Σπίτι στον προορισμό Salisbury, CTΙδιώτης οικοδεσπότης

Καλαίσθητη εξοχική κατοικία. Σκάφος, κολύμπι, ψάρι, πεζοπορία, ποδήλατο, γκολφ, μαγευτικές απόψεις

Καλαίσθητη εξοχική κατοικία. Σκάφος, κολύμπι, ψάρι, πεζοπορία, ποδήλατο, γκολφ, μαγευτικές απόψεις

Συλλογή φωτογραφιών για Charming Lakefront Cottage; Boat, Swim, Fish, Hike, Bike, Golf, majestic Views

Λίμνη
Μη ταξινομημένη εικόνα, 2 από 44, κουμπί
Εξωτερικοί χώροι
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Εξωτερικός χώρος καταλύματος

Επισκόπηση καταλύματος Καλαίσθητη εξοχική κατοικία. Σκάφος, κολύμπι, ψάρι, πεζοπορία, ποδήλατο, γκολφ, μαγευτικές απόψεις

4,8 στα 5 Εξαιρετικό
2 υπνοδωμάτια1 μπάνιοΓια 6 άτομα88 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • Δέχεται κατοικίδιαΔέχεται κατοικίδιαΔέχεται κατοικίδια
  • ΤζάκιΤζάκιΤζάκι
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα

Εξερευνήστε την περιοχή

Salisbury, CT
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠάρκο Κράτους Όρος Ρίγκα6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΌρος Mount Frissell10 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαLime Rock Park (διαδρομή αγώνων αυτοκινήτου)21 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΧάρτφορντ, Κονέκτικατ (BDL-Διεθνές Αεροδρόμιο Bradley)78 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

2 υπνοδωμάτια (για 6 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Queen Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

1 Διπλό Φουτόν

Υπνοδωμάτιο 3

2 Μονά Κρεβάτια

1 μπάνιο

Μπάνιο 1

Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Βεράντα
Κουζίνα
Εξωτερικός χώρος παιχνιδιού
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Καλαίσθητη εξοχική κατοικία. Σκάφος, κολύμπι, ψάρι, πεζοπορία, ποδήλατο, γκολφ, μαγευτικές απόψεις

Ένα πανέμορφο εξοχικό σπίτι στη λίμνη στους πρόποδες του όμορφου βουνού Berkshire. Βρίσκεται σε μια γαλήνια λίμνη με ιδιωτική προβλήτα και ακτογραμμή με πανέμορφη θέα στη λίμνη και το βουνό. Το εξοχικό σπίτι απέχει μόλις 50 μέτρα από τη λίμνη και την ιδιωτική αποβάθρα. Έρχεται με ένα κανό, ιστιοφόρο, δύο καγιάκ, ένα σκάφος μικρής σειράς, κουπί με κουπί και είναι φιλικό προς τα κατοικίδια. Χαλαρώστε στην πρόσφατα ανακαινισμένη μεγάλη βεράντα-που είναι αρκετά ευρύχωρη για να διασκεδάσετε ενώ παρακολουθείτε την μαγευτική άγρια φύση (μπλε ερωδιούς φωλιάζουν γύρω και συχνά βλέπουμε φαλακρούς αετούς). Το Twin Lake είναι γνωστό για τη μεγάλη του αλιεία (λίμνη τρόπαιο). Αυτή η λίμνη (West Twin) δεν έχει πρόσβαση στο κοινό, επομένως είναι πολύ ήσυχη. Το εξοχικό μπορεί να κοιμηθεί άνετα 6 άτομα. Έχει δύο υπνοδωμάτια (1 queen και 2 μονά κρεβάτια), ένα queen pullout καναπέ και ένα μπάνιο. Υπάρχει ένα φωτεινό και ευάερο καθιστικό και τραπεζαρία. Αγκαλιάστε τον άνετο καναπέ άνετο από το μεγάλο τζάκι μέσα ή απολαύστε το φρέσκο αέρινο φρυγανισμένο μαρμάρινο αλάτι στην πυρκαγιά σε μια δροσερή βραδιά. Απολαύστε το μαγείρεμα των γευμάτων σας σε ένα γκριλ με φυσικό αέριο ή κάρβουνο, ενώ απολαύστε το γεύμα σας στον ήλιο πάνω στη μεγάλη γέφυρα που βλέπει στη λίμνη. Η κουζίνα είναι πλήρως εξοπλισμένη με πλυντήριο πιάτων, φούρνο μικροκυμάτων, τοστιέρα και καφετιέρα. Διαθέτουμε τηλεόραση επίπεδης οθόνης με DVD, WiFi και κλιματισμό. Το μπάνιο ήταν πρόσφατα (3 ετών πριν) ανακαινισμένο και έχει όλα τα νέα φωτιστικά και πλυντήριο & στεγνωτήριο! Παρέχουμε σεντόνια, γιλέκα ζωής, ξύλο πυρκαγιάς, προπάνιο για σχάρα και πολλές άλλες ανέσεις που έχετε φέρει είναι φαγητό! * Από τον Ιούνιο του 2017. Η κουζίνα, το καθιστικό και τα υπνοδωμάτια και το πάτωμα της βεράντας πήραν ένα φρέσκο παλτό. Έχουμε ένα νέο φούρνο μικροκυμάτων, τοστιέρα και καφετιέρα. Το πρόσφατα ανακαινισμένο ξύλινο πάτωμα είναι όμορφο σε καθιστικό και τραπεζαρία. Υπάρχουν νέα εσωτερικά / εξωτερικά χαλιά στην κουζίνα και στη βεράντα που τους δίνει ένα φρέσκο και όμορφο καθάρισμα. Έχουμε ανακαινισμένα έπιπλα, συσσωρευμένα νέα μαξιλάρια για καρέκλες, αγόρασα νέους λαμπτήρες. Κάθε εβδομάδα έχουμε το σπίτι μας καθαρίζονται επαγγελματικά. Έχουμε ένα σημειωματάριο με πολλές προτάσεις και πληροφορίες για την περιοχή. Το "μικρό μας σπίτι" είναι ένα ιδανικό μέρος για να χαλαρώσετε, να απολαύσετε τη φύση, να περάσετε υπέροχα στη λίμνη ή να απολαύσετε τα πολλά πράγματα που πρέπει να κάνετε σε αυτή τη μοναδική περιοχή. Όπως βλέπετε, προσπαθούμε να κάνουμε το σπίτι μας όσο το δυνατόν πιο άνετο και ευχάριστο και ψάχνουμε πάντα τρόπους για να κάνουμε τη διαμονή σας καλύτερη!
Πολλά φανταστικά εστιατόρια, ένα γραφικό παντοπωλείο και μοναδικά καταστήματα, όμορφα γήπεδα γκολφ, τένις, καθώς και μονοπάτια ποδηλασίας, πεζοπορία στη δοκιμασία Appalachian Mtn & σκι είναι όλα λίγα λεπτά μακριά. Υπάρχει όμορφο πάρκο της πόλης στη λίμνη Λίμπελβιλ με αμμώδη παραλία, νέο παιδότοπο και μεγάλο σκιερό πικνίκ είναι ένα εξαιρετικό μέρος για όλη την οικογένεια και είναι ακριβώς στην πόλη λίγα μίλια μακριά.
Θέατρα, Μουσική, Ταινίες, Ψώνια, Εστιατόρια: Τα αστέρια Broadway συμμετέχουν σε πολλές παραγωγές στα τοπικά θέατρα του Triart στο Sharon, CT και στο Φεστιβάλ Θεάτρου Berkshire στο Stockbridge. Απολαύστε τους πολυάριθμους ταλαντούχους μουσικούς στο Tanglewood, το Music Mountain και το χορό του Berkshire. Υπάρχουν πολλές κινηματογραφικές αίθουσες, μερικές περιλαμβάνουν δείπνο. Οι γευστικοί στόχοι σας θα είναι ευχαριστημένοι με τα ποικίλα εξαιρετικά εστιατόρια της περιοχής. Επισκεφθείτε τα πολλά καταπληκτικά καταστήματα με αντίκες και είδη δώρων καθώς και τα καταστήματα Lee Outlets που βρίσκονται 40 λεπτά μακριά.

Γκολφ, Τένις, Ποδηλασία Πεζοπορία, Κολύμβηση & Φύση: Παίξτε γκολφ σε ένα από τα οκτώ γραφικά γήπεδα του γκολφ, μόνο 10 -20 λεπτά μακριά. Διατίθενται πολλά κουρτίνες και γήπεδα τένις. Πηγαίνετε με ποδήλατο στις διάφορες διαδρομές ποδηλασίας που περιλαμβάνει τρεις πολιτείες και γραφικούς δρόμους. Η παραλία της Πόλης διαθέτει παιδική χαρά, κολύμπι, κανό και ιστιοπλοϊκά για παιδιά. Το Sharon Audubon προσφέρει βόλτες με φύση, παρακολούθηση πουλιών και εκπαιδευτικά προγράμματα για παιδιά. Πεζοπορία στο μονοπάτι Appalachian Mtn και δείτε πανοραμική θέα σε τρία κράτη και δύο σειρές του βουνού. Η χιονοδρομική περιοχή Catamount είναι κοντά και το καλοκαίρι έχει μια μεγάλη πορεία σχοινιών για όλες τις ηλικίες.

Το σκι αντοχής είναι μόνο 15-20 λεπτά μακριά στις περιοχές σκι Catmount και Butternut σε κοντινή απόσταση από το Gt Barrrington της Μασαχουσέτης και το Mohawk Mt στην Κορνουάλη. Από τους αρχάριους σκιέρ στους εμπειρογνώμονες, ο καθένας μπορεί να απολαύσει αυτά τα εύκολα να φτάσει σε περιοχές που είναι φθηνότερες και λιγότερο κρουαζιερόμενες από το βόρειο.

Ιστορία, Γκαλερί τέχνης, Μουσεία: Είναι μια από τις παλαιότερες πόλεις του Κοννέκτικατ, πολλά ιστορικά μνημεία και καθοδηγούμενες συνομιλίες για τη σημασία του Σαλίσμπουρυ στον Επαναστατικό Πόλεμο. Το Μουσείο Norman Rockwell, το Μουσείο Shaker και το Ινστιτούτο Clark δεν απέχουν πολύ στη μάζα. Το μαξιλάρι Jacob στο Stockbridge έχει διάφορες εταιρίες χορού. Υπάρχουν τρεις γκαλερί τέχνης στο Lakeville καθώς και άλλοι στην περιοχή.

Διαχειριστής καταλύματος

Rindy Higgins
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Δέχεται κατοικίδια
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
Κλιματισμός

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 3:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 25 ετών
Check out πριν από τις 10:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Επιτρέπονται τα κατοικίδια: σκύλοι βάρους μικρότερου από 23 κιλά ανά κατοικίδιο (όριο 2 κατοικίδια στο σύνολο)

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Απαιτείται αυτοκίνητο για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Σάλισμπερι

Αυτό το κατάλυμα (αγροικία, Σάλισμπερι) βρίσκεται στα βουνά και στην ακτή. Μπορείτε να επισκεφτείτε πολιτιστικά αξιοθέατα όπως: Οικία Ashley House και Αίθουσα Μουσικής Music Mountain, ενώ μπορείτε να απολαύσετε ορισμένες από τις δραστηριότητες της περιοχής σε μέρη όπως: Οινοποιείο Land of Nod Vineyard and Winery και Harlem Valley Rail Trail. Ταξιδεύετε με παιδιά; Μπορείτε να επισκεφτείτε αξιοθέατα όπως: Harney and Sons Tea Tasting Room ή να παρακολουθήσετε μια εκδήλωση ή έναν αγώνα σε μέρη όπως: Lime Rock Park (διαδρομή αγώνων αυτοκινήτου). Απολαύστε τις κοντινές πλαγιές με κοντά σε εγκαταστάσεις για σκι και μη χάσετε τις δραστηριότητες Πατινάζ σε κοντινή απόσταση και βόλτα με έλκηθρο.

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Πάρκο Κράτους Όρος Ρίγκα - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Όρος Mount Frissell - 10 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Lime Rock Park (διαδρομή αγώνων αυτοκινήτου) - 21 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Σκι Μπάτερνατ - 32 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Πάρκο Κράτους Καταρράχτη Bash Bish - 35 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Χάντσον, Νέα Υόρκη (HCC-Κομητεία Κολούμπια): 52 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • McDonald's - 15 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Dunkin' - 15 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • The Boat House - 13 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Industry Kitchen - 14 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Picante S - 11 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

4,8

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 5 - Άριστο. 139 από 168 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Καλό. 25 από 168 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 3 - Μέτριο. 1 από 168 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Κακό. 2 από 168 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 1 - Απαίσιο. 1 από 168 σχόλια πελατών" "

4,8/5

Καθαριότητα

5/5

Check-in

4,9/5

Επικοινωνία

5/5

Τοποθεσία

4,9/5

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

5/5 Άριστο

Daniel K.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Great, quiet get-away
We were looking for a quiet, relaxing, comfortable place to stay for a weekend. This house was perfect - and gorgeous right on the lake.
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Φεβρουάριο 2024

5/5 Άριστο

Daniel B.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Friends relaxing weekend in the woods
Great location and views. Kitchen is well equipped and all the comforts of home. Great food market 10 minutes away, this is second time there and definitely be back.
Πραγματοποίησε 5 διανυκτερεύσεις τον Ιανουάριο 2024

5/5 Άριστο

Ellie G.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Off Season Peace
Stayed in Salisbury, CT over the week of Thanksgiving for a massive recharge. It was wonderful.
Πραγματοποίησε 5 διανυκτερεύσεις τον Νοέμβριο 2023

5/5 Άριστο

Liz K.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Relaxing waterfront spot in the Berkshires!
This was our first visit to the Berkshires and we couldn't have asked for a better spot to see the fall foliage! Rindy and Jon offer a lakefront spot with private pier, canoe, rowboat and kayaks. My husband enjoyed fishing while I read on the screened in porch with a clear view of the lake. Our dog enjoyed playing in the yard and we enjoyed using the fire pit stocked with ample firewood. The house is cozy and comfortable with a big kitchen and open floor plan into the living area. It was a relaxing stay and our hosts were really accommodating in answering questions and providing fishing tools. I would recommend bringing your own sheets and towels instead of trying to wash/dry them before checking out. Highly recommend for anyone wishing to unplug and explore the nearby area!
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Οκτώβριο 2023

5/5 Άριστο

Karem F.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Lovely lakefront
Enjoyable time in lovely lakefront cottage. Great location to hikes, biking, and shopping. Host was easy to reach and accomodating!
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Σεπτέμβριο 2023

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Rindy Higgins

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων

Περισσότερες ιδέες για ενοικιαζόμενες κατοικίες