Ολόκληρη ενοικιαζόμενη κατοικία·Ιδιώτης οικοδεσπότης

Maha House: Ανακαινισμένο αγρόκτημα στην Κεντρική Ελλάδα! Μην χάσετε!

Maha House: Ανακαινισμένο αγρόκτημα στην Κεντρική Ελλάδα! Μην χάσετε!

Συλλογή φωτογραφιών για Maha House: Authentically Restored Farmhouse in Central Greece! Don’t miss out!

Εξωτερικοί χώροι
Ιδιωτική κουζίνα
Μη ταξινομημένη εικόνα, 3 από 17, κουμπί
Εσωτερικοί χώροι
Μη ταξινομημένη εικόνα, 5 από 17, κουμπί

Επισκόπηση καταλύματος Maha House: Ανακαινισμένο αγρόκτημα στην Κεντρική Ελλάδα! Μην χάσετε!

Σχόλια
10 στα 10 Εξαιρετικό
4 υπνοδωμάτια4 μπάνιαΓια 8 άτομα150 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • ΠισίναΠισίναΠισίνα
  • Δέχεται κατοικίδιαΔέχεται κατοικίδιαΔέχεται κατοικίδια
  • ΤζάκιΤζάκιΤζάκι
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • Εξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώρος
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα

Απολαύστε την περιοχή

Χάρτης
Pelasgia
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΙαματικά Λουτρά Καμένων Βούρλων57 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΘέρμαι Σύλλα117 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΛουτρά Αιδηψού117 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

4 υπνοδωμάτια (για 8 άτομα)

4 μπάνια

Μπάνιο 1

Μπάνιο 2

Μπάνιο 3

Μπανιέρα

Μπάνιο 4

Χώροι

Κουζίνα
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Maha House: Ανακαινισμένο αγρόκτημα στην Κεντρική Ελλάδα! Μην χάσετε!

Για όσους θέλουν να ξεφύγουν από τη φασαρία της σύγχρονης ταραχώδνης ζωής, αυτό το σπίτι είναι η τέλεια απόδραση όλων των εποχών. το φθινόπωρο όταν η γη απλώς μυρίζει την πρώτη βροχή, το χειμώνα δίπλα στο τζάκι, την άνοιξη δίπλα στα λουλούδια, το καλοκαίρι δίπλα στην πισίνα.

Το σπίτι βρίσκεται σε ένα μικρό οικισμό στην αγροτική περιοχή του Κυπαρισσώνα, χτισμένο εξ ολοκλήρου σε ερείπια που χρονολογούνται από τον 18ο αιώνα.  Κατά την άφιξή σας θα έχετε τις απόλυτες διακοπές στη φύση χωρίς να παραιτηθείτε από την πολυτέλεια που σας αξίζει.

Αυτό το σπίτι είναι ένα εντυπωσιακό αρχικό πέτρινο κτίριο με φυσικό αγροτικό περιβάλλον στη δημοφιλή περιοχή της Κεντρικής Ελλάδας. Διαθέτει μεγάλη, γραφική πέτρινη βεράντα, εκπληκτική θέα προς την Εύβοια και παραδοσιακό αλλά κομψό ντιζάιν. Με χώρο για μέχρι έξι άτομα (μπορεί να εξαντληθεί σε 8, ή ακόμα περισσότερο, προσθέτοντας το σπίτι της γιαγιάς μας που βρίσκεται κοντά), είναι ιδανικό για οικογένειες ή φίλους που θέλουν να απολαύσουν το ζεστό κλίμα σε ένα αυθεντικό αγροτικό περιβάλλον.

Το σπίτι μας έχει ανακαινιστεί με αγάπη για να συνδυάσει το μοντέρνο στυλ με τα παραδοσιακά χαρακτηριστικά αγροικίας. Ο ανοιχτός χώρος διαμονής είναι ελαφρύς και ευάερος με τις πόρτες να ανοίγουν κατευθείαν σε μια βεράντα. Παραδοσιακά πλακάκια δαπέδου, ξύλινες οροφές και περισσότερα από ένα τζάκι. Εκτός από αυτό, η αγροικία-στυλ κουζίνα είναι ιδανικό για την προετοιμασία μια ευχάριστη γιορτή.

Η κύρια κρεβατοκάμαρα έχει μεγάλη θέα στο μαγευτικό τοπίο. Τα άλλα δωμάτια με 2 μονά κρεβάτια έχουν το καθένα δικό τους μπάνιο και ένα ξεχωριστό σπίτι μπορεί να χρησιμοποιηθεί κατόπιν αιτήματος για να εξασφαλιστεί ότι υπάρχει αρκετός χώρος για συνδυασμένες οικογενειακές διακοπές.

Εάν μπορείτε να αποκόψετε τον εαυτό σας μακριά από το πανέμορφο εσωτερικό του σπιτιού, το πανέμορφο τοπίο έξω ξεκινά να εξερευνηθεί. Πολλές από τις καλύτερες ορεινές βόλτες της περιοχής ξεκινούν ακριβώς έξω από την πόρτα και παρέχουν την ιδανική ευκαιρία για να βρεθεί η ειρήνη στην εκπληκτική θέα.

Η θάλασσα βρίσκεται σε μικρή απόσταση με το αυτοκίνητο και είναι γνωστή για τις παραλίες της και τις μικρές ταβέρνες που προετοιμάζουν εξαιρετικά φρέσκα ψάρια.

Μπορείτε να κάνετε μια ημερήσια εκδρομή στο διάσημο, μαγευτικό μοναστήρι των Μετεώρων και στη γνωστή λίμνη Πλαστήρα. Μπορείτε να κάνετε μια ημερήσια εκδρομή στο διάσημο, μαγευτικό μοναστήρι των Μετεώρων και στη γνωστή λίμνη Πλαστήρα. Φτάνοντας στη Λαμία μπορείτε να οδηγήσετε στα βουνά που περιβάλλουν την πόλη, τον Παρνασσό (χιονοδρομικό κέντρο) από όπου μπορείτε να φτάσετε στην Αράχοβα και το περίφημο μαντείο των Δελφών.
Κάθε σεζόν προσφέρει κάτι πολύ διαφορετικό στον Κυπαρισσώνα, από το χειμώνα με ζεστές νύχτες μπροστά στη φωτιά, μέχρι την άνοιξη και τα λουλούδια, το καλοκαίρι με τα μεγάλα βράδια. Όποια στιγμή αποφασίσετε να έρθετε, ένα πράγμα είναι σίγουρο: ο Κυπαρισσώνας φέρνει όλη την περιπέτεια και την απομάκρυνση μιας επιστροφής στις φυσικές διακοπές σε όλη την πολυτέλεια.

ΠΡΟΣΒΑΣΗ
Φτάνοντας στο αεροδρόμιο του Ελευθέριου Βενιζέλου, μπορείτε να φτάσετε στο χώρο μέσα σε δύο ώρες και μισό με το αυτοκίνητο. Μια υπηρεσία παραλαβής μπορεί να κανονιστεί από αυτά τα αεροδρόμια κατόπιν αιτήματος. Το αεροδρόμιο Nea Anchialos, που βρίσκεται 45χλμ. Από τον Κυπαρισσώνα, προσφέρει εύκολη πρόσβαση από το Μόναχο, τη Φρανκφούρτη, τη Γενεύη, το Λονδίνο, το Charleroi, το Μιλάνο, το Άμστερνταμ, τη Βιέννη, το Παρίσι, το Μπορντό, το Μάντσεστερ και την Πράγα.

Διαχειριστής καταλύματος

Filippos Michailidis
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Πισίνα
Κουζίνα
Πλυντήριο
Δέχεται κατοικίδια
Εξωτερικός χώρος
Τζάκι

Κανόνες καταλύματος

Διατίθεται ευέλικτο check in (επικοινωνήστε με τον οικοδεσπότη πριν την άφιξη)
Διατίθεται ευέλικτο check out (επικοινωνήστε με τον οικοδεσπότη για τις λεπτομέρειες)

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Επιτρέπεται το κάπνισμα: σε καθορισμένους χώρους

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα – εξετάστε το ενδεχόμενο να φέρετε μαζί σας φορητό ανιχνευτή.
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Οι συναλλαγές σε μετρητά σε αυτό το κατάλυμα δεν μπορούν να υπερβαίνουν το ποσό των 500 EUR εξαιτίας των εθνικών κανονισμών. Για περισσότερες λεπτομέρειες επικοινωνήστε με το κατάλυμα χρησιμοποιώντας τα στοιχεία στην επιβεβαίωση κράτησης.
Απαιτείται αυτοκίνητο για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Στυλίδα

Αυτό το κατάλυμα (βίλα, Στυλίδα) βρίσκεται σε αγροτική περιοχή και κοντά στην παραλία. Μπορείτε να επισκεφτείτε μερικά τοπικά σημεία ενδιαφέροντος όπως: Μονή της Μεταμόρφωσης και Μονή της Παναγίας, ενώ μπορείτε να απολαύσετε ορισμένες από τις δραστηριότητες που προσφέρει η περιοχή σε μέρη όπως: Πηγές Αγίου Δημητρίου και Οινοποιείο Βρυνιώτη. Ανακαλύψτε τις υδάτινες περιπέτειες της περιοχής με Κολύμπι σε κοντινή απόσταση κοντά σας ή απολαύστε την ύπαιθρο με Ορειβασία σε κοντινή απόσταση, Πεζοπορία σε κοντινή απόσταση και οικολογικές περιηγήσεις.
Χάρτης
Pelasgia

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Ιαματικά Λουτρά Καμένων Βούρλων - 57 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Λιμάνι του Βόλου - 58 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Λιμάνι του Αγίου Κωνσταντίνου - 65 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Θέρμαι Σύλλα - 117 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Λουτρά Αιδηψού - 117 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Βόλος (VOL): 37 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Goody's - 22 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Flocafe - 17 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Κεντρικόν - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Xristos Souvlakia - 14 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Coffee Break - 19 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

10

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 2 από 2 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 0 από 2 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 2 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 2 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 2 σχόλια πελατών" "

Σχόλια

Αυτή η κριτική υποβλήθηκε πριν από το 2018 και δεν έχει επαληθευτεί.

10/10 Άριστο

Kelvin O.

Beautiful villa designed and built locally!
The house is even better than it looks like int he photos! It is situated in the mountains a short drive away from Volos airport. It is beautifully furnished with local material, for example the floor of the house is made of the wood from local dried wine casks and the stone floors are made from local stone. Designed and built by a local architect who also owns the house, the house is eco before eco was even a thing! The owner and his family are amazing people, big hearts, cultured, they are able to explain the history of the entire area, and engage you in conversations of any topic whatsoever! There are enough spaces in the house for at least a big family, with a well-equipped kitchen, huge spacious shared areas in the house, and a cozy outdoor seating area around the stone table. There is a separate guest house a bit further down, and a swimming pool behind the outdoor area, with a small ledge from which you can jump off from. Because of the pride the owner and family have in the house, it is very well-maintained and clean. The house is perfectly situated to go for hikes in the surrounding mountains, where there are wheat fields and goat herds. Life is very tranquil and authentic. The village is called 'village' in Greek, that's how small it is. Most of the villagers there know each other for generations and are extremely friendly. During our stay, we were invited for dinner to almost every house in the neighbourhood. The town centre is very cute and charming, residents sit outside and have mezze and drink ouzo while kids are playing under the stars. It is also a short drive away from the lake, where there are a few nice restaurants with cheap, delicious food, and a short drive away from the port, from which you can reach a few charming Greek islands. Highly recommend this property and the only pity is that I am not able to make it there several times a year.
Αυτή η κριτική υποβλήθηκε πριν από το 2018 και δεν έχει επαληθευτεί.

10/10 Άριστο

Angelo G.

A dream place in totally unspoilt nature. SUPERB !
A tiny village with less than 30 inhabitants in "The middle of nowhere". Up on a little mountain with views of the sea which is 15 minutes drive. The 3 bedroom/3 bathroom house is cozy, and very romantic. Traditional Greek architecture by famous architect George Michailidis. We loved it so much we plan on going again in the spring. Go once and you will be hooked !

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Filippos Michailidis

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων