Ολόκληρη ενοικιαζόμενη κατοικία

Waterfront Hand-Crafted Log cabin με πάνω από 3 στρέμματα για να εξερευνήσετε

Waterfront Hand-Crafted Log cabin με πάνω από 3 στρέμματα για να εξερευνήσετε

Συλλογή φωτογραφιών για Waterfront Hand-Crafted Log Cabin with over 3 Acres to Explore

Εξωτερικοί χώροι
Εξωτερικοί χώροι
Εξωτερικοί χώροι
Περιοχή καθιστικού
Περιοχή καθιστικού

Επισκόπηση καταλύματος Waterfront Hand-Crafted Log cabin με πάνω από 3 στρέμματα για να εξερευνήσετε

Σχόλια
9,0 στα 10 Θαυμάσιο
5 υπνοδωμάτια3+ μπάνιαΓια 12 άτομα

Δημοφιλείς παροχές

  • ΤζάκιΤζάκιΤζάκι
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο
  • ΚλιματισμόςΚλιματισμόςΚλιματισμός
  • Εξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώρος
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα

Εξερευνήστε την περιοχή

Χάρτης
Whitewater, WI
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠανεπιστήμιο Ουισκόνσιν-Whitewater (πανεπιστήμιο)9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΣτάδιο Perkins12 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΕκθεσιακός Χώρος Walworth County Fairgrounds22 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΜάντισον, Ουισκόνσιν (MSN-Περιφερειακό Αεροδρόμιο της Κομητείας Ντέιν)56 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

5 υπνοδωμάτια (για 12 άτομα)

3 μπάνια, 1 ξεχωριστό WC

Μπάνιο 1

Μπάνιο 2

Μπάνιο 3

Μπάνιο 4

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Κουζίνα
Μπαλκόνι
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Waterfront Hand-Crafted Log cabin με πάνω από 3 στρέμματα για να εξερευνήσετε

Μια κατακόρυφη οδήγηση οδηγεί σε αυτό το ζεστό αλλά ευρύχωρο (5.200 τετραγωνικά πόδια) χειροποίητο καταφύγιο log σε επίπεδο 102 ', αμμώδη λιμνοθάλασσα Whitewater πρόσοψη και 3. 5 στρέμματα δασώδη προστασία της ιδιωτικής ζωής. Αυτό το σπίτι δίπλα στη λίμνη, διαθέτει 5 ευρύχωρα υπνοδωμάτια, μια επιπλέον κουκέτα που φιλοξενεί 6 και 3 μπάνια. Το μεγαλοπρεπές δωμάτιο διαθέτει παράθυρα από το δάπεδο μέχρι την οροφή, τα ξύλινα πατώματα με ξύλινα δάχτυλα και ένα πέτρινο τζάκι που πλαισιώνει τη θέα στη λίμνη. Μια κουζίνα του σεφ με γρανιτένιες πάγκες, καθίσματα μπαρ για ενήλικες και ένα παιδικό τραπέζι ανοίγει σε τραπεζαρία με θέα στη λίμνη, προβάλλεται στη βεράντα και ένα περιστρεφόμενο κατάστρωμα που το καθιστά ιδανικό για διασκέδαση. Η κύρια σουίτα του πρώτου ορόφου περιλαμβάνει τζάκι, μπανιέρα με μπανιέρα και ξεχωριστό ντους. Τα 4 υπνοδωμάτια διαθέτουν 5 queen κρεβάτια και ένα king-size κρεβάτι, με πολλές τηλεοράσεις στο δωμάτιο. Το δωμάτιο με κουκέτες είναι ευρύχωρο, με 3 χειροποίητα κουκέτες, τέλεια για τα παιδιά. Το κατώτερο επίπεδο αποβάθρας διαθέτει θέα στη λίμνη, πέτρινο τζάκι και ψυγείο για κρασί. Έξω υπάρχει γκαζόν που οδηγεί στη λίμνη, πυρκαγιά για τη φρυγανίσματος marshmallows, καθώς και μια αποβάθρα με πρόσβαση με σκάφος. Κάθε σκάλα έχει χειροποίητες πύλες για τα μικρά παιδιά σας. Ο δρόμος έχει χώρο για 2 αυτοκίνητα και επισκέπτες. Το αναβαθμισμένο πλυντήριο, το στεγνωτήριο, η σόμπα, το φούρνο μικροκυμάτων και το πλυντήριο πιάτων παρέχουν την άνεση του σπιτιού ενώ βρίσκεστε σε διακοπές.

Εσείς και η οικογένειά σας θα απολαύσετε την εξερεύνηση της ιδιοκτησίας και των γύρω περιοχών. Από το δάσος και το ιδιωτικό μονοπάτι μπροστά στη λίμνη στην πλάτη, η οικογένειά σας θα έχει ατελείωτες περιπέτειες. Η λίμνη παρέχει πρόσβαση στην κολύμβηση, στην άμμο, στην αλιεία και στην αναζήτηση χελωνών και βατράχων. Μέσα στην καμπίνα, τα παιδιά θα απολαύσουν τα παιχνίδια, τα παιχνίδια και το δικό τους ιδιωτικό δωμάτιό τους με καροτσάκι. Το πακέτο "Pack'n'play" είναι εξοπλισμένο με βιβλία μωρού και μωρό.

Η γύρω περιοχή προσφέρει ηρεμία και γαλήνη για μια τέλεια απόδραση από την πόλη. Περιβάλλεται από πεζοπορία, ποδηλασία, σκι αντοχής και χιονοδρομικά μονοπάτια πάνω από 20 μίλια σε όλη την Kettle Moraine State Forrest ... η είσοδος απέχει μόνο 5 μίλια με τα πόδια από την ιδιοκτησία. Η λίμνη Whitewater είναι μια καθαρή λίμνη με μεγάλη ψάρεμα ... και ενώ είναι γνωστή για τη βαρκάδα της, είναι μια πολύ λιγότερη κυκλοφοριακή λίμνη σε σχέση με τη λίμνη της Γενεύης και τις λίμνες Lauderdale. Οι ντόπιοι αγαπούν τη λίμνη γιατί είναι ήρεμα νερά, καθιστώντας το ένα φανταστικό μέρος για ψάρεμα ή σκι.

Το καταφύγιο βρίσκεται περίπου 15-20 λεπτά από τη λίμνη της Γενεύης, 10-15 λεπτά από τις λίμνες Lauderdale, και 15 λεπτά από το Delavan. Η Εθνική της Γενεύης, η Grand Geneva, η θέα του Hawk, το Evergreen Country Club και το Big Foot Country Club απέχουν λιγότερο από 30 λεπτά ... και αυτά είναι μόνο μερικά από τα μαθήματα που βρίσκονται κοντά.

Το θέατρο Dancing Horses, το εκθετήριο εξωτικών πτηνών, οι ζωολογικοί κήποι και ο ζωολογικός κήπος Petting, το μαγευτικό θέαμα της λίμνης της Γενεύης, το παγωτό και μερικά από τα καλύτερα εστιατόρια του Wisconsin είναι κοντά. Το Whitewater προσφέρει πολλαπλά ζυθοποιεία, καλοκαιρινά φεστιβάλ και ένα τοπικό εστιατόριο στο εστιατόριο. Υπάρχουν επίσης πολλά γήπεδα γκολφ putt-putt κοντά. Για τους περιπετειώδεις τύπους, θα έχετε την ευκαιρία να φτάσετε με φερμουάρ μέσα από τις κορυφές των δέντρων. Το φθινόπωρο, το αγρόκτημα του Pierce προσφέρει φρέσκα λαχανικά φρούτων, βόλτες με άχυρα και έναν από τους μεγαλύτερους λαβυρίνθους καλαμποκιού στο Ουισκόνσιν.

Σε απόσταση 90 λεπτών από το Σικάγο, 50 λεπτά από το Madison, 60 λεπτά από το Μιλγουόκι, είναι ένας τέλειος τρόπος για να ξεφύγετε από την πόλη ... και την κυκλοφορία με το σκάφος της λίμνης της Γενεύης, του Delevan και της Lauderdale. Βρίσκεται σε απόσταση 7 λεπτών από το κέντρο του Whitewater και 20 λεπτά από το κέντρο της λίμνης της Γενεύης, μπορείτε να επωφεληθείτε από όλες τις ανέσεις, χωρίς τα πλήθη.

Αυτό το σπίτι είναι το τέλειο καταφύγιο οποιαδήποτε στιγμή του χρόνου για να χαλαρώσετε, να επαναφορτίσετε και να περάσετε χρόνο με τους ανθρώπους που αγαπάτε!

Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Κλιματισμός
Εξωτερικός χώρος
Μπάρμπεκιου γκριλ

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 30 ετών
Check out πριν από τις 10:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός επαγγελματία οικοδεσπότη. Η παροχή καταλύματος σχετίζεται με το ελεύθερο επάγγελμά του, την επιχειρηματική του δραστηριότητα ή την εργασία του.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχονται τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας, κουτί πρώτων βοηθειών και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)

Σχετικά με την περιοχή

Whitewater

Αυτό το κατάλυμα (εξοχική κατοικία) βρίσκεται στην πόλη Whitewater. Μπορείτε να επισκεφτείτε μερικά τοπικά σημεία ενδιαφέροντος όπως: Υπαίθριο μουσείο Old World Wisconsin και Μουσείο Milton House Museum, ενώ μπορείτε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής σε μέρη όπως: Πράσινη Λίμνη και Λίμνη Wandawega. Αξίζει να επισκεφτείτε και αξιοθέατα όπως: Ράντσο Kettle Moraine Ranch και Εκθεσιακός Χώρος Walworth County Fairgrounds.
Χάρτης
Whitewater, WI

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Πανεπιστήμιο Ουισκόνσιν-Whitewater (πανεπιστήμιο) - 9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Στάδιο Perkins - 12 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Εκθεσιακός Χώρος Walworth County Fairgrounds - 22 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Μουσικό Θέατρο Alpine Valley - 34 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Χιονοδρομικό Κέντρο Alpine Valley Ski Resort - 34 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Γουοκέσα, Ουισκόνσιν (UES-Κομητεία Γουοκέσα): 52 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • McDonald's - 11 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Culver's - 12 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Esker Dining Hall - 12 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Lauderdale Landing - 14 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Beijing Buffet - 11 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

9,0

Θαυμάσιο

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 3 από 4 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 0 από 4 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 1 από 4 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 4 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 4 σχόλια πελατών" "

9,0/10

Καθαριότητα

9,0/10

Check-in

10/10

Επικοινωνία

10/10

Τοποθεσία

8,0/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

6/10 Μέτριο

Barb P.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία
50th Anniversary Celebration with our son and daughter's families
The Whitewater Lake lake house was very accommodating for our family of 6 adults and 5 children. The house was spacious, beds were comfortable, nice showers and tub, plenty of bath towels, hand towels, washcloths, many books and some games for children, large washer and dryer, wonderful Chef's kitchen, and great view of Whitewater Lake. However, there were a number of discrepancies with the printed information provided to us, regarding both in/out of house items. 1. Although information explaining how to use the TV remotes throughout the house was listed in the Home Guest Manual, 4 bedroom TV's, plus the bunk room, were not hooked up to cable. We were certainly not there to watch TV. However, it was frustrating to search for a TV a few of the children could watch during their daily hour of quiet time, while the other children were napping. 2. The same manual invited guests to enjoy the kayak and paddleboat on the property. The paddleboat was to have been tied up to the pier. When we emailed the host about the paddle for the kayak, we were told for insurance purposes, the kayak was not available for our use. Paddleboat was also turned upside down away from the water, near the kayak. 3. We would have used the rake, which was to have been on the lower level deck, to clear away weeds/leaves near the swimming area beach the children were using, but there was no rake. 4. We did use the outdoor grill the first night we were there. A $50 fine would be charged if the grill was not cleaned by the time we departed. Our grill at home is much cleaner than the one we used at the lake house. Deck furniture should also be replaced, due to weather stress. 5. Our greatest concern, however, involved the Security System. The contract we signed with the owners/host stated: "The security system will be disarmed before your arrival and reactivated upon your departure." However, when scrolling the channels with the living room remote, we saw our family being recorded on the TV. When I contacted the host about this illegal invasion of our privacy, she responded in writing stating: "The alarm is disarmed before our departure. The cameras remain on to protect the home and to settle any disputes should "their" be any damage to the home." This is in total violation of the contract we signed with the host/owners. We were not aware we were going to be videotaped. We want other potential renters to be aware of this, if they are considering renting this property.
Πραγματοποίησε 6 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2021

10/10 Άριστο

Anne W.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Memorable Family Time!
My family loved our long weekend at Amy’s on Whitewater Lake! The house was perfect inside & out - the deck, porch swings, and yard were all just what you want to enjoy summer fun!
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2019

10/10 Άριστο

Kim P., Minneapolis, Mn

The house is gorgeous and feels like staying at a high end resort.
The living spaces, kitchen, bedding, and showers are all first class. We stayed over Christmas and it felt like we were at a high end mountain resort. The Ice Age trail is amazing - you can run from the house and be on the trail in minutes. Really a perfect winter getaway spot. HIGHLY RECOMMENDED!
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Δεκέμβριο 2018

10/10 Άριστο

Brent E.

Great house and weekend
Came here with our family for the weekend. Fantastic house for kids and adults alike. Owners helpful and responsive. Would love to stay here again.
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2018

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Ο οικοδεσπότης σας

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων