ΣπίτιΙδιώτης οικοδεσπότης

Γραφική, εξαιρετική τοποθεσία και μια ΠΙΣΙΝΑ!

Γραφική, εξαιρετική τοποθεσία και μια ΠΙΣΙΝΑ!

Συλλογή φωτογραφιών για Picturesque, great location & a POOL! Great for families and friends!

Εξωτερικοί χώροι
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Ιδιωτική κουζίνα
Ιδιωτική κουζίνα
Περιοχή καθιστικού

Επισκόπηση καταλύματος Γραφική, εξαιρετική τοποθεσία και μια ΠΙΣΙΝΑ!

9,6 στα 10 Εξαιρετικό
3 υπνοδωμάτια1+ μπάνιοΓια 6 άτομα160 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • Πισίνα
  • Κουζίνα
  • Πλυντήριο
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • Εξωτερικός χώρος
  • Μπάρμπεκιου γκριλ

Απολαύστε την περιοχή

Bessac, Nouvelle-Aquitaine
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΚάστρο του Barbezieux18 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΚαθεδρικός Angouleme30 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠάρκο νερού Les Antilles de Jonzac41 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΜπορντό (BOD-Μερινιάκ)86 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

3 υπνοδωμάτια (για 6 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

2 Μονά Κρεβάτια

Υπνοδωμάτιο 2

1 Διπλό Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 3

1 King Κρεβάτι

1 μπάνιο, 1 ξεχωριστό WC

Μπάνιο 1

Σαπούνι · Παρέχονται πετσέτες · Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Μπάνιο 2

Σαπούνι · Παρέχονται πετσέτες · Μπανιέρα · Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Κουζίνα
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Γραφική, εξαιρετική τοποθεσία και μια ΠΙΣΙΝΑ!

Το "La Mirabelle" είναι ένα πανέμορφο, μεγάλο, ανεξάρτητο εξοχικό σπίτι, είναι φωτεινό και φωτεινό με ψηλά ταβάνια και διακόσμηση εμπνευσμένο από τη Γαλλία. Σε ιδανική τοποθεσία και κοντά στο Μπορντό, Κονιάκ και Ανγκουλέμ. Υπάρχει μεγάλη ασφαλής πισίνα και γενναιόδωρη ηλιόλουστη βεράντα για να απολαύσετε. Οι αποκλειστικοί κήποι αποκλειστικοί για τους κατοίκους «La Mirabelle», καθώς και πολύ μεγάλοι ανοιχτοί χώροι πρασίνου. La Mirabelle »βρίσκεται στο όμορφο τοπίο Charente, με θέα αμπέλια και ηλίανθους, κοντά σε ένα χωριό κι απομονωμένη και βρίσκεται στο χώρο του πρώην κτήμα κονιάκ με ένα κομψό γαλλικό οίκο« Aulagnes »στην καρδιά του. La Mirabelle είναι ιδιωτικό από τις Aulagnes σπίτι και έχει τη δική μεγάλους χώρους, κήπο και το πιο παραδοσιακό γαλλικό vista. Έχει δικό του χώρο στάθμευσης και τους κήπους του. Vist Μπορντό, Κονιάκ και Ανγκουλέμ με μεγάλη ευκολία. Πολύ κοντά σε μια σειρά από γαλήνια λίμνες παραλίες για κολύμπι λατομείο αναψυχής είναι κοντά για τζετ σκι και μόνο ένα 1 ώρα μέχρι την ακτή. Υπάρχουν πληθώρα δραστηριοτήτων πόρτα, κολύμβηση, ποδηλασία, ιππασία ή απλά να χαλαρώσουν δίπλα στην πισίνα, απολαμβάνοντας τον ήλιο.

Φανταστικό για οικογένειες με μικρά παιδιά! Πρακτική ασφαλή διάταξη με ευελιξία. Μπορώ να παρέχει υψηλής καρέκλες, κούνιες, φύλακες κρεβάτι, παιδικά καροτσάκια και Εξοπλισμός για το μωρό για περισσότερο από ένα βρέφος όταν μου δίνεται εκ των προτέρων.
Με όλες τις τοπικές ανέσεις του χωριού, τα τουριστικά αξιοθέατα σε κοντινή απόσταση και όλους τους δρόμους συνδέσεις με μεγάλα αεροδρόμια και τα δρομολόγια προς τα λιμάνια μια άνετη απόσταση με το αυτοκίνητο, μπορείτε να απολαύσετε όλες τις ανέσεις ενός μεγάλου Γάλλου HOLIDAY τοποθεσίας.

Τέλεια τοποθεσία, αν και μόνο ένα hop hop και ένα άλμα μακριά από τα εστιατόρια, τα ψώνια και τις αναζωογονητικές παραλίες της λίμνης κολύμβησης, ποδηλασία, πεζοπορία, σκι, υδάτινα πάρκα, ιστιοπλοΐα, αμμουδερές παραλίες και η χλωρίδα και πανίδα γεμίζουν τις εκβολές του Gironde. Δεν ξεχνάμε το κρασί και γευσιγνωσία κονιάκ φυσικά!
Υπάρχουν τόσα πολλά να κάνουμε για όλες τις ηλικίες. Παρίσι μπορεί να επιτευχθεί μόνο σε ένα ταξίδι 2. 5 ώρες τρένο για ένα ειδικό σήμα των αγορών ημερήσια εκδρομή ή ένα ρομαντικό επίσκεψη διάρκεια της νύχτας. Μπορντό 1 ώρα, 30 λεπτά κονιάκ, Aubetterre Sur Dronne 25 λεπτά και 15 λεπτά μακριά Ανγκουλέμ. Επίσης Άγιος Emillion μόνο μια μικρή γραφική 1 ώρα απόσταση με το αυτοκίνητο, πάρτε την επιλογή σας. La Mirabelle βρίσκεται σε μια εξαιρετική τοποθεσία για να απολαύσετε το περίφημο κονιάκ σπίτια και τα παγκοσμίου φήμης αμπελώνες της Νοτιοδυτικής Γαλλίας.

Αν όλα αυτά ακούγεται σαν σε πολύ σκληρή δουλειά που μπορείτε απλά να χαλαρώσετε και να απολαύσετε την όμορφη θέα εδώ και ηλιοθεραπεία δίπλα στην πισίνα.

Είμαστε πλαισιώνεται από τις γραμμές του αμπέλια, σε ένα πολύ ήσυχο επαρχιακό δρόμο, ηλιέλαιο κάθε πλευρά, ιδανικό για τους μικρούς μας φίλους να κύκλο
«La Mirabelle» προσφέρει υπέροχη θέα στην τονισμένη με τους τομείς της ζωντανά ηλίανθους, καλαμπόκι και το χρυσό καλαμπόκι. Έχει Vista που αιχμαλωτίζει τα μάτια σας, όλες τις εποχές και είναι υπέροχο να φωτογραφίσει, ζωγραφίσει ή απλά να απολαύσετε. Αισθανόμαστε ότι «La Mirabelle» είναι ένα όλο το χρόνο προορισμό διακοπών. Γιατί να μην περάσουν τα Χριστούγεννα εδώ; Το La Mirabelle διαθέτει ξύλινο καυστήρα, μπορούμε να σας προσφέρουμε ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο και όλες τις διακοσμήσεις σας.

Στο εσωτερικό του υπάρχουν περίσκεψη, δημιουργικά επιπλωμένα δωμάτια με δρύινα δοκάρια και ψηλά ταβάνια χρυσή ασβεστόλιθο χαρακτηριστικό τοίχους. Ένα φρέσκο ​​ευρύχωρα ολοκαίνουρια κουζίνα, τραπεζαρία και σαλόνι. Τρία υπνοδωμάτια συνολικά και δύο μπάνια, ένα μπάνιο και ένα με ένα εύχρηστο περιοχή utilty. Υπάρχουν δύο δίκλινα κρεβάτια τόσο ισοδύναμα και μοιράζονται ένα ντους.
Η τρίτη κρεβατοκάμαρα είναι ένα διπλό υπνοδωμάτιο και το μεγαλύτερο υπνοδωμάτιο. Η κύρια κρεβατοκάμαρα έχει το δικό του ευρύχωρο μπάνιο με μεγάλο ντους και μπανιέρα ρολό. Έχει επίσης ένα ιδιωτικό πόρτα ανοίγει σε μια από τις υπαίθριες βεράντες, έτσι ώστε οι γονείς να γλιστρήσει έξω να μοιραστούν ένα ποτήρι κρασί και να παρακολουθήσετε το ηλιοβασίλεμα. Εάν έχετε μικρά ή μεγαλύτερα παιδιά, το εξοχικό σπίτι προσφέρει αποκλειστικά την ασφάλεια δύο περιφραγμένων περιτειχισμένων κήπων, ενός χλοοτάπητα και μια μεγάλη έκταση γκαζόν για τα μεγαλύτερα παιδιά να παίζουν ελεύθερα. Ο περιφραγμένος κήπος δίπλα στην πισίνα είναι για να απολαύσετε και τα δύο εκείνα που βρίσκονται στην κύρια κατοικία Aulagnes και La Mirabelle. Μπορούμε να παρέχουμε οποιοδήποτε Εξοπλισμός για το μωρό, αν ζητηθεί εκ των προτέρων.

Η όμορφη πισίνα 10m x5m που μοιράζεται με τους ιδιοκτήτες και τους επισκέπτες των διακοπών στο Aulagnes, βρίσκεται μακριά από την κύρια κατοικία 'Aulagnes', σε πολύ ουδέτερη θέση για να εξυπηρετήσει τόσο το σπίτι και το εξοχικό σπίτι. Η πισίνα είναι ασφαλώς περιφραγμένη με μια κλειστή υψηλής πύλης σύμφωνα με την ασφάλεια και την ασφάλεια και την ηρεμία. Μπορείτε να κάνετε ηλιοθεραπεία δίπλα στην πισίνα ή να ενταχθούν τα παιδιά σας για μια βουτιά με ευκολία.
Το εξοχικό σπίτι είναι εξαιρετικά καλά εξοπλισμένο και όλα ήταν ολοκαίνουργια, με εξαίρεση τα ελκυστικά χαρακτηριστικά προσαρμοσμένα γαλλικά έπιπλα. Υπάρχει έπιπλα εξωτερικού χώρου για χαλάρωση και για να απολαύσετε αυτή την πολύ ιδιαίτερη μάρκα γαλλικών υπαίθριων ζωντανών και τρώγων. Υπάρχουν μερικά θεαματικά ηλιοβασιλέματα που βλέπουν από το αίθριο.

'La Petite Maison Mirabelle είναι ένα πολύ ιδιαίτερο γαλλική απόδραση, διακοπές με ευελιξία για οικογένειες, προσφέρει κάτι για όλους.

Διαχειριστής καταλύματος

Keith Hillier
Οικοδεσπότης Premier
Οικοδεσπότης Premier
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Πισίνα
Κουζίνα
Πλυντήριο
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
Εξωτερικός χώρος
Μπάρμπεκιου γκριλ

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:30 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 25 ετών
Check out πριν από τις 10:30 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια
Pets must be controlled as we have cats on site

Κάπνισμα

Επιτρέπεται το κάπνισμα: σε καθορισμένους χώρους
Smoking is only allowed outside the property

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Το κατάλυμα προσφέρει τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας και ανιχνευτής καπνού
Κωδικός αναφοράς καταλύματος 8879563320001

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Οι συναλλαγές σε μετρητά σε αυτό το κατάλυμα δεν μπορούν να υπερβαίνουν το ποσό των 1000 EUR εξαιτίας των εθνικών κανονισμών. Για περισσότερες λεπτομέρειες επικοινωνήστε με το κατάλυμα χρησιμοποιώντας τα στοιχεία στην επιβεβαίωση κράτησης.
Απαιτείται αυτοκίνητο για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Μπεσάκ

Αυτό το κατάλυμα (εξοχική κατοικία, Μπεσάκ) βρίσκεται σε αγροτική περιοχή και κοντά σε θεματικά πάρκα. Μπορείτε να επισκεφτείτε μερικά τοπικά σημεία ενδιαφέροντος όπως: Κάστρο του Barbezieux και Μονολιθική Εκκλησία του Saint-Jean, ενώ οι ταξιδιώτες που θέλουν να πάνε για ψώνια μπορούν να δοκιμάσουν μέρη όπως: Κεντρική Αγορά και Géant Casino (Δεν μεταφράζεται όνομα επιχείρησης). Ταξιδεύετε με παιδιά; Μπορείτε να επισκεφτείτε αξιοθέατα όπως: Πάρκο-Σαφάρι του Haute-Saintonge ή να παρακολουθήσετε μια εκδήλωση ή έναν αγώνα σε μέρη όπως: Πίστα Αγώνων Circuit de Haute Saintonge. Οι δραστηριότητες αυτόνομη κατάδυση και θαλάσσιο σκι προσφέρουν εκπληκτικές ευκαιρίες να απολαύσετε τα νερά της περιοχής, αλλά μπορείτε επίσης να αναζητήσετε την περιπέτεια με Κυνήγι σε κοντινή απόσταση και Πεζοπορία σε κοντινή απόσταση κοντά σας.

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Κάστρο του Barbezieux - 18 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Σατό Chateau d'Angouleme - 30 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Καθεδρικός Angouleme - 30 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Πάρκο νερού Les Antilles de Jonzac - 41 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Hennessy Cognac Company (Μουσείο) - 49 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σταθμός Montmoreau: 22 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • L’Arthémy - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Café de la gare - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Le Resto de Nonac - 11 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Laurent André - 20 λεπτά με τα πόδια
  • Le Café Central - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

9,6

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 16 από 19 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 3 από 19 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 19 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 19 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 19 σχόλια πελατών" "

9,6/10

Καθαριότητα

10/10

Check-in

9,6/10

Επικοινωνία

9,6/10

Τοποθεσία

9,4/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Adriana d.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Wonderful, just wonderful
We wanted to stay forever…. It was pure bliss. Kirsten and Keith went out of their way to make us feel welcome. We incurred a delay in getting to the location but a late check in was no problem. The pool is fabulous and the views of the surrounding landscape are indescribable. Our neighbours were pidgeons, owls, cats and birds of prey. The house has everything you could wish for and we lost count of the number of gardens and terraces we could use. Would whole heartedly recommend and would absolutely love to come and visit again.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2023

10/10 Άριστο

hanneke f.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Paridise on earth!
See my other review regarding The first week! The second week was even better, if possible 😘🤛🙏!!
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2021

10/10 Άριστο

hanneke f.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Paradise on earth this place!!!
We have spent 2 briliant weeks at Aulagnes, despite the weather…. What a great place! Just everything is perfect, The views, the (hikes in the) surroundings, The swimming pool, pingpong table, the big veranda of The main house which was perfect when we had the bbq with (18) friends whilst it was raining, a perfect well equipped gite but above all the great hospitality of Keith and Kirsten. They really make you feel special and took very good care of us and everything!! Many thanks to you both for sharing your French paradise with us ! We will be back!!
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2021

10/10 Άριστο

Jim P.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Great place to chill out
This is a fantastic place to go if you want to get away from it all and find some peace. We are a family from London with 3 children (5, 10 and 13) and spent 2 weeks in the gite. The setting is beautiful - in the middle of sunflower and corn fields and so peaceful. Very few cars ever pass by and you can spend the day hearing only the wildlife and birds. The pool is lovely and we were in it every day. There's also table tennis, space for games and running around, a trampoline and pool table and table football. It's perfect for a family of our size and age and the kids loved it. The gite is great. Good size and well equipped. The kitchen has a gas hob and oven and most of what you need. We used the charcoal barbecue most days overlooking the fields. All the communication with Keith was brilliant - he was really helpful and answered all my questions quickly and honestly. We had a great holiday and hope to go back. Thank you Keith and Kirsten!
Πραγματοποίησε 16 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2020

8/10 Καλό

Drion C.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Endroit au calme
La mirabelle est un gîte bien équipé, idéal pour les personnes qui veulent être au calme. Propriétaires sympas Petit bémol pour la région (pas grand chose à faire dans les environs où alors bcp de temps en voiture)

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Keith Hillier

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
We're Keith & Kirsten and we're both born and bred in Yorkshire. We met in London through work and the rest as they say, is history!

After initially wanting to buy and run a ski chalet, we had a rethink and started looking at Chateaus and Manoirs all over the south of France.

We came across this property at the start of a full week of viewings and fell in love immediately. Purchasing the property wasn't at all straight forward, with Covid 19 adding to the complications we only arrived in July 2020 and we launched into a week of intensive cleaning and gardening to return the place to the standard we expect to provide. There's still improvements we're hoping to make to bring it up to spec but it's a beautiful place and we don't want to lose its character.

In the course of the next 12 months we plan to prepare the place to utilise the beautiful large barn which has been prepared for the possibility of hosting events and weddings. There is also a large gravel, walled courtyard for 100 plus guests to dine outside or there are large areas of grass with spectacular views that would provide a perfect setting for a marquee. It's also equally possible to host a more intimate event using the smaller open barns if you're not looking to invite the world and his brother.

We might still be new to the area but so far we've found the locals and the French in general to be some of the most helpful and accommodating people we've ever met. We haven't had one moment of regret and if anyone is considering a new life abroad, we would urge you to follow your dreams like we did!

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

We chose the property 'Aulagnes' because of its location, beauty and business potential. It is a very special place that encapsulates all that we imagined to be typically French. Rolling vine filled fields and yet the beautiful Atlantic coast and beaches are only about and hour and half away. Plenty to do and see with so many options. Outdoor life, sun filled days and a unique quality of life. A place that feels homely, safe and inspiring, a place to share and to make new memories.
'La Mirabelle Petite Maison' enables us to extend a warm welcome to our visitors and provides a wonderful place for guests to stay and enjoy all that the pretty Charente has to offer.

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

'La Mirabelle Petite Maison' has a historically beautiful allure resting amongst vines, sunflowers and open countryside like a Monet painting. It is a very special destination for holiday makers especially FAMILIES WITH YOUNG CHILDREN. With a fenced gated pool and gated gardens it's a safe environment. It's very simple to get to a number of towns and big cities, it's an excellent location.
It is also perfect as a location for weddings and family celebrations in our large oak vaulted barn or outside with the vines as your back drop.

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων

Περισσότερες ιδέες για ενοικιαζόμενες κατοικίες