Ολόκληρο διαμέρισμα

Beachfront Dream !!! Κομψά διακοσμημένα και πλήρως ανακαινισμένα! Ανέσεις Απεικονίσεις!

Beachfront Dream !!! Κομψά διακοσμημένα και πλήρως ανακαινισμένα! Ανέσεις Απεικονίσεις!

Συλλογή φωτογραφιών για Beachfront Dream! Free Beach Service & Completely Remodeled! Pool & Tiki Bar

Περιοχή καθιστικού
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Πισίνα
Ιδιωτική κουζίνα
Ιδιωτική κουζίνα

Επισκόπηση καταλύματος Beachfront Dream !!! Κομψά διακοσμημένα και πλήρως ανακαινισμένα! Ανέσεις Απεικονίσεις!

Σχόλια
9,8 στα 10 Εξαιρετικό
2 υπνοδωμάτια2 μπάνιαΓια 8 άτομα106 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • ΤζακούζιΤζακούζιΤζακούζι
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο
  • ΚλιματισμόςΚλιματισμόςΚλιματισμός
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα
  • Μπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλ

Εξερευνήστε την περιοχή

Χάρτης
Panama City Beach, FL
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΤόμας Ντράιβ10 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαCapt. Anderson's Marina6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠάρκο St. Andrews State Park7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοPanama City, FL (ECP-Northwest Florida Beaches Intl.)32 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

2 υπνοδωμάτια (για 8 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Διπλό Κρεβάτι και 1 Queen Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

1 King Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 3

1 Διπλός Καναπές-Κρεβάτι

2 μπάνια

Μπάνιο 1

Μπανιέρα ή ντουζιέρα · Μπανιέρα · Τουαλέτα

Μπάνιο 2

Μπανιέρα ή ντουζιέρα · Μπανιέρα · Τουαλέτα

Χώροι

Κουζίνα
Μπαλκόνι

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Beachfront Dream !!! Κομψά διακοσμημένα και πλήρως ανακαινισμένα! Ανέσεις Απεικονίσεις!

Αν ψάχνετε για ένα πολυτελές παραθαλάσσιο συγκρότημα δεν κοιτάζετε άλλο. Αυτό το όμορφα ανακαινισμένο διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων δύο μπάνια είναι εντυπωσιακό! Δεν δαπανήθηκε κανένα έξοδο για να εξασφαλιστεί η πλήρης ικανοποίηση κάθε επισκέπτη. Τα πάντα είναι φρέσκα και νέα, συμπεριλαμβανομένων των ντουλαπιών κουζίνας με κουζινέτες, συσκευές από ανοξείδωτο χάλυβα, φωτισμό και έργα τέχνης, έπιπλα και κλινοσκεπάσματα και τα σετ βεράντας. Το συνολικό καθιστικό στο condo έχει υπέροχη θέα στις παραλίες με λευκή άμμο, όπως και η κύρια κρεβατοκάμαρα με το king size bed και την επίπεδη οθόνη smart TV. Το δεύτερο υπνοδωμάτιο διαθέτει δύο πλήρη κρεβάτια με παράθυρο και τηλεόραση επίπεδης οθόνης. Αυτός ο συνδυασμός επιτρέπει στο condo να κοιμάται 6 άνετα. Το μπαλκόνι επικεντρώνεται στο συγκρότημα δύο πισινών στο Regency Towers και προσφέρει εκπληκτική θέα στην επιφάνεια και το ηλιοβασίλεμα μέχρι το μάτι να βλέπει στην Ανατολή και τη Δύση.
Το μπαρ Tiki, που βρίσκεται ανάμεσα στις δύο πισίνες, προσφέρει υπέροχα σνακ και ειδικά κοκτέιλ γύρω από το συγκρότημα της πισίνας όλη την ημέρα. Είναι πραγματικά απλά δεν παίρνει καλύτερα από αυτό! Απολαύστε το κολύμπι, την ηλιοθεραπεία και τη χαλάρωση, καθώς τα κρυστάλλινα σμαραγδένια πράσινα βυθίσματα νερού στα πόδια σας. Οι ανέσεις στους Regency Towers είναι άφθονοι! Πότε και αν κουραστείτε από την όμορφη παραλία, περάστε λίγο χρόνο σε οποιαδήποτε από τις δύο μεγάλες πισίνες και απολαύστε επίσης το εσωτερικό τζακούζι. Η αίθουσα μπιλιάρδου είναι μια αγαπημένη οικογενειακή δραστηριότητα και για τους λάτρεις της άσκησης είναι διαθέσιμη η αίθουσα εκγύμνασης τέχνης. Θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε ανέσεις όπως γήπεδα τένις και shuffleboard, δύο μεγάλες πισίνες (ένα θερμαινόμενο), υδρομασάζ, παιδική πισίνα, αίθουσα μπιλιάρδου (με τραπέζι μπιλιάρδου, βελάκια και τραπέζι). Ο χώρος της πισίνας αθλείται επίσης από το καταπληκτικό μπαρ Tiki Bar-BIKINI BOB'S με ένα πλήρες μενού κοκτέιλ, μπύρας, κρασιού και φαγητού σε εξαιρετικές τιμές. Για να ξεπεράσετε την εμπειρία, το Tiki Bar παρέχει μουσική όλη την ημέρα. Το Regency Towers παρέχει μια μεγάλη χλοοτάπητη περιοχή πάρκων για να παίξει το Frisbee, ποδόσφαιρο, να ρίξει μια μπάλα, κλπ. Υπάρχουν ψησταριές και μπιλιάρδο στην πρόσοψη, ιδανικές για ψήσιμο στη σχάρα και απολαμβάνοντας το λαμπερό ηλιοβασίλεμα. Υπάρχουν νυχτερινά γεγονότα που προγραμματίζονται κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, όπως νύχτα ταινιών στο γκαζόν Ανατολή το σούρουπο, Νεροτσουλήθρες στην πισίνα την Τετάρτη, Καραόκε στο κατάστρωμα της πισίνας, και ειδικά η διασκέδαση είναι η παραλία bon φωτιά την Παρασκευή βράδυ. (Κατά τη θερινή περίοδο)
Στην παραλία μπορείτε να νοικιάσετε τζετ σκι, βυθίστε τα αλεξίπτωτα ή αλεξίπτωτο, καταδύσεις και κολύμβηση με αναπνευστήρα για να αναφέρετε μερικά.

Οι πιο όμορφες παραλίες του κόσμου είναι το τέλειο σκηνικό για διακοπές. Όταν είστε έτοιμοι να βγείτε από την παραλία για λίγο, μια ποικιλία από ψυχαγωγικά πάρκα και κέντρα διασκέδασης είναι έτοιμα να σας προσφέρουν μια μέρα οικογενειακής διασκέδασης. Η Μαρίνα απέχει μόνο μερικά μίλια μακριά, όπου μπορείτε να κάνετε εκδρομές με ψάρεμα βαθέων υδάτων, Κρουαζιέρα Sunset, Παρακολούθηση Δελφινιών, Κρουαζιέρα Πειρατών ή Κρουαζιέρα Νησί Shell, ή να νοικιάσετε ένα σκάφος με πόντο και να κάνετε τη δική σας εξερεύνηση! Υπάρχουν πολλές υπέροχες επιλογές για φαγητό στη Μαρίνα όπου μπορείτε να παρακολουθήσετε το ηλιοβασίλεμα καθώς οι βάρκες μπαίνουν στην αποβάθρα. Το Pier Park απέχει 10 λεπτά με το αυτοκίνητο και είναι ένα εμπορικό, τραπεζικό και ψυχαγωγικό κέντρο. Μπορείτε επίσης να πάτε ψάρεμα και να πάρετε μια ελεύθερη συναυλία στο γκαζόν. Ο Dave και ο Buster βρίσκονται στο Pier Park και σε έναν μεγάλο κινηματογραφικό κινηματογράφο μεταξύ πολλών άλλων επιλογών ψυχαγωγίας όπως βόλτες διασκέδασης, λαβύρινθους και ετικέτα λέιζερ. Η Πόλη του Παναμά έχει ZooWorld, Νησί Ναυάγιο Νησί Πάρκο, Κόλπος Παγκόσμιο Θαλάσσιο Πάρκο, Wonderworks, Ripley Πιστεύω Ή Δεν. St. Το Andrews State Park βρίσκεται στον Κόλπο και είναι ένα τέλειο ημερήσιο ταξίδι περίπου πέντε λεπτά με το αυτοκίνητο. Υπάρχουν διάφορα καταστήματα ψυχαγωγίας που περιλαμβάνουν Go Cars, Bumper Boats, Arcades και Miniature Golf. Η Panama City Beach φιλοξενεί παραθεριστές εδώ και πολλά χρόνια και ολόκληρη η περιοχή είναι γεμάτη από πράγματα διασκέδασης! Σας συνιστούμε Google αυτά τα καταστήματα για αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τους ιστοτόπους που ενδιαφέρουν ειδικά την οικογένεια και τους φίλους σας. Η παραλία του Panama City, στο σύνολό της, δεσμεύεται να προσφέρει ποικιλία αναψυχής εκτός από δραστηριότητες στην παραλία.
Το Regency Towers βρίσκεται στο East End της παραλίας, το οποίο αποτελεί πρόσθετο πλεονέκτημα, καθώς η κυκλοφορία δεν αποτελεί ποτέ πρόβλημα, αλλά βρίσκεται σε βολική τοποθεσία σε όλα τα αξιοθέατα που έχει να προσφέρει το Panama City Beach.

Διαχειριστής καταλύματος

Chase Steele and Sherry Green
Οικοδεσπότης Premier
Οικοδεσπότης Premier

Γλώσσες

Αγγλικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Τζακούζι
Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Κλιματισμός
Θέα στον ωκεανό

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 21 ετών
Check out πριν από τις 10:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών
ALLOWED

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα
Outside only
Guest must sign the rental agreement
Security deposit is required up to $300

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός επαγγελματία οικοδεσπότη. Η παροχή καταλύματος σχετίζεται με το ελεύθερο επάγγελμά του, την επιχειρηματική του δραστηριότητα ή την εργασία του.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Επιτρέπονται οι διαμονές μεγάλης διάρκειας
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχονται τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας, κουτί πρώτων βοηθειών και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Προτείνεται η χρήση αυτοκινήτου για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Πάναμα Σίτι Beach

Αυτό το κατάλυμα (διαμέρισμα) βρίσκεται κοντά σε θεματικά πάρκα (Μπίλτμορ Μπιτς, Πάναμα Σίτι Beach) και στην παραλία. Αν θέλετε να κάνετε και τις αγορές σας, αξίζει να επισκεφτείτε μέρη όπως: Τόμας Ντράιβ και Pier Park (εμπορικό κέντρο), ενώ όσοι θέλετε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής, μπορείτε να εξερευνήσετε και μέρη όπως: Πάρκο St. Andrews State Park και Παραλίες Panama City Beaches. Φροντίστε να μη χάσετε αξιοθέατα όπως: Shipwreck Island Waterpark (πάρκο αναψυχής) και Πάρκο Frank Brown. Φροντίστε να δείτε τα ζώα της περιοχής με δραστηριότητες όπως παρατήρηση άγριας πανίδας και παρατήρηση πτηνών.
Χάρτης
Panama City Beach, FL

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Τόμας Ντράιβ - 10 λεπτά με τα πόδια
  • Capt. Anderson's Marina - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Πάρκο St. Andrews State Park - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Στρατιωτική Ναυτική Βάση Naval Support Activity Panama City - 8 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Αθλητικό Συγκρότημα Παραλίας Παναμά - 10 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Panama City, FL (ECP-Northwest Florida Beaches Intl.): 33 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Schooners - 13 λεπτά με τα πόδια
  • Off the Hook Bar and Grill - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • McDonald's - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • The Grand Marlin of Panama City Beach - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Patches Pub - 19 λεπτά με τα πόδια

Σχόλια

9,8

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 51 από 58 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 6 από 58 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 1 από 58 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 58 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 58 σχόλια πελατών" "

9,6/10

Καθαριότητα

10/10

Check-in

9,8/10

Επικοινωνία

9,6/10

Τοποθεσία

9,8/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

8/10 Καλό

April R.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία
Condo average
Condo was clean and nice. Lamps didn’t work in one bedroom and balcony wasn’t as big as it appeared in picture. Also sliding door to balcony from bedroom wouldn’t open. Regancy Towers is nice but the elevator situation sucks! Had to wait 30 mins every time so needless to say I got my exercise with the steps a lot!
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Ιούνιο 2023

10/10 Άριστο

Kathleen S.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Unit
Everything we wanted!
Πραγματοποίησε 6 διανυκτερεύσεις τον Απρίλιο 2023

10/10 Άριστο

Sandy B.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
We love Panama City for over 60 years.
PC! Our favorite place. We enjoyed our stay at this updated property. It was so nice having our own beach chairs provided. The Tiki bar was nice and food good too. The only negative was a elevator was broken.
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Μάρτιο 2023

10/10 Άριστο

Lindsey B.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Perfect Spring Break Trip
My friends and I stayed at Regency Towers for spring break and it was so much fun! The workers are nice to you and we had no issues. We loved how close it was to the beach since we spent most of our days there! We loved the variety of things at the Bikini Bobs tiki bar and ate there multiple times! I would definitely book a place at Regency Towers again!
Πραγματοποίησε 6 διανυκτερεύσεις τον Μάρτιο 2023

10/10 Άριστο

Steve G.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Relaxing
They are very good hosts. The place was ideal.
Πραγματοποίησε 13 διανυκτερεύσεις τον Φεβρουάριο 2023

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Chase Steele and Sherry Green

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη

Γλώσσες:

Αγγλικά

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων