ΣπίτιΙδιώτης οικοδεσπότης

Rinisha Rumah Senja, δωρεάν πρωινό & εκπληκτικό ηλιοβασίλεμα με θέα στη θάλασσα Lovina Bali

Rinisha Rumah Senja, δωρεάν πρωινό & εκπληκτικό ηλιοβασίλεμα με θέα στη θάλασσα Lovina Bali

Συλλογή φωτογραφιών για Spectacular Sunset Private Villa & Pool Free Breakfast Rumah Senja Lovina Hill

Εξωτερικοί χώροι
Πισίνα
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Πισίνα
Βεράντα/αίθριο

Επισκόπηση καταλύματος Rinisha Rumah Senja, δωρεάν πρωινό & εκπληκτικό ηλιοβασίλεμα με θέα στη θάλασσα Lovina Bali

Σχόλια
10 στα 10 Εξαιρετικό
3 υπνοδωμάτια3 μπάνιαΓια 8 άτομα220 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • Πισίνα
  • Περιλαμβάνεται πρωινό
  • Κουζίνα
  • Πλυντήριο
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • Κλιματισμός

Εξερευνήστε την περιοχή

Temukus, Buleleng Regency, Bali
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΘεματικό Πάρκο Krisna Funtastic Land4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία Lovina10 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαBanjar Hot Springs (θερμές πηγές)12 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

3 υπνοδωμάτια (για 8 άτομα)

Καθιστικό 1

1 Διπλός Καναπές-Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 1

1 Queen Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

1 Queen Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 3

1 Queen Κρεβάτι και 1 Διπλό Φουτόν

3 μπάνια

Μπάνιο 1

Σαπούνι · Παρέχονται πετσέτες · Μπιντές · Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα · Σαμπουάν · Πιστολάκι μαλλιών

Μπάνιο 2

Σαπούνι · Παρέχονται πετσέτες · Μπιντές · Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα · Σαμπουάν · Πιστολάκι μαλλιών

Μπάνιο 3

Σαπούνι · Παρέχονται πετσέτες · Μπιντές · Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα · Σαμπουάν · Πιστολάκι μαλλιών

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Βεράντα
Κουζίνα
Μπαλκόνι
Ξεχωριστή τραπεζαρία
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Rinisha Rumah Senja, δωρεάν πρωινό & εκπληκτικό ηλιοβασίλεμα με θέα στη θάλασσα Lovina Bali

ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ (ΤΟΠΙΚΟ Ή ΣΥΝΕΧΕΙΑΚΟ) + ΚΑΛΕΣΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ + ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΚΑΘΕ ΜΙΣΘΩΣΗ ΚΑΘΑΡΑΤΕ ΤΗΝ 3 ΕΒΔΟΜΑΔΑ!

Διαφορετικά, τα γεύματα ala carte όπως το πρωινό / το μεσημεριανό γεύμα / το δείπνο / το τσάι σε λογικές τιμές ανάλογα με τις προτιμήσεις σας μπορούν να παραγγελθούν και να πληρωθούν στη Villa μετά το check-in. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε να ψωνίσετε και να ζητήσετε από το προσωπικό μας να μαγειρέψει για εσάς.

Το προσωπικό είναι επί τόπου 8 ώρες την ημέρα εκτός από τις Κυριακές και τις αργίες, εκτός αν είναι η ημέρα άφιξής σας, επομένως θα χρειαστείτε υποστήριξη παρακαλούμε να συζητήσετε απευθείας μαζί τους. Υπάρχει προσωπικό ασφαλείας από τις 6 μ.μ. έως 6 το πρωί για υποστήριξη σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης.

Το άνετο σπίτι μας βρίσκεται στους λόφους πάνω από την Λοβίνα, περίπου 10 λεπτά με το αυτοκίνητο από την παραλία και το κέντρο της πόλης. Το σπίτι είναι μέρος του συγκροτήματος Sing-Sing Villa, περίπου 100 μέτρα πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας. Το σπίτι είναι χτισμένο σε ένα πίσω οικόπεδο του θέρετρου με θέα από τη βεράντα πάνω από την καταπράσινη κοιλάδα και τη θάλασσα του Μπαλί. Αυτή η τοποθεσία κάνει τον τόπο αυτό τόσο ξεχωριστό και σας δίνει την αίσθηση της ελευθερίας με εκπληκτικό ηλιοβασίλεμα κάθε βράδυ.

Ειρηνικό, σπίτι μακριά από το σπίτι. Ξυπνήστε στο ωραίο πρωινό με τα πουλιά να χαμογελούν, απολαμβάνοντας πρωινό και δείπνο στη βεράντα, ενώ βλέπουν την πανοραμική θέα του ωκεανού ή το ηλιοβασίλεμα. Ασφαλής γειτονιά, με τον Henny και τον Ketut ως εξαιρετικό προσωπικό που πηγαίνει επιπλέον μίλια για να προσφέρει τις καλύτερες υπηρεσίες τους με χαμόγελα :)

Μόλις ολοκληρώσαμε την ανακαίνιση στις αρχές Απριλίου 2018. Τώρα θα έχετε πρόσβαση στην πισίνα και στο μεγάλο αίθριο με στέγες.

Η τιμή ισχύει για μέχρι 8 ενήλικες και 2 μικρά παιδιά. Εάν έχετε μικρότερη ομάδα, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου για προσαρμοσμένη τιμή.
Παρακαλείστε να μην προσφέρετε επιπλέον επισκέπτες χωρίς κράτηση ή χωρίς να επιβεβαιώσετε μαζί μας, καθώς όλοι οι επισκέπτες πρέπει να είναι εγγεγραμμένοι στο χωριό με νόμο.

Στο ισόγειο υπάρχει άνετο σαλόνι με τραπεζαρία και κουζίνα. Το κλιματιζόμενο σαλόνι περιλαμβάνει ένα καναπέ-κρεβάτι 3 θέσεων, το οποίο μπορεί άνετα να φιλοξενήσει έναν ενήλικα και ένα παιδί. 

Στη βεράντα υπάρχει τραπεζαρία όπου μπορείτε να απολαύσετε τον εαυτό σας στη μέση της φύσης και πολλές μεγάλες τσάντες φασολιών δίπλα στην πισίνα, αν θέλετε να απολαύσετε τη θέα με ένα ποτό. 

Η πισίνα υπερχείλισης χωρίζεται σε 2 μέρη και έχει χώρο καθιστικού με θέα στην θέα. 

Δίπλα στην πισίνα υπάρχει χώρος για ηλιοθεραπεία με άνετες σακούλες σαλονιού σαλονιού, και θέλετε να απολαύσετε έναν προστατευμένο χώρο, ένα κιόσκι με παραδοσιακό στρώμα που μπορείτε να πάρετε ένα υπνάκο. 

Στον επάνω όροφο υπάρχουν δύο ευρύχωρα κλιματιζόμενα υπνοδωμάτια, το καθένα με ένα queen-size κρεβάτι, ένα ευρύ μπαλκόνι με άνετες μεγάλες τσάντες φασολιών - με την ίδια όμορφη θέα στην κοιλάδα και τη θάλασσα του Μπαλί - ένα μπάνιο εξοπλισμένο με ντους και μεγάλη λεκάνη και ξεχωριστή τουαλέτα. 

Δίπλα στο σπίτι υπάρχει ένα γκαράζ και στον επάνω όροφο ένα επιπλέον υπνοδωμάτιο με μπάνιο που είναι εξοπλισμένο με ντους, ντουλάπα και λεκάνη. Αυτό το επιπλέον δωμάτιο είναι επίσης κλιματιζόμενο, διαθέτει queen κρεβάτι και καναπέ-κρεβάτι δύο θέσεων και μπορεί άνετα να φιλοξενήσει 3 ενήλικες ή 2 ενήλικες με 2 μικρά παιδιά. 

Για να σας κρατήσουμε άνετα, υπάρχουν επίσης οπαδοί στη βεράντα, στο σαλόνι και στο δωμάτιο πάνω από το γκαράζ. 

Όλα τα μπάνια είναι εξοπλισμένα με ντους ψιλής βροχής και ζεστό νερό.

Οι επισκέπτες θα έχουν πρόσβαση σε ισχυρή σύνδεση Wi-Fi 10 MBPS, δουλειά ή χαλάρωση, είναι η επιλογή σας.

Λόγω της ανοικτής ιδιοκτησίας του τοπίου μας, έχουμε CCTV για το εξωτερικό μέρος του σπιτιού. Δεν υπάρχει ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ CCTV στη βίλα μας για να προστατεύσουμε το απόρρητό σας. Παρακαλείσθε να μας ρωτήσετε περαιτέρω σχετικά με αυτό το ζήτημα εάν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες.

Κατά τη διάρκεια της διαμονής παρέχεται μεγάλη υποστήριξη προσωπικού 6 ημέρες την εβδομάδα, 8 ώρες την ημέρα, μπορούν να σας βοηθήσουν να νοικιάσετε και να μαγειρέψετε κάθε είδους πιάτα και γεύματα για λογαριασμό σας.

Θα απολαύσετε εξαίρετες εξατομικευμένες υπηρεσίες όπως βοήθεια για ενοικίαση σκούτερ, αυτοκίνητο, κράτηση περιοδείας, ψώνια παντοπωλείων, κλπ. Αυτά είναι στο λογαριασμό σας και καταβάλλονται απευθείας στους παρόχους υπηρεσιών.

Περάστε τα παρακάτω σημεία, καθώς οποιαδήποτε κράτηση που έγινε μετά την 1η Απριλίου 2018 είναι δεσμευτική από τους κανόνες του σπιτιού:

1) Το μέγιστο 1 παιδί διαμένει δωρεάν με κάθε ενήλικα που πληρώνει. "Παιδιά" αναφέρεται σε άτομα ηλικίας έως 7 ετών κατά την άφιξη. Τα παιδιά που έχουν ήδη τα 8α γενέθλιά τους, χρεώνονται με βάση την τιμή των ενηλίκων, παρακαλούμε να τα μετρήσετε στον αριθμό των επισκεπτών στην κράτησή σας.

2) Η τιμή που πληρώσατε στο Homeaway περιλαμβάνει τοπικούς φόρους ξενοδοχείων, και σε ορισμένες περιπτώσεις, εγγύηση. Θα επεξεργαστούμε την επιστροφή εγγύησης εγγύησης εντός 7 ημερών από την αναχώρησή σας, ωστόσο η ίδια η επιστροφή θα γίνει από το HomeAway στο λογαριασμό σας.

Η ενοικίαση δεν περιλαμβάνει χρέωση υπηρεσιών, ωστόσο αυτό δεν θα μειώσει την ποιότητα της υπηρεσίας που σας παρέχει :) Εάν θέλετε να εκφράσετε την εκτίμησή σας στο προσωπικό μας, σας συνιστούμε να τους συμβουλεύετε ως ομάδα μέσω του Henny. Οι συμβουλές κανονικά είναι από 300.000 Rp ανά σύντομη διαμονή μέχρι 10% του κόστους δωματίου.
 
3) Την ημέρα άφιξής σας, θα λάβετε ένα αναψυκτικό που περιλαμβάνει φρέσκο χυμό και φρούτα, καθώς και τοπικές λιχουδιές, τις οποίες έκανε προσωπικά ο Henny.
Εάν επιθυμείτε να ετοιμάσετε ένα γεύμα κατά την άφιξή σας, συντονίστε μαζί μας ή τον Henny άμεσα. Στη συνέχεια, μπορεί να θέλετε να κάνετε τα δικά σας ψώνια ή να ζητήσετε από τον Henny να το κάνει για σας με μικρή χρέωση.

4) Αν χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε το πλυντήριο, είναι αυτοεξυπηρέτηση, ωστόσο βρίσκεται στο γκαράζ, επομένως μπορείτε να έχετε πρόσβαση ενώ το Henny ή το Ketut είναι επιτόπου. Μπορείτε να ζητήσετε από την Henny να σας βοηθήσει να αγοράσετε τα αναλώσιμα από τον δικό σας λογαριασμό.

5) Να είστε προσεκτικοί για τη δική σας και την προσωπική ασφάλεια της ομάδας σας όταν εξερευνάτε την ιδιοκτησία μας, καθώς βρισκόμαστε σε ανοιχτό τοπίο με ανοιχτή αντίληψη και μοναδικό περίγραμμα γης. Τα παιδιά και τα άτομα με ειδικές ανάγκες δεν πρέπει να μένουν χωρίς επίβλεψη.

6) Το σύνολο της ιδιοκτησίας είναι μια ζώνη μη καπνιστών, εκτός από το κιόσκι. Παρακαλούμε σβήστε όλα τα τσιγάρα στον κάδο του CeaseFire πριν φύγετε από το κιόσκι.

7) Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι στη γειτονιά, πυρκαγιά ή φωτιά κατασκήνωσης ή κάτι παρόμοιο με φωτισμό ανοικτής φωτιάς απαγορεύεται αυστηρά.

8) Η πισίνα χωρίζεται σε 2 μέρη, πισίνα και πισίνα. Δεν υπάρχει φυλάκτορας ζωής στη βίλα, γι 'αυτό παρακαλούμε να τηρείτε τους κανόνες ασφαλείας της πισίνας στο φίλτρο επισκεπτών στο δωμάτιό σας.
Τα παιδιά και τα άτομα με ειδικές ανάγκες δεν πρέπει να μένουν χωρίς επίβλεψη.
Παρακαλείστε να μην τρώτε / πίνετε ενώ βρίσκεστε στην πισίνα ή να φέρετε τρόφιμα ή θραύσματα στην άκρη της πισίνας. Τα τρόφιμα και τα σπασμένα γυαλιά / πλάκες μπορούν να καταστρέψουν το σύστημα φίλτρου της πισίνας.

9) Το προσωπικό μας είναι διαθέσιμο 6 ημέρες την εβδομάδα, 8 ώρες την ημέρα, με εξαίρεση την Ινδονησία και τις δημόσιες αργίες του Μπαλί.
Κατά τη διάρκεια των εργασιακών σας ωρών παραπάνω, θα πρέπει να αφήσετε το παιδί σας (ηλικίας 5 ετών και άνω) για μια σύντομη επίσκεψη για μέγιστη διάρκεια 2 ωρών, μπορείτε να ζητήσετε από το προσωπικό να τον απασχολεί προσωρινά χωρίς επιπλέον χρέωση. Σημειώστε ότι αυτή είναι μια καλή θέληση από το προσωπικό μας και δεν πρέπει να θεωρείται ως η συνήθης υπηρεσία τους.
Εάν χρειάζεστε υπηρεσία φύλαξης παιδιών, παρακαλούμε να ενημερώσετε το προσωπικό μας σχετικά. Αυτήν την περίοδο δεν προσφέρουμε υπηρεσίες φύλαξης παιδιών ηλικίας κάτω των 2 ετών.

Εάν μένετε περισσότερο από μία εβδομάδα, συντονίστε με την Henny την ημέρα που μπορούν να πάρουν την ημέρα ανάπαυσης, ώστε να μπορείτε να έχετε ομαλή άφιξη και αναχώρηση. Κατά τη διάρκεια της ημέρας τους, η Henny μπορεί ακόμα να επικοινωνήσει μέσω τηλεφώνου και μηνυμάτων κειμένου.

10) Καθώς πρόκειται για ιδιωτική κατοικία σε ιδιωτική έπαυλη βίλα, όποιος μένει διανυκτέρευση υποχρεούται να εγγραφεί στις τοπικές αρχές του χωριού. Παρακαλείσθε να αποφύγετε να παραμείνετε διανυκτερεύοντες μη εγγεγραμμένοι πελάτες.

11) Παρακαλούμε τους πελάτες μας να σεβαστούν το σπίτι μας και να διατηρήσουν τον εξοπλισμό ή τα διακοσμητικά αντικείμενα της βίλας στην αρχική τους θέση και κατάσταση, παρακαλούμε να τα χρησιμοποιήσετε με προσοχή.

12) Κατά την άφιξη, οι επισκέπτες καλούνται να παράσχουν αντίγραφο του εγγράφου ταυτότητας, όπως KTP της Ινδονησίας ή KITAS / KITAP ή διαβατήριο.

13) Διατηρούμε σίγουρα το σπίτι μας και βεβαιώνουμε ότι το ενοικιάζουμε σε ασφαλή, καλή κατάσταση λειτουργίας κατά το check-in. Παρέχουμε επίσης διαφανείς πληροφορίες στην καταχώρισή μας στον μελλοντικό επισκέπτη μας. Οι επισκέπτες είναι υπεύθυνοι για τη διασφάλιση της ασφάλειας του εαυτού τους και της ομάδας τους. Η χρήση του σπιτιού μας, όλου του εξοπλισμού και της πισίνας γίνεται με δική του ευθύνη.

14) Υπάρχουν κάμερες CCTV στο εξωτερικό μέρος της βίλας. Δεν υπάρχουν καθόλου CCTV σε εσωτερικούς χώρους. Παρακαλείσθε να ρωτήσετε περαιτέρω εάν έχετε ανησυχίες.

15) Παρακαλείστε να ενημερώσετε ότι το νησί του Μπαλί γιορτάζει την ημέρα Nyepi (Silent) κάθε χρόνο σε παρακάτω ημερομηνίες. Η μέρα Nyepi (Silent) είναι μια μέρα απόλυτης σιωπής σε όλο το νησί. Δεν επιτρέπονται υπαίθριες δραστηριότητες, συμπεριλαμβανομένων των check in και check out από τα ξενοδοχεία.
Ημερομηνίες που επηρεάζονται: 25 Μαρτίου 2020 | 14 Μαρτίου 2021 | 3 Μαρτίου 2022 | 22 Μαρτίου 2023

Με την τοποθέτηση μιας κράτησης, όλοι οι επισκέπτες γνωρίζουν και συμφωνούν με τους παραπάνω όρους, καθώς και την υπογραφή ατομικών εντύπων αποζημίωσης κατά την άφιξη.

#balilife #lovinalife #baliisland #lovinabeach #holidayhomes #holidayvillas #baliholiday #balihomes #balivillas #lovinavillas #singsingvillas #dolphinstatue #lovina #temukus #rentavilla #buleleng #rumahsenja #rumahsenjatemukus #holidayhome #bali

Διαχειριστής καταλύματος

Nining Rowe
Οικοδεσπότης Premier
Οικοδεσπότης Premier

Γλώσσες

Ινδονησιακά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Βιωσιμότητα

Πρακτικές βιωσιμότητας

Αλλαγή κλινοσκεπασμάτων κατόπιν αιτήματος
Αλλαγή πετσετών κατόπιν αιτήματος
Φωτισμός LED (τουλάχιστον 80%)
Δε διατίθενται πλαστικά μπουκάλια νερού
Ψύκτης πόσιμου νερού
Αυτές οι πληροφορίες παρέχονται από τους συνεργάτες μας.

Παροχές

Πισίνα
Περιλαμβάνεται πρωινό
Κουζίνα
Πλυντήριο
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
Κλιματισμός

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 3:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 21 ετών
Check out πριν από τις 11:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών
No life guard

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις
Please do not bring unregistered visitors.

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα
No smoking allowed throughout the property
Checklist for handover during check in and check out applies
The room price includes local taxes, excludes services. Should you wish to show your satisfaction towards our staff please tip them directly :)
By local law, guest shall not bring unregistered persons to stay in the villa without informing our staff who will then register the added person.

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Σημείωμα από τον οικοδεσπότη: Please do not bring unregistered visitors.
Επιτρέπονται οι διαμονές μεγάλης διάρκειας
Το κατάλυμα προσφέρει τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας, ανιχνευτής καπνού και κουτί πρώτων βοηθειών

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Προτείνεται η χρήση αυτοκινήτου για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Banjar

Αυτό το κατάλυμα (βίλα, Λοβίνα) βρίσκεται σε αγροτική περιοχή και κοντά σε θεματικά πάρκα. Αν έχετε προγραμματίσει κάποια δραστηριότητα, αξίζει να επισκεφτείτε μέρη όπως: Banjar Hot Springs (θερμές πηγές) και Pemuteran Dive Center, ενώ όσοι θέλετε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής μπορείτε να εξερευνήσετε τα εξής: Παραλία Lovina και Τανγκουβίσια Μπαλί Παραλία. Ταξιδεύετε με παιδιά; Μπορείτε να επισκεφτείτε αξιοθέατα όπως: Θεματικό Πάρκο Krisna Funtastic Land ή να παρακολουθήσετε μια εκδήλωση ή έναν αγώνα σε μέρη όπως: Baruna Dive Center. Οι δραστηριότητες Τζετ σκι σε κοντινή απόσταση και κολύμπι με αναπνευστήρα προσφέρουν εκπληκτικές ευκαιρίες να απολαύσετε τα νερά της περιοχής, αλλά μπορείτε επίσης να αναζητήσετε την περιπέτεια με μονοπάτια για πεζοπορία/ποδηλασία και οικολογικές περιηγήσεις κοντά σας.

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Θεματικό Πάρκο Krisna Funtastic Land - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Μνημείο Παραλίας Λοβίνα - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία Lovina - 10 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Banjar Hot Springs (θερμές πηγές) - 12 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Brahma Vihara Arama - 13 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Ντενπασάρ (DPS-Διεθνές Αεροδρόμιο Ngurah Rai): 179 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Spice Beach Bar - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Lesehan Ikan Bakar Tanjung Alam - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Barclona Lovina Bar & Restaurant - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Cafe Greco - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Santhi Bar - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

10

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 21 από 21 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 0 από 21 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 21 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 21 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 21 σχόλια πελατών" "

10/10

Καθαριότητα

10/10

Προσωπικό & εξυπηρέτηση

10/10

Παροχές

10/10

Κατάσταση καταλύματος & παροχές

10/10

Check-in

10/10

Επικοινωνία

9,4/10

Τοποθεσία

10/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

ASIbune

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Excellent stay as always
This trip was not our 1st time to the small town of Lovina. And we always choose Rumah Senja as we need the peace and quiet after hectic days down south of Bali. Henny and Ketut are as kind and nice as always, pampered us with welcome snack and cold soda drink on our arrival, which js very much appreciated!
Πραγματοποίησε 1 διανυκτέρευση τον Φεβρουάριο 2024

10/10 Άριστο

mona b.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, ακρίβεια καταχώρισης
Αρνητικά: Τοποθεσία
Extraordinary
Amazing place, amazing services!! Collaborate with mbak Henny if you want to do around Lovina. She’s amazing!!!! She cooked, arranged everything very well. Well organized and knowledgeable. I was with my 17 years old son and he enjoyed everything about Lovina stayed. We had dolphins tour that Henny arranged for us. We saw lots of Dolphins. Monkeys in our backyard. All nature views are worth it.
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Νοέμβριο 2023

10/10 Άριστο

Sarah M.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Stunning Villa with even better views!
Words cannot even express the beauty of this villa! Everything about this villa will exceed your expectations. If you are thinking of staying in Lovina on your trip to Bali, this is the best place to stay! Do not miss out on the opportunity to stay here! Our only regret in our trip to Bali was not staying at this villa for longer!! Upon arrival we were greeted by Henny and Ketut. Henny prepared a delicious welcome meal for us. Each day, Henny and Ketut worked to keep the villa beautiful and us well fed! Henny goes above and beyond for all guests and it shows. She helped organize transportation into town, made us a daily breakfast with fresh fruit juices, and made us reservations for dinner. Henny is a gem and her dedication to her guests make this villa unlike any other. The villa itself was stunning! The view from the villa is unmatched. It is a perfect place to watch the sunrise and sunset. The pool was big and refreshing. Once you arrive at the villa, you won’t ever want to leave. The villa has plenty of space to spend time indoors and outdoors. The villa has monkeys and cats in the neighborhood. Both of which are friendly and were welcomed visitors each day.
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2023

10/10 Άριστο

Menik S.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
I am a new loyal customer
my friend took me here and i was amazed with how Henny and Ketut took care of us. We received delicious free welcome meal upon arrival, we were quite hungry after the long trip we took so it was well accepted! the bed was comfy, heard it was just recently changed. Everything was clean. Washing machine was also a big help as we had some load we needed cleaning. superb stay! Highly recommended!
Πραγματοποίησε 1 διανυκτέρευση τον Ιούλιο 2023

10/10 Άριστο

ASIbune C.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Splendid stay
We used this holiday rental prior 2019 and was pleasant stay. We booked it again this trip and the service is consistently extraordinary. Henny and Ketut always go out of their way to make you feel so welcomed. We arrived to a freshly made early dinner and fresh fruit juice, so we could rest well after a road trip!
Πραγματοποίησε 1 διανυκτέρευση τον Ιούλιο 2023

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Nining Rowe

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
we are Indonesian and American couple, residing in Singapore since 2000. Both of us are engineers, but of different work scope, Safety Engineer & IT Engineer. Rinisha Rumah Senja is our holiday home which we acquired in 2017, and upgraded in early 2018 to include a brand new pool and large patio. We plan this home to be our future retirement home.

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

Rinisha Rumah Senja is built on the rear plot of Sing Sing Villas complex in Temukus, Buleleng, Bali, which is about 10 minutes drive from central Lovina. As such, it sits on higher ground and with it, comes the open panoramic view that gives you the feeling of freedom. Each time we come for our visit, we don't even want to leave.

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

The view is spectacular. If you are a morning person, you will see the beautiful shade of dawn, and in the evening, the unforgettable sunsets will be there! You can have a drink at the patio, on the pool stool, at the dip pool, or at the gazebo. Night stargazing at our open deck is a must! You will see the scattered beautiful stars unlike in the cities. Henny and Ketut, our staff, are there during weekdays to make your stay as pleasant as possible.. When they are off duty, they as well as we are always contactable through our mobile-phones. The security guard will also be around to help you out should there be an emergency.

Γλώσσες:

Ινδονησιακά

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων

Περισσότερες ιδέες για ενοικιαζόμενες κατοικίες