Ολόκληρη ενοικιαζόμενη κατοικία·Ιδιώτης οικοδεσπότης

Το Nest West σκίουρος σε ιδιωτική τοποθεσία Χρυσή Χώρα

Το Nest West σκίουρος σε ιδιωτική τοποθεσία Χρυσή Χώρα

Συλλογή φωτογραφιών για Squirrel's Nest West in private Gold Country location

Εξωτερικοί χώροι
Εξωτερικοί χώροι
Βεράντα/αίθριο
Μη ταξινομημένη εικόνα, 4 από 51, κουμπί
Εξωτερικός χώρος καταλύματος

Επισκόπηση καταλύματος Το Nest West σκίουρος σε ιδιωτική τοποθεσία Χρυσή Χώρα

Σχόλια
10 στα 10 Εξαιρετικό
1 υπνοδωμάτιο1 μπάνιοΓια 4 άτομα68 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο
  • ΚλιματισμόςΚλιματισμόςΚλιματισμός
  • Εξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώρος
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα

Εξερευνήστε την περιοχή

Χάρτης
Meadow Vista, CA
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΛίμνη Combie9 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΜίντοου Βίστα Παρκ3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΛέσχη γκολφ Ridge12 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΣακραμέντο, Καλιφόρνια (SAC-Sacramento Executive)52 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

1 υπνοδωμάτιο (για 4 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 King Κρεβάτι

1 μπάνιο

Μπάνιο 1

Toilet · Shower only

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Βεράντα
Κουζίνα
Εξωτερικός χώρος παιχνιδιού
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Το Nest West σκίουρος σε ιδιωτική τοποθεσία Χρυσή Χώρα

Η ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ
Αυτό είναι ένα πρόσφατα ανακαινισμένο, πολύ ιδιωτικό εξοχικό σπίτι, που βρίσκεται σε βολική τοποθεσία. Θα έχετε εύκολη πρόσβαση σε συναρπαστικά αξιοθέατα μέσω της εθνικής οδού Interstate 80, η οποία απέχει 5 λεπτά σε έναν καλά διατηρημένο πλακόστρωτο δρόμο δύο λωρίδων με τους ώμους.

Η αυλή του Squirrel's Nest West έχει σφραγιστεί πλήρως τα τελευταία δύο χρόνια. Τα νεκρά δέντρα έχουν αφαιρεθεί και οι μακρόστενες βελόνες πεύκης έχουν συσσωρευτεί και απομακρυνθεί.

Το Meadow Vista είναι μια ιδανική τοποθεσία και ιδανικός προορισμός για εσάς αν ψάχνετε για αναζωογονητικές υπαίθριες δραστηριότητες! Είναι μια φιλική κοινότητα η οποία είναι κανονικά "πάνω από την ομίχλη της ακτής της Καλιφόρνια και κάτω από τη χιονισμένη γραμμή της Σιέρα". Το Nest West Squirrel's βρίσκεται σε υψόμετρο 1.800 ποδιών και εξασφαλίζει την απόλυτη απόδραση!

Το Nest West της Σκίουρους κοιμάται τέσσερα με 2 μονά κρεβάτια και έναν καναπέ-κρεβάτι. Πλήρης κουζίνα με όλες τις απαραίτητες συσκευές και εργαλεία μαγειρέματος. Μετά από μια γεμάτη μέρα στο μεγάλο ύπαιθρο, ετοιμάστε ένα νόστιμο σπιτικό φαγητό. Υπάρχει χώρος τραπεζαρίας που παρέχεται στις γρανιτένιες πάγκες με δύο σκαμπό και τραπεζαρία με τέσσερις καρέκλες.

Με το νεόκτιστο αίθριο με σκυρόδεμα, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν υπαίθρια τραπεζαρία στον σφυρήλατο σιδερένιο τραπέζι μας, με τραπεζοκαθίσματα που ταιριάζουν. Υπάρχει ένας νέος εξωτερικός χώρος ψησταριάς και καθαρισμού ψαριών στη γραφική αυλή για την άνεση των επισκεπτών μας.

Σε ελκυστική τοποθεσία σε μια έκταση 1.3 στρεμμάτων, περιτριγυρισμένη από δέντρα, ένα επιπλέον πλεονέκτημα είναι το όμορφο floral, ελάφι-ανθεκτικό τοπίο στο Nest West Squirrel.

Σε πολύ κοντινή απόσταση από την κοινότητα του Winchester, μέσα σε 3 λεπτά από το Winchester Country Club και την εκπληκτική θέα στα βουνά της Σιέρα Νεβάδα, έχετε μια υποχώρηση στη φύση. Το κοινό μπορεί να δειπνήσει στο Winchester Country Club.

Θα νιώσετε σαν να είστε ένας κόσμος μακριά από τη φασαρία της ζωής της πόλης, καθώς αυτό το σπίτι είναι πολύ απομονωμένο σε πολλά που είναι 76% δέντρο καλυμμένο. Το 6,6 μιλίων, όμορφα γραφικό Sugar Pine Mountain Trail σηματοδοτεί το όριο αυλής αυτής της ιδιοκτησίας. Είναι ανοιχτό όλο το χρόνο με υπέροχη θέα.

Άλλες παροχές που παρέχονται για την άνεση και την άνεση σας περιλαμβάνουν εξαιρετική υπηρεσία κινητής τηλεφωνίας. ασύρματη πρόσβαση στο internet; μεγάλη τηλεόραση επίπεδης οθόνης. και πλυντήριο ρούχων και στεγνωτήριο ρούχων.

Ένα νέο σύστημα θέρμανσης / ψύξης για ολόκληρο το εξοχικό σπίτι εγκαταστάθηκε το 2018. Υπάρχει επίσης μια νέα, ηλεκτρική θερμάστρα τοίχου στο μπάνιο.

Το παράθυρο στα βορειοδυτικά και νοτιοδυτικά της κρεβατοκάμαρας κοσκινίζεται και ανοίγει για να επιτρέπει τον εγκάρσιο αερισμό με κίνηση αέρα κατά τη διάρκεια των θερμότερων καλοκαιριών.

Το Nest West Squirrel's διαθέτει ανιχνευτές καπνού / μονοξειδίου του άνθρακα.

Η ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ
Δεν θα χρειαστεί να αποταθείτε μακριά από αυτό το εξοχικό σπίτι για να ζήσετε όλη την περιοχή που έχει να προσφέρει! Είμαστε 45 λεπτά από το Σακραμέντο, 10 λεπτά από το Auburn, 1 ώρα από το Truckee και 1 ¼ ώρα από το Tahoe.

1/2 ώρα μακριά από τη λίμνη Combie και 1/2 ώρα μακριά από τη λίμνη των πεύκων.

1 μίλι μακριά, κατά μήκος ενός ασφαλτοστρωμένου δρόμου, είναι το Meadow Vista με παντοπωλείο, φαρμακείο, υλικό, κτηνιατρικό, κατοικίδιο ζώο συνεδρίαση, επισκευή αυτοκινήτων, βενζινάδικο, οδοντίατροι, καταστήματα αποστολής, τράπεζα κλπ.

Αυτό το εξοχικό σπίτι είναι μια εύκολη διαδρομή μέσω του I-80 στο Auburn, όπου μπορείτε να απολαύσετε ιστορικές τοποθεσίες, ζωντανή διασκέδαση, εξαιρετικά εστιατόρια και καταστήματα. Το Auburn είναι η "πρωτεύουσα αντοχής του κόσμου". Δύο από τα παλαιότερα και πιο διάσημα γεγονότα αντοχής στον κόσμο πραγματοποιούνται γύρω από το Auburn. Το Tevis Cup Ride είναι ιππικό και το 100-Mile Run Endurance περιλαμβάνει ανθρώπινους δρομείς. Αυτά τα γεγονότα έχουν μήκος 100 μίλια και ξεκινούν από την Squaw Valley, CA και το τέλος 100. 2 μίλια αργότερα στο Auburn. Καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους, υπάρχουν πολλές προκλήσεις μικρότερης απόστασης.

Περάστε την ημέρα σε εξωτερικούς χώρους, ψάρεμα για ουράνιο τόξο και καφέ πέστροφα στον ποταμό Bear? βαρκάδα στη λίμνη Rollins. ψάρεμα στο Halsey Forebay Reservoir, που βρίσκεται 8 λεπτά από το Nest West Squirrel's και είναι εφοδιασμένο με μια ποικιλία ψαριών. πτήση-αλιεία στο ποταμό Truckee? ποταμού rafting κάτω από το βόρειο περόνη του αμερικανικού ποταμού? πεζοπορία και ποδηλασία. ή την παρακολούθηση πουλιών / άγριων ζώων. Δεν θα ξεμείνετε από πράγματα για να δείτε και να κάνετε!

Οι παίκτες του γκολφ στην ομάδα σας θα απολαύσουν την εύκολη πρόσβαση της ιδιοκτησίας στο Winchester Country Club, που βρίσκεται μόλις 3 λεπτά μακριά. Με καθαρή θέα στο Mount Diablo και την κοιλάδα του Σακραμέντο, είναι ανοιχτό για το κοινό για γραφική τραπεζαρία - συνιστώνται κρατήσεις.

Το Auburn Recreation District εκμεταλλεύεται την πισίνα Placer Hills στο Meadow Vista από τις αρχές Ιουνίου - αρχές Αυγούστου. Δύο από τα παλαιότερα και πιο διάσημα γεγονότα αντοχής στον κόσμο πραγματοποιούνται γύρω από το Auburn, το οποίο έχει χαρακτηριστεί ως "Η πρωτεύουσα αντοχής του κόσμου".

Υπάρχουν πολλές ευκαιρίες στην περιοχή για rafting στο Whitewater. Μια κρουαζιέρα Sunset στο North Fork του Αμερικανικού Ποταμού είναι ένα ταξίδι φιλικό προς την οικογένεια για τα παιδιά, όπως τα τέσσερα που ξεκινάει στο Cool, το οποίο είναι 30 λεπτά από το εξοχικό σπίτι του Squirrel's Nest West.

45 λεπτά από το Διεθνές Αεροδρόμιο του Σακραμέντο. 17 λεπτά από το σταθμό Colfax Amtrak και 28 λεπτά από το σταθμό Roseville Amtrak.

Κοντά στο Nest West καταλύματα και παροχές
Είδος ακίνητης περιουσίας: εξοχικό σπίτι
Αρχικά μια καμπίνα που χτίστηκε τη δεκαετία του 1940 με πολλές προσθήκες και πρόσφατη αναδιαμόρφωση.

Γεύματα: Οι επισκέπτες προσφέρουν τα δικά τους γεύματα

Εμβαδόν δαπέδου: 334 τετραγωνικά πόδια.

Οι κανόνες του σπιτιού:
Check-in: 3:00 μ.μ. / Αναχώρηση: Μεσημέρι
Μέγιστη. 4 άτομα
Υποστηρίξτε τα ζώα που θεωρούνται ... παιδιά ευπρόσδεκτη
Απαγορεύεται το κάπνισμα μόνο - Απαγορεύεται το κάπνισμα στις εγκαταστάσεις
        Δεν καθαρίζετε τα ψάρια μέσα στο εξοχικό σπίτι
       
Τύπος τοποθεσίας: Mountain View στους πρόποδες της Sierra




Διαχειριστής καταλύματος

Inez Metzger
Οικοδεσπότης Premier
Οικοδεσπότης Premier

Γλώσσες

Αγγλικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
Κλιματισμός
Εξωτερικός χώρος

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 3:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 25 ετών
Check out πριν από τις 11:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα
No cleaning or cooking fish inside cottage
No open fires allowed on property

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχονται τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας, κουτί πρώτων βοηθειών και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Απαιτείται αυτοκίνητο για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Μίντοου Βίστα

Αυτό το κατάλυμα (αγροικία, Μίντοου Βίστα) βρίσκεται σε αγροτική περιοχή και στα βουνά. Μπορείτε να επισκεφτείτε μερικά τοπικά σημεία ενδιαφέροντος όπως: Ιστορικά Δικαστήρια Superior Court Historic Courthouse και Συγκρότημα Μουσείων Bernhard Museum Complex, ενώ μπορείτε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής σε μέρη όπως: Περιοχή Αναψυχής της Πολιτείας Auburn και Λίμνη Combie. Φροντίστε να δείτε τα ζώα της περιοχής με δραστηριότητες όπως παρατήρηση άγριας πανίδας και παρατήρηση πτηνών.
Χάρτης
Meadow Vista, CA

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Λίμνη Combie - 9 λεπτά με τα πόδια
  • Μίντοου Βίστα Παρκ - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Λέσχη γκολφ Ridge - 12 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Υπαίθριος χώρος εκδηλώσεων Gold Country Fairgrounds - 16 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Λέσχη Γκολφ DarkHorse - 28 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σταθμός Auburn/Conheim Station: 14 λεπτά οδικώς
  • Μέρισβιλ, Καλιφόρνια (MYV-Κομητεία Γιούμπα): 59 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Chick-Fil-A - 13 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Dutch Bros Coffee - 14 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • McDonald's - 13 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Ikeda's - 11 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Taco Tree - 14 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

10

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 67 από 71 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 3 από 71 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 1 από 71 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 71 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 71 σχόλια πελατών" "

9,8/10

Καθαριότητα

9,2/10

Παροχές

9,2/10

Κατάσταση καταλύματος & παροχές

10/10

Check-in

9,8/10

Επικοινωνία

10/10

Τοποθεσία

10/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Deanna R.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Perfectly cozy
Loved everything about our stay. Very well-designed property, great for a couple. Really hope to come back some day!
Πραγματοποίησε 5 διανυκτερεύσεις τον Μάρτιο 2024

10/10 Άριστο

Fran S.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Fantastic stay!
Squirrels Nest is an absolute dream! A beautiful accommodation and all the necessary amenities nestled in a forested surrounding. Very comfortable and nicely decorated. Close to the cafe, restaurants, grocery store, etc. We would happily look forward to staying here again! Thanks to our gracious hosts!
Πραγματοποίησε 8 διανυκτερεύσεις τον Οκτώβριο 2023

10/10 Άριστο

paul s.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Nice Stay In Beautiful Spot
The Squirrel's Nest is comfy, homey, and very well equipped. You feel like you are secluded in the woods yet only 5 minutes from all the conveniences that you need.
Πραγματοποίησε 8 διανυκτερεύσεις τον Νοέμβριο 2023

10/10 Άριστο

Colleen C.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Great get away!
The property was clean, comfortable and easy to get to. I would definitely stay there again. The property owners did a fabulous job providing us with information about the cottage and surrounding areas.Great signage throughout the rental.
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Οκτώβριο 2023

10/10 Άριστο

greg m.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Quiet neighborhood in great location
A very cozy and comfortable cabin surrounded by plenty of woods to make it private. Very close to Auburn, convenient to I-80 and SH49. We hiked the trail, gazed at the stars, and woke up to deer in the yard. An absolutely wonderful stay.
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Οκτώβριο 2023

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Inez Metzger

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
This property is owned by David & Inez Metzger.
We own the Squirrel's Nest Bed & Breakfast, which sits high on a bluff that overlooks the Mississippi River in Burlington, IA. We have lived here since 1988 and began the B&B in 2007. David is a retired architect & structural engineer. Inez is a retired art & science teacher.

Our son lives in Roseville with his family. They manage the property.

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

We have fallen in love with Meadow Vista and the Auburn area attractions. We have been vacationing in this area since 2004. Our son and wife, who live in the area, manage this cottage.

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

This property was recently renovated with quality attention to every detail on both the interior and exterior landscaping. We fell in love with the location! Squirrel's Nest West qualifies for fire insurance and is 5 minutes from Interstate-80 via two-lane paved roads.

Γλώσσες:

Αγγλικά

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων