Ολόκληρο ξύλινο σπιτάκι

Μεγάλη ξύλινη καμπίνα σε ένα όμορφο ιδιωτικό κτήμα αγροκτήματος περνάει μόνο στο Cincinnati!

Μεγάλη ξύλινη καμπίνα σε ένα όμορφο ιδιωτικό κτήμα αγροκτήματος περνάει μόνο στο Cincinnati!

Συλλογή φωτογραφιών για Log Home w/ Hot Tub on Ranch & Lake! Sleeps 15!

Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Εξωτερικοί χώροι
Πισίνα
Εξωτερικοί χώροι

Επισκόπηση καταλύματος Μεγάλη ξύλινη καμπίνα σε ένα όμορφο ιδιωτικό κτήμα αγροκτήματος περνάει μόνο στο Cincinnati!

Σχόλια
10 στα 10 Εξαιρετικό
4 υπνοδωμάτια3 μπάνιαΓια 15 άτομα279 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • ΤζακούζιΤζακούζιΤζακούζι
  • ΤζάκιΤζάκιΤζάκι
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο
  • ΚλιματισμόςΚλιματισμόςΚλιματισμός

Εξερευνήστε την περιοχή

Χάρτης
Loveland, OH
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΚάστρο Loveland Castle10 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΕμπορικό Κέντρο Kenwood Towne Centre12 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαKings Island (θεματικό πάρκο)17 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΣινσινάτι, Οχάιο (LUK-Δημοτικό Αεροδρόμιο Σινσινάτι - Lunken Field)24 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

4 υπνοδωμάτια (για 15 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 King Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

1 King Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 3

+5
7 Μονά Κρεβάτια, 1 Queen Κρεβάτι και 1 Διπλός Καναπές-Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 5

1 Queen Κρεβάτι

3 μπάνια

Μπάνιο 1

Bathtub or shower · Toilet

Μπάνιο 2

Bathtub · Toilet · Shower only

Μπάνιο 3

Toilet · Shower only

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Κουζίνα
Μπαλκόνι
Εξωτερικός χώρος παιχνιδιού
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Μεγάλη ξύλινη καμπίνα σε ένα όμορφο ιδιωτικό κτήμα αγροκτήματος περνάει μόνο στο Cincinnati!

Σπίτι μακριά από το σπίτι! Βήμα πίσω στο χρόνο με αυτό το αυθεντικό αρχείο καταγραφής ξύλινων σκελετών κάθονται πάνω από μια κορυφογραμμή με θέα το Little Miami Valley στο Loveland Ohio. Φέρτε τη μεγάλη οικογένεια ή την ομάδα σας να μείνουν λίγες νύχτες ή λίγο περισσότερο. Αυτή η καμπίνα έρχεται με δύο μεγάλα καταστρώματα που κοιτάζουν προς τα δυτικά και δύο καταστρώματα που βλέπουν ανατολικά προς τα αγροκτήματα των χόμπι και τον αχυρώνα. Διαθέτει δύο κρεβατοκάμαρες με 1 υπνοδωμάτιο, ένα πλήρες μπάνιο με μπανιέρα / ντους, μια πλήρως ανακαινισμένη κουζίνα με φούρνο / φούρνο, πλυντήριο πιάτων, ψυγείο και αποκομιδή απορριμμάτων. Η κουζίνα διαθέτει επίσης ένα μεγάλο μπαρ και βρίσκεται δίπλα στη μεγάλη τραπεζαρία που διαθέτει τραπεζαρία που μπορεί να φιλοξενήσει 10 + άτομα. Το οικογενειακό δωμάτιο είναι ανοιχτό στην τραπεζαρία και την κουζίνα και διαθέτει ένα μεγάλο ολοκαίνουριο τζάκι με πέτρα ξύλου. Δίπλα στο οικογενειακό δωμάτιο, στον μεγάλο χώρο εισόδου, κάθεται μπιλιάρδο για την απόλαυσή σας. Ο υπνοδωμάτιο για 8 στον επάνω όροφο περιλαμβάνει 5 μονά κρεβάτια διπλού μεγέθους, ένα σαλόνι με ξαπλώστρες και έναν καναπέ-κρεβάτι πλήρους μεγέθους. Ολόκληρος ο επάνω όροφος είναι ένα μεγάλο ανοιχτό δωμάτιο με πόρτες σε κάθε άκρο που ανοίγουν σε μπαλκόνια, συμπεριλαμβανομένων των καρέκλες για να απολαύσετε την ανατολή ή το ηλιοβασίλεμα. Επίσης στον επάνω όροφο υπάρχει μια περιοχή μέσων μαζικής ενημέρωσης με τηλεόραση, κονσόλα βίντεο arcade, τραπέζι αεροπορικού χόκεϊ, τηλεόραση με HBO και καλώδιο, Atari 2600 με 105 παιχνίδια και δύο ελεγκτές, χώρο παιχνιδιών για μικρά παιδιά και πλήρες λουτρό με μεγάλη μπανιέρα και ξεχωριστό ντους. Υπάρχουν ξύλινα δάπεδα από ξύλο πεύκου σε όλο το κεντρικό και στον πάνω όροφο.
Παρέχουμε επίσης ένα πακέτο n παιχνιδιών, καρεκλάκι και καροτσάκι σε περίπτωση που θα πρέπει να τα χρειάζεστε για το μικρό σας κατά τη διάρκεια της διαμονής σας.
Το σπίτι είναι πλήρες με όλες τις ανέσεις του δημιουργού και πολλά από τα απαραίτητα που θα χρειαστείτε κατά τη διάρκεια της διαμονής σας, συμπεριλαμβανομένης μιας πλήρως εξοπλισμένης κουζίνας με πιάτα, κύπελλα, κατσαρόλες και τηγάνια, ποτά, ασημικά και μαγειρικά σκεύη. Υπάρχει επίσης καφετιέρα, φίλτρα καφέ και τσάι και καφές στο σπίτι. Μια τοστιέρα είναι επίσης διαθέσιμη για να χρησιμοποιήσετε και ένα βραστήρα για τη θέρμανση του νερού. Παρέχουμε επίσης σαμπουάν, κοντίσιονερ και σαπούνι, ώστε να μην χρειαστεί να συσκευάσετε το δικό σας εάν θέλετε να αποθηκεύσετε το χώρο στις αποσκευές σας. Υπάρχει επίσης σαπούνι πιάτων στην κουζίνα και σαπούνι χέρι στα δωμάτια μπάνιου. Και, βεβαίως, τα σετ εκκίνησης του χαρτιού τουαλέτας και των χαρτοπετσέτες και των πολυτελών πετσετών μπάνιου και των πετσετών χεριών!
Έξω υπάρχει μια περιοχή πυρκαγιάς και μια σχάρα αερίου στο κατάστρωμα για τη χρήση σας.
Όσο όμορφοι είναι οι εικόνες αυτής της περιουσίας, απλά δεν το κάνουν δικαιοσύνη! Αυτή η καμπίνα είναι καταπληκτική από κάθε άποψη. Συμπεριλαμβάνοντας την τοποθεσία του. Βρίσκεται μόλις μερικά λεπτά μακριά από το I-275 βρόχο εδώ στο Cincinnati, είναι επίσης πολύ βολικό να διασταυρωθεί 71 & 75, καθώς και.
Έχουμε κάποιους κανόνες σχετικά με τον τρόπο χρήσης του ακινήτου κατά τη διάρκεια της διαμονής σας που σας ζητάμε παρακαλούμε να σημειώσετε: το ακίνητο παρακολουθείται μέσω εξωτερικής παρακολούθησης βίντεο, συμπεριλαμβανομένων όλων των σημείων εισόδου και της ιδιωτικής κίνησης για ασφάλεια και ασφάλεια. Αυτά θα ισχύουν 24 ώρες το 24ωρο, οπότε αν αυτό σας κάνει ανενόχλητο για οποιονδήποτε λόγο, φροντίστε να το λάβετε υπόψη πριν από την κράτηση της διαμονής σας.
Παρακαλείστε να είστε σίγουροι κατά την κράτηση της διαμονής σας στην καμπίνα μας ότι είστε σίγουροι πόσα άτομα θα έχουν πρόσβαση στην ιδιοκτησία κατά τη διάρκεια της διαμονής σας. Όλοι οι άνθρωποι που βρίσκονται στην ιδιοκτησία πρέπει να λογοδοτούν - ακόμη και αν δεν ξοδεύουν τη νύχτα. Αν σκοπεύετε να έρθετε στην καμπίνα για άλλα άτομα, ένα συμβαλλόμενο μέρος ή κάποιο άλλο μέρος που θα συναντήσετε, παρακαλείστε να μην κάνετε κράτηση σε αυτό το ακίνητο, καθώς δεν επιτρέπεται η πραγματοποίηση επισκέψεων εκτός της κράτησής σας. Η ασφάλισή μας που καλύπτει τους πελάτες μας ενοικίασης διακοπών απαιτεί να γνωρίζουμε και να υπολογίζουμε πόσα άτομα πρέπει να βρίσκονται στο ακίνητο ανά πάσα στιγμή - είναι απόλυτη απαίτηση. Και αυτό είναι ανεξάρτητα από την ηλικία (τα βρέφη και τα παιδιά πρέπει να υπολογίζονται στους συνολικούς αριθμούς σας).
Αυτή είναι η μίσθωση ΟΧΗΜΑΤΟΣ λόγω της φύσης του σπιτιού (αυθεντικό σπίτι καταγραφής), ωστόσο, μπορούμε να επιτρέψουμε το κάπνισμα στην περιοχή της πυρκαγιάς εάν έχετε επισκέπτες στο κόμμα σας που πρέπει να καπνίζουν. Βεβαιωθείτε ότι καταλαβαίνουν ότι δεν υπάρχει ΚΑΠΝΙΣΜΑ στα καταστρώματα, στις βεράντες, στις περιοχές με στρώματα ή σε οποιαδήποτε άλλη δομή που συνδέεται με το σπίτι λόγω των ζητημάτων ασφάλειας.
Εάν έχετε οποιεσδήποτε επιπλέον ερωτήσεις που μπορούμε να απαντήσουμε για σας παρακαλούμε μην διστάσετε να ρωτήσετε. Ανυπομονούμε να σας φιλοξενήσουμε εδώ σύντομα!
*** Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι δεν υπάρχουν πρόσθετες εκπτώσεις για διαμονή μεγαλύτερης διάρκειας από εκείνη που αναφέρεται στο VRBO. Θα υπολογίσει την έκπτωση μεγαλύτερης διαμονής σας όταν ζητήσετε τις ημερομηνίες σας. Δεν θα εκπτώσουμε περαιτέρω την παραμονή μετά από αυτό. Παρακαλείσθε να καταλάβετε ότι πρόκειται για διακοπές ενοικίασης και παραμένει μισθωμένο τουλάχιστον το 80% του χρόνου ή περισσότερο με τρέχουσες τιμές. Δεν έχει νόημα να το κλειδώσουμε για μεγαλύτερες χρονικές περιόδους σε μια βαθύτερη έκπτωση - σας ευχαριστώ για την κατανόηση.

Διαχειριστής καταλύματος

Branch Hill Estate
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Τζακούζι
Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
Κλιματισμός

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 21 ετών
Check out πριν από τις 11:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα
1.Guests must read and agree to STR agreement as it will be signed electronically and copy of ID presented to BHE within 12hrs of booking.
2. $1000 Refundable Security/Damage Deposit required for each stay and is to be held by Branch Hill Estate.
3. Guests are found to be in violation of the rules, reservation may be cancelled WITHOUT refund & Guests to vacate the premises immediately.

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός επαγγελματία οικοδεσπότη. Η παροχή καταλύματος σχετίζεται με το ελεύθερο επάγγελμά του, την επιχειρηματική του δραστηριότητα ή την εργασία του.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχονται τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας, κουτί πρώτων βοηθειών και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Προτείνεται η χρήση αυτοκινήτου για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Loveland

Αυτό το κατάλυμα (σαλέ, Loveland) βρίσκεται κοντά σε θεματικά πάρκα. Αν θέλετε να κάνετε και τις αγορές σας, αξίζει να επισκεφτείτε μέρη όπως: Εμπορικό Κέντρο EastGate Mall και Κέντρο Liberty Center, ενώ όσοι θέλετε να δείτε τα δημοφιλή αξιοθέατα της περιοχής, μπορείτε να επισκεφτείτε και το εξής: Kings Island (θεματικό πάρκο) και Υδάτινο Πάρκο Great Wolf Lodge Cincinnati Mason. Ταξιδεύετε με παιδιά; Μπορείτε να επισκεφτείτε αξιοθέατα όπως: Madison Bowl ή να παρακολουθήσετε μια εκδήλωση ή έναν αγώνα σε μέρη όπως: Οικογενειακό Κέντρο Τένις Lindner. Φροντίστε να δείτε τα ζώα της περιοχής με δραστηριότητες όπως παρατήρηση άγριας πανίδας και παρατήρηση πτηνών.
Χάρτης
Loveland, OH

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Πάρκο Κράτους Little Miami - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Κάστρο Loveland Castle - 10 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Εμπορικό Κέντρο Kenwood Towne Centre - 12 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Υδάτινο Πάρκο Great Wolf Lodge Cincinnati Mason - 16 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Kings Island (θεματικό πάρκο) - 17 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σταθμός Cincinnati Union Terminal: 29 λεπτά οδικώς
  • Σινσινάτι, Οχάιο (LUK-Δημοτικό Αεροδρόμιο Σινσινάτι - Lunken Field): 25 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • McDonald's - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Shooters Sports Grill - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Skyline Chili - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Starbucks - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Narrow Path Brewing - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

10

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 67 από 71 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 4 από 71 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 71 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 71 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 71 σχόλια πελατών" "

10/10

Καθαριότητα

10/10

Check-in

10/10

Επικοινωνία

9,8/10

Τοποθεσία

10/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Greg A., Maineville, OH 45039

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Incredible Weekend
We had such a great time!
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Φεβρουάριο 2024

10/10 Άριστο

David Z., Grafton

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Awesome Property for Our Golf Group
The property and its management were A-1 first class! The only issue we encountered was finding all the beds. We eventually found all the beds, however!
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Οκτώβριο 2023

10/10 Άριστο

Justin B.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Spring Break Escape
Amazing property, timely communication, excellent location.
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Μάρτιο 2023
Αυτή η κριτική προέρχεται από αξιόπιστο ιστότοπο συνεργατών και δεν έχει επαληθευτεί.

10/10 Άριστο

Jennifer E.

Our favorite Staycation Spot!
This is a family favorite and appeals to everyone one, from kids to grown ups. You do feel like you have a luxury experience in a farm setting. We cook most of our meals in the kitchen and its better than my set up at home. Plenty of beds and space to spread out. You do not feel confined even if the weather is bad. We play board games, get in the hot tub, walk around the property, play pool, sit on the swing and watch the animals, and more. No one ever says they are bored and the kids stay away from electronics and are having fun which to me is a huge win! The animals right outside your door are a huge draw and probably the highlight. We try to be out as much as we can watching them. Love love love this place!

10/10 Άριστο

Niman S., Flushing, Michigan USA

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Nice cabin close to Cincinnati
This was a friends reunion getaway. Great cabin close to Cincinnati, Great for families too with the hot tub and pool table and air hockey table. The 3 bathrooms was tight for a large group but other than that, we had a great time.
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Νοέμβριο 2022

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Branch Hill Estate

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
Branch Hill Estate: Your Premier Vacation Rental Experience

About Us:
Welcome to Branch Hill Estate, where hospitality meets luxury. Owned and operated by Derek & Jessica, a dedicated husband and wife team. Passionate about the hospitality industry, they founded the vacation rental company in 2017 to share their exquisite properties with guests seeking a unique and memorable experience.

Our Offerings:
Diverse Properties: We offer a range of vacation homes in the Loveland, OH area, each with its own charm and amenities.
Luxury Homes: Two of our largest luxury homes, Branch Hill Cabin and Branch Hill Manor House are the beautiful guest homes located on the main estate and ranch: Branch Hill Estate & Ranch.
Riverside Retreat: Our Riverside Retreat is located right on the Little Miami Trail, providing a cozy escape just half a mile from historic downtown Loveland suited very well for 4-6 guests.

Booking Options:
Direct Booking: Guests can book directly with us, enjoying a personalized experience and direct communication.
Third-Party Platforms: Our rentals are also available on leading third-party booking sites like VRBO, ABB, Houfy, Trip Advisor, and more.
Please note that our DIRECT BOOKING guests (those that book through our own website) have priority on available dates in the future and third party platforms only show dates available up to 120 days in advance.

Popular Locations:
Proximity to Loveland: Our properties are strategically located, with easy access to the heart of historic downtown Loveland, offering shops, restaurants, parks, breweries and more.

Our Commitment:
Quality Experience: We are committed to providing a premier vacation rental experience and lasting memories for our guests.
Whether you're seeking a luxurious retreat at Branch Hill Cabin or Manor House, or a charming escape at Riverside Retreat, Branch Hill Estate invites you to experience the best of Loveland, Ohio, and Cincinnati.

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

Incredible home on a private estate surrounded by a beautiful private farm and mature woods to the back. Gorgeous sunset views - even made better when the leaves are off the trees. Perfection!

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

Cabin is located on a privately owned gated estate where the estate owner's live and host guests in two luxury vacation homes on the property. Private lake 1/2 acre 12 foot deep fishing and swimming lake is available for guest's use during their stay.
Property Owner's personal farm is located on the estate, as well, and is a wonderful benefit for many of our guests staying at the estate. No parties or events. No unauthorized guests may be at the property during your stay. Maximum number of guests per stay: 15. Maximum number of vehicles: 6.
No visitors or unregistered guests may be at the property at any time during a guest's reservation period.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων