Ολόκληρη ενοικιαζόμενη κατοικία·Ιδιώτης οικοδεσπότης

Εκλεκτική & δροσερή! Καρδιά του Suwanee. 1 στρέμμα με ιδιωτική POOL & πολλά άλλα!

Εκλεκτική & δροσερή! Καρδιά του Suwanee. 1 στρέμμα με ιδιωτική POOL & πολλά άλλα!

Συλλογή φωτογραφιών για Historic Intown RETREAT w/creative design - pool/Hot Tub +steam shower

Ιδιωτική κουζίνα
Γεύματα σε εξωτερικό χώρο
Εξωτερικοί χώροι
Εσωτερικοί χώροι
Εσωτερικοί χώροι

Επισκόπηση καταλύματος Εκλεκτική & δροσερή! Καρδιά του Suwanee. 1 στρέμμα με ιδιωτική POOL & πολλά άλλα!

Σχόλια
9,6 στα 10 Εξαιρετικό
4 υπνοδωμάτια2 μπάνιαΓια 10 άτομα195 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • ΠισίναΠισίναΠισίνα
  • Δέχεται κατοικίδιαΔέχεται κατοικίδιαΔέχεται κατοικίδια
  • ΤζάκιΤζάκιΤζάκι
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο

Εξερευνήστε την περιοχή

Χάρτης
Suwanee, GA
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΑκαδημία Αθλητισμού Suwanee3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαMall of Georgia (εμπορικό κέντρο)10 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΣτάδιο Gas South10 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΑτλάντα, Τζόρτζια (FTY-Κομητεία Φούλτον)46 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

4 υπνοδωμάτια (για 10 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

2 Μονά Κρεβάτια

Υπνοδωμάτιο 2

1 Queen Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 3

2 Μονά Κρεβάτια και 1 Διπλό Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 4

1 Queen Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 5

2 Διπλά Φουτόν

2 μπάνια

Μπάνιο 1

Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Μπάνιο 2

Bathtub · Toilet · Shower only

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Βεράντα
Κουζίνα
Μικρή κουζίνα
Γραφείο
Μπαλκόνι
Εξωτερικός χώρος παιχνιδιού
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Εκλεκτική & δροσερή! Καρδιά του Suwanee. 1 στρέμμα με ιδιωτική POOL & πολλά άλλα!

Το King Street Retreat επιστρέφει στη σκηνή μετά από 6 μήνες ενοικίασης.
Το κόστος φιλοξενίας ξεκινά από $ 200 ανά διανυκτέρευση.

Απολαύστε μια μεγάλη συζήτηση στην απέραντη βεράντα ή στην πιο άνετη πίσω αυλή. Κρατήστε τα παιδιά και τους ενήλικες απασχολημένοι με τη μεγάλη πισίνα 20x40 (σε εποχή), μπάσκετ, τραπέζι μπιλιάρδου, πινγκ πονγκ, βελάκια, κορνθό και πολλά άλλα.

Περπατήστε στην καρδιά του κέντρου της πόλης Suwanee με όλα τα καταστήματα και την ψυχαγωγία του.

Βρείτε μια ποικιλία από ψώνια και διασκέδαση σε μια διαδρομή 5 - 15 minure. Κύριο γεγονός, Απεριόριστο Κέντρο Ενέργειας, λίμνη lanier και πολλά άλλα.

Έχουμε επίσης ένα επιπλέον διαμέρισμα φιλοξενουμένων για $ 100 ανά διανυκτέρευση που κοιμάται
4-6. Μεγάλη για την προστασία της ιδιωτικής ζωής ή ένα μέρος για να στείλετε τα παιδιά. Είναι 1 υπνοδωμάτιο 1. 5 λουτρό 1100 SQ FT. Διαθέτει πλυντήριο ρούχων, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και μια άλλη πρωινή κουζίνα με μικρή κουζίνα, φούρνο μικροκυμάτων και μικρό φούρνο για πίτσα και μπισκότα ή για οτιδήποτε άλλο.

Οι ιδιότητες μπορούν να ενοικιαστούν ξεχωριστά ή μαζί. Ο ξενώνας βρίσκεται ακριβώς πίσω από το κεντρικό σπίτι και είναι ένα γρήγορο 1 λεπτό με τα πόδια ή λιγότερο.

Το σπίτι μας είναι 140 ετών, ημερομηνία αρχικής κατασκευής 1873, και προσπαθήσαμε να διατηρήσουμε μερικά από τα πρωτότυπα χαρακτηριστικά, καθώς και να τονίσουμε τα πρόσθετα που δημιουργήθηκαν από τα όνειρα των ιδιοκτητών μπροστά μας. Αυτό το ιστορικό ακίνητο βρίσκεται κάτω από μεγάλες βελανιδιές και δέντρα μανόλιας σε κοντινή απόσταση ή λιγότερο από 3 λεπτά από την καρδιά του κέντρου Suwanee Town, του Suwanee Greenway, της οδού Suwanee Main Street, της δημόσιας βιβλιοθήκης, ψώνια, εξαιρετικό φαγητό, οινοπνευματώδη ποτά, Infinite Energy Arena, ψυχαγωγία και πολλά άλλα. Είναι λίγο εκλεκτικό με μια χώρα που βρίσκεται στη μέση της πόλης.

Εκτός από την κοντινή απόσταση με τα πόδια από το κέντρο της πόλης Suwanee είναι λίγα λεπτά από όλες τις ανέσεις και τις ανέσεις που θα σκεφτόσαστε ότι είστε τόσο κοντά στην πόλη, αλλά μακριά από την πεπατημένη διαδρομή.

Το σπίτι είναι ένα στυλ Ranch σπίτι και έχει ένα βήμα πρόσβαση από την πλαϊνή είσοδο και όλα τα δωμάτια προσβάσιμα από τον πρώτο όροφο.

Τρία ιδιωτικά δωμάτια με δύο κρεβάτια με 2 queen size κρεβάτια, ένα δωμάτιο με δύο μονά κρεβάτια και το μπροστινό σαλόνι με ένα καναπέ σε τομή - ιδανικό για παιδιά.

Το κύριο λουτρό ή το "πίσω" μπάνιο είναι μεγάλο και προσβάσιμο σε όλους από την πλευρά της εισόδου "φίλων" και το μπροστινό μπάνιο που είναι μικρότερο είναι ακριβώς έξω από το μπροστινό φουαγιέ.

Όλα τα υπνοδωμάτια και οι χώροι διαβίωσης είναι μεγάλοι αν και δεν υπάρχει επίσημη τραπεζαρία. Ποτέ δεν είχαμε προβλήματα καθώς τρώμε στο σαλόνι, στην κουζίνα, στην πισίνα ή στην μπροστινή βεράντα. Η προτιμώμενη θέση "μπροστινή βεράντα" μπορεί να καθίσει εύκολα 8-10 άτομα.

Εάν σας μια μεγάλη ομάδα μπορείτε να προσθέσετε το διαμέρισμα που μπορεί να φιλοξενήσει έως και 6 επιπλέον επισκέπτες με μερικά στρώματα αέρα. (Ξεχωριστά καταγράφεται σε $ 150, αλλά μπορεί να συνδυαστεί με ένα ποσό $ 400 ανά διανυκτέρευση) Είναι 1 Br 1,5 βα και δύο χώρους διαβίωσης. Μεγάλη για οικογένεια που χρειάζεται ιδιωτικότητα ή μια ομάδα με παιδιά. Περιλαμβάνει όλες τις κανονικές παροχές. Πλήρης κουζίνα, πλυντήριο κλπ. το διαμέρισμα πάνω από την πίσω αυλή και το σπίτι και είναι μόνο μια γρήγορη βόλτα στην πλάτη ή την πόρτα.

Μπορεί να ενοικιαστεί ως μέρος της κύριας κατοικίας για μια μεγάλη ομάδα - 10 συν ή διαχωρίζονται με βάση το μέγεθος της ομάδας.

Αν σας αρέσει να ψησταριάζετε την πίσω αυλή με πλακόστρωτη αυλή, διαθέτει μια μεγάλη ψησταριά αερίου (τέσσερις καυστήρες) και ένα πράσινο αυγό εκτός από ένα 4 κορυφαίο τραπέζι. Η αυλή μεταβαίνει όμορφα στο σπίτι της πισίνας με παλέτα μπαρ και κάθεται για 4-6 και πάνω βλέπει το τραπέζι μπιλιάρδου, βελάκια και τηλεόραση. Οι τοίχοι είναι διακοσμημένοι με παλιές πινακίδες και αξεσουάρ παραλιών σύμφωνα με το θέμα της παραλίας. Η αυλή διαθέτει επίσης μια υπαίθρια φωτιά για να χαλαρώσετε και για τα παιδιά που παίρνουν να χρησιμοποιήσουν την πυρκαγιά έξω από την πισίνα καθώς δεν θέλουν να ξεφύγουν μαζί σας ούτως ή άλλως.

Απολαύστε υπαίθριες δραστηριότητες όπως τρύπα καλαμποκιού, γήπεδο μπάσκετ 1/2 δικαστηρίου και το δικό σας 20 x 40 στην πισίνα γης. Κανένα φύλακας ζωής δεν είναι πάντα στο καθήκον, έτσι πρέπει να προσέξετε τα μωρά, τα παιδιά και αυτά που δεν μπορούν να κολυμπήσουν! Για επιπλέον συνεδρίαση μπορείτε να βρείτε 10 επιπλέον καρέκλες και ένα άλλο τραπέζι αίθριο γύρω από την πισίνα.

Απολύτως δεν επιτρέπεται γυαλί στην πίσω αυλή για πόσιμο σκοπό. CANS μόνο.

Είμαστε ένα σπίτι φιλικό προς τα σκυλιά και την αυλή, όπως πίσω αυλή και POOL είναι περιφραγμένο αν Chloe μας μπορεί να γλιστρήσει ακριβώς κάτω από το φράχτη, αλλά είναι ένα μικρό σκυλί και δεν περιπλανιέται μακριά από το σπίτι.

Αυτό το σπίτι ήταν ένα έργο της αγάπης και είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να ξεκουραστείτε και να χαλαρώσετε. Ελπίζουμε να το σκεφτείτε πολύ.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις ανάγκες σας από εταιρικούς ταξιδιώτες, τοπικούς επισκέπτες, σε ημερήσιες εκδηλώσεις όπως τσάι στη βεράντα. Μας αρέσει να γίνουμε δημιουργικοί, ώστε να μπορείτε και εγώ!

Ελέγξτε την εκπληκτική αδελφή ιδιοκτησία μας, τοRETREAT στο King Street, VRBO # 1243046 ή απλά κάντε κλικ εδώ:

Διαχειριστής καταλύματος

Jauxniece Palmer
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Πισίνα
Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Δέχεται κατοικίδια
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 3:00 μ.μ.
Check out πριν από τις 11:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών
Yes. No Pool security.

Εκδηλώσεις

Επιτρέπονται οι εκδηλώσεις
Parties avail with rules and restrictions

Κατοικίδια

Επιτρέπονται τα κατοικίδια
Fenced in yard and separate fenced area for dogs.

Κάπνισμα

Επιτρέπεται το κάπνισμα: σε καθορισμένους χώρους
Outdoors ONLY w/ashtray. 100% cleanup by guests.
For safety, no glass allowed around Pool area. Weather can affect pool appearance at times. Water levels must stay above min marking.
Additional parking 200ft from home with easy access off of Buford Hwy (over 4 cars) is provided by John Terrafella, State Farm Suwanee: -$150/day
Trash pickup is Wednesday, Pool service is Tuesday morning between 10-12, and Lawn service is on rotation but typically a Tues or Wednesday.

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Επιτρέπονται τα πάρτι και οι εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Σημείωμα από τον οικοδεσπότη: Parties avail with rules and restrictions
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα – εξετάστε το ενδεχόμενο να φέρετε μαζί σας φορητό ανιχνευτή.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχονται τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας, κουτί πρώτων βοηθειών και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Απαιτείται αυτοκίνητο για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Suwanee

Αυτό το κατάλυμα (εξοχική κατοικία, Suwanee) βρίσκεται στο κέντρο της πόλης. Αν θέλετε να κάνετε και τις αγορές σας, αξίζει να επισκεφτείτε μέρη όπως: Εμπορικό Κέντρο Sugarloaf Mills και Mall of Georgia (εμπορικό κέντρο), ενώ όσοι θέλετε να δείτε τα δημοφιλή αξιοθέατα της περιοχής, μπορείτε να επισκεφτείτε και το εξής: Θεματικό Πάρκο Margaritaville at Lanier Islands. Ταξιδεύετε με παιδιά; Μπορείτε να επισκεφτείτε αξιοθέατα όπως: Συντριβάνι Big Splash Interactive Fountain και Georgia Sewing & Quilting. Φροντίστε να δείτε τα ζώα της περιοχής με δραστηριότητες όπως παρατήρηση άγριας πανίδας και παρατήρηση πτηνών.
Χάρτης
Suwanee, GA

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Ακαδημία Αθλητισμού Suwanee - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Εμπορικό Κέντρο Sugarloaf Mills - 9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Γήπεδο μπέιζμπολ Coolray Field - 10 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Mall of Georgia (εμπορικό κέντρο) - 10 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Στάδιο Gas South - 10 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Ατλάντα, Τζόρτζια (PDK-DeKalb-Peachtree): 26 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Chick-Fil-A - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Zoom Coffee Roasters - 2 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Tequila Mama Taqueria - 11 λεπτά με τα πόδια
  • StillFire Brewing - 12 λεπτά με τα πόδια
  • Hammerheads Seafood And Sports Grille - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

9,6

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 25 από 30 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 3 από 30 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 1 από 30 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 1 από 30 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 30 σχόλια πελατών" "

9,0/10

Καθαριότητα

9,4/10

Check-in

9,8/10

Επικοινωνία

9,8/10

Τοποθεσία

9,4/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Dirk Y., Suwanee

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Great house
Had my mother, brother and his girlfriend coming in for my daughter’s engagement party. They loved the house and the location within walking distance of Suwanee town center. The bedrooms and bathrooms were incredible along with the decorations and amenities of the house were great.
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Οκτώβριο 2023

10/10 Άριστο

Cynthia R.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Nice stay
The house was very comfortable. We rented it for the two of us to stay and hosted our family (kids, grands, greats who live in GA) for an afternoon at the pool. We’re thankful that the weather was perfect because you couldn’t host more than a few people inside the house. There isn’t a dining room or anywhere more than 6 people could eat together. The mattress in the “master” bedroom is very firm, so we wound up sleeping in the other bedrooms. The owners were easy to work with and the house/pool were in a great location. We’re very happy with the choice to rent here.
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2023

10/10 Άριστο

Επαληθευμένος ταξιδιώτης

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Greqt stay and fantastic owners
Such an easy process, great communication, and such a UNIQUE place to stay. Will be back!
Πραγματοποίησε 15 διανυκτερεύσεις τον Μάιο 2023

10/10 Άριστο

Nichole B., Oak Ridge

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Fabulous Location
Cute house, great backyard for families and dogs. walking distance to restaurants and bars. Would stay again.
Πραγματοποίησε 2 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2022

10/10 Άριστο

Mia K.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Cool eclectic place
We were in town for a family wedding. Perfect house for it. Utilized the additional on property cottage. The hosts were even helpful in arranging for additional out of town guests to join at the wonderful pool. The house was super cool. With unique and classy features all throughout. Also the owners were good about getting right back to us.
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Ιούνιο 2022

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Jauxniece Palmer

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
Jauxniece runs the show...I just enjoy the ride! Together we love to experience the world and all the adventures it carries along the way.

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

As you can tell by the pictures we are not the norm!! This property is simply like no other you have stayed at in the past. It's cool, eclectic and so close to just about any kind of entertainment you can think of!!

Spend the week, gather friends from all over, set a family gathering, celebrate a graduation/birthday/wedding.... And enjoy the pool all summer long!

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

Close to all in the local Suwanee and Gwinnett and Hall county areas. Great for concerts, family, reunions or just friends wanting to gather and catch up on old times. I love the front porch in the morning and evening - just chilling and drinking a beer. The courtyard is great for coffee in a private space. Relax by the pool or play a little basketball, pool, ping pong, Corn hole, darts or anything else might come to mind. It's just a cool place to relax and have a good time.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων