Ολόκληρη ενοικιαζόμενη κατοικία·Ιδιώτης οικοδεσπότης

Tiny House σε Leaser Lake B και B - ζεστή, άνετη, ιδιωτική χώρα απόδραση

Tiny House σε Leaser Lake B και B - ζεστή, άνετη, ιδιωτική χώρα απόδραση

Συλλογή φωτογραφιών για Tiny House at Leaser Lake B and B -- Cozy, Comfortable, Private Country Getaway

Βεράντα/αίθριο
Ιδιωτική κουζίνα
Περιοχή καθιστικού
Μη ταξινομημένη εικόνα, 4 από 48, κουμπί
Εξωτερικοί χώροι

Επισκόπηση καταλύματος Tiny House σε Leaser Lake B και B - ζεστή, άνετη, ιδιωτική χώρα απόδραση

Σχόλια
10 στα 10 Εξαιρετικό
1 υπνοδωμάτιοΓια 2 άτομα14 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • ΤζάκιΤζάκιΤζάκι
  • Περιλαμβάνεται πρωινόΠεριλαμβάνεται πρωινόΠεριλαμβάνεται πρωινό
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο
  • ΚλιματισμόςΚλιματισμόςΚλιματισμός

Απολαύστε την περιοχή

Χάρτης
Kempton, PA
  • Δημοφιλής τοποθεσίαBlue Mountain Vineyards9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠανεπιστήμιο Kutztown της Πενσυλβάνια24 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαDorney Park & Wildwater Kingdom (πάρκο αναψυχής)33 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΡέντινγκ, Πίτσμπεργκ (RDG-Περιφερειακό Αεροδρόμιο του Ρέντινγκ)40 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

1 υπνοδωμάτιο (για 2 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Διπλό Κρεβάτι

Μπάνιο 1

Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Βεράντα
Κουζίνα
Μικρή κουζίνα
Εξωτερικός χώρος παιχνιδιού
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Tiny House σε Leaser Lake B και B - ζεστή, άνετη, ιδιωτική χώρα απόδραση

Άνετη, άνετη, ήσυχη, ιδιωτική χώρα απόδραση --- Leaser λίμνη B και B είναι το κέντρο της περιπέτειας διακοπών σας ή χαλάρωση, με εύκολη πρόσβαση στις μεγάλες εθνικές οδούς. Ζήστε την εμπειρία του Tiny Living στους ήσυχους πρόποδες του όρους Blue Mountain και Pocono Mountains. Το πρόσφατα ανακαινισμένο Tiny House 150 τετραγωνικών μέτρων διαθέτει αυλή από τούβλα και ιδιωτική είσοδο σε ξεχωριστό κτίριο. Χτισμένο το 1891, το Summer Kitchen διαθέτει τα αρχικά εκτεθειμένα δοκάρια και την καμινάδα. Το υπνοδωμάτιο με σοφίτα έχει παράθυρο 5 'με θέα στους κήπους με θέα στη λίμνη Leaser.
Το διαμέρισμα μας Tiny House είναι όμορφα διακοσμημένο με ένα άνετο σαλόνι με καναπέ με τηλεόραση HD, ένα υπνοδωμάτιο με σοφίτα με ένα πλήρες στρώμα πλήρους μεγέθους, πλήρες μπάνιο με ντουζιέρα, πολυκουζινάκι με χαλαζία, ψυγείο / καταψύκτη, εστίες μαγειρέματος, φούρνο μικροκυμάτων, φούρνο τοστιέρα, μηχανή σάντουιτς με αυγά, γλάστρες και σκεύη, σκεύη, πιάτα, γυάλινα σκεύη με δωρεάν WIFI.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ!!!
Ο χώρος ύπνου βρίσκεται σε πατάρι χρησιμοποιώντας ΣΤΕΓΝΩΤΗΡΙΑ ΜΕ ΤΖΑΚΙ ΤΥΠΟΥ ΛΑΔΙΟΥ. Με την ενοικίαση αυτού του χώρου αναγνωρίζετε ότι εσείς και οι καλεσμένοι σας είστε σε αρκετά καλή φυσική κατάσταση για να διασχίσετε τη σκάλα και συμφωνείτε να αντιμετωπίζετε πάντα τη σκάλα όταν χρησιμοποιείτε, πάνω και κάτω.

Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι αυτός ο χώρος δεν συνιστάται για τους μεγάλους περιπλανώμενους επισκέπτες ή τους επισκέπτες άνω των 6'3 ". Η μέγιστη χωρητικότητα είναι 2 άτομα

Για όσους αναζητούν περισσότερο χώρο διαβίωσης ή χώρο για επιπλέον άτομα στο ίδιο ακίνητο, φιλοξενούμε επίσης καταλύματα στο πρόσφατα ανακαινισμένο Lakeside Carriage House.

Στις δραστηριότητες του ξενοδοχείου περιλαμβάνονται επιτραπέζια παιχνίδια και παζλ, υπαίθρια φωτιά και χώρος καθιστικού, δωρεάν χρήση ποδηλάτων Mt, έπιπλα γκαζόν και εποχιακοί κήποι. Η ιδιοκτησία έχει θέα στη σειρά Blue Mountain όπου το Appalachian Trail περνάει στην κορυφογραμμή του.

Πρέπει να είναι τουλάχιστον 25 ετών για ενοικίαση.
Οχι κατοικίδια.
Απαγορεύεται το κάπνισμα στο δωμάτιο, το κάπνισμα στο δωμάτιο θα έχει ως αποτέλεσμα $ 150. 00 χρέωση καθαρισμού.

Πλήρες νέο στρώμα.

Ανεσεις
Πλήρες κρεβάτι με λευκά είδη

Καναπές
Τραπεζαρία
Κλιματισμός
Τηλεόραση με επίπεδη οθόνη
Wi-Fi
Κουζινάκι με αντισταθμιστές χαλαζία
Πιάτα και ασημικά για 2 άτομα
Σερβίρισμα μπολ
Σερβίρισμα σκευών
Καφετιέρα
σάντουιτς αυγών
Ψυγείο / καταψύκτης
Τοστιέρα
ΦΟΥΡΝΟΣ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΩΝ
Πετσέτες χειρός
[1] Πλήρες μπάνιο με ντους
Πετσέτες
Στεγνωτήρας μαλλιών
Εξωτερική λάμα πυρκαγιάς [Επιπλέον καυσόξυλα]
Εξωτερικός χώρος καθιστικού
Εποχιακοί κήποι

Κατά τη διάρκεια της διαμονής σας, το stargazing είναι εντυπωσιακό οποιαδήποτε εποχή του χρόνου από το ιδιωτικό σας μπαλκόνι. Απολαύστε τους ήσυχους κήπους ή καθίστε δίπλα στο τζάκι και χαλαρώστε. Επωφεληθείτε από τη διαμονή σας με ένα μασάζ στο διαμέρισμά σας.

Το B & B βρίσκεται σε μικρή απόσταση με τα πόδια από το Leaser Lake State Park, τη μόνη λίμνη στο Lehigh County, PA. Πεντακόσιες σαράντα στρέμματα από εκτεταμένο τοπίο φιλοξενούν πάνω από 200 είδη πουλιών. Η πρόσφατα ανακαινισμένη λίμνη 117 στρεμμάτων είναι δημοφιλής για καγιάκ / κανό, επιβίβαση με κουπί, ψάρεμα, πεζοπορία, ποδηλασία βουνού και παρακολούθηση πουλιών. Το Leaser είναι μια λίμνη για να πιάσει και να ελευθερώσει. Οι άπληστοι ψαράδες μπορούν να δοκιμάσουν την τύχη τους κατά την αλίευση μπάσων, ψαριών, muskellunge, walleye, πέρκα, πέστροφας, γατόψαρο, crappie, sunfish και bluegill. Τα θαλάσσια σπορ και τα ενοικιαζόμενα ποδήλατα διατίθενται από το Leaser Lake Boats, Bikes & Bait.

Υπάρχουν πολλά εστιατόρια, βιοτεχνίες ζυθοποιίας, οινοποιεία και αποστακτήρια για να δελεάσετε ακόμα και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο για την ευχαρίστησή σας στην τραπεζαρία. Ο οδηγός μας στο δωμάτιο μπορεί να σας βοηθήσει να επιλέξετε τον ιδανικό χώρο.

Βρείτε περιπέτεια: ορεινή ποδηλασία στο μονοπάτι Trexler Nature Preserve. κάντε μια ημερήσια εκδρομή στο Appalachian Trail. δοκιμάστε φερμουάρ επένδυση? το σκι και το snowboard στο Blue Mountain Resort και το Bear Creek Resort. και υπάρχουν δεκάδες γήπεδα γκολφ στις πόλεις Lehigh, Carbon και Berks για τους άπληστους παίκτες του γκολφ.

Υπάρχουν πολλά να δει κανείς για τους λάτρεις των σπορ: το αρένα ποδηλασίας Velodrome. Coca Cola Park-σπίτι στην ομάδα μικρός Phillies πρωτάθλημα, Lehigh Valley σιδήρου χοίρων? Το αθλητικό κέντρο PP-L στο σπίτι των ποδοσφαιρικών ομάδων Lehigh Valley Phantoms και της Φιλαδέλφειας Soul.

Βρείτε δραστηριότητες οικογενειακής διασκέδασης: στο ζωολογικό κήπο της κοιλάδας του Lehigh. Ιερό βουνού βουνό? με το τρένο στο σιδηροδρομικό σταθμό Kempton. Κρουαζιέρα στις σπηλιές του σπηλαίου. και το Bear Rock Junction έχει δύο προκλητικά μινιατούρα γήπεδα γκολφ και Go-carts.

Ο Glen-onoko Falls προσφέρει καταπληκτικές περιπάτους στη φύση. Στη συνέχεια, κάντε μια βόλτα με τρένο, κάντε ποδήλατο στις σιδηροδρομικές διαδρομές, κάντε μια βουτιά στο κατάστημα και απολαύστε gastropubs στο κοντινό Jim Thorpe.

Artsquest, το καζίνο Sands, καθώς και τις συναυλίες και άλλα εκθέματα του PP & L Center. Για τους αγοραστές, υπάρχουν πολλά εμπορικά κέντρα. και τα αξιοθέατα της περιοχής Pocono βρίσκονται σε κοντινή απόσταση. Ή, κάντε ένα ταξίδι ημέρας στη Φιλαδέλφεια, στη Νέα Υόρκη, στο Gettysburg ή στο Harrisburg Waterfront για κάποια πρόσθετη διασκέδαση.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ, ΟΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΕΥΘΥΝΗΣ.

1. Με το παρόν παραιτείστε, απελευθερώνετε, απαλλάσσετε για πάντα και συμφωνείτε να διατηρήσετε αβλαβή τη Leaser Lake B & B LLC και τους ιδιοκτήτες, τους υπαλλήλους, τους πράκτορες, τους υπαλλήλους ή τους συμβεβλημένους παρόχους υπηρεσιών από οποιεσδήποτε αξιώσεις ευθύνης για σωματικές βλάβες, θάνατο, ατυχήματα ή ασθένειες, περιορίζεται σε ανθρωπογενείς ή φυσικούς κινδύνους, όπως ολισθηρό δάπεδο, διασχίζοντας τις σκάλες και χρησιμοποιώντας τα δωρεάν ποδήλατα βουνού και οποιεσδήποτε δραστηριότητες στο χώρο ή εκτός των εγκαταστάσεων κατά τη διάρκεια της διαμονής σας. Η Leaser Lake B & B LLC ή οι ιδιοκτήτες της δεν φέρουν καμία ευθύνη για τυχόν ζημιές ή απώλειες προσωπικής ιδιοκτησίας, αντικειμένων ή τιμαλφών που σχετίζονται με τη διαμονή σας. Συμφωνείται ότι όλοι οι επισκέπτες αναλαμβάνουν ρητώς τον κίνδυνο οποιασδήποτε βλάβης, που προκύπτει από τη χρήση των χώρων ή άλλων προσώπων που προσκαλούν να χρησιμοποιήσουν την προϋπόθεση.

2. Απαγόρευση του καπνίσματος: Φλόγες ή καύσιμα οπουδήποτε στο κτίριο, Το κάπνισμα επιτρέπεται εκτός και στο μπαλκόνι

3. Άτομα εκτός από εκείνα του φιλοξενούμενου μέρους δεν μπορούν να παραμείνουν εν μία νυκτί. Οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο στην ιδιοκτησία είναι αποκλειστική ευθύνη του επισκέπτη.

4. Ο επισκέπτης δεν πρέπει να δημιουργεί υπερβολικό θόρυβο που μπορεί να διαταράξει τους γείτονες Ο ήσυχος χρόνος είναι 10:00 μ.μ.

5. Οι επισκέπτες θα διατηρήσουν την ιδιοκτησία και όλες τις ανέσεις σε καλή κατάσταση

6. Οι επισκέπτες θα χρησιμοποιούν συσκευές μόνο για τις προβλεπόμενες χρήσεις τους.

7. Τα κατοικίδια δεν επιτρέπονται

8. Ο χώρος στάθμευσης είναι περιορισμένος σε 2 οχήματα. Τα οχήματα πρέπει να σταθμεύουν μπροστά από την πόρτα διπλού γκαράζ.

9. Δεν υπάρχει υπηρεσία καθημερινής καθαριότητας. Αν και στη μονάδα υπάρχουν πετσέτες και πετσέτες, η ημερήσια υπηρεσία καθαριότητας δεν συμπεριλαμβάνεται στην τιμή ενοικίασης. Σας προτείνουμε να φέρετε πετσέτες θαλάσσης καθώς οι πετσέτες ή τα λευκά είδη δεν επιτρέπεται να εγκαταλείψουν τις εγκαταστάσεις.

10. Τοποθετήστε τα σκουπίδια σε δοχεία απορριμμάτων στο πίσω μέρος του κτιρίου. Αφήστε ανακυκλώσιμα στο δωμάτιο

11. Οι επισκέπτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν ολόκληρο το ακίνητο με εξαίρεση την κύρια κατοικία, το γκαράζ, το μικρό υπόστεγο, το ξύλινο κατάστρωμα στο πίσω μέρος του σπιτιού, το τζακούζι, τη σχάρα προπανίου.

12. Η περιεκτικότητα σε μεταλλικά άλατα στο νερό είναι υψηλή, το νερό φιλτράρεται όμως κατά τη διάρκεια της ξηρασίας η οσμή του σιδήρου μπορεί να είναι ελαφρώς αισθητή.

Διαχειριστής καταλύματος

mark sismour
Οικοδεσπότης Premier
Οικοδεσπότης Premier

Γλώσσες

Αγγλικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Περιλαμβάνεται πρωινό
Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
Κλιματισμός

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 3:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 25 ετών
Check out πριν από τις 11:00 π.μ.

Παιδιά

Μόνο για ενήλικες

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα
$250 cleaning fee if smoking in the building.

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχονται τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας, κουτί πρώτων βοηθειών και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Απαιτείται αυτοκίνητο για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Νιού Τρίπολι

Αυτό το κατάλυμα (εξοχική κατοικία, Νιού Τρίπολι) βρίσκεται σε αγροτική περιοχή και κοντά σε θεματικά πάρκα. Μπορείτε να επισκεφτείτε πολιτιστικά αξιοθέατα όπως: Shankweiler's Drive In Theatre και Μουσείο Old Jail, ενώ στα σημεία ενδιαφέροντος της περιοχής συγκαταλέγονται τα εξής: Όπερα Mauch Chunk Opera House και Μουσείο Asa Packer Mansion Museum. Μπορείτε να απολαύσετε τη βραδινή σας έξοδο σε μέρη όπως: Αίθουσα Συναυλιών Penn's Peak ή, αν ταξιδεύετε με παιδιά, να επισκεφτείτε αξιοθέατα όπως: Blue Mountain Vineyards. Φροντίστε να δείτε τα ζώα της περιοχής με δραστηριότητες όπως παρατήρηση άγριας πανίδας και παρατήρηση πτηνών.
Χάρτης
Kempton, PA

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Blue Mountain Vineyards - 9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Hawk Mountain Sanctuary - 18 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Πανεπιστήμιο Kutztown της Πενσυλβάνια - 24 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Σπήλαιο Crystal Cave - 25 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Dorney Park & Wildwater Kingdom (πάρκο αναψυχής) - 33 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Άλενταουν, Πενσιλβάνια (ABE-Διεθνές Αεροδρόμιο Lehigh Valley): 39 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Kempton Hotel - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Blue Lizard Vineyard & Winery - 23 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Schleicher's Family Restaurant - 9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • King's Pizza - 18 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Katie's Family Restaurant - 10 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

10

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 63 από 64 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 1 από 64 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 64 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 64 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 64 σχόλια πελατών" "

10/10

Καθαριότητα

10/10

Παροχές

10/10

Κατάσταση καταλύματος & παροχές

10/10

Φιλικό προς το περιβάλλον

10/10

Check-in

10/10

Επικοινωνία

10/10

Τοποθεσία

10/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

michael s.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
The house is exactly as described
There are no surprises, the description of the house is spot on. It's tiny, but we knew that. It's cute. The ladder to the loft bed is a little concerning, but that added to the adventure of the weekend.
Πραγματοποίησε 1 διανυκτέρευση τον Μάρτιο 2024

10/10 Άριστο

Patrick M.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Good times!
Excellent stay. Would definitely recommend!
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Μάρτιο 2024

10/10 Άριστο

Kathleen F.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Lovely Stay
We had a lovely stay and Mark and Diane showed us wonderful hospitality. We had everything we needed and enjoyed the tiny home and the firepit. We would definitely stay again!
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Νοέμβριο 2023

10/10 Άριστο

licette

Θετικά: Παροχές
Excellent todo
Πραγματοποίησε 1 διανυκτέρευση τον Νοέμβριο 2023

10/10 Άριστο

Michael U.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Great place
The Tiny House was unique, comfortable and fun. It had everything we needed.
Πραγματοποίησε 1 διανυκτέρευση τον Οκτώβριο 2023

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από mark sismour

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
We are excited to host your stay at the Leaser Lake Bed & Breakfast. Diane and I moved here over 40 years ago with the intention of renovating our starter house, but we loved the lake area and its beauty so much we never left.

You’re a short walk away from our county park, a secret gem only the locals know about. The lake and surrounding valleys was our children’s adventure playground and we are excited to share this spot with you.

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

If you want our B & B to be a romantic getaway, we can help make your stay extra special. There are Add-ons available for Special Occasions to enhance your experience.
Perhaps you need a quiet place to write your next best seller, a writer’s retreat to brainstorm with friends, or maybe you just need to get away from the chaos, we can be that too.

Perhaps you’re looking for some adventurous outdoor fun. Hiking, Birdwatching, Biking, Fishing, Golf, Paintball, Skiing, Boarding, Waterfalls, a Quiet Writing space, Hawk Mountain, Shopping, Wineries, Distillery, Baseball, Racing, Railroads, Concerts, Casinos, Music festivals, Weddings…The list goes on.

Bottom line, we want your stay to be memorable and enjoyable. If there is anything you need or you forgot, don’t hesitate to ask. We’ll try our best to accommodate. Friendly, cozy and comfortable are what we strive towards, so please make yourself at home.

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

Leaser Lake Bed and Breakfast is set in the tranquil and picturesque foothills of the Blue Mountains, with easy access to major highways and a wide array of year-round outdoor activities. Our recently refurbished Lakeside Tiny House is 150 sq. ft. open-concept apartment has a private entrance with many amenities including expansive and restorative views, upgraded appointments, and a cozy loft bedroom.

After a day filled with enjoying the sights and sounds of the local area, we invite you to kick back and enjoy a lovely and comfortable evening “at home.” As the singer/songwriter James Taylor reminds us, “At night the stars, they put on a show for free” and, from your own private patio, stargazing is spectacular at any time of year. Linger with a cocktail or glass of wine by the outdoor fire pit while you reconnect, relax and let all of your cares just melt away. Perhaps you’d like to unwind with a massage in our peaceful and secluded Secret Garden (weather permitting) from a local massage therapist (additional fees and advanced arrangements required – see below).
Room Amenities
Your accommodations feature an open concept space with a loft bedroom accessible by stairway/ladder (not handicap accessible). Amenities and appointments, thoughtfully designed with your comfort in mind, include:
• New over-sized full bed with linens
• A Graco Pack ‘n Play with fitted linens available by request
• A fold-out Dining area that is desk height for workspace use
• Large flat SmartScreen television
• Kitchenette with quartz countertops, dishes and silverware for six, serving bowl, coffee maker, refrigerator/freezer, microwave, toaster, hand towels, dish rack, kettle, toaster oven, 2-burner cooktop, griddle
• Full bathroom with shower
Outdoor seating areas
Weber grill
Free MT Bike use
Fire pit

Γλώσσες:

Αγγλικά

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων