Διαμέρισμα στον προορισμό Manilva, ALΙδιώτης οικοδεσπότης

2 ιδιωτικές πισίνες, αμμώδη παραλία 450μ, μεγάλη βεράντα με νότιο προσανατολισμό, WIFI, TV, πάρκινγκ

2 ιδιωτικές πισίνες, αμμώδη παραλία 450μ, μεγάλη βεράντα με νότιο προσανατολισμό, WIFI, TV, πάρκινγκ

Συλλογή φωτογραφιών για 2 private swimming pools, sand beach at 450m, South oriented terras

Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Γεύματα σε εξωτερικό χώρο
Γεύματα σε εξωτερικό χώρο
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Βεράντα/αίθριο

Επισκόπηση καταλύματος 2 ιδιωτικές πισίνες, αμμώδη παραλία 450μ, μεγάλη βεράντα με νότιο προσανατολισμό, WIFI, TV, πάρκινγκ

4,7 στα 5 Εξαιρετικό
2 υπνοδωμάτια1 μπάνιοΓια 6 άτομα85 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • ΠισίναΠισίναΠισίνα
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα
  • ΚλιματισμόςΚλιματισμόςΚλιματισμός

Απολαύστε την περιοχή

Manilva, AL
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία της Σαμπινίλας6 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΛέσχη γκολφ Dona Julia3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΛέσχη Γκολφ Finca Cortesin5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΓιβραλτάρ (GIB)26 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

2 υπνοδωμάτια (για 6 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Queen Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

2 Μονά Κρεβάτια

Υπνοδωμάτιο 3

1 Διπλό Φουτόν

1 μπάνιο

Μπάνιο 1

Μπανιέρα · Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Μπάνιο 2

Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Κουζίνα
Ξεχωριστή τραπεζαρία
Εξωτερικός χώρος παιχνιδιού
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

2 ιδιωτικές πισίνες, αμμώδη παραλία 450μ, μεγάλη βεράντα με νότιο προσανατολισμό, WIFI, TV, πάρκινγκ

Ειδικές τιμές για μακροχρόνια ενοικίαση από την 1η Οκτωβρίου έως τις 30 Απριλίου.

Το διαμέρισμά μας είναι μέρος της κατοικίας La Duquesa σε ένα ήσυχο κήπο με δέντρα, διασχίζουν unbuilt λόφο στο βόρειο άκρο του χωριού Sabinillas, πεδίο (νότια) του Δήμου Manilva. Η κατοικία είναι 450 μέτρα από την παραλία. Ήταν η επιθυμία μας να έχουμε ένα απομακρυσμένο διαμέρισμα »πάντα με τα πόδια» για όλες τις δραστηριότητες στην παραλία και τις ανέσεις του χωριού, ενώ παρέχει ήσυχο και απομακρυσμένο υπόλοιπους θορύβους του χωριού και παραθαλάσσιες δραστηριότητες.
Η κατοικία είναι ασφαλισμένη υπό την επίβλεψη ενός προφυλακτήρα 24 ώρες 24. Διαθέτει 2 ιδιωτικές πισίνες για τους κατοίκους, οι οποίοι καθημερινά διατηρείται όλο το χρόνο.

Πρόσβαση σε όλα, όλα απόσταση με τα πόδια.

Όταν το όχημα είναι σταθμευμένο με ασφάλεια και προστατεύεται από τον ήλιο στο υπόγειο γκαράζ του κτιρίου, είστε με τα πόδια », μόλις 5 λεπτά από τα πάντα: παραλίες (450 m), το λιμάνι και τη μαρίνα Duquesa, καταστήματα και εστιατόρια. Το γκολφ είναι απλά περαιτέρω, στο 1,5 χλμ από το διαμέρισμα.

Περιοχές κοντά στα παιδιά.

Μπροστά από την κατοικία, είναι προσβάσιμα στο κοινό, ένα ανθισμένο πάρκο της πόλης με παιδική χαρά και ένα γήπεδο μπάσκετ και μίνι ποδόσφαιρο.

Η κατοικία.

Η κατοικία - εξασφάλισε 24 από 24 - αποτελείται από 6 κτήρια με 4 επίπεδα (ισόγειο + 3 ορόφους), προσβάσιμα με τα πόδια, αλλά και από ανελκυστήρες από το υπόγειο γκαράζ, χτισμένο σύμφωνα με την παράδοση της Ανδαλουσίας λευκά χωριά . Είναι δημοφιλής με ζευγάρια και οικογένειες που θέλουν να περάσουν μια ηλιόλουστη διακοπές, αξιοποιώντας ιδιωτικές πισίνες, συντηρείται και να ασφαλίζονται, κοντά σε μια παραλία ή σε ένα γήπεδο γκολφ, απολαμβάνοντας την ηρεμία και την ομορφιά ενός μεγάλου κήπο και τα λουλούδια.
Το ξενοδοχείο βρίσκεται στην άκρη της πόλης και το λόφο σε φυσική κατάσταση, το ξενοδοχείο προσφέρει ηρεμία και γαλήνη, ειδικά το βράδυ και τη νύχτα, μακριά από τις παραλίες φασαρία παιχνίδια και τα εστιατόρια και τα καταστήματα ..

Τα δυνατά σημεία του ισογείου.

Το διαμέρισμά μας και ως εκ τούτου, η βεράντα είναι στο ισόγειο. Το οποίο είναι πολύ άνετο για να επιστρέψουν τα ψώνια ή στην παραλία ...
Από τη μεγάλη βεράντα (40 m2) με νότιο προσανατολισμό, έχετε μια όμορφη και άμεση θέα μία από τις δύο ιδιωτικές πισίνες της κατοικίας, έτσι ώστε τα παιδιά σας που κάνουν μπάνιο και να το παίξετε. Βέβαια, στην περίπτωση της ιδιωτική πισίνα, δεν υπάρχουν παιδιά διαμεσολαβητής ή παιχνίδια, ή επίβλεψη ναυαγοσώστη: παρακολούθηση των παιδιών σας παραμένει υπό την ευθύνη σας.
Η βεράντα είναι στο ισόγειο, ωστόσο διατηρεί την οικειότητα του! Το κτίριο είναι χτισμένο σε μια πλαγιά, το ισόγειο πλαϊνή είσοδο του κτιρίου γίνεται βεράντα και τον κήπο «πρώτο όροφο». Μπροστά από την βεράντα εκτείνεται σε μια φυτά κλίση γκαζόν, χωρίς καμία δυνατότητα ενόψει των περιπατητών κήπο στο κατάστρωμα σας!

Περιγραφή του εσωτερικού.

Το διαμέρισμα των 85 μ2, καινούργια και άνετα, είναι εξοπλισμένο για να φιλοξενήσει 6 άτομα: διπλό κρεβάτι στο πρώτο υπνοδωμάτιο, δύο μονά κρεβάτια στο δεύτερο υπνοδωμάτιο και καναπέ-κρεβάτι για 2 στο σαλόνι.
Το σαλόνι (20 m2) είναι φωτεινά, πολύχρωμα και οι ομοφυλόφιλοι. Εμείς επιλέξαμε μια μοντέρνα έπιπλα, με φωτεινά χρώματα: λευκό, κίτρινο, πορτοκαλί. Θα απολαύσετε να διαβάσετε, να ακούσετε μουσική (στερεοφωνικό σύστημα) ή να παρακολουθήσετε τηλεόραση (πρόσβαση στα γαλλικά και ισπανικά κανάλια + DVD player). Ένα καθαρό WIFI πρόσβαση στο διαμέρισμα, τόσο ιδιωτικές και ασφαλείς, θα διατηρήσει επίσης την επαφή με τον έξω με την οικογένεια και τους φίλους σας ...
Ωστόσο, μπορείτε να περάσετε ίσως μεγαλύτερο μέρος του χρόνου σας στη μεγάλη βεράντα (40 m2) με δυνατότητα πρόσβασης μέσω της διπλής πόρτας στο σαλόνι, είτε στον ήλιο (περίπου το μισό ακάλυπτο βεράντα με νότιο προσανατολισμό) ή σκιά ( το άλλο μισό καλύπτεται).

Η βεράντα.

Από την ταράτσα, θα βρείτε ένα μεγάλο τραπέζι και καθίσματα για 6 άτομα και ένα τραπέζι πλευρά μπορείτε να απολαύσετε το απογευματινό τσάι ή ένα απεριτίφ., Και 2 ξαπλώστρες για ηλιοθεραπεία. ..

Το υπνοδωμάτιο με διπλό κρεβάτι και μπάνιο.

Η πρώτη αίθουσα (Marilyn και τη Νέα Υόρκη θέμα) είναι εξοπλισμένο με ένα διπλό κρεβάτι (160 x 200), μεγάλες ντουλάπες, και ιδιωτικό μπάνιο (μπανιέρα, νιπτήρας και τουαλέτα). Το παράθυρο με θέα το μεγάλο νότιο προσανατολισμό βεράντα.

Το δωμάτιο με 2 μονά κρεβάτια και βεράντα.

Το δεύτερο υπνοδωμάτιο (Θέμα τρόπου ζωής), είναι εξοπλισμένο με 2 μονά κρεβάτια (90 x 200) και ένα μεγάλο ράφι αποθήκευσης. Η γυάλινη πόρτα παρέχει πρόσβαση στο πίσω βεράντα, 6 m2, που αντιμετωπίζει βόρεια και σκιερό.

Το σαλόνι, με καναπέ-κρεβάτι 2 άτομα.

Για να φιλοξενήσει 6 άτομα, έχουμε επιλέξει για το καθιστικό, καναπέ-κρεβάτι που ανοίγει εύκολα, παρέχοντας ένα πολύ άνετο κρεβάτι (140 x 200).

Το 2ο μπάνιο, με ντους, ανεξάρτητη.

Το δεύτερο μπάνιο (ντους, νιπτήρα και τουαλέτα) με θέα στο λόμπι.

Τα κουζίνα και εγκαταστάσεις πλυντηρίων.

Θα βρείτε την κουζίνα εξοπλισμένη με ευχή: ψυγείο και καταψύκτη, πλυντήριο πιάτων, φούρνο μικροκυμάτων, καφετιέρα, ..., εξοπλισμός κουζίνας, κατσαρόλες, πιάτα, ποτήρια και μαχαιροπίρουνα, τι να μαγειρέψετε ελεύθερα!
Κάτω στην κουζίνα, μια γυάλινη πόρτα ανοίγει με το πλυντήριο (πλυντήριο) και το πίσω βεράντα, όπου μπορείτε να στεγνώσει τα ρούχα σας με ασφάλεια.

Οι δραστηριότητες της παραθαλάσσιας πόλης.

Υπάρχει βέβαια η θάλασσα, η αμμώδης παραλία (παραλίες!)Οι δραστηριότητες στην παραλία, εκδρομές με σκάφος, γκολφ - και σύμφωνα με την υπόσχεση του "Costa del Sol, Costa del Golf".

Δραστηριότητες και τουριστικές πόλεις γύρω από το ξενοδοχείο.

Στους γύρω λόφους, θα βρείτε σημειώνονται πεζοπορία (GR), ιδιαίτερα στα πολλά καταφύγια στην Ανδαλουσία, και μπορείτε να περπατήσετε στα γραφικά λευκά χωριά της ...
Λίγο πιο μακριά (10 χλμ σε Estepona ή Marbella / Puerto Banus 40 χιλιόμετρα), μπορείτε να νοικιάσετε ένα σκούτερ με την οποία περιηγηθείτε στα στενά και λοφώδες δρόμους στην ύπαιθρο της Ανδαλουσίας ...
Μπορεί να θέλετε να επισκεφθείτε, επίσης, (μην το χάσετε!) η μεγάλη υπόληψη Γιβραλτάρ (36 χλμ), Ταρίφα (62 χλμ), Μαρμπέγια (43 χλμ), Ρόντα (50 χλμ), Χερέθ (132 χλμ), Κάντιθ (150 χλμ), Μάλαγα (95 χλμ), Σεβίλλη (219 χλμ) Γρανάδα (220 χλμ), Κόρδοβα (252 χλμ) και πολλές άλλες πόλεις και χωριά της όμορφης Ανδαλουσία ... Εκτός αν θέλετε να απολαύσετε τη διαμονή σας στην Ανδαλουσία για να ανακαλύψουν μια άλλη ήπειρο και να περάσετε μια ημέρα ή δύο στην Αφρική, το Μαρόκο, την Ταγγέρη ή στο Rif; Τα Στενά 14 χλμ διασχίζεται σε λιγότερο από 1 ώρα από το Algeciras (κοντά στο Γιβραλτάρ) ή σε Tarifa!

Για περισσότερες πληροφορίες και πάλι:
http: // www. Ισπανία. Πληροφορίες / en / τι Quieres / ciudades-pueblos / Otros-destinos / Manilva. html
http: // www. Ισπανία. Πληροφορίες / fr_BE / τι Quieres / ciudades-pueblos / Otros-destinos / Estepona. html

Διαχειριστής καταλύματος

Christine Delattre
Οικοδεσπότης Premier
Οικοδεσπότης Premier

Γλώσσες

Ολλανδικά, Αγγλικά, Γαλλικά, Ισπανικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Πισίνα
Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
Κλιματισμός

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 18 ετών
Check out πριν από τις 10:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Επιτρέπεται το κάπνισμα: σε καθορισμένους χώρους
Smokers accepted only on the terrace

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Κωδικός αναφοράς καταλύματος VFT/MA/34790

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Οι συναλλαγές σε μετρητά σε αυτό το κατάλυμα δεν μπορούν να υπερβαίνουν το ποσό των 1000 EUR εξαιτίας των εθνικών κανονισμών. Για περισσότερες λεπτομέρειες επικοινωνήστε με το κατάλυμα χρησιμοποιώντας τα στοιχεία στην επιβεβαίωση κράτησης.
Δεν απαιτείται αυτοκίνητο για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Manilva

Αυτό το κατάλυμα (διαμέρισμα) βρίσκεται δίπλα σε γήπεδο γκολφ (San Luis de Sabinillas, Manilva) και κοντά στην παραλία. Μπορείτε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής σε μέρη όπως: Παραλία της Estepona και Παραλία της Σαμπινίλας, ενώ στα αξιοθέατα συγκαταλέγονται και τα εξής: Βοτανικός Κήπος με Ορχιδέες της Εστεπόνα και Centro Nautico de Sotogrande. Ταξιδεύετε με παιδιά; Μπορείτε να επισκεφτείτε αξιοθέατα όπως: Πάρκο αναψυχής Selwo ή να παρακολουθήσετε μια εκδήλωση ή έναν αγώνα σε μέρη όπως: Riding Fun In The Sun. Φροντίστε να δείτε τα ζώα της περιοχής με δραστηριότητες όπως παρατήρηση άγριας πανίδας και παρατήρηση πτηνών.

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Παραλία της Σαμπινίλας - 6 λεπτά με τα πόδια
  • Γήπεδο Γκολφ La Duquesa - 2 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Λέσχη γκολφ Dona Julia - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Λέσχη Γκολφ Finca Cortesin - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Λιμάνι και Μαρίνα της Εστεπόνα - 8 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σταθμός San Roque-La Línea: 28 λεπτά οδικώς
  • Γιβραλτάρ (GIB): 27 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Rose and Thistle - 2 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Meson del Castillo - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Dolphin Cafe Bar - 18 λεπτά με τα πόδια
  • La Sal - 2 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Restaurante la Choza - 2 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

4,7

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 5 - Άριστο. 23 από 33 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Καλό. 9 από 33 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 3 - Μέτριο. 1 από 33 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Κακό. 0 από 33 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 1 - Απαίσιο. 0 από 33 σχόλια πελατών" "

4,5/5

Καθαριότητα

4,2/5

Check-in

4,4/5

Επικοινωνία

4,7/5

Τοποθεσία

4,7/5

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

5/5 Άριστο

Caroline H.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Lovely stay in Manilva
The property was lovely it was very clean and spacious and had everything we needed for a comfortable stay. The terrace was very nice and has a lovely view of the gardens and one swimming pool. We stayed as a couple with grown up daughter and partner and there was plenty of room and a bonus of having two bathrooms. We loved that you could walk to the beach and restaurants. The beach area was closest and we liked it there enjoying the lovely weather we had for the end of October which was a bonus! We visited Gibraltor one day which was only half an hour drive. All in all a lovely stay Thankyou very much
Πραγματοποίησε 12 διανυκτερεύσεις τον Οκτώβριο 2023

4/5 Καλό

Brigit v.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Fijn appartement met groot terras
Het appartement is ruim en was schoon. Bedden liggen goed. Terras is heerlijk groot met zowel zon als schaduw. Grote koelkast met vrieslades. Appartement ligt op loopafstand van n goede mercadonna. Grote Lidl op 5 min rijden. Ook het strand is op loopafstand Airco was laawaaig, vooral in de 2e slaapkamer. Daar kun je de airco echt niet aan laten s nachts. Minpunt was dat het zwembad gesloten was en daardoor ook de tuin niet bereikbaar. Opletten dus als je in het voor of na seizoen boekt. En jammer dat de gastvrouw dit wel vooraf wist, maar ons pas toen wij er waren over berichtte....We zijn wel enigzins gecompenseerd.
Πραγματοποίησε 14 διανυκτερεύσεις τον Σεπτέμβριο 2023

5/5 Άριστο

wendy j.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
September 2023
Our second visit to Christine's apartment. Perfect location for exploring area. Quiet complex. Will be returning soon.
Πραγματοποίησε 15 διανυκτερεύσεις τον Σεπτέμβριο 2023

5/5 Άριστο

Emma B.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Great holiday
The property was perfect. Clean and had all the amenities we needed. Beautiful view from the balcony and the pools and gardens were immaculate. Christine was easy to get hold and a great hostess
Πραγματοποίησε 14 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2023

5/5 Άριστο

Jean-Yves H.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
excellente location
Location en tous points conforme à l'annonce. Excellent séjour. Appartement très confortable , bien équipé. la terrasse mi ensoleillée et mi ombragée est un point très appréciable. Relation avec l'agence excellente. Le seul et unique désagrément durant les 2/3 du séjour, fut le bruit engendré par l'utilisation intempestive et à mon avis non justifié, d'engins d'entretiens ( type taille haie ,taille bordure et souffleuse thermique ) au quotidien ,durant 2à 3 h) à l'heure du déjeuner. Peut- être faut-il occuper le jardinier !!
Πραγματοποίησε 14 διανυκτερεύσεις τον Ιούνιο 2023

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Christine Delattre

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

t was time that we - who live in Belgium - wanted to purchase a home in a sunny area, where life is good all year including winter. It is a real pleasure to be able to enjoy the terrace and eat in a summer tank top under the December sun ...

We were seduced by the apartment, located in a residence where we found peace and rest, and where we could enjoy sunny holidays throughout the winter ...

We particularly appreciated the comfort of an apartment located in a village that remains lively throughout the year, and thus outside the summer season. Winter or summer, we find in this town all the entertainment and all the amenities of daily life: shops, bakers, butchers, restaurants ... as well as doctors, dentists, pharmacy, clinic ...

This apartment represents for us and our children:
 a beautiful and comfortable holiday home,
 a sunny and relaxing scenery in all seasons.

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

A vacation home for the summer or winter, sunny throughout the winter, where rest and relaxation can be found, yet always in a lively village, close to beaches, golf, shops and restaurants.
A beautiful and comfortable holiday residence for adults and children in summer. A relaxing scenery in all seasons.

Γλώσσες:

Αγγλικά, Γαλλικά, Ισπανικά, Ολλανδικά

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων

Περισσότερες ιδέες για ενοικιαζόμενες κατοικίες