ΣπίτιΙδιώτης οικοδεσπότης

Παραθαλάσσιο σπίτι στην παραλία, λιμνοθάλασσες, ηλιοβασιλέματα Corcovado, άγρια φύση, καγιάκ

Παραθαλάσσιο σπίτι στην παραλία, λιμνοθάλασσες, ηλιοβασιλέματα Corcovado, άγρια φύση, καγιάκ

Παραλία
Εξωτερικοί χώροι
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Ιδιωτική κουζίνα
Γεύματα

Επισκόπηση καταλύματος Παραθαλάσσιο σπίτι στην παραλία, λιμνοθάλασσες, ηλιοβασιλέματα Corcovado, άγρια φύση, καγιάκ

9,8 στα 10 Εξαιρετικό
2 υπνοδωμάτια0+ μπάνιαΓια 6 άτομα139 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • Κουζίνα
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • Εξωτερικός χώρος
  • Θέα στον ωκεανό
  • Μπάρμπεκιου γκριλ

Εξερευνήστε την περιοχή

Carate, Osa Peninsula
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠλαγιά Μαδριγάλ3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία του Καράτε3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΕθνικός Δρυμός Corcovado4 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

2 υπνοδωμάτια (για 6 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Διπλό Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

1 Queen Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 3

1 Διπλό Φουτόν

2 ξεχωριστά WC

Μπάνιο 1

Toilet

Μπάνιο 2

Outdoor shower

Μπάνιο 3

Toilet

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Βεράντα
Υπαίθρια ντουζιέρα
Κουζίνα
Μπαλκόνι
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Παραθαλάσσιο σπίτι στην παραλία, λιμνοθάλασσες, ηλιοβασιλέματα Corcovado, άγρια φύση, καγιάκ

Με μεγάλες παραλίες άμμου που εκτείνονται για μίλια προς οποιαδήποτε κατεύθυνση, το Casa Playa Lapa είναι μια ιδιωτική παραλία μπροστά κατοικία στο απομακρυσμένο Carate, Κόστα Ρίκα, μόλις δύο μίλια από το κόσμημα στέμμα του εθνικού πάρκου σύστημα, Corcovado Εθνικό Πάρκο. Το Playa Lapa βρίσκεται σε μια πλαγιά ενός πευκοδάσους χαμηλού χείλους που βλέπει στον Ειρηνικό Ωκεανό και είναι μονωμένο από τον υπόλοιπο κόσμο με τη ζούγκλα και από τις δύο πλευρές, είναι αναμφισβήτητα η πιο απομακρυσμένη ενοικίαση διακοπών σε όλη την Κόστα Ρίκα, αλλά είναι πλήρως εξοπλισμένη για την άνεση και την ευκολία της οικογένειάς σας .

Ολοκληρώθηκε το καλοκαίρι του 2007, το σπίτι είναι κατασκευασμένο από τροπικά σκληρά ξύλα, συμπεριλαμβανομένων τικ εσωτερικών χώρων, δοκών και τόνων μωβ καρδιάς (nazareno), καθώς και κρεμάστρες. Μια υπέροχη σπειροειδή σκάλα μωβ καρδιά είναι το κεντρικό αρχιτεκτονικό χαρακτηριστικό. το έπιπλο, το οποίο έχει κατασκευαστεί από έθιμο τεχνίτη, κατασκευάζεται από ξύλο ζέβρας. Ένας χώρος καθιστικού με ανοιχτό ντιζάιν, 2 υπνοδωμάτια σοφίτας με μισό λουτρό, παράθυρα με πλήρη οθόνη και στα δύο επίπεδα και εκτεταμένη οροφή ενθαρρύνουν την ελεύθερη ροή του αέρα σε όλη τη δομή, συμπληρωμένη με ένα συνεχές ανοικτό ωκεανό αεράκι.

Το Playa Lapa είναι περίπου ένα χιλιόμετρο από το τέλος του δρόμου στο Carate, το πιο απομακρυσμένο σημείο από το San Jose στο εθνικό σύστημα εθνικών οδών. Η παραλία εκτείνεται παρθένα και τεράστια προς το σημείο Salsipuedes στο εθνικό πάρκο Corcovado στα βορειοδυτικά, και το Cabo Matapalo στα νοτιοανατολικά.

Ο Ειρηνικός Ωκεανός χτυπά ασταμάτητα ενάντια σε μια πρώτη παραλία που χτυπάει τη χελώνα - οι γιγάντιες ελιές Ridleys έχουν παρατηρηθεί για τα αυγά τους στο μονοπάτι από την παραλία στο ίδιο το σπίτι. Το βροντερό σκηνικό δημιουργεί ένα συνεχές και συναρπαστικό υπόβαθρο πάνω στο οποίο ενορχηστρώνεται η κακοφωνία των παπαγάλων και των πτηνών στη ξηρά. Αυτή δεν είναι μια απλή παραλία κολύμβησης - η ακανόνιστη κολύμβηση της χερσονήσου Osa δημιουργεί ένα τυπικά ισχυρό υπόγειο και μεγάλα κύματα. Η μεγαλοπρέπεια αυτής της άγριας σέρφας σε μια τεράστια και ανεπτυγμένη παραλία είναι ένα από τα πιο δελεαστικά φυσικά αξιοθέατα του Playa Lapa.

Ένα κοπάδι κατοικίας Scarlet Macaws τροφοδοτεί τα αμύγδαλα στην άκρη των αμμόλοφων, εξ ου και το όνομα «Playa Lapa», που σημαίνει «Παραλία του Scarlet Macaw». Υπάρχει ένα μεταναστευτικό μονοπάτι μέσα από το θόλο πάνω από το Playa Lapa που συχνάζουν από μεγάλα στρατεύματα λευκών όψεων πιθήκων capuchins, που μπορεί κανείς να δει καθημερινά τη σίτιση στους φοίνικες που περιβάλλουν το σπίτι. Τα κοπάδια παπαγάλων του Αμαζονίου παρατηρούνται συνήθως νωρίς το πρωί και πάλι το σούρουπο. Μια ποικιλία από ερωδιούς και ερασιτέχνες βγαίνουν τακτικά στη σφήνα σε μικρά ψάρια και σαύρες, ενώ τα ντροπαλά και ειρηνικά coatimundis παίζουν στην άκρη του δάσους, περιστασιακά ξυλώνοντας από τη μια πλευρά του καθαρισμού στο άλλο ακριβώς από το πίσω κατάστρωμα.

Το Casa Playa Lapa είναι η εκπλήρωση ενός δια βίου ονείρου των ιδιοκτητών του. Σχεδιασμένο από μηχανική κόρη, είναι πολύ άνετο, βολικό, φιλικό προς το περιβάλλον και βρίσκεται σε ένα απομακρυσμένο μέρος της Κόστα Ρίκα, το οποίο βρίσκεται πολύ μακριά από το δίκτυο. Η ισχύς τροφοδοτείται από ένα ηλιακό εναλλακτικό ενεργειακό σύστημα, παρέχοντας συμβατική ηλεκτρική ενέργεια έτοιμη προς χρήση από την Αμερική, 60 κυκλωμάτων. Ένα μοναδικό ηλιακό σύστημα ζεστού νερού στη στέγη εξασφαλίζει ζεστό νερό κατά τις απογευματινές ώρες, για άνετο μπάνιο στο εξωτερικό ντους. Διαθέτουμε επίσης ευρυζωνικό δορυφορικό Internet και ασύρματο δρομολογητή για να μπορέσουμε οι επισκέπτες μας να μείνουν σε επαφή με τους φίλους και την οικογένειά τους. Τα υψηλής ποιότητας μαγειρικά σκεύη, τα γυάλινα σκεύη, τα σκεύη κουζίνας και τα κλινοσκεπάσματα εξασφαλίζουν ότι όλες οι ανάγκες σας φιλοξενούνται Τυπικά ισπανικά σχάρες ασφαλείας αρχιτεκτονικού στυλ έχουν εγκατασταθεί σε όλα τα παράθυρα και τις πόρτες για την ενίσχυση της ασφάλειας του επισκέπτη μας. Επιπλέον, διπλά ξύλινα παντζούρια στα δέκα παράθυρα που περιβάλλουν το καθιστικό επιτρέπουν τον αποκλεισμό της ομίχλης και της βροχής ανάλογα με τις ανάγκες.

Μια απομακρυσμένη απόδραση, Playa Lapa είναι πραγματικά ένας μοναδικός προορισμός και από μόνη της. Η εγγύτητά του με το Εθνικό Πάρκο Corcovado, ενώ ενισχύει την έλξη του, εξασφαλίζει επίσης τη διατήρησή του από την τουριστική ανάπτυξη που συμβαίνει στις παραθαλάσσιες κοινότητες κατά μήκος της ακτής της Κόστα Ρίκα. Για μια αξέχαστη εμπειρία οικειότητας με τη φύση, συν την προσωπική άνεση και ευκολία, δεν υπάρχει τίποτα αρκετά όπως το Casa Playa Lapa.



Λέξεις-κλειδιά: Παραλιακό σπίτι, Casa

Διαχειριστής καταλύματος

Helene
Οικοδεσπότης Premier
Οικοδεσπότης Premier
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Κουζίνα
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
Εξωτερικός χώρος
Θέα στον ωκεανό
Μπάρμπεκιου γκριλ

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 21 ετών
Check out πριν από τις 11:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 3-17 ετών
Suitable for children 5 years and older

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις
Quiet hours after 9:00PM.

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια
No animals in the casa at any time.

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα
NO SMOKING inside the casa at any time.
HOUSEKEEPING: $50 charge was added, to disinfect the house in 24 hours before each stay. Please wash dishes, and remove your food.

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Σημείωμα από τον οικοδεσπότη: Quiet hours after 9:00PM.
Το κατάλυμα προσφέρει τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας, κουτί πρώτων βοηθειών και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Δεν απαιτείται αυτοκίνητο για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Πουέρτο Χιμένες

Αυτό το κατάλυμα (εξοχική κατοικία, Πουέρτο Χιμένες) βρίσκεται στην παραλία. Όσοι αναζητούν κάποια δραστηριότητα μπορούν να επισκεφτούν μέρη όπως: Αποβάθρα του Πουέρτο Χιμένες, ενώ όλοι μπορούν να απολαύσουν τη φυσική ομορφιά της περιοχής σε μέρη όπως: Εθνικός Δρυμός Corcovado και Χερσόνησος Osa. Φροντίστε να δείτε τα ζώα της περιοχής με δραστηριότητες όπως παρατήρηση άγριας πανίδας και παρατήρηση πτηνών.

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Χερσόνησος Osa - 1 λεπτό με τα πόδια
  • Πλαγιά Μαδριγάλ - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία του Καράτε - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Εθνικός Δρυμός Corcovado - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Γραφείο Πάρκου Corcovado National Park Office - 43 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Αεροδρόμιο του Πουέρτο Χιμένες (PJM): 162 λεπτά οδικώς

Σχόλια

9,8

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 65 από 72 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 5 από 72 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 2 από 72 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 72 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 72 σχόλια πελατών" "

10/10

Καθαριότητα

9,8/10

Check-in

10/10

Επικοινωνία

10/10

Τοποθεσία

9,6/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Katharina B.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Fantastic locationFantastic location
The beautiful garden borders directly on the long beach. Those who love the wilderness and secluded beaches will love the house. The house is very well adapted to the unique surroundings. Bento and his wife live in the neighborhood and give you advice if you ask for it. We appreciated having someone else around. We hope to come back one day.
Πραγματοποίησε 5 διανυκτερεύσεις τον Φεβρουάριο 2024

10/10 Άριστο

Emily G.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Feel at home in Ethereal Paradise
This is our 3rd or 4th time staying on the Playa Lapa property, and I'm more inclined to write poetry about this amazing place than a down-to-earth review. First of all, this place has everything you need. The kitchen is maybe one of the best kitchens I've ever used- very intuitive and equipped. The shower is it's own wonderland, hummingbirds and butterflies weave through the garden nearby, and the hot water during the day while the sun is shining is extremely luxurious being this far down the road. There are boogie boards and beach chairs for the beach which is just steps from the house. Rolling waves and palm breezes lull you to sleep at night. The deck is cool and comfortable with awesome rocking chairs and hammocks. You will likely see monkeys and macaws without having to leave the house. Beto and Yolanda, the caretakers, beyond being incredibly helpful and accomodating, are also awesome people. It has been a true pleasure getting to know them. I definitely reccomend taking the kayaks out on the lagoon. We saw crocodiles and unbelievable varieties of birds. One night, while stargazing on the beach, a sea turtle climbed out of the ocean right next to us to go nest. If you want the best of Costa Rica, this is it. This time my boyfriend and I stayed with another couple, and there was plenty of room for all of us to spread out and have our own space when we wanted to. We will never get enough of this place. Book it now!
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Ιανουάριο 2024

10/10 Άριστο

Martine B.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Paradis sur terre
Nous avons été bien accueilli par Beto et nous avons passé un 3 jours dans une villa incroyable mais quel environnement, wow, le paysagement de cette villa est magnifique et les aras, singes et tous les autres animaux tout autour de la maison rendent l’expérience paradisiaque et unique.
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Δεκέμβριο 2023

10/10 Άριστο

Donna C B.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία
Playa Lapa
After nearly 3 weeks of intensive birding in CR we were looking forward to relaxing at our one week rental at Playa Lapa. The casa was perfect for us and we enjoyed the early morning and late afternoon chorus of birds. We kept the feeding platform stocked with fresh fruit and were not disappointed with the activity. The location of this property to Corcovado and Shady Lane is nice. Also the turtle researchers immediately next to to casa were interesting to talk to. Our driver (Amarallis) and guide (Luis) were very knowledgeable and we enjoyed our tours to Corcovado, Careta, and a night trip. We definitely recommend these tours if you are staying at Playa Lapa. We are so happy that we didn’t rent a car. Beto (caretaker) was always a available to help and his wife Yolanda was a great cook. We loved being off the grid and had no issues with power or heated water. Helene, our host, was always available to help with questions about tours, buying groceries, and communicating with locals.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Νοέμβριο 2023

10/10 Άριστο

Shanna E.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Absolutely amazing
My husband and I have been to Costa Rica 5x in 6 years. We have traveled to Monteverde, La Fortuna, Jaco, and Carate (playa lapa) We have returned to this place twice because in our eyes it has been the best experience thus far. The house is a beautiful creation with mind blowing landscapes, towering cohune palms and the sounds of the sea. Words cannot do it justice, you must see for yourself.
Πραγματοποίησε 6 διανυκτερεύσεις τον Σεπτέμβριο 2023

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Helene

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
Joe and Helene are retired professionals, now living on their farm with their two cats and five horses. They make hay in June, and live at Playa Lapa for four months of the year. When not making hay or basking in the tropical sun, Joe works part time on the farm and Helene manages Playa Lapa.

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

They chose this property for its remoteness, abundance of wildlife, and lack of develment.
the house was designed by their daughter, Julie, with an emphasis on maximizing living space, excellent air flow and great views of the ocean and tropical jungle.

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

Some of the best fishing in the world; Playa Carate is an important turtle nesting beach; close proximity to Corcovado National park, with abundant wildlife right on the property; and of course the relaxed tropical lifestyle.

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων

Περισσότερες ιδέες για ενοικιαζόμενες κατοικίες