Ολόκληρη ενοικιαζόμενη κατοικία·Ιδιώτης οικοδεσπότης

Το σπίτι της φάρμας, πρέπει να δείτε Fixer Upper - περπατήστε παντού!

Το σπίτι της φάρμας, πρέπει να δείτε Fixer Upper - περπατήστε παντού!

Συλλογή φωτογραφιών για The Farm Home, newly restored historic farmhouse + boutique stay in Stowe.

Γεύματα
Ιδιωτική κουζίνα
Γεύματα
Γεύματα
Περιοχή καθιστικού

Επισκόπηση καταλύματος Το σπίτι της φάρμας, πρέπει να δείτε Fixer Upper - περπατήστε παντού!

Σχόλια
10 στα 10 Εξαιρετικό
4 υπνοδωμάτια2+ μπάνιαΓια 10 άτομα157 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο
  • ΚλιματισμόςΚλιματισμόςΚλιματισμός
  • Εξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώρος
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα

Εξερευνήστε την περιοχή

Χάρτης
Stowe, VT
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΖυθοποιείο Alchemist Brewery3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαTrapp Family Lodge Touring Center12 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΟρεινό θέρετρο Stowe12 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΜπέρλινγκτον, Βερμόντ (BTV-Διεθνές Αεροδρόμιο του Μπέρλινγκτον)41 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

4 υπνοδωμάτια (για 10 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Queen Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

1 Queen Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 3

2 Διπλά Κρεβάτια

Υπνοδωμάτιο 4

2 Μονά Κρεβάτια

2 μπάνια, 1 ξεχωριστό WC

Μπάνιο 1

Toilet

Μπάνιο 2

Bathtub or shower · Toilet

Μπάνιο 3

Toilet · Shower only

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Βεράντα
Κουζίνα
Ξεχωριστή τραπεζαρία
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Το σπίτι της φάρμας, πρέπει να δείτε Fixer Upper - περπατήστε παντού!

Για τα τελευταία 150 χρόνια, αυτό το ιστορικό σπίτι βρισκόταν στην κορυφή του Mountain Road, καλώντας τους ταξιδιώτες και τους περαστικούς. Απολαύστε μια πρόσφατα ανακαινισμένη εμπειρία "Fixer Upper", καθώς απολαμβάνετε όλο τον καθαρό αέρα που μπορούν να προσφέρουν τα βουνά. Ένας αληθινός συνδυασμός παλαιών και καινούργιων, The Farm Home είναι μια μοναδική τοποθεσία που δεν μπορεί να χαθεί! Ακολουθήστε στο Instagram @thefarmhome για πριν και μετά - πρέπει να δείτε!

Το Farm Home είναι ένα κομψό κομμάτι της ιστορίας του Stowe, προσφέροντας ιστορική γοητεία σε συνδυασμό με τις σημερινές σύγχρονες ανέσεις. Αυτή η αγροικία του 1864 υποβλήθηκε σε πλήρη ανακαίνιση το 2016 για να δημιουργήσει μια μοναδική εμπειρία φιλοξενίας για τους επισκέπτες. Εισάγετε από την μπροστινή πόρτα στην κουζίνα - την καρδιά του σπιτιού. Η κουζίνα του πλήρους σεφ, με τις οροφές του καθεδρικού ναού και τις ακτίνες του χεριού, προσφέρει στους επισκέπτες μια εξαιρετική εμπειρία μαγειρικής. Η μουσική + συνομιλία κυκλοφορεί ελεύθερα καθώς οι επισκέπτες μπορούν να μαγειρέψουν και να χαλαρώσουν μαζί μέσα στο ανοιχτό σχέδιο ορόφου. Ένα θόρυβο από το πίσω μέρος της κουζίνας επιτρέπει επιπλέον αποθήκευση για τις μπότες, τα παλτά και τα εργαλεία.

Αυτό το σπίτι 1688 τετραγωνικών μέτρων πακέτων πολλών γροθιά - κοιμούνται μέχρι 10 ενήλικες σε 4 υπνοδωμάτια με 2 5 λουτρά. Η κρεβατοκάμαρα 1 βρίσκεται κάτω από την ολισθαίνουσα πόρτα από το σαλόνι. Αυτό βυθίζει γύρω στο πλήρες λουτρό κάτω, το οποίο μπορεί να υπερηφανεύεται για μια μπανιέρα 4 πόδια για νυσταγμένο ντους ή μούσκεμα για τα παιδιά.

Μέσα από την παλιομοδίτικη σπαστή σκάλα, θα βρείτε το Υπνοδωμάτιο 2 στα αριστερά. Το υπνοδωμάτιο 2 διαθέτει δύο διπλά κρεβάτια, δύο ντουλάπες μίνι και μια τουαλέτα. Πολλοί επισκέπτες σχολιάζουν το πλευρικό παράθυρο του Βερμόντ που αναφέρεται και ως "παράθυρο μάγισσες" σε αυτό το δωμάτιο.

Από την προσγείωση είναι η αρχή του διαδρόμου στο ισόγειο. Το υπνοδωμάτιο 3 βρίσκεται στο πίσω μέρος του σπιτιού και είναι το Δωμάτιο Bunk. Χτισμένο για να αντέχει το βάρος των παιδιών και των ενηλίκων, τα δύο μονά κρεβάτια παρέχουν ρυθμίσεις ύπνου για όσους θέλουν να νιώσουν ξανά σαν παιδί. Το ντουλάπι σε αυτό το δωμάτιο είναι ένα από τα μεγαλύτερα στο σπίτι και είναι όπου οι επισκέπτες μπορούν να βρουν το 4Moms Pack'N'Play εάν ταξιδεύουν με μικρά παιδιά. Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, αυτό το δωμάτιο διαθέτει μια μονάδα παραθύρου AC.

Κάτω από το διάδρομο μέσα από μια αντίκα τσέπης πόρτα, θα βρείτε το δωμάτιο σκόνης. Αυτό το μπάνιο αποτελεί εξαιρετική επιλογή για νυχτερινή και πρωινή ρουτίνα και βούρτσισμα των δοντιών. Το ντουλάπι σε εσοχή προσφέρει επιπλέον αποθηκευτικούς χώρους για τους επισκέπτες.

Στο τέλος του διαδρόμου, θα μπείτε στο Υπνοδωμάτιο 4, στο Master Bedroom and Bathroom. Ένα queen-size κρεβάτι με λευκά είδη, το δωμάτιο έχει ανακαινισμένο ανώτατο όριο barnwood, μαρμάρινο μπάνιο και ιδιωτικό μπάνιο που όλοι οι επισκέπτες θα θέλουν να απολαύσουν. Το Master Bath προσφέρει τις + παλιές του ορειχάλκινες βρύσες και ένα θολωτό ντουλάπι ντουλάπας με φουσκωτή είσοδο. Σαμπουάν + Conditioner παρέχονται για όλους τους επισκέπτες καθώς και σαπούνι, λοσιόν, Qtips, μπάλες από βαμβάκι, κιτ πρώτων βοηθειών και πετσέτες μακιγιάζ.

Η εστία ξύλου βρίσκεται στην τραπεζαρία και παρέχει μια δευτερεύουσα πηγή θερμότητας κατά τη διάρκεια του χειμώνα Οι χειμώνες του Βερμόντ - το κορμό του ξύλου βρίσκεται στο υπόγειο. Ο θερμοστάτης NEST βρίσκεται κατά μήκος του τοίχου της τραπεζαρίας και χρησιμεύει ως η κύρια πηγή θερμότητας. Στο σαλόνι και το master υπνοδωμάτιο, μια μονάδα τοίχου αντλίας θερμότητας μπορεί να χρησιμοποιηθεί για επιπλέον θέρμανση + ψύξη τους χειμερινούς / καλοκαιρινούς μήνες και λειτουργεί με τηλεχειρισμό. Οι μικρές ανεμιστήρες παρέχονται επίσης σε υπνοδωμάτια χωρίς εναλλακτικές λύσεις AC.

Χτισμένο πάνω στις αξίες της αποκατάστασης, της αναδιοργάνωσης και της βιωσιμότητας, το Farm Farm ήταν ένα έργο αγάπης από τους ιδιοκτήτες σπιτιών Lisa + Tyson Bry. Θέλουμε οι επισκέπτες να έχουν εμπειρία στο Βερμόντ μόλις μπουν στο σπίτι μας. Από τα προϊόντα που αποθηκεύσαμε στο σπίτι μέχρι τον προσεκτικά επιμελημένο ψηφιακό οδηγό μας, θέσαμε τη σφραγίδα μας για έγκριση στις μάρκες του Vermont + στις επιχειρήσεις που πρωταγωνίσουμε. Μείνετε στο The Farm Home και δοκιμάστε το Stowe με ένα μοναδικό τρόπο!

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ:
Ξυπνήστε με την εικονική θέα του Stowe καμπαναριό σας παράθυρο της κουζίνας όπως σας γουλιά πρωί καφέ σας ... όταν πρόκειται για τη θέση, το σπίτι μας δεν μπορεί να νικήσει! Θα βρείτε τον εαυτό σας να περπατά παντού όταν φτάσετε - είμαστε πραγματικά στο επίκεντρο όλων. Απολαύστε την απόλυτη ιδιωτικότητα μιας αυλής με θέα στο βουνό + χωριό συν τα τρόφιμα αγρόκτημα-τραπέζι, τα ψώνια και πολλές υπαίθριες περιπέτειες σε κοντινή απόσταση από το σπίτι μας. Βρισκόμαστε σε βολική τοποθεσία στο Mountain Rd, μόλις 10 λεπτά με το αυτοκίνητο από το Stowe Mountain Resort ή το Green Mountain Transit Shuttle από το χωριό (δωρεάν!).

Περπάτημα σε απόσταση από όλα τα παρακάτω:
Village καταστήματα και εστιατόρια στην κεντρική οδό
Stowe Rec Bike Path & Ήσυχο μονοπάτι
Cady Hill Trails - το κατώφλι μας περιστοιχίζει αυτά τα φημισμένα μονοπάτια για ορεινή ποδηλασία και μονοπάτια πεζοπορίας
Doc Ponds
Παγκάκι
Ranch Camp
Η Μπαγκέλ
Mac's Market Grocery Store
Εμπορεύματα
Το Κρεοπωλείο
Stowe Θαλασσινά και αγορά κρέατος
AJs Ski & Sports Ενοικίαση ποδηλάτου

Επισκεφτείτε τον ιστοχώρο μας @thefarmhome για το The Farm Home Digital Guidebook, ώστε να μπορείτε να ταξιδέψετε σαν τοπικό #thefarmhome.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΣΠΙΤΙΟΥ:
Strict 10 Person Guest Policy - παρακαλούμε ΟΧΙ επιπλέον επισκέπτες ή στρώματα αέρα
Βερμόντ παραδοσιακοί κόκκοι καφέ, μύλος, γαλλική πρέσα & κρέμα που παρέχονται
Το σπίτι είναι εφοδιασμένο με βασικά καρυκεύματα, λάδια και καρυκεύματα
4 δωρεάν ποδήλατα & κράνη για τα παιδιά για ενήλικες - πρόσβαση στον αχυρώνα
Αποκατάσταση Υφασμάτων κλινοστρωμνής
Σαμπουάν, κοντίσιονερ, σαπούνι & λοσιόν που παρέχονται
Σεσουάρ μαλλιών παρέχεται στο Master Bathroom
Το Pack'N'Play διατίθεται για τους επισκέπτες με μικρά παιδιά
Θερμαινόμενο πάτωμα πλακιδίων στο βασικό μπάνιο
Ο θερμοστάτης Nest
SONOS ηχεία επάνω & επάνω
Τα εργαλεία Ski & Board μπορούν να αποθηκευτούν μέσα στα ράφια του χώρου με λάσπη
Ενοικιάστε ποδήλατα, εξοπλισμό σκι ή σνόουμπορντ από το Ski & Sports της AJ, ακριβώς απέναντι από το δρόμο
Ποδήλατα μπορούν να αποθηκευτούν στη βεράντα ή πίσω από το σπίτι
Smart TV + Apple TV. Λυπούμαστε, δεν υπάρχει καλώδιο. Χρησιμοποιήστε τους δικούς σας λογαριασμούς και συνδέσεις ροής
Όλοι οι επισκέπτες πρέπει να τηρούν τους κανόνες ή η εγγύηση είναι σε κίνδυνο

Διαχειριστής καταλύματος

Lisa Mara Bry
Οικοδεσπότης Premier
Οικοδεσπότης Premier

Γλώσσες

Αγγλικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
Κλιματισμός
Θέα στο βουνό

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 3:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 25 ετών
Check out πριν από τις 11:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα
We've put in a lot of time to make this a beautiful space. Please be respectful of all of the furniture and accessories that we've lovingly collected.
Please remove shoes upon entry. No shoes beyond kitchen. No ski boots inside.
$1,000 security deposit is required. Refunded upon completion of your stay if rules are followed.

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχονται τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας, κουτί πρώτων βοηθειών και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Προτείνεται η χρήση αυτοκινήτου για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Stowe

Αυτό το κατάλυμα (εξοχική κατοικία, Stowe) βρίσκεται στο κέντρο της πόλης και δίπλα στο ποτάμι. Αν το πρόγραμμά σας περιλαμβάνει κάποια δραστηριότητα, αξίζει να επισκεφτείτε μέρη όπως: Ορεινό θέρετρο Stowe και Smugglers Notch. Μπορείτε να απολαύσετε τη βραδινή σας έξοδο σε μέρη όπως: Ζυθοποιείο von Trapp Brewing ή, αν ταξιδεύετε με παιδιά, να επισκεφτείτε αξιοθέατα όπως: Μουσείο Vermont Ski Museum. Φροντίστε να δείτε τα ζώα της περιοχής με δραστηριότητες όπως παρατήρηση άγριας πανίδας και παρατήρηση πτηνών.
Χάρτης
Stowe, VT

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Μουσείο Vermont Ski Museum - 4 λεπτά με τα πόδια
  • Νομαρχιακός Σύλλογος Stowe Area Association - 5 λεπτά με τα πόδια
  • Ζυθοποιείο Alchemist Brewery - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Trapp Family Lodge Touring Center - 12 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Ορεινό θέρετρο Stowe - 12 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σταθμός του Γουότερμπουρι: 17 λεπτά οδικώς
  • Στόου, Βερμόντ (MVL-Πολιτειακό Αεροδρόμιο των Μόρισβιλ-Στόου): 10 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Idletyme Brewing Company - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Dunkin' - 2 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • The Alchemist - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Piecasso Pizzeria & Lounge - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Alfie's Wild Ride - 18 λεπτά με τα πόδια

Σχόλια

10

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 33 από 35 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 2 από 35 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 35 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 35 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 35 σχόλια πελατών" "

10/10

Καθαριότητα

10/10

Κατάσταση καταλύματος & παροχές

10/10

Check-in

10/10

Επικοινωνία

10/10

Τοποθεσία

10/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Erin S.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Lovely property and great location
Such a beautifully restored, quintessential Vermont farm home. We loved our stay and all of the lovely details that made for a warm, fun family getaway. So nice to be able to walk to dinner after a day on the mountain! Thank you.
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Φεβρουάριο 2024

10/10 Άριστο

Laura M.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Wonderful ski weekend
We had a wonderful stay. The property is about 15 minute drive to the ski mountain and just a short walk to the beautiful down town. The house is beautifully renovated and was comfortable for two families to share. We had a great stay!
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Φεβρουάριο 2024

8/10 Καλό

Clayton O.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Great place and location
house was fairly comfortable. Location excellent, able to walk to town (or drive) and the mountain is only a few minutes away. The property quiet and the beds were comfortable. Kitchen supplies very well stocked. Only con was that the house is pretty drafty.
Πραγματοποίησε 6 διανυκτερεύσεις τον Δεκέμβριο 2023

10/10 Άριστο

Diane R., Lyme, Ct

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Beautifully Renovated Farm House
Beautiful old farmhouse, fully renovated and updated with much style. A fully stocked, great kitchen with high end appliances. The hosts have provided all that is needed and many extras. Beautiful patio area in back, lovely landscaping and gardens. Would highly recommend for family gatherings. Great property! Gracious hosts, very responsive.
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Μάιο 2023

10/10 Άριστο

Cindy

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Charming Farm Home Right in Stowe
Beautiful and clean farm house. Very relaxing place to stay. Centrally located and able to walk to restaurants and shops. Walking distance & a short drive to down town Stowe. The views from the window of Stowe are lovely. Only 10 minutes from Stowe mountain! Great place for adults and kids.
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Φεβρουάριο 2023

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Lisa Mara Bry

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
Channeling that entrepreneur magic into everything I do...I love old homes, well-designed spaces, farm-to-table food, and wine + craft beer. A native New Englander, I moved to Stowe, Vermont with my husband Tyson to live a life in pursuit of less. Modern homesteaders trying to live life more sustainably.

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

Tyson's love for the Vermont lifestyle found them looking for real estate in Stowe, when the couple first laid eyes on an old farmhouse in February 2016. Beyond the rotted sills and clapboards, they were entranced by the character within the walls and unlocked a project of a lifetime. As two young dreamers, they got to work restoring this old beauty one board and square nail at a time. The duo was able to strike the perfect balance of authentic storytelling, documenting the renovation highs + lows on Instagram @thefarmhome.

Their passion for restoration ultimately led them to start Farm Home Co. - a combination of boutique lodging & design studio, which recently transitioned into their online and brick & mortar shop Farm Home Marketplace at 25 Main Street in Stowe. Today, the shop is their way of making unique home design more approachable for clients looking to emulate the Farm Home Co. style in their own homes.

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

Beyond it's one-of-a-kind location, we are starting a micro-vineyard on the property! We look forward to what the harvest brings in the years to come!

Γλώσσες:

Αγγλικά

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων