Ξύλινο σπιτάκι στον προορισμό Mason, WIΙδιώτης οικοδεσπότης

Ήσυχη καμπίνα φύσης στον όμορφο ποταμό Marengo

Ήσυχη καμπίνα φύσης στον όμορφο ποταμό Marengo

Συλλογή φωτογραφιών για Quiet nature cabin on the beautiful Marengo River

Εξωτερικοί χώροι
Εξωτερικοί χώροι
Εξωτερικοί χώροι
Εξωτερικοί χώροι
Εξωτερικός χώρος καταλύματος

Επισκόπηση καταλύματος Ήσυχη καμπίνα φύσης στον όμορφο ποταμό Marengo

4,8 στα 5 Εξαιρετικό
2 υπνοδωμάτια1 μπάνιοΓια 6 άτομα65 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • Κουζίνα
  • Στεγνωτήριο
  • Δέχεται κατοικίδια
  • Κλιματισμός
  • Εξωτερικός χώρος
  • Μπάρμπεκιου γκριλ

Εξερευνήστε την περιοχή

Mason, WI
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΕθνικό Δάσος Chequamegon10 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΛίμνη Namakagon35 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΆσλαντ, Ουισκόνσιν (ASX-John F. Kennedy Memorial)39 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαCopper Falls State Park48 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

2 υπνοδωμάτια (για 6 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Διπλό Φουτόν

Υπνοδωμάτιο 3

1 Διπλό Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 4

2 Μονά Κρεβάτια

1 μπάνιο

Μπάνιο 1

Μπανιέρα ή ντουζιέρα · Τουαλέτα

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Κουζίνα
Εξωτερικός χώρος παιχνιδιού
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Ήσυχη καμπίνα φύσης στον όμορφο ποταμό Marengo

Χαλαρώστε και απολαύστε το βόρειο δάσος του Ουισκόνσιν από το ιδιωτικό καταφύγιο σας δύο υπνοδωματίων που προσφέρει ένα πλήρες λουτρό, κοσκινισμένο σε βεράντα και πλήρη κουζίνα. Αυτή η χαριτωμένη καμπίνα όλο το χρόνο είναι το ιδανικό μέρος για χαλάρωση. Είτε περάσετε το χρόνο βλέποντας τη ροή του ποταμού, χαζεύοντας αστέρια στις πεντακάθαρες νύχτες, διασκεδάζοντας τους φίλους σας γύρω από μια φωτιά στο βράχο, ή παίρνοντας πιο έντονες δραστηριότητες όπως το σκι, το χιονοπέδιλα, το κανό, την αλιεία πέστροφας, πεζοπορία και μαρμελάδα. καμπίνα παρέχει μια ανακουφιστική υποχώρηση από την ταραχώδη καθημερινή ζωή.

Η απλή διάταξη της καμπίνας συνδυάζει το σαλόνι 16 × 12 με την κουζίνα και τραπεζαρία 15 × 12. Υπάρχουν 2 κρεβατοκάμαρες με μοκέτα και πλήρες μπάνιο. Η βεράντα 16 × 10, 3 εποχών προσθέτει περισσότερο χώρο διαβίωσης από την άνοιξη μέχρι το φθινόπωρο, συμπεριλαμβανομένων των ευχάριστων υπνοδωματίων "υπερχείλισης".

Υπάρχουν 2.8 στρέμματα, πράσινα & πλούσια όπως μπορεί να είναι με σφεντάμια, σημύδες και κωνοφόρα! Η αυλή ανεβαίνει ελαφρώς μέχρι το ποτάμι. Η πρόσβαση στην ακτογραμμή είναι ανοικτή, οπότε δεν θα χρειαστεί να αγωνιστείτε για να ξεκινήσετε το κανό ή το καγιάκ σας. Το Wading είναι καλό και εδώ, για τα παιδιά ή τους ψαράδες σε αυτό το ρεύμα πέστροφας που ονομάζεται DNR.

Ακριβώς απέναντι από την καμπίνα είναι η κύρια διαδρομή για σκι αντοχής και πεζοπορία στο κοινοτικό δάσος Lincoln 396 στρεμμάτων. Το Κοινοτικό Δάσος Λίνκολν ιδρύθηκε το 2012 με χρηματοδότηση από την Υπηρεσία Δασών των ΗΠΑ και το Τμήμα Φυσικών Πόρων του Ουισκόνσιν. Οι Φίλοι του κοινοτικού δάσους Lincoln Community, ένας τοπικός μη κερδοσκοπικός όμιλος, διατηρούν τη γη και η Bayfield Regional Conservancy, μη κερδοσκοπική γη, προστατεύει μόνιμα αυτή την ειδική πηγή.

Το Κοινοτικό Δάσος Lincoln είναι ανοικτό στο κυνήγι, στην αλιεία, στη μη μηχανοκίνητη χρήση μονοπατιών και στην παγίδευση. Διαθέτει 3,3 μίλια μονοπατιών, μεταξύ των οποίων 1,50 μίλια μονοπατιών εκτός δρόμου που σέρνονται για σκι το χειμώνα από έναν γείτονα, καθώς και 2 μίλια από την πρόσοψη του ποταμού, μια λίμνη εκτόξευσης 19 στρεμμάτων και υγρότοπο, διαφορετικό μίγμα σκληρού ξύλου και κωνοφόρου δάσους, καθώς και τραχιά γήπεδα βλάκας και κοιλάδων. Η πρόσβαση στο δάσος είναι δωρεάν για όλους τους χρήστες.

Η καμπίνα είναι επίσης κοντά σε πολλά δημοφιλή μέρη αναψυχής και κρυμμένα πετράδια μέσα και γύρω από το Εθνικό Δρυμό Chequamegon-Nicolet. Τα κοντινά αξιοθέατα περιλαμβάνουν το Morgan Falls / St. Ο θόλος του Πέτρου, ο μητροπολιτικός χώρος του ποταμού Marengo, η Wilderness της λίμνης Porcupine, η άγρια ​​φύση του Lake Rainbow, το State Park του Copper Falls, το Lake Namekagon και τα μονοπάτια σκι και ποδηλασίας Drummond, Rock Lake και Telemark XC.

Περάστε μία ημέρα (ή πέντε!) πεζοπορία μέσω της έρημο στο βουνό National Country Scenic Trail, ή κεφάλι μισή ώρα οδήγησης βόρεια για να χαλαρώσετε στο δροσερό αεράκι του κόλπου Chequamegon και να λάβει στα καταστήματα και τα εστιατόρια στην Ashland, η κοντινότερη μεγάλη πόλη με όλες τις υπηρεσίες και το σπίτι στο βόρειο Κέντρο Επισκεπτών των Μεγάλων Λιμνών. Άλλα 35 λεπτά θα σας μεταφέρουν στο Bayfield, το πλοίο Madeline Island και την πύλη προς τα Εθνικά Λίμνη των Αποστόλων.

Δεν υπάρχει κυψελοειδής υπηρεσία ή διαδίκτυο στην καμπίνα. Υπάρχει δημόσιο WiFi στο Four Corners Saloon, περίπου 15 λεπτά με το αυτοκίνητο.

Οδηγίες: Από το Drummond πηγαίνετε βόρεια στο Hwy 63 περίπου 9 μίλια. σε Dybedal Rd. Δικαίωμα στην Altamont Rd. Περίπου 4 μίλια. στο Marengo River Rd. Αριστερά στην ιδιοκτησία.

Σημείωση: Αυτή η ιδιότητα μεταβίβασε πρόσφατα την ιδιοκτησία. Αυτός είναι ο νέος λογαριασμός για την ιδιοκτησία που ξεκινάει τον Μάιο του 2018. Η τελευταία λίστα είχε συνολική βαθμολογία 4. 3/5 αστέρια από 15 κριτικές, η οποία δυστυχώς δεν μπορούμε να μεταφέρουμε εδώ. Ελπίζουμε να συνεχίσουμε αυτή την καταγραφή καλής διαχείρισης και να δεσμευτούμε να κάνουμε ό, τι είναι δυνατόν για να κάνουμε την παραμονή των επισκεπτών μας μια ευχάριστη εμπειρία.

Διαχειριστής καταλύματος

Carl Sack
Οικοδεσπότης Premier
Οικοδεσπότης Premier

Γλώσσες

Αγγλικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Κουζίνα
Στεγνωτήριο
Δέχεται κατοικίδια
Κλιματισμός
Εξωτερικός χώρος
Μπάρμπεκιου γκριλ

Κανόνες καταλύματος

Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 18 ετών
Check out πριν από τις 11:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις
Quiet, respectful guests may visit 8am-10pm

Κατοικίδια

Επιτρέπονται τα κατοικίδια: σκύλοι (όριο 2 στο σύνολο)

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα
No Smkg within 25 feet of cabin; no leftover butts
Maximum stay length is 14 days. Reservations made for more than 14 days will be adjusted to 14 days and the difference refunded.
By county ordinance, reservations over 7 nights require a cleaning period between 11 AM and 3 PM on day 8.

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Σημείωμα από τον οικοδεσπότη: Quiet, respectful guests may visit 8am-10pm
Το κατάλυμα προσφέρει τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα, πυροσβεστήρας, ανιχνευτής καπνού και κουτί πρώτων βοηθειών

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Αυτό το κατάλυμα δε διαθέτει ανελκυστήρες
Απαιτείται αυτοκίνητο για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Μέισον

Αυτό το κατάλυμα (σαλέ, Μέισον) βρίσκεται σε αγροτική περιοχή και στην ακτή. Μπορείτε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής σε μέρη όπως: Εθνικό Δάσος Chequamegon και Λίμνη Namakagon, ενώ στα πολιτιστικά αξιοθέατα της περιοχής συγκαταλέγονται τα εξής: Μουσείο Ashland Historical Museum και Μουσείο Cable Natural History Museum. Φροντίστε να δείτε τα ζώα της περιοχής με δραστηριότητες όπως παρατήρηση άγριας πανίδας και παρατήρηση πτηνών.

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Εθνικό Δάσος Chequamegon - 10 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Λίμνη Namakagon - 35 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Κέντρο Επισκεπτών Northern Great Lakes Visitor Center - 42 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Copper Falls State Park - 48 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Λίμνη της Χαμένης Γης - 68 λεπτά με το αυτοκίνητο

Εστιατόρια

  • Choppers - 24 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • DNR Bar and Grill - 24 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Four Corners Saloon - 19 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Shady Acres - 17 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Choppers Bar & Grill - 19 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

4,8

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 5 - Άριστο. 50 από 59 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Καλό. 5 από 59 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 3 - Μέτριο. 4 από 59 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Κακό. 0 από 59 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 1 - Απαίσιο. 0 από 59 σχόλια πελατών" "

4,4/5

Καθαριότητα

4,0/5

Προσωπικό & εξυπηρέτηση

4,0/5

Παροχές

4,0/5

Κατάσταση καταλύματος & παροχές

5/5

Check-in

4,9/5

Επικοινωνία

4,9/5

Τοποθεσία

4,8/5

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

5/5 Άριστο

Tracie J.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Girls Weekend
Absolutely loved the cabin! Host was very informative and gave great instructions and directions. Close because it was dog friendly, but we didn’t notice any signs of previous dogs in there. Beautiful, secluded setting. If you are dependent on internet, not the place for you but if you want to get away from it all, it is perfect! Plan on going back again and making it an annual girls getaway!
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Σεπτέμβριο 2023

5/5 Άριστο

Dan K.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Relaxation at its finest
The cabin was exactly what we were looking for. We rode our SxS to Lake Superior, down to Hayward, up to Iron River, up to Ashland and all around. The cabin was comfy and contained everything we needed and more. They put a lot of time and thought into what is needed and surpassed our expectations. Check in was easy and check out was straightforward and simple. They had lots of things for us to do and use to make the most of our trip. We were able to unplug and relax, yet were not far from good food and other necessities. I look forward to staying again, in the future. Thank for a great weekend getaway!
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Σεπτέμβριο 2023

4/5 Καλό

Lauren D.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Amazing time at beautiful cabin
This cabin and property had everything our group of 4 needed for a relaxing and adventure-filled stay. There was clearly so much care put into making the cabin inviting for everyone, from all the activities to the organization of all of the necessities. The stream and surrounding woods were stunning and we adored exploring the area of the property and the nearby community forest. Thank you so much for opening your lovely cabin up for others!
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2023

3/5 Μέτριο

Virginia D.

Θετικά: Check-in, τοποθεσία, ακρίβεια καταχώρισης
Cute but not clean
The cabin is very cute and the location is lovely. However, it is not clean and several things needed repair. It is a drive to get to anywhere but we enjoyed the secluded feel. A little TLC and this cabin could be a 5 star.
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2023

5/5 Άριστο

Andrea W.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Perfect getaway
My two adult daughters and I came to the area for a short girls vacation. We thought the area was so beautiful. The cabin was perfect for us! We loved it! We all enjoy being more secluded in the woods than staying in crowded towns or campgrounds. I was so pleased with the location. Definitely a very peaceful secluded natural setting that we enjoyed. We loved relaxing by the river and the campfire every night. (We had trouble finding firewood nearby, and do recommend they stock more even if they charge per bundle or something, we figured we would drive by firewood for sale but often never saw any close enough). There is so much to do in that area, 3 days was not enough time to do all we wanted. I plan to come back and will definitely stay in the cabin again. I loved it.
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2023

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Carl Sack

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
We are a family residing in Duluth, Minnesota who decided to live our dream of owning a small cabin in the great North Woods. Carl went to college in Ashland at Northland College and retains a great love of the Chequamegon Bay area. Zee grew up in Madison, where we met when both of us were in grad school at the University of Wisconsin. We are delighted to be able to share our little piece of paradise with friends and with other nature lovers seeking a woodsy retreat away from city life.

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

We first saw this cabin listed on Zillow a full year before we purchased it, and thought, "wouldn't it be nice to own something like that someday?" Nice and cozy, no frills but well-kept, deep in the woods with direct access to water and trails, and in the middle of all the great haunts south of Ashland. Lo and behold, a year later the property was still on the market, and through some new employment and a little luck gained the means to make our dream a reality.

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

As the fridge magnet says, "There is no wifi in the forest, but we promise you will find a better connection."

Γλώσσες:

Αγγλικά

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων

Περισσότερες ιδέες για ενοικιαζόμενες κατοικίες