Ιδιώτης οικοδεσπότης

ένα μέρος όπου το άγχος δεν υπάρχει

ένα μέρος όπου το άγχος δεν υπάρχει

Συλλογή φωτογραφιών για a place where stress doesn't exist

Γεύματα
Γεύματα σε εξωτερικό χώρο
Δωμάτιο
Πισίνα
Γεύματα

Επισκόπηση καταλύματος ένα μέρος όπου το άγχος δεν υπάρχει

4,0 στα 5 Πολύ καλό

Δημοφιλείς παροχές

  • ΠισίναΠισίναΠισίνα
  • Δέχεται κατοικίδιαΔέχεται κατοικίδιαΔέχεται κατοικίδια
  • Παρέχεται πρωινόΠαρέχεται πρωινόΠαρέχεται πρωινό
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΚλιματισμόςΚλιματισμόςΚλιματισμός
  • ΓυμναστήριοΓυμναστήριοΓυμναστήριο

Τσεκάρετε την περιοχή

Grižane, Primorje-Gorski Kotar
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΕνυδρείο της Τσρικβένιτσα5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΘαλασσοθεραπεία Κρίκβενιτσα, Εξειδικευμένο Νοσοκομείο10 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία της Κρικβένιτσα11 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΡιέκα (RJK)25 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

1 υπνοδωμάτιο (για 4 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Διπλό Φουτόν, 1 Μονό Κρεβάτι και 1 King Κρεβάτι

1 μπάνιο

Μπάνιο 1

Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Χώροι

Ξεχωριστή τραπεζαρία
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

ένα μέρος όπου το άγχος δεν υπάρχει

Boutique Hostel Mali Pariz βρίσκεται σε ένα μικρό μεσογειακό χωριό Marusici και ανακαινίστηκε από το παλιό οικογενειακό σπίτι που χτίστηκε το 1803. Το ξενοδοχείο προσφέρει καταλύματα σε ένα μοναδικό περιβάλλον. Το εσωτερικό είναι διακοσμημένο με πολλή αγάπη και προσοχή, με πολλές μικρές λεπτομέρειες, όπου κάθε επισκέπτης αισθάνεται σαν στο σπίτι.
Τα δωμάτια είναι προσεκτικά σχεδιασμένα με παραδοσιακά υλικά όπως ξύλο, πέτρα και σίδερο. Τα διακοσμητικά δωμάτια είναι κατασκευασμένα με παραδοσιακά παλιά και μοναδικά έπιπλα όπως παλιές ζωγραφιές, κορνίζες και μερικά σπάνια ρουστίκ κομμάτια. Για τον εσωτερικό σχεδιασμό χρησιμοποιείται κάτι παλιό, κάτι καινούργιο για να επιτύχει αυτό το αίσθημα άνεσης. Οι παροχές περιλαμβάνουν κλιματισμό, τηλεόραση επίπεδης οθόνης, μίνι μπαρ και θέρμανση. Τα λουτρά αναφέρουν την ιστορία για τον εαυτό τους, σχεδιασμένα με τη μικρότερη λεπτομέρεια για να ικανοποιήσουν τα πιο ευαίσθητα μάτια και τις επιθυμίες. Από το δωμάτιό τους, στη βόρεια πλευρά, θα απολαύσετε θέα στο χωριό ή στον κήπο του ξενοδοχείου με πράσινο περιβάλλον που περιβάλλει την όμορφη πισίνα και τα βουνά στο βάθος. Στη νότια πλευρά υπάρχει η όμορφη θέα στη λίμνη σε απόσταση και μπροστά σας είναι η όμορφη θέα στη θάλασσα και τα νησιά Krk και Cres. Πρόκειται για ένα ήσυχο μέρος "ένα βήμα από τη θάλασσα και δύο από τους λόφους" που θα πρέπει σίγουρα να επισκεφθείτε.
Για κάθε απόλαυση των επισκεπτών μας σε αγροτικό περιβάλλον, η πραγματική αίσθηση του αγροτικού τόπου θα είναι πλήρης, ενώ θα δοκιμάσετε σπιτικά προϊόντα που παράγονται από βιολογικά τρόφιμα και άλλες σπεσιαλιτέ μεσογειακής κουζίνας στο εστιατόριο μας ή στο παλιό υπόγειο κρασιού.
Ξυπνήστε με ένα υγιεινό πρωινό, που παρασκευάζεται κάτω από το άγρυπνο βλέμμα των διατροφολόγων, με τροφές πλούσιες σε θρεπτικά συστατικά, απολαύστε τον πλούτο του χρώματος, της γεύσης και της οσμής.

Ο υγειονομικός τουρισμός ως μία από τις παλαιότερες μορφές τουρισμού στις περιοχές μας, με βάση τη σωματική και ψυχική φροντίδα υγείας με τη βοήθεια φυσικών παραγόντων για τη βελτίωση της κατάστασης της υγείας καθώς και την πρόληψη της υγείας ολόκληρου του οργανισμού.
Ολόκληρη η περιοχή του Kvarner, ειδικά το Walley Vinodol, εδώ και πολύ καιρό είναι γνωστό ως ένα βολικό μέρος για τη θεραπεία αναπνευστικών προβλημάτων λόγω της μοναδικής γεωγραφικής της θέσης. Από την αρχαία έχει γίνει γνωστό ως αεροθεραπευτικός χώρος όπου ο αέρας χρησιμοποιείται ως φυσικός παράγοντας ευεξίας στον οργανισμό μας.
Με βάση αυτά τα ιστορικά αρχεία και μαρτυρίες, η σχέση του οργανισμού με την υγεία βασίζεται σε ολιστική προσέγγιση για την επίτευξη ευνοϊκής ισορροπίας μεταξύ διεπιστημονικών παραγόντων όπως η ισορροπημένη διατροφή, η σωματική δραστηριότητα, το ειρηνικό αγροτικό περιβάλλον, ο θόρυβος και ο αποκλεισμός από την ατμοσφαιρική ρύπανση, και να απομακρυνθούμε από την κατάσταση της ασθένειας που ο σημερινός τρόπος ζωής πλησιάζει και πλησιάζει ...
Προσφέρουμε διάφορες αθλητικές δραστηριότητες αναψυχής, όπως ποδηλασία, ορεινή πεζοπορία, για να κάνετε τις διακοπές σας ακόμα πιο ευχάριστες. Οργανώνουμε επίσης εκδρομές πεζοπορίας ή ποδηλασίας στην κοιλάδα Vinodol, μαζί με τις ξεναγήσεις τουριστών, μονοήμερες ιδιωτικές εκδρομές με σκάφος στα κοντινά νησιά του Κβάνερ, απλώς επιθυμούν τι είδους διακοπές θέλετε, είμαστε εδώ για να εκπληρώσουμε τις επιθυμίες σας ...

Όταν επιλέγετε να μας επισκεφθείτε, μπορείτε να το κάνετε οδικώς ή αεροπορικώς, λόγω της εγγύτητας του αεροδρομίου Rijeka (νησί Krk) και των εξαιρετικών οδικών συνδέσεων με όλες τις γειτονικές χώρες όπως η Ιταλία, η Αυστρία, η Σλοβενία, η Ουγγαρία και ούτω καθεξής. Το αεροδρόμιο της Rijeka απέχει μόλις 20χλμ. Από την εγκατάσταση.

Διαχειριστής καταλύματος

Martina

Γλώσσες

Αγγλικά, Γερμανικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Πισίνα
Δέχεται κατοικίδια
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
Κλιματισμός
Γυμναστήριο
Παρέχεται πρωινό

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 18 ετών
Check out πριν από τις 11:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Επιτρέπονται τα κατοικίδια
Pets 10€/day

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Στο κατάλυμα υπάρχει κουτί πρώτων βοηθειών

Σχετικά με την περιοχή

Βίνοντολ

Αυτό το κατάλυμα (bed & breakfast, Βίνοντολ) βρίσκεται σε αγροτική περιοχή και δίπλα στη λίμνη. Μπορείτε να επισκεφτείτε μερικά τοπικά σημεία ενδιαφέροντος όπως: Κάστρο Frankopan και Mazuranic's home, ενώ μπορείτε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής σε μέρη όπως: Παραλία της Κρικβένιτσα και Κόλπος του Κβάρνερ. Μη χάσετε περιπέτειες στην ύπαιθρο όπως Πεζοπορία σε κοντινή απόσταση και Ποδηλασία σε κοντινή απόσταση.

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Ενυδρείο της Τσρικβένιτσα - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Εκκλησία του Αγίου Αντωνίου της Padua - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Χάλκινο Άγαλμα Ψαρά - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Θαλασσοθεραπεία Κρίκβενιτσα, Εξειδικευμένο Νοσοκομείο - 10 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία της Κρικβένιτσα - 11 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Škrljevo Station: 35 λεπτά οδικώς
  • Ριέκα (RJK): 26 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Konoba Karoca - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Sabbia Club - 8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Konoba Maslina - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Konoba Pandora - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Caffe Bar Limenka - 8 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

4,0

Πολύ καλό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 5 - Άριστο. 1 από 2 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Καλό. 0 από 2 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 3 - Μέτριο. 1 από 2 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Κακό. 0 από 2 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 1 - Απαίσιο. 0 από 2 σχόλια πελατών" "

3,0/5

Καθαριότητα

2,0/5

Προσωπικό & εξυπηρέτηση

3,0/5

Παροχές

3,0/5

Κατάσταση καταλύματος & παροχές

3,0/5

Φιλικό προς το περιβάλλον

Σχόλια

3/5 Μέτριο

Mauro, Gallarate

Αρνητικά: Προσωπικό & εξυπηρέτηση
Il posto è defilato rispetto alla costa, lungo una stradina abbastanza battuta ma senza servizi nelle vicinanze, per cui risulta un po' isolato. La struttura antica è stata resa gradevole e accogliente con un arredamento piacevole. Avrebbe una potenzialità enorme se il personale fosse più preciso, organizzato e professionale. La proprietaria è molto gentile e disponibile ma senza lei, si ha l'impressione che l'accoglienza del posto e la cura nei dettagli venga decisamente meno. Peccato.
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2021

5/5 Άριστο

Isabella G.

Simply oerfect!
If you are looking for a relaxing place in a marvelous setting - then this is the place to go! Martina and her family do a wonderful job to make you feel at home. We will certaubly cone back!
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2018

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Martina

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη

Γλώσσες:

Αγγλικά, Γερμανικά
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων

Περισσότερες ιδέες για ενοικιαζόμενες κατοικίες