Σπίτι στον προορισμό Taylorsville, NCΙδιώτης οικοδεσπότης

# 1 Βαθμολογήθηκε Lake House στο κύριο κανάλι με βαθιά νερά και απίστευτη θέα

# 1 Βαθμολογήθηκε Lake House στο κύριο κανάλι με βαθιά νερά και απίστευτη θέα

Συλλογή φωτογραφιών για #1 Rated Vacation Home w/ Deep Water on the Main Channel

Εξωτερικοί χώροι
Εξωτερικοί χώροι
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Βεράντα/αίθριο
Παραλία

Επισκόπηση καταλύματος # 1 Βαθμολογήθηκε Lake House στο κύριο κανάλι με βαθιά νερά και απίστευτη θέα

5 στα 5 Εξαιρετικό
3 υπνοδωμάτια2+ μπάνιαΓια 12 άτομα203.0 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • Κουζίνα
  • Πλυντήριο
  • Στεγνωτήριο
  • Δέχεται κατοικίδια
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • Κλιματισμός

Απολαύστε την περιοχή

Taylorsville, NC
  • Δημοφιλής τοποθεσίαLenoir-Rhyne University-Πανεπιστήμιο34 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΕμπορικό Κέντρο Βάλεϊ Χιλς Μολ34 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΣυνεδριακό Κέντρο Χίκορι Μέτρο34 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΆσβιλ, Βόρεια Καρολίνα (AVL-Περιφερειακό Αεροδρόμιο του Άσβιλ)115 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

3 υπνοδωμάτια (για 12 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 King Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

+2
2 Διπλά Κρεβάτια και 4 Μονά Κρεβάτια

Υπνοδωμάτιο 3

1 Queen Κρεβάτι

2 μπάνια, 1 ξεχωριστό WC

Μπάνιο 1

Μπανιέρα ή ντουζιέρα · Τουαλέτα

Μπάνιο 2

Τουαλέτα

Μπάνιο 3

Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα · Μπανιέρα με υδρομασάζ

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Βεράντα
Κουζίνα

Πληροφορίες για το κατάλυμα

# 1 Βαθμολογήθηκε Lake House στο κύριο κανάλι με βαθιά νερά και απίστευτη θέα

Αυτό το όμορφο σπίτι έχει μία από τις καλύτερες όψεις σε όλη τη λίμνη Hickory! Πλήρης με μια νέα κουζίνα σεφ, μια κύρια κρεβατοκάμαρα στο κεντρικό, δύο ακόμα υπνοδωμάτια και ένα δωμάτιο ανάκαμψης κάτω από αυτό είναι μια τέλεια απόδραση για μια ξεκούραστη απόδραση. Τόσο η σκεπαστή βεράντα και η πλατφόρμα πυρκαγιάς στο φούρνο είναι υπέροχα μέρη για να απολαύσετε τη ζωή λίμνης. Είναι το ιδανικό μέρος για να χαλαρώσετε και να παρακολουθήσετε τα άγχη της τακτικής ζωής εξαφανίζονται! Απίστευτη θέα στη λίμνη από όλα τα υπνοδωμάτια και όλες τις ανέσεις του σπιτιού. Το σπίτι μας βρίσκεται στο κύριο κανάλι με πρόσοψη πάνω από 110 πόδια.
Το σπίτι μας διαθέτει μια κουζίνα Chef με όλες τις συσκευές από ανοξείδωτο χάλυβα και countertops γρανίτη. Περιλαμβάνει μπλέντερ, κατσαρόλα, τοστιέρα, Keurig, καφετιέρα, γλάστρες, μαγειρικά σκεύη και πιάτα. Επιπλέον πολλοί διαφορετικοί τύποι γυαλιών για το αγαπημένο σας ποτό και δεν ξέχαμε ούτε τον τιρμπουσόν! Δεν χρειάζεται καν να συσκευάσετε μπαχαρικά, υπάρχει ένα ράφι με όλα τα καρυκεύματα για να μαγειρέψετε το αγαπημένο σας γεύμα. Έχουμε μια ολοκαίνουργια σχάρα προπανίου λίγο έξω από την κουζίνα με όμορφη θέα στη λίμνη ενώ μαγειρεύετε! Το μεγάλο τραπέζι αγροτικών σκαφών μας μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 10 ενήλικες, με επιπλέον χώρο φαγητού στο νησί της κουζίνας, επίσης ένα τραπέζι έξω κάτω από την καλυμμένη βεράντα και ένα χώρο πικ-νικ κάτω - όλα με εκπληκτική θέα στη λίμνη!
Επιλέξαμε μόνο τα καλύτερα στρώματα για όλα τα κρεβάτια με καθαρά, απαλά φύλλα και μεγάλες αφράτες πετσέτες. Θέλουμε να νιώσετε χαϊδεμένος και χαλασμένος!
Το δωμάτιο του basement rec είναι διασκεδαστικό για όλες τις ηλικίες με τραπέζι αέρα για χόκεϊ / πινγκ πονγκ, τραπέζι παιχνιδιών για κάρτες και επιτραπέζια παιχνίδια, άνετο καναπέ, τηλεόραση, wet bar, επιπλέον ψυγείο και φούρνο μικροκυμάτων. Η πόρτα ανοίγει πλήρως για να έχει μεγάλη θέα στη λίμνη, ενώ παίζετε παιχνίδια και απολαμβάνετε χρόνο με την οικογένεια και τους φίλους σας.
Στην αποβάθρα υπάρχουν αρκετές συσκευές επίπλευσης για να επιπλέουν. Το νερό είναι 18 'βαθιά στην αποβάθρα, έτσι καταδύσεις και μπάλες κανόνι είναι ένα must! Κάντε μια βόλτα στα καγιάκ μας και αναζητήστε τις πολλές χελώνες, ή κάντε κάποια αλιεία από την αποβάθρα. Έχουμε στη διάθεσή σας μερικούς αλιευτικούς πόλους για τη χρήση σας. Η οικογένειά μας αγαπά να δένει μαζί τους όλους τους πλωτήρες και να βγαίνει στο νερό όλη την ημέρα!
Απολαύστε τα βράδια σας δίπλα στη φωτιά στις άνετες καρέκλες Adirondack, τέλεια για τα καλοκαιρινά βράδια και δροσερά χειμωνιάτικα βράδια. Η λίμνη είναι όμορφη όλο το χρόνο! Υπάρχουν τέσσερις ξαπλώστρες με άνετα μαξιλάρια είτε για να μπούκλες με ένα καλό βιβλίο είτε για το καλοκαιρινό σας μαύρισμα! Μη διστάσετε να περιηγηθείτε στη βιβλιοθήκη βιβλίων μας ή να ανταλλάξετε το δικό σας! Παρέχουμε επίσης υπηρεσία Wifi και διαδικτύου καθώς και DVD player.
Η λίμνη Hickory είναι μια από τις μεγαλύτερες λίμνες γλυκού νερού με άμμο στη Βόρεια Καρολίνα. Η λίμνη Hickory δημιουργήθηκε στον ποταμό Catawba το 1927 με την ολοκλήρωση του φράγματος της Οξφόρδης, 18 μίλια βορειοανατολικά του Hickory. Το φράγμα είναι παράλληλο με τη γέφυρα του αυτοκινητόδρομου NC 16 πέρα ​​από τον ποταμό Catawba μεταξύ του Interstate 40 και του Taylorsville. Είναι ύψος 122 ποδιών (37 μ.), Συνολικού μήκους 1.200 ποδιών (370 μ.). Το τμήμα υπερχείλισης του φράγματος έχει μήκος 170 μέτρα. Η λίμνη πήρε το όνομά της από την πόλη του Hickory και τρέχει κατά μήκος του βόρειου άκρου της. Καλύπτει σχεδόν 4.223 στρέμματα (17 09 km2) με ακτογραμμή 105 μίλια (169 χλμ.). Η πλήρης ανύψωση της λίμνης είναι 935 πόδια πάνω από τη στάθμη της θάλασσας. Είναι ιδανικό για όσους αγαπούν να κολυμπήσουν, να κάνουν σκι, να κολυμπήσουν, να κολυμπήσουν ή να απολαύσουν ένα από τα ωραιότερα ψάρια στην περιοχή. Η λίμνη είναι το σπίτι για πολλά διαφορετικά είδη ψαριών, συμπεριλαμβανομένων Striper μπάσο, bigmouth και στίγματα μπάσο, crappie, κοτσάνι λίμνη, bluegill, sunfish καθώς και μια ποικιλία γατόψαρο. Η ποιότητα του νερού είναι πολύ καλή και τροφοδοτείται από πηγές βουνού. Βρισκόμαστε σε βολική τοποθεσία περίπου 1 ώρα από το Charlotte, 1 ώρα από το Asheville (σπίτι του Biltmore Estate!), 45 λεπτά από το Blowing Rock και περίπου 3 ½ ώρες από την ακτή. Όμορφη θέα στο βουνό από τη λίμνη!
Όσον αφορά τον αθλητισμό, ο Hickory φιλοξενεί το Hickory Crawdads, έναν σύλλογο μπέιζμπολ δευτεροβάθμιας ομάδας Class-A στο Νότιο Ατλαντικό της Texas Rangers. Τα Crawdads παίζουν στο L.P. Frans Stadium βρίσκεται στο δυτικό τμήμα της πόλης, κοντά στο περιφερειακό αεροδρόμιο Hickory.
Το Hickory είναι επίσης το σπίτι του Hickory Motor Speedway, γνωστούς εθνικά ως ο τόπος γέννησης του NASCAR Stars. Η ταχύτητα άνοιξε το 1951 και διαθέτει ένα κομμάτι 1/2 μιλίων με καθίσματα για περίπου 5.000 θεατές.
Το Dusty Ridge State Park είναι ένα υπέροχο πάρκο και το δημόσιο σκάφος ξεκινάει λιγότερο από ένα μίλι από το σπίτι.
Ελπίζουμε να επισκεφθείτε τη λίμνη Hickory και να δείτε όλα όσα έχει να προσφέρει αυτή η περιοχή!
Καθίστε πίσω, χαλαρώστε, βρίσκεστε στο LAKE TIME τώρα!

Διαχειριστής καταλύματος

Travis & Lesa Roffler
Οικοδεσπότης Premier
Οικοδεσπότης Premier
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Δέχεται κατοικίδια
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
Κλιματισμός

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Check out πριν από τις 11:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Το κατάλυμα προσφέρει τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: ανιχνευτής καπνού και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Απαιτείται αυτοκίνητο για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Taylorsville

Αυτό το κατάλυμα (εξοχική κατοικία, Taylorsville) βρίσκεται σε αγροτική περιοχή και στην ακτή. Μπορείτε να επισκεφτείτε μερικά τοπικά σημεία ενδιαφέροντος όπως: Μέιπλ Γκρόουβ και Κέντρο Ιστορίας Harper House, ενώ μπορείτε να απολαύσετε ορισμένες από τις δραστηριότητες που προσφέρει η περιοχή σε μέρη όπως: Αρχή Μονοπατιού Lyle Creek Greenway και Signature Spas of Hickory Inc.. Ταξιδεύετε με παιδιά; Μπορείτε να επισκεφτείτε αξιοθέατα όπως: Κέντρο Επιστημών της Κατάουμπα ή να παρακολουθήσετε μια εκδήλωση ή έναν αγώνα σε μέρη όπως: Στάδιο Λ. Π. Φρανς. Οι δραστηριότητες Τζετ σκι σε κοντινή απόσταση και βόλτα με καγιάκ προσφέρουν εκπληκτικές ευκαιρίες να απολαύσετε τα νερά της περιοχής, αλλά μπορείτε επίσης να αναζητήσετε την περιπέτεια με Κυνήγι σε κοντινή απόσταση και μονοπάτια για πεζοπορία/ποδηλασία κοντά σας.

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Ιατρικό Κέντρο του Κατάουμπα Βάλεϊ - 31 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Επαρχιακό Ιατρικό Κέντρο Φράι - 33 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Lenoir-Rhyne University-Πανεπιστήμιο - 34 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Εμπορικό Κέντρο Βάλεϊ Χιλς Μολ - 34 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Συνεδριακό Κέντρο Χίκορι Μέτρο - 34 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Αεροδρόμιο Charlotte-Douglas International Airport (CLT): 78 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • McDonald's - 31 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Burger King - 27 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Zaxby's Chicken Fingers & Buffalo Wings - 30 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Taco Bell - 31 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Ole Still Golf Club - 28 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

5

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 5 - Άριστο. 134 από 135 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Καλό. 1 από 135 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 3 - Μέτριο. 0 από 135 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Κακό. 0 από 135 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 1 - Απαίσιο. 0 από 135 σχόλια πελατών" "

5/5

Καθαριότητα

5/5

Check-in

5/5

Επικοινωνία

5/5

Τοποθεσία

5/5

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

5/5 Άριστο

Scot D.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Excellent Vacation
Excellent stay. Owners were very attentive and propert was immaculate. We will definitely be back!
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Μάρτιο 2024

5/5 Άριστο

Tonya L.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Most beautiful view
So glad we chose this place. It was beautiful and met all of our expectations. Had a great time with family and friends but especially our family pup. We all enjoyed the lake everyday!
Πραγματοποίησε 5 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2023

5/5 Άριστο

Anita S.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Great Location
This property is in a great location and has wonderful views of Lake Hickory. Definitely recommend this property and the hosts make sure you have a great stay.
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2023

5/5 Άριστο

vicki R.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Amazing home...
This home is beautiful, extremely clean and a perfect view of the lake. Would recommend this home to anyone. Everything was even better than expected. Would definitely stay at lovely home again.
Πραγματοποίησε 5 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2023

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Travis & Lesa Roffler

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
We currently live in Charlotte with our 4 children. Both Lesa and I grew up in Naples, FL and were therefore more used to beach life than lake life. Travis grew up visiting their family lake house in western Carolina on Lake Hiawassee, so he has always wanted a lake house. Lake Hickory was a perfect fit for our family.

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

Charlotte is a quick 1 1/2 hour drive to Lake Hickory so it is far enough to feel away. When we first visited Lake Hickory in 2015 and fell in love immediately and we know you will too. There is just something about the lake that makes all of your stress & concerns just melt away. It's also nice that we are located just a short drive to the beautiful mountains of Boone, NC, and the unique city of Ashville and the Biltmore Estate. There are also several local wineries right here! Of course Hickory is the furniture capital of NC as well! Always something fun to discover nearby!

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

The first thing you will notice when you pull up to the house is the spectacular view of Lake Hickory from the covered patio. Once you enter the home you will discover equally amazing views of the lake from both the Living Room as well as the Master Bedroom. We love the updated kitchen with new appliances and granite counters. It even has a Keurig for your morning coffee! You can also cook on our new grill located just outside the kitchen with lake views! The family room has a huge vaulted ceiling with spectacular lake views- both day and night! The large farm table easily accommodates 10 adults, as well as the covered outside eating porch. You can then head downstairs to the paver patio complete with a large fire pit, where you can cozy up to the fire with your favorite beverage and enjoy the beautiful sunset over the lake. There are also four chaise loungers where you can curl up with a good book or work on your summer tan! Head down to the dock and lake for a relaxing swim or float in beautiful Lake Hickory where all of your worries just get washed away. The water is over 18' deep, so our kids loving jumping and diving from the dock. We often tie all of our floats together and just float the day away! Of course, looking for turtles in the kayaks is always fun too! If you like fishing, Lake Hickory has great spots! We have a few fishing poles for you to use as well. We love it here and we know you will too!

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων

Περισσότερες ιδέες για ενοικιαζόμενες κατοικίες