Ολόκληρο διαμέρισμα·Ιδιώτης οικοδεσπότης

EXCLUSIVE Boutique-Colonial Loft "Vista LosAndes" @ Quito Centro Historico

EXCLUSIVE Boutique-Colonial Loft "Vista LosAndes" @ Quito Centro Historico

Συλλογή φωτογραφιών για EXCLUSIVE Boutique-Colonial Loft “Vista LosAndes” @ Quito Centro Historico

Δωμάτιο
Εξωτερικοί χώροι
Εσωτερικοί χώροι
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Εξωτερικός χώρος καταλύματος

Επισκόπηση καταλύματος EXCLUSIVE Boutique-Colonial Loft "Vista LosAndes" @ Quito Centro Historico

Σχόλια
9,6 στα 10 Εξαιρετικό
2 υπνοδωμάτια2 μπάνιαΓια 4 άτομα134 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • ΤζάκιΤζάκιΤζάκι
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο
  • Εξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώρος
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα

Εξερευνήστε την περιοχή

Χάρτης
Quito, Pichincha
  • Δημοφιλής τοποθεσίαIndependence Square (πλατεία)10 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΕκκλησία Αγίου Φραγκίσκου11 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΜητροπολιτικός Καθεδρικός Ναός του Κίτο11 λεπτά με τα πόδια
  • ΑεροδρόμιοΚίτο (UIO-Διεθνές Αεροδρόμιο Mariscal Sucre)57 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

2 υπνοδωμάτια (για 4 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

2 Μονά Κρεβάτια

Υπνοδωμάτιο 2

1 King Κρεβάτι

2 μπάνια

Μπάνιο 1

Toilet · Shower only

Μπάνιο 2

Toilet · Shower only

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Κουζίνα
Γραφείο
Μπαλκόνι

Πληροφορίες για το κατάλυμα

EXCLUSIVE Boutique-Colonial Loft "Vista LosAndes" @ Quito Centro Historico

Το "Vista Los Andes" είναι ένα από τα μοναδικά διαμερίσματα
• BOUTIQUE-μοντέρνο σχεδιασμό
• HOME-LIKE coziness
• ΑΥΘΕΝΤΙΚΕΣ πινελιές αποικιών
• Κεντρική τοποθεσία
• ΙΔΙΩΤΙΚΗ βεράντα
• Σοφίτα του ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ
. FIRE PLACE
Η έμπνευσή σας στο σπίτι του Quito, μέσα στο "Casa LunaLoma", ανακαινισμένο με αγάπη 100 ετών Colonial Home, 5 λεπτά από το Ιστορικό Κέντρο του Κίτο, τα Εικονικά Ορόσημα, τις Εκκλησίες & Μουσεία.

Το Apt 06 "Vista Los Andes" ή "Άποψη των Άνδεων" εμπνεύστηκε από την απίστευτη θέα που διατίθεται στην ιδιωτική βεράντα της οροσειράς των Άνδεων.

Το "Vista Los Andes" είναι ένα εμπνευσμένο, πλήρως επιπλωμένο, μοντέρνο-αποικιακό διαμέρισμα που βρίσκεται στον δεύτερο όροφο του "Casa LunaLoma" (The MoonHill House), ένα γοητευτικό και όμορφα ανακαινισμένο σπίτι 3 υπνοδωματίων. Αυτό το παλιό αποικιακό σπίτι 100 ετών βρίσκεται στην καρδιά του La Loma Grande, μια πολύχρωμη και παραδοσιακή κατοικημένη γειτονιά δίπλα στο ιστορικό κέντρο του Κίτο. Αυτό το σπίτι ήταν το αρχικό σπίτι της οικογένειας Cascante-Lopez και των 9 παιδιών της και για 80 χρόνια παρέμεινε οικογενειακή ιδιοκτησία. Σήμερα φιλοξενεί μια συλλογή 7 μοναδικών διαμερισμάτων, καθένα με δική του προσωπικότητα και ιδιαίτερες ιδιότητες, όλα όμως αποπνέουν την ίδια ζεστασιά και γοητεία.

Το διαμέρισμα "Vista Los Andes" είναι ένας παραθαλάσσιος καταφύγιος ταξιδιού και ένα πλήρες διαμέρισμα. Διαθέτει σύγχρονες ανέσεις με ένα πιο ξεχωριστό μείγμα μοναδικών διακοσμητικών σχεδιαστικών πινελιών που ενσωματώνουν τον τοπικό πολιτισμό του Ισημερινού, τον πολιτισμό του κόσμου και τον δικό μας πολιτισμό της οικογένειας Cascante-Lopez. Πρόκειται για μια φωτεινή σουίτα με ψηλές θολωτές οροφές, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, άνετο σαλόνι με τζάκι, σοφίτα εμπνευσμένου συγγραφέα με πλήρη βιβλιοθήκη και αποκλειστικό ιδιωτικό μπαλκόνι με προνομιακή θέα στο "El Panecillo" και στο "Virgen de Quito" . Vista Los Andes αποπνέει έμπνευση και μεγάλη προσοχή. Ένα από τα πιο ξεχωριστά διαμερίσματα μας.

Το "Vista Los Andes" είναι το ιδανικό μέρος για ζευγάρια, οικογένειες, εξερευνητές σόλο, φίλους και επαγγελματίες ταξιδιώτες που εκτιμούν την καλλιτεχνική και παγκόσμια κουλτούρα, την αισθητική του σχεδιασμού, τις μπουτίκ σχεδιαστικές πινελιές και αναζητούν ολοκληρωμένες ανέσεις, . Αυτή είναι η τέλεια εφαρμογή. Το διαμέρισμά μας έχει σχεδιαστεί για να ενσωματώνει κομψά κλασικά αποικιακά αρχιτεκτονικά στοιχεία με σύγχρονες ανέσεις και να είναι υφαντά υφαντά από κοινού με ένα μείγμα αποικιακού-μοντέρνου στυλ με παγκόσμια τέχνη και vintage ταξίδια ως θέμα.

Το Loft είναι επίσης ένα εξαιρετικό μέρος για τους συγγραφείς, τους καλλιτέχνες, τους φωτογράφους, τους ταξιδιώτες σχεδιαστές που αναζητούν έναν ήρεμο, καταφύγιο χώρο που επαναφορτίζεται, οικεία και άνετα, παρέχοντάς τους την ηρεμία και την έμπνευση. Η ανώτερη σοφίτα του διαμερίσματός μας διαθέτει ένα στούντιο συγγραφέα / ταξιδιώτη και μια πλήρη και πολύ μοναδική βιβλιοθήκη που κάποτε ανήκε στον αγαπητό μου θείο που είναι διεθνής επιστήμονας και ταξιδιώτης στον κόσμο. Αυτό μαζί με τη ζεστασιά της κλασικής καμινάδας ξύλου και των φεγγιτών καθιστούν την εντυπωσιακή μονάδα.

Το διαμέρισμά μας είναι περίπου 1.440 τετραγωνικά πόδια και είναι αρκετά ευρύχωρο για 2-5 ταξιδιώτες να νιώσουν σαν στο σπίτι τους.

Καθώς το "Vista Los Andes" βρίσκεται στον δεύτερο όροφο του "Casa LunaLoma", η πρόσβαση θα απαιτεί τη δυνατότητα να ανεβείτε από τις αρχικές ξύλινες σκάλες μας μέσω μιας πτήσης. Χωρίς ανησυχίες, θα σας βοηθήσουμε με αυτό αν χρειαστεί!
Είσοδος:

Καθώς εισέρχεστε για πρώτη φορά στη μονάδα μας, θα σας υποδεχτούμε μεγάλα παράθυρα πάνελ που διαπερνούν τη νοτιοδυτική πλευρά του σπιτιού μας και θα καλύπτουν όμορφα την κεντρική μας αίθουσα με το φως. Ανάλογα με την ώρα της ημέρας που φτάνετε, θα πρέπει να παρατηρήσετε την ποιότητα του φωτός, ένα από τα πιο όμορφα χαρακτηριστικά αυτού του διαμερίσματος - το φως Quito που συνεχώς φτάνει και ρέει, λάμπει και σβήνει με βάση το συνεχώς μεταβαλλόμενο κλίμα της πόλης μας. ... ώστε να επιστρέψουμε στη μονάδα μας, στο άμεσο δικαίωμα σας, θα βρείτε μια πολύ μικρή, οικεία γωνιά του αναγνώστη με μια καρέκλα vintage και μια μικρή ενσωματωμένη βιβλιοθήκη. Αυτή είναι μια ειδική γωνιά, ιδανική για όποιον θέλει να χαλαρώσει και να κάνει λίγη ανάγνωση. Αυτή η καρέκλα κάποτε ανήκε στον παππού μας, συνταγματάρχη του Εκουαδόρ Στρατού. Αυτή ήταν η καρέκλα του, όπου διάβαζε καθημερινά την εφημερίδα του, θρησκευτικά. Η ενσωματωμένη βιβλιοθήκη είναι επίσης πολύ ιδιαίτερη, καθώς διαθέτει μια ζωντανή συλλογή από βιβλία βιβλίων παγκόσμιας εμβέλειας καθώς και μια συμπυκνωμένη συλλογή της κλασικής ισπανικής λογοτεχνίας. Ένα υπέροχο σημείο.

Καθώς συνεχίζετε μέσα από το παράθυρο γεμάτο φως, θα σας υποδεχτούμε και τα δύο υπνοδωμάτια. Το πρώτο διαθέτει δύο κρεβάτια διπλού μεγέθους για δύο ξεχωριστούς επισκέπτες ή μπορεί να συνδυαστεί σε ένα μόνο κρεβάτι King. Τα κλινοσκεπάσματα μας είναι βαμβακερά φύλλα ποιότητας ξενοδοχείων και τα παπλώματα μας ήταν ειδικά επιλεγμένα με πυκνή πυκνότητα για να αγκαλιάσουν τα κρυολογήματα των βραδιών του Κίτο. Το στρώμα μας είναι επίσης πολύ άνετο. Ανεξέλεγκτη είπε, το βράδυ σας θα είναι εξαιρετικά ζεστό! Το δωμάτιο διαθέτει επίσης ντουλάπα και ντουλάπα με συρτάρια. Το δεύτερο δωμάτιο συνδέεται μέσω μικρής πόρτας και διαθέτει κρεβάτι Queen size. Αυτό το δωμάτιο έχει άμεση πρόσβαση στο ιδιωτικό μπάνιο και το ντους.

Μια άλλη ποιότητα και των δύο αυτών δωματίων είναι οι ψηλές θολωτές οροφές και οι εκτεθειμένες ξύλινες δοκίδες, καθιστώντας τον χώρο πολύ ανοιχτό και αναπνεύσιμο. Αρχικά, αυτά τα δύο δωμάτια ήταν η κύρια τραπεζαρία της οικογένειας Cascante-Lopez. Αυτός ο χώρος εδώ και πολλά χρόνια φιλοξενεί καθημερινά οικογενειακά γεύματα για 2 γενιές μελών της οικογένειας! Περιττό είπε ότι έχει μεγάλη ενέργεια.

Καθώς τα βράδια στο Κίτο μπορεί να πάρουν πολύ κρύο, το διαμέρισμα είναι εξοπλισμένο με 2 θερμάστρες χώρου καθώς και επιπλέον κενό για την άνετη χρήση σας.

Καθώς προχωράτε στο διάδρομο θα συναντήσετε την κύρια κουζίνα μας που κατά την άφιξή σας η κουζίνα μας θα σας υποδεχτεί θερμά με ένα μικρό καλάθι καλών που πάντα παρέχουμε στον φιλοξενούμενό μας για να συμπεριλάβετε: 2 Μικρές φιάλες από το πιο εικονικό τοπικό μεταλλικό νερό που ονομάζεται "Guitig" (A must-try), τοπικό καφέ αλάτι του Ισημερινού, τοπικό τσάι και λίγες ποικιλίες τοπικών φρούτων. (Ξέρουμε πώς είναι να φτάσουμε τελικά στο σπίτι από το μακρινό ταξίδι και να περπατήσουμε δύο πτήσεις!)

Η κουζίνα μας είναι έτοιμη για μάγειρα! Είναι αρκετά πλήρες με όλα τα απαραίτητα για την προετοιμασία γεύματος: Ηλεκτρική κουζίνα, ψυγείο, καφετιέρα, φούρνο μικροκυμάτων, βραστήρα τσαγιού, κατσαρόλες, τηγάνια και μαγειρικά σκεύη. Είτε κάνετε μια ελαφριά παρασκευή καφέ το πρωί είτε θέλετε να απολαύσετε ένα μαγευτικό μαγείρεμα, η κουζίνα είναι έτοιμη. Πολλά από τα αντικείμενα φιλοξενίας πελατών μας από το τοπικό "Tienditas" (mini-markets) για να προετοιμάσουν τα γεύματά τους. Επίσης, ενημερώστε μας αν έχετε ειδικά αιτήματα για τρόφιμα που πρέπει να αποθηκευτούν στο ψυγείο πριν από την άφιξή σας, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας βοηθήσουμε με αυτό με επιπλέον χρέωση. Εδώ θα βρείτε επίσης ένα τραπέζι ιδανικό για οικεία breakfasst και δείπνα. Μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 3 άτομα (η φωτογραφία δείχνει μόνο 2 καρέκλες).

Καθώς προχωράτε μέσα σε αυτή την αίθουσα θα βρείτε το δεύτερο (και κύριο) μπάνιο μας. Έχει ένα πλήρες ντους με ζεστό νερό και ένα πολύ γοητευτικό μικρό παράθυρο που οδηγεί σε έναν εσωτερικό εξωτερικό τοίχο.

Καθώς συνεχίζετε μέσα στην αίθουσα γεμάτη φωτισμό παραθύρων, εισάγετε το κεντρικό σαλόνι. Μια υπέροχη, εκτεθειμένη αίθουσα υψηλών ταρατσών που σας υποδέχεται με ένα κεντρικό κλασικό τζάκι που καίει ξύλα και δύο καναπέδες που είναι έτοιμοι για ένα χαλαρό βράδυ του Κίτο πίνοντας το πιο ζεστό ρόφημα σας. Έχει επίσης μια μικρή γωνιά και μια μικρή ενσωματωμένη μίνι βιβλιοθήκη με κάποια σπουδαία βιβλία για να ανακαλύψετε. Αυτό το δωμάτιο διαθέτει επίσης μια έξυπνη τηλεόραση που μπορείτε να συνδέσετε με το Netflix σας σε περίπτωση που μια μικρή παρατήρησή του είναι σε εργασίες για το βράδυ.

Αυτό που κάνει αυτό το δωμάτιο τόσο μοναδικό είναι δύο βασικά χαρακτηριστικά: η πρόσβαση στο ανώτερο στούντιο στούντιο και η άμεση πρόσβαση σε ένα πλήρες μπαλκόνι!

Ξεκινώντας από τη σοφίτα μας! Στο κύριο σαλόνι μας, θα βρείτε μια σειρά μοντέρνων ξύλινων σκαλοπατιών, όμορφα σχεδιασμένων που θα σας οδηγήσουν στο στούντιο μας, τη σοφίτα ενός συγγραφέα. Αυτό το μικρό ανώτερο δωμάτιο είναι ένα από τα πιο μαγικά μέρη αυτού του σπιτιού. Διαθέτει μια μεγάλη βιβλιοθήκη αγγλικής, γαλλικής και φυσικά ισπανικής λογοτεχνίας, μαζί με ταξιδιωτικά βιβλία και vintage electronics! Πρόκειται για ένα μικρό κομμάτι μιας προσωπικής βιβλιοθήκης του θείου μου. Ήταν ένας σπουδαίος μελετητής και παγκόσμιος ταξιδιώτης. Αυτή η σοφίτα διαθέτει επίσης ένα γραφείο και είναι ένα εξαιρετικό μέρος για όσους αναζητούν ένα μέρος για να σκεφτούν και να εμπνευστούν. Επάνω από σας, θα βρείτε ένα όμορφο μεγάλο παράθυρο φεγγίτη που δημιουργεί επίσης μια άλλη εξαιρετική και εμπνευσμένη εμπειρία. Αυτό το δωμάτιο μπορεί επίσης να χρησιμεύσει ως ένα τρίτο υπνοδωμάτιο σε περίπτωση που ένας 5ος επισκέπτης πρέπει να μείνει. Μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα μικρό κρεβάτι εδώ με επιπλέον κόστος. Ενημέρωσέ μας.

Καθώς ξαπλώνουμε ξανά στο ισόγειο, το καθιστικό μας έχει πρόσβαση σε ένα πολύ ιδιαίτερο και πολύ ιδιωτικό υπαίθριο αίθριο / μπαλκόνι. Η θέα από εδώ είναι εκπληκτική και πολύ προνομιούχο καθώς αντιμετωπίζει άμεσα το πιο πολιτικό άγαλμα της πόλης μας "La Virgen del Panecillo" Το διάσημο φτερωτό άγαλμα της Παναγίας που επιβλέπει την πόλη του Κίτο. Αυτή η θέα είναι υπέροχη τόσο κατά τη διάρκεια της ημέρας και το βράδυ. Εδώ θα βρείτε ένα τραπέζι που φιλοξενεί 4 άτομα και είναι ιδανικό για τον πρωινό σας καφέ ή για ένα ζεστό βράδυ.

Το διαμέρισμά μας διαθέτει δωρεάν σύνδεση Ίντερνετ με σύνδεση Ίντερνετ με WiFi πρόσβαση σε όλο το σπίτι, ώστε να παραμείνετε συνδεδεμένοι.

Συνολικά, το διαμέρισμα μας "Vista Los Andes" είναι ένα διαμέρισμα εξαιρετικής επιλογής με πολύ στιλ, χαρακτήρα και όμορφα διακοσμημένες πινελιές σχεδιασμού και αποκλειστικά χαρακτηριστικά. Είναι ιδανικό αν ψάχνετε για ένα σπίτι μακριά από το σπίτι που σας επιτρέπει να χαλαρώσετε, να εμπνευστείτε, να αποσυνδέσετε ενώ βιώνετε μια μοναδική και αξέχαστη γεύση του Κίτο και εξακολουθείτε να είστε κεντρικός σε όλα όσα έχει να προσφέρει η παλιά πόλη Quito. Σίγουρα θα κάνει την εμπειρία σας στο Κίτο, πολύ πιο ξεχωριστή.
Ως μέρος της διαμονής σας, εκτός από τη δική σας ιδιωτική βεράντα, θα έχετε πρόσβαση στους κοινόχρηστους χώρους μας, όπως η γεμάτη γεράνι αυλή μας. Μια γαλήνια εσωτερική αυλή με ένα όμορφο και παραδοσιακό αποικιακό σιντριβάνι στο κέντρο της.

Το Casa LunaLoma διαθέτει ένα ιδιωτικό σημείο στάθμευσης κατόπιν ειδικού αιτήματος και με επιπλέον ημερήσιο κόστος. Ενημερώστε μας αν αυτό σας ενδιαφέρει.
Επίσης, για τις μονάδες μας, διαθέτουμε ένα πλυντήριο και στεγνωτήριο για όλους τους επισκέπτες μας στον κάτω όροφο του σπιτιού. Αυτό είναι δωρεάν.

Διαχειριστής καταλύματος

Maria D Redin
Οικοδεσπότης Premier
Οικοδεσπότης Premier

Γλώσσες

Αγγλικά, Ισπανικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
Εξωτερικός χώρος
Θέα στο βουνό

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 2:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 21 ετών
Check out πριν από τις 11:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 3-17 ετών
Not suitable for infants under 4 years old

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα
We kindly request that the used toiled paper should be throw in the trash container. In order to avoid blockages and hard plumbing work.
There is a penalty of US$200.00 (Two hundred USD) for losing the apartment keys. We need to change the locks of the main doors and make copies.
Please never leave the electrical heaters unattended. Turn it off and unplug it before leaving the room.

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχονται τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας, κουτί πρώτων βοηθειών και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)

Σχετικά με την περιοχή

Κίτο

Αυτό το κατάλυμα (διαμέρισμα, Κίτο) βρίσκεται στο κέντρο της πόλης. Μπορείτε να θαυμάσετε τη φυσική ομορφιά της περιοχής σε μέρη όπως: Καταφύγιο Δάσους Pasachoa και Πάρκο Itchimbia, ενώ στα πολιτιστικά αξιοθέατα της περιοχής συγκαταλέγονται τα εξής: Θέατρο Sucre και Θέατρο Bolivar. Θέλετε να απολαύσετε μια εκδήλωση ή έναν αγώνα όσο βρίσκεστε εδώ; Μπορείτε να δείτε τις διοργανώσεις σε αυτά τα μέρη: Liga Deportiva Universitaria Stadium ή Στάδιο General Rumiñahui Coliseum. Ανακαλύψτε τις υδάτινες περιπέτειες της περιοχής με Water tubing σε κοντινή απόσταση κοντά σας ή απολαύστε την ύπαιθρο με Ποδηλασία σε κοντινή απόσταση, ποδηλασία βουνού και Πεζοπορία σε κοντινή απόσταση.
Χάρτης
Quito, Pichincha

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • El Panecillo (λόφος και άγαλμα της Παναγίας του Κίτο) - 5 λεπτά με τα πόδια
  • Independence Square (πλατεία) - 10 λεπτά με τα πόδια
  • Εκκλησία Αγίου Φραγκίσκου - 11 λεπτά με τα πόδια
  • Μητροπολιτικός Καθεδρικός Ναός του Κίτο - 11 λεπτά με τα πόδια
  • Βασιλική Basilica of the National Vow - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σταθμός San Francisco: 10 λεπτά με τα πόδια
  • Σταθμός Iñaquito: 26 λεπτά οδικώς
  • Κίτο (UIO-Διεθνές Αεροδρόμιο Mariscal Sucre): 63 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Leña Quiteña - 6 λεπτά με τα πόδια
  • Casa Los Geranios - 6 λεπτά με τα πόδια
  • La Barra del Fraile - 7 λεπτά με τα πόδια
  • El Canddyl de La Ronda - 2 λεπτά με τα πόδια
  • Los Cebiches de la Rumiñahui - 8 λεπτά με τα πόδια

Σχόλια

9,6

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 12 από 15 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 3 από 15 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 15 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 15 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 15 σχόλια πελατών" "

9,8/10

Καθαριότητα

10/10

Παροχές

10/10

Κατάσταση καταλύματος & παροχές

9,8/10

Check-in

9,6/10

Επικοινωνία

9,6/10

Τοποθεσία

10/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Chase M.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
A wonderful apartment!
The apartment is very nice and spacious with a separate loft that can be used as a work area. The views are amazing from the balcony and I will request to book this again whenever I stay in Quito.
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Φεβρουάριο 2024

10/10 Άριστο

DERRICK S.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Excellent location
This property is in an awesome part of Old town and makes for a great jumping off point for all of your Ecuadorian adventures! The view of La Virgen del Panecillo from the private terrace makes for a terrific backdrop to wind down at the end of the day. Great hosts and wonderful, attentive communication throughout our stay. Thank you!
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Φεβρουάριο 2024

10/10 Άριστο

Ingrid V., Flossmoor

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Great place in Quito
We enjoyed our stay a lot. First, we were picked up at the airport and upon arrival we got a tour of this wonderful place. We especially enjoyed our private terrace for its views and for our lunch break. The location is , you can walk around, you’re close to taxis etc. at the end of our stay they arranged transport to the airport. Everything was very organized and communication with the owners was very easy. We would certainly go back if we planned for another Quito visit. Just to repeat the first sentence ‘we enjoyed our stay a lot.’
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Οκτώβριο 2023

10/10 Άριστο

Bethany O.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Easy Check-in
We were picked up at the airport and our driver waited with us until the keys to the place arrived ( just a few min. After we got there). The home was lovely. We had family staying in different units and it was wonderful eating breakfast together in one home, or waiting for each-other in the courtyard. The building felt safe and it was very clean. The proximity to old town was perfect for our trip. Thanks!
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2023

10/10 Άριστο

Jason S., Maryland

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Comfortable apartment with incredible view in historic Quito
We thoroughly enjoyed our stay at this property. The owners were very attentive to communication both online and at checkin and during our stay, addressing any needs we had at any time. They went above and beyond to arrange for safe taxi transport pickup for us at the airport and met us at the apartment to explain everything upon checkin. The apartment is lovely and comfortable and well equipped. The view is superb and we enjoyed our morning coffee on the private patio every morning and wine there every evening. Plenty of hot water and the washer/dryer was a bonus. Convenient location. Great WiFi! Highly recommend! Thank you for a great stay in Quito!
Πραγματοποίησε 8 διανυκτερεύσεις τον Ιούνιο 2023

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Maria D Redin

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
Hello, we are Tatiana and Maria!

Mother & Daughter! We are originally from Quito, Ecuador, but now we live in Los Angeles, CA. Our family owns Casa LunaLoma, a beautifully restored 100-year-old colonial house in the heart of Old Town Quito and the house that raised my Mother and her 8 siblings. Needless to say, it's a very special home which our family has now opened its doors to welcome guest visiting Ecuador.

About us? are passionate for El Centro Colonial of Quito, urban revitalization, social impact work, ecotourism and the design. Please feel free to reach out to us and connect if you are new to Quito and are looking for pointers and recommendations!

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

This house was built at the beginning of nineteen hundreds in one of the most traditional neighborhoods of Old Town Quito, La Loma Grande. With a colonial architecture, three internal cobblestone patios adorned with geraniums and green climbing plants around the wooden pillars, was home of the Cascante-Lopez family that lived in this house for more than fifty years.

The house “stayed sleeping” for a long time, everything was closed down. Fortunately a family member took in his hands the big undertaking of restoring the house. While rebuilding the house he and the architect were able to balance the original architecture and antiqueness and at the same time bring the new comfort to the seven apartments.
The combination of stone and a variety of travertine tiles that was employed through the interior patios, along with the beautifully crafted stone water fountain that decorates the first patio, provides a warm atmosphere.
The house has a superb and magnificent view of the Panecillo and Virgen of Quito, from the terrace. In a perfect night with open sky and shining stars you can have a drink in the terrace and enjoy the view.
Following completion of the remodeling, preserving the old and balancing the new, bringing up the best of the artisans involved in the work, we are very pleased with the results and proud to present six wonderful apartments.
Each apartment has its own personality, nicely and comfortably decorated. These belong to the family, and are ready to be placed at the service of the tourist. We want to offer our guests a flavor of past generations, and comfort, and enjoyment of the present.

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

In your staying you will be transported to a place of old charm, peace and tranquility, but at the same time you will be to a walking distance to the most iconic places of Old Town Quito, such as Plaza de Santo Domingo, Iglesia de Santo Domingo, Plaza Grande, Palacio de Gobierno, Barrio La Ronda, etc. etc. and a close distant to access public transportation.

Γλώσσες:

Αγγλικά, Ισπανικά

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων