Ιδιώτης οικοδεσπότης

Ανακαινισμένο όμορφα 1840 Colonial Farmhouse

Ανακαινισμένο όμορφα 1840 Colonial Farmhouse

Συλλογή φωτογραφιών για Millbrook - Beautifully Restored 1840 Colonial Farmhouse - Dutchess Co. NY

Εξωτερικοί χώροι
Εξωτερικοί χώροι
Αθλήματα χιονιού και σκι
Εξωτερικοί χώροι
Εξωτερικοί χώροι

Επισκόπηση καταλύματος Ανακαινισμένο όμορφα 1840 Colonial Farmhouse

9,8 στα 10 Εξαιρετικό

Δημοφιλείς παροχές

  • Δέχεται κατοικίδια
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • Κλιματισμός

Τσεκάρετε την περιοχή

Millbrook, NY
  • Δημοφιλής τοποθεσίαOrvis Sandanona Shooting Grounds18 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαStormville Airport Antique Show & Flea Market20 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΑμπελώνες και οινοποιείο Millbrook27 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΝτάνμπερι, Κονέκτικατ (DXR-Δημοτικό Αεροδρόμιο του Ντάνμπερι)50 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

6 υπνοδωμάτια (για 11 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Queen Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

1 Διπλό Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 3

1 Μονό Διώροφο Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 4

1 King Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 5

1 Διπλό Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 6

3 Μονά Κρεβάτια

3 μπάνια

Μπάνιο 1

Bathtub · Toilet · Shower only

Μπάνιο 2

Bathtub or shower · Toilet

Μπάνιο 3

Bathtub or shower · Toilet

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Κουζίνα
Γραφείο
Ξεχωριστή τραπεζαρία
Εξωτερικός χώρος παιχνιδιού
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Ανακαινισμένο όμορφα 1840 Colonial Farmhouse

Άνετο και χαλαρωτικό, το σπίτι είναι ένα υπέροχο μέρος για να απομακρυνθείτε από τον κόσμο, να χαλαρώσετε και να επανασυνδεθείτε οποιαδήποτε εποχή του χρόνου, είτε με την οικογένεια, τους φίλους σας είτε με ένα ρομαντικό Σαββατοκύριακο. Σε 16 στρέμματα, το σπίτι είναι μια αυθεντικά ανακαινισμένη οικογενειακή αγροικία που περιλαμβάνει ακόμη και όλο τον φωτισμό που είναι χειροποίητες αυθεντικές αναπαραγωγές (οι περισσότεροι είναι ηλεκτρισμένοι) εκείνων που βρίσκονται στα αποικιακά χωριά Williamsburg, Sturbridge και Deerfield.

Ένα γκουρμέ εστιατόριο, διακοσμημένο με κομψά ερμάρια αναπαραγωγής, ένα προσαρμοσμένο νεροχύτη για το σαπουνόφουσκες, ένα μεταμφιεσμένο ψυγείο Subzero μαζί με μια σόμπα Wolf και όλο τον εξοπλισμό για να γευτείτε υπέροχα γεύματα, ενώ παίρνετε τις απόψεις γύρω από τα χωράφια στην κυρτή κορυφογραμμή σε απόσταση. Χαλαρώστε μπροστά στο τζάκι στη βιβλιοθήκη με μία από τις εκατοντάδες τόμους. Στο σαλόνι, βυθίζουμε τον καναπέ και τις καρέκλες που συμπληρώνουν ένα μεγάλο τζάκι, ενώ παίρνουμε την θέα πάνω στα χωράφια και σκαρφαλώνουμε μέσα από το σχεδόν πλήρες παράθυρο της τοιχογραφίας (όχι ακριβώς την περίοδο αλλά το έχουμε κρατήσει).

Η σουίτα master bedroom με τζάκι έχει εκπληκτικό φως με παράθυρα από τρεις πλευρές με υπέροχη θέα στα χωράφια και μπανιέρα με νάρθηκα μήκους 6 πόδια μπροστά από ένα μεγάλο παράθυρο που προσφέρει το ίδιο. Ένα άλλο μπάνιο στον δεύτερο όροφο διαθέτει μια μπανιέρα αντίκες που είναι τοποθετημένη μπροστά σε ένα παράθυρο που επιτρέπει μια χαλαρωτική θέα του 200 ετών. παλιό αχυρώνα και έξω από τα χωράφια, εκτός από ένα ντους ατμού που προσπαθήσαμε να κρύψουμε.

Πρόκειται για μια αποκατασταθείσα αποικιακή αγροικία. δεν είναι μια φανταχτερή υποχώρηση Σαββατοκύριακου διοργανωμένη από έναν διακοσμητή NYC / Hamptons που προσπαθεί να δημιουργήσει ένα Hamptons αίσθηση χώρας. Δεν είναι μια «ιδιοκτησία ενοικίασης», αλλά είναι ένα εξαιρετικά άνετο εξοχικό οικογενειακό σπίτι που δημιουργήθηκε από έναν ιδιοκτήτη με μεγάλη καριέρα στο Ralph Lauren όπου η κλασική δημιουργική αυθεντικότητα είναι το μάντρα. Αναπτύξαμε ένα σχέδιο αποκατάστασης μέσω επισκέψεων σε οικίες της εποχής και με την καθοδήγηση μεγάλης συλλογής βιβλίων Colonial Home. Το έργο ξεκίνησε με την αντικατάσταση κάθε ηλεκτρικού καλωδίου και σωλήνα φούρνου, σε μπάνια και κουζίνα, και συνεχίζεται καθώς διακοσμούμε τις αντίκες και τα έργα τέχνης που συλλέγουμε. Τα αρχικά δάπεδα από έλατα στο πρώτο επίπεδο και τα ευρύχωρα πεύκα στο δεύτερο και το τρίτο επίπεδο κοσμούνται με αντίκες ανατολίτικα χαλιά. Το σπίτι εξελίχθηκε γύρω από τη ζωή μας. Αγοράζοντας το παιδί μας όταν τα παιδιά μας ήταν βρέφη και με την απόλαυση των ψυχαγωγικών ενηλίκων, ένα παιδότοπο μικρών παιδιών μπαίνει κοντά στην κουζίνα και την τραπεζαρία που επέτρεψε την παρακολούθηση της νεότερης γενιάς. Ο χώρος των παιδιών εξελίχθηκε σε 3 επιπλέον δωμάτια στο τελικό υπόγειο (επιπλέον 600 τ.μ. που δεν περιλαμβάνεται στον αποθηκευτικό χώρο των 3200 τετραγωνικών) που περιλαμβάνει αίθουσα τέχνης και χειροτεχνίας, αίθουσα παιχνιδιών με τραπέζι πινγκ πονγκ / αιολικό χόκεϊ / μπιλιάρδο και μια αίθουσα ψυχαγωγίας με μεγάλη τηλεόραση και πιάνο παικτών.

Το σπίτι βρίσκεται μέσα σε μια ομάδα μεγάλων σφεντάρ Maple και Shaggy Bark Hickory δέντρα σε 16 στρέμματα των οποίων κόβεται σε μια μεγάλη οδό γης συνολικού ύψους μερικές εκατοντάδες στρέμματα που προσφέρουν ιδιωτικότητα. Έχουμε περίπου 2-3 στρέμματα πλούσιου χλοοτάπητα που περιλαμβάνει αθλητισμό με μόνιμα δίχτυα ποδοσφαίρου και δίχτυ βόλεϊ. Ένα γήπεδο πετάλου και πόλο tetherball προστίθενται στο υπαίθριο σπορ. Περπατήστε στο χωράφι και στο δάσος σε μονοπάτια προς το ρέμα. Ένα αίθριο bluestone 20 'x 26' με καρέκλες Adirondack είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να δείτε τον ήλιο πάνω από την κορυφογραμμή πριν φωτίσετε μια φωτοβολίδα πυρκαγιάς στο λάκκο πυρκαγιάς διαμέτρου 6ft περιβαλλόμενο από 8 μεγάλους καθισμένους βράχους που ολοκληρώνουν ένα χαλαρωτικό δείπνο στο μεγάλο τραπέζι.

Το Hickory Heath βρίσκεται μόλις 3 μίλια από το πάρκο Tymor, το οποίο είναι περίπου 500 στρέμματα. Διαθέτει διάφορες εγκαταστάσεις αναψυχής, όπως αθλητικά γήπεδα, εξωτερική πισίνα, παιδική χαρά, περίπτερα, ιππικό κέντρο, χώρους κατασκήνωσης, λίμνη αλιείας, παγοδρόμια το χειμώνα, γήπεδα τένις, γήπεδα μπάσκετ, γήπεδα βόλεϊ και πεζοπορία / / ιππικά μονοπάτια.

Το Hickory Heath Farm έχει προσωπικότητα που οι πελάτες μας αγαπάμε. Χρησιμοποιούμε το σπίτι πολλά σαββατοκύριακα καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους και περιστασιακά νοικιάζουμε τους επισκέπτες. Θα εξετάσουμε επίσης μια ανταλλαγή για μια παρόμοια ιδιοκτησία στα νησιά ή σε ένα δυτικό ή ευρωπαϊκό χιονοδρομικό κέντρο. Θα εξετάζαμε μηνιαία και εκτεταμένα ενοίκια. Οι τιμές και οι ελάχιστες επιλογές διαμονής διαφέρουν ανάλογα με την εποχή.

Διαχειριστής καταλύματος

Keith Cunningham
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Δέχεται κατοικίδια
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
Κλιματισμός

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 3:30 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 35 ετών
Check out πριν από τις 10:30 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις
Fees from $1,000 - $5,000 based on type and guests

Κατοικίδια

Επιτρέπονται τα κατοικίδια: όριο 1 στο σύνολο
Only with prior written approval - additional fee

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα
Security deposit withheld if occurs

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Σημείωμα από τον οικοδεσπότη: Fees from $1,000 - $5,000 based on type and guests
Το κατάλυμα προσφέρει τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα, πυροσβεστήρας, ανιχνευτής καπνού, κουτί πρώτων βοηθειών και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Δεν απαιτείται αυτοκίνητο για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Millbrook

Αυτό το κατάλυμα (κατάλυμα αγροτουρισμού, Millbrook) βρίσκεται σε αγροτική περιοχή. Αν έχετε προγραμματίσει κάποια δραστηριότητα, αξίζει να επισκεφτείτε μέρη όπως: Γήπεδο Γκολφ Beekman και Αμπελώνες και οινοποιείο Millbrook, ενώ όσοι θέλετε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής μπορείτε να εξερευνήσετε τα εξής: Εκκλησία του Δοβέρ Πλέινς από Πέτρα και Whaley Lake. Ταξιδεύετε με παιδιά; Μπορείτε να επισκεφτείτε αξιοθέατα όπως: Oak Summit Vineyard και Κήπος Innisfree Garden. Φροντίστε να δείτε τα ζώα της περιοχής με δραστηριότητες όπως παρατήρηση άγριας πανίδας και παρατήρηση πτηνών.

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Orvis Sandanona Shooting Grounds - 18 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Stormville Airport Antique Show & Flea Market - 20 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Κολλέγιο Vassar - 25 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Αμπελώνες και οινοποιείο Millbrook - 27 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Marist College - 32 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σιδηροδρομικός Σταθμός Appalachian Trail: 24 λεπτά οδικώς
  • Ντάνμπερι, Κονέκτικατ (DXR-Δημοτικό Αεροδρόμιο του Ντάνμπερι): 50 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • BBQ 82 - 11 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Links At Unionvale - 16 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Kelly's Creamery - 14 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • McDonald's - 15 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Beekman Square Diner - 12 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

9,8

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 11 από 12 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 1 από 12 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 12 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 12 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 12 σχόλια πελατών" "

9,6/10

Καθαριότητα

9,6/10

Check-in

10/10

Επικοινωνία

10/10

Τοποθεσία

10/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Lena L.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
A beautiful refuge
This welcoming home, filled with antiques, a rich library, a glorious kitchen, appointed with taste, sitting on a great, verdant lawn overlooking wooded hills, set in a fertile nook of Duchess County, was a perfect refuge, offering two weeks of healing and serenity and wonderful memories!
Πραγματοποίησε 13 διανυκτερεύσεις τον Σεπτέμβριο 2022

10/10 Άριστο

Faye W.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Comfortable well-appointed country home
Great choice for traditional home lovers. Plenty of space for families in a lovely, private site. Well stocked kitchen, comfortable beds, cozy sofas. Attentive owner. We especially loved our bonfires, playing soccer, BBQs, and game and puzzle nights. Looking forward to staying here again.
Πραγματοποίησε 44 διανυκτερεύσεις τον Μάρτιο 2020

10/10 Άριστο

Lawrence W.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Winter Weekend
Beautiful early farmhouse with exceptional grounds. The coziest place to be on what was the coldest night of the year.
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Φεβρουάριο 2020

8/10 Καλό

Sandra h.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Beautiful serene spot
My family thoroughly enjoyed our weekend away staying at this beautiful home and property, as well as the surrounding area

10/10 Άριστο

Tara G.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Lovely Home
Group enjoyed the stay very much. Owner easy to reach and work with.

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Keith Cunningham

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

Near Amenia, Rhinebeck, Pine Plains, Standfordville and Kent. Clove Valley Rod and Gun Club, Mashomack Fish and Game Club, Mashomack Polo Club, Tamarack Preserve, Orvis Sandanona, Pawling Mountain Club, Staatsburg, Milan, Verbank, Union Vale, Sharon CT, Salisbury CT, Litchfield CT, Vassar College, Marist College
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων

Περισσότερες ιδέες για ενοικιαζόμενες κατοικίες