Ολόκληρη ενοικιαζόμενη κατοικία·Ιδιώτης οικοδεσπότης

Ποταμός Haven! Φιλικό προς την οικογένεια, vintage-σύγχρονη απόδραση δεξιά στο ρωσικό ποτάμι

Ποταμός Haven! Φιλικό προς την οικογένεια, vintage-σύγχρονη απόδραση δεξιά στο ρωσικό ποτάμι

Συλλογή φωτογραφιών για Russian River Beauty! Riverfront Vintage-Modern Fresh-Air Getaway, Sleeps 6-8

Παραλία
Εξωτερικοί χώροι
Γεύματα
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Ιδιωτική κουζίνα

Επισκόπηση καταλύματος Ποταμός Haven! Φιλικό προς την οικογένεια, vintage-σύγχρονη απόδραση δεξιά στο ρωσικό ποτάμι

Σχόλια
10 στα 10 Εξαιρετικό
3 υπνοδωμάτια2 μπάνιαΓια 9 άτομα226 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • ΤζάκιΤζάκιΤζάκι
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • Εξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώρος
  • ΓυμναστήριοΓυμναστήριοΓυμναστήριο
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα
  • Μπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλ

Εξερευνήστε την περιοχή

Χάρτης
Monte Rio, CA
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΛέσχη Γκολφ του Northwood6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία Johnson's Beach17 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠάρκο Armstrong Redwoods State Park26 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

3 υπνοδωμάτια (για 9 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 King Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

1 King Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 3

1 King Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 4

1 Μονό Διώροφο Κρεβάτι

2 μπάνια

Μπάνιο 1

Toilet · Shower only

Μπάνιο 2

Bathtub or shower · Bathtub · Toilet

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Βεράντα
Κουζίνα
Εξωτερικός χώρος παιχνιδιού
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Ποταμός Haven! Φιλικό προς την οικογένεια, vintage-σύγχρονη απόδραση δεξιά στο ρωσικό ποτάμι

Καλώς ήρθατε στον Ποταμό Haven!

Το River Haven είναι ένα ευρύχωρο μοντέρνο σπίτι που προσφέρει φανταστική θέα στο ποτάμι, 3 υπνοδωμάτια με king κρεβάτια, 2 μπάνια, πατάρι / κρεβατοκάμαρα για παιδιά, αίθουσα παιχνιδιών, σινεμά, σκηνή και φανταστική πρόσβαση σε ιδιωτική παραλία στο πιο γραφικό και ιδιωτικό μέρος του ρωσικού ποταμού.

Υπάρχουν τόσα πολλά να πουν για αυτό το σπίτι του ποταμού στο αξιολάτρευτο χωριουδάκι της Villa Grande.

Το κομψό καθιστικό είναι ζεστό και φιλόξενο με μάλλινα χαλιά, νέα έπιπλα, ένα γοητευτικό γωνιακό τζάκι, μεγάλη, επίπεδη τηλεόραση και εκπληκτική θέα στον ποταμό. Παρακολουθήστε τα χελιδόνια των κατοίκων να φροντίζουν τους νέους τους στο "καταπιεσμένο condo" μας πίσω, και να σας δώσουν μια επίδειξη καθώς βουτούν και σκαρφαλώνουν για έντομα πάνω από τον κήπο και τον ποταμό στο ηλιοβασίλεμα. Μπορείτε να παρακολουθήσετε πάπιες κολυμπώντας και κουπί καγιάκ λικέρ κάτω από τον ποταμό από την άνεση του καναπέ σας.

Η κουζίνα του σεφ προσφέρει φούρνο αερίου, φούρνο μεταφοράς, σκούπισμα πλυντηρίου πιάτων, βαφτί και άλλα εργαλεία υψηλής ποιότητας του εμπορίου για τον σεφ στο πλήθος σας για να δημιουργήσετε αξέχαστα γεύματα χρησιμοποιώντας τα καλύτερα συστατικά του Sonoma County. Τραβήξτε ένα σκαμνί στο μπαρ πρωινού και ξεκουραστείτε με τον μάγειρα. Ακούστε τις αγαπημένες σας μελωδίες ή πατήστε κάποιο από το παιχνίδι στη μεγάλη τηλεόραση Sony. Στη συνέχεια, συγκεντρώστε γύρω από το μεγάλο τραπέζι τραπεζαρία που περιβάλλεται από παράθυρα με θέα με θέα στο ποτάμι πάνω από ένα υπέροχο γεύμα και μεγάλες συνομιλίες. Αυτός είναι ο λόγος για τον ποταμό Haven, περνώντας τον ποιοτικό χρόνο με τους ανθρώπους που λατρεύετε και δημιουργώντας αναμνήσεις που θα θυμάστε, σε ένα από τα πιο όμορφα μέρη του κόσμου.

Οι γαλλικές πόρτες οδηγούν από το μεγάλο σαλόνι και την τραπεζαρία στο Deck, ένα γραφικό ανοιχτό χώρο, μερικώς περικλειόμενο από γυαλί, όπου μπορείτε να παρακολουθήσετε τα αστέρια ή να ξεκουραστείτε με τους φίλους και την οικογένειά σας με θέα στον ποταμό, τους όμορφους κήπους και τους οικοτόπους της άγριας πανίδας η ιδιοκτησία. Μια περιοχή με γυάλινη οθόνη με τέντα φροντίζει να υπάρχει προστατευμένο σαλόνι σε κάθε καιρό. Η περιοχή του Deck έχει μια βολική γκάμα προπανίου για τη χρήση σας, άνετα καθίσματα και κρεμαστά φώτα καφέ για να δημιουργήσετε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα.

Καθένα από τα τρία υπνοδωμάτια στον κάτω όροφο περιλαμβάνει ολοκαίνουργια κρεβάτια king size και επίπλωση, με στρώματα μαξιλαριού και πολυτελή κρεβάτια ευρωπαϊκής χρήσης. Ακούστε τους γρύλους και τους βατράχους καθώς παρασυρόμαστε για ύπνο. Η κύρια σουίτα προσφέρει θέα σε ένα grandwood redwood και ιδιωτική περιποιημένη μπροστινή αυλή. Το δεύτερο υπνοδωμάτιο είναι ευρύχωρο και καταπραϋντικό με θέα στο δάσος και ντουλάπα. Το τρίτο υπνοδωμάτιο φέρνει έπιπλα με μοντέρνο άγγιγμα και ζεστή ατμόσφαιρα. Όλα τα υπνοδωμάτια είναι δίπλα σε πλήρη λουτρά με ντους. Ένα μπάνιο είναι μια εμπνευσμένη δημιουργία με μπανιέρα παλαιού νυμφίου, έθιμο κεραμιδιών, και παράθυρα που βλέπουν στο δική σας ξυλεία.

Προετοιμαστείτε να εκπλαγείτε όταν ανεβείτε στη σκάλα και εισάγετε έναν ανοιχτό και ευάερο χώρο: τα ψηλά ταβάνια, οι φεγγίτες, τα δάπεδα αχυρόστρωμα και οι όψεις του ποταμού χαρίζουν τη σοφίτα ενός γιγάντιου καλλιτέχνη. Ένα τζάκι στέλνει ζεστασιά στο δωμάτιο, και οι καθρέφτες με πλήρη τοίχο (μαζί με ένα καλάθι με χαλάκια γιόγκα) κάνουν το ιδανικό σημείο για το δικό σας καταφύγιο γιόγκα. Τα τραπέζια πινγκ πονγκ και foosball υπόσχονται ώρες περισπασμού για τα παιδιά. Μια μοναδική σοφίτα περιμένει το μικρό σκηνικό για το "Bird's Nest" - μια κουκέτα για τρεις μέσα σε μια κλειστή, χαλκιδωτή γωνιά που σίγουρα θα βρει ένα μέρος σε νέες φαντασιώσεις όπως ένα θέατρο, ένα δέντρο ή ένα πειρατικό πλοίο.

Εάν αυτό δεν ήταν αρκετό, μπορείτε όλοι να το κεφάλι επάνω το βράδυ, να κλωτσήσει πίσω στο σαλόνι καναπέδες και καρέκλες beanbag για να ενεργοποιήσετε την οθόνη κινηματογράφων σας. Ένα οικογενειακό θέατρο περιμένει, με ταινίες με την αφή ενός τηλεχειριστηρίου. Δωρεάν wi-fi με κράτηση.

Ο ποταμός Haven έχει περισσότερο από αρκετό χώρο για 8 από τους πολύ αγαπημένους σας ανθρώπους, συμπεριλαμβανομένων των παιδιών!

Όταν ήρθε η ώρα για μια βουτιά ή ένα πλωτήρα, περπατήστε στην πανέμορφη ιδιωτική παραλία που είναι το μυστικό που κρατείται καλύτερα στον ποταμό - μόνο για αυτή τη γειτονιά. Είναι ένα πεντάλεπτο περίπατο και ένας θησαυρός για όλους όσους έρχονται εδώ. Όταν επιστρέφετε από μια μέρα πλεύσης στον ποταμό, ή μπορείτε να κολυμπήσετε στον ήλιο, μπορείτε να ξεπλύνετε με το δικό σας ιδιωτικό υπαίθριο ντους (με ζεστό νερό) προτού εγκατασταθείτε στη νύχτα. Ένα μανάβικο, κινηματογράφος και μεγάλη παραλία Monte Rio απέχουν μόλις λίγα λεπτά και υπάρχει ακόμη και ένα πάρκο Skate κάτω από το δρόμο. Οι μικροσκοπικές πόλεις Duncans Mills, Monte Rio, Guerneville και Occidental απέχουν λίγα λεπτά με το αυτοκίνητο, αλλά μόλις εγκατασταθείτε στον ποταμό Haven με την πρώτη θέση στο ποτάμι, ίσως να μην θέλετε να πάτε πουθενά αλλού!

Πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για αυτό το ακίνητο:
Μπορεί να φιλοξενήσει 6 ενήλικες σε 3 κρεβάτια king size. καθώς και κουκέτες για μέχρι 3 παιδιά
Μη καπνιστών
Χώρος στάθμευσης στο δρόμο για δύο οχήματα κατ 'ανώτατο όριο
Σας παρακαλούμε να καταλάβετε ότι αυτό δεν είναι ένα συμβαλλόμενο μέρος. Κανένα συμβαλλόμενο μέρος ή επισκέπτης πάνω από τον αριθμό που επιβεβαιώνεται στην κράτηση θα επιτρέπεται χωρίς τη ρητή γραπτή συγκατάθεση του ιδιοκτήτη πριν από τη διαμονή σας.
Ήρεμες ώρες: 9 μ.μ. έως 7:30 π.μ.
Ο υπεύθυνος που κρατά την κράτηση πρέπει να είναι 25 ετών +
Απαιτείται εγγύηση, επιστρέφεται μετά το ταξίδι.
Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια - οικοτόπων άγριας ζωής με ελάχιστη περιφράξεις.

Διαχειριστής καταλύματος

Corinne Asturias
Οικοδεσπότης Premier
Οικοδεσπότης Premier
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Κουζίνα
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
Γυμναστήριο
Εξωτερικός χώρος
Μπάρμπεκιου γκριλ
Θέα στο βουνό

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 25 ετών
Check out πριν από τις 11:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών
A bunkbed for kids under 100 lbs, crib available.

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα
Evidence of smoking will cause loss of deposit.
The max occupancy is 9, with a maximum of 3 children
There is parallel parking for two cars only.
This property is a certified wildlife habitat; no pets, hunting, open fires or outdoor camping is permitted.

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Αυτό το κατάλυμα χρησιμοποιεί αιολική, ηλιακή και γεωθερμική ενέργεια. Επίσης, διαθέτει σύστημα ανακύκλωσης λυμάτων και χρησιμοποιεί οικολογικά καθαριστικά προϊόντα.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχονται τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας, κουτί πρώτων βοηθειών και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)
Κωδικός αναφοράς καταλύματος 3180N

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Προτείνεται η χρήση αυτοκινήτου για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Monte Rio

Αυτό το κατάλυμα (εξοχική κατοικία, Monte Rio) βρίσκεται σε αγροτική περιοχή και στην παραλία. Μπορείτε να επισκεφτείτε πολιτιστικά αξιοθέατα όπως: Rio Theatre και Γκαλερί Bodega Bay Heritage Gallery, ενώ μπορείτε να απολαύσετε ορισμένες από τις δραστηριότητες της περιοχής σε μέρη όπως: Λέσχη Γκολφ του Northwood και Sonoma Zipline Adventures. Ταξιδεύετε με παιδιά; Μπορείτε να επισκεφτείτε αξιοθέατα όπως: Κέντρο Γκολφ Pee Wee Golf and Arcade και Rubicon Adventures. Φροντίστε να δείτε τα ζώα της περιοχής με δραστηριότητες όπως παρατήρηση άγριας πανίδας και παρατήρηση πτηνών.
Χάρτης
Monte Rio, CA

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Λέσχη Γκολφ του Northwood - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Κατασκήνωση Bohemian Grove - 9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Αποστακτήριο Κορμπέλ - 15 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία Johnson's Beach - 17 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Πάρκο Armstrong Redwoods State Park - 26 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Santa Rosa Station: 37 λεπτά οδικώς
  • Σάντα Ρόζα, Καλιφόρνια (STS-Κομητεία Σονόμα): 36 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Cafe Aquatica - 17 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Guerneville Taco Truck - 9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Boho Manor - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Rainbow Cattle Co. - 10 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Coffee Bazaar - 10 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

10

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 55 από 56 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 0 από 56 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 1 από 56 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 56 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 56 σχόλια πελατών" "

10/10

Καθαριότητα

10/10

Check-in

10/10

Επικοινωνία

9,8/10

Τοποθεσία

9,8/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Kathaeryne S.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Another excellent stay!
We have stayed here several times, and it always delivers! Even with a few rainy days this time around, the home was super cozy. And in both the rainy and sunny moments, we never tired of the river view and wildlife spotting. The home is clean and well equipped, and the location is great!
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Μάρτιο 2024

10/10 Άριστο

jim h.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Jim's comments
We all enjoyed the stay (three old guys). Beds were really comfortable, kitchen was well stocked. Two maintenance needs: The microwave didn't work and the water in toilet in the second bathroom ran slightly all the time.
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Φεβρουάριο 2024

10/10 Άριστο

Ariel F., California USA

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Heavenly
This is such a wonderful property in all ways. It’s incredibly well stocked and maintained, and yet you don’t feel like you’re in someone’s private home. The owner is lovely and accommodating. There were some issues with the heat and they came immediately to tend to it. The location is other worldly, tucked into the redwoods. Yet one side of the house is completely exposed to light and views of the river. The best of cozy redwood vibes and California meadow scenery. I hope to return.
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Σεπτέμβριο 2023

10/10 Άριστο

Gillian v.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Great Labor Day Getaway
Wonderful house, very comfy beds with super soft sheets. Lovely open plan living area and deck with a view of the river. Fun games room upstairs. Just a 5 min walk down the road to the river. Calm and peaceful, about 20 mins to Jenner where we had a great hike. Very cute little fox that visited a couple of times. We would stay here again.
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Σεπτέμβριο 2023

10/10 Άριστο

Chris J.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Amazing hideaway
Great communication and access. Great kitchen and equipment if you plan on cooking. I will be going back to this house next time we visit.
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2023

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Corinne Asturias

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων