμιο Κουάλα Λουμπούρ (Kul), το οποίο απέχει μόνο 43,6 χλμ.

Σταθμός Masjid Jamek της Κουάλα Λουμπούρ, Σταθμός Pasar Seni της Κουάλα Λουμπούρ και Σταθμός της Κουάλα Λουμπούρ: Επιλέξτε έναν από τους κύριους σταθμούς της περιοχής, αν προτιμάτε να ταξιδέψετε με τρένο. Μπορείτε να δείτε πολλά σε αυτόν τον προορισμό (Κουάλα Λουμπούρ) χρησιμοποιώντας το μετρό από διάφορους σταθμούς, όπως Σταθμός Bukit Bintang, Σταθμός Imbi ή Σταθμός Raja Chulan.