Ολόκληρη ενοικιαζόμενη κατοικία·Ιδιώτης οικοδεσπότης

Το Carters Cottage είναι ένα 200 ετών πλήρως ανακαινισμένο πετρόχτιστο ξυλουργικό εξοχικό σπίτι.

Το Carters Cottage είναι ένα 200 ετών πλήρως ανακαινισμένο πετρόχτιστο ξυλουργικό εξοχικό σπίτι.

Συλλογή φωτογραφιών για Carters Cottage is a 200 year old fully refurbished stone built weavers cottage.

Εξωτερικοί χώροι
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Περιοχή καθιστικού
Περιοχή καθιστικού
Περιοχή καθιστικού

Επισκόπηση καταλύματος Το Carters Cottage είναι ένα 200 ετών πλήρως ανακαινισμένο πετρόχτιστο ξυλουργικό εξοχικό σπίτι.

Σχόλια
10 στα 10 Εξαιρετικό
2 υπνοδωμάτια1 μπάνιοΓια 4 άτομα

Δημοφιλείς παροχές

  • ΤζάκιΤζάκιΤζάκι
  • Παρέχεται πρωινόΠαρέχεται πρωινόΠαρέχεται πρωινό
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • Εξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώρος
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα

Εξερευνήστε την περιοχή

Χάρτης
Ceres, St Andrews, Scotland
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠανεπιστήμιο του St. Andrews11 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΚέντρο Γκολφ St. Andrews Links15 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΓήπεδο Γκολφ Old Course at St Andrews18 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΕδιμβούργο (EDI)62 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

2 υπνοδωμάτια (για 4 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 King Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

1 Διπλό Κρεβάτι

1 μπάνιο

Μπάνιο 1

Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Μπάνιο 2

Μπανιέρα ή ντουζιέρα · Τουαλέτα

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Βεράντα
Κουζίνα
Εξωτερικός χώρος παιχνιδιού
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Το Carters Cottage είναι ένα 200 ετών πλήρως ανακαινισμένο πετρόχτιστο ξυλουργικό εξοχικό σπίτι.

Το Ceres βρίσκεται σε ιδανική τοποθεσία μόλις 7 μίλια από το St Andrews στο ιστορικό Βασίλειο του Fife και αποτελεί ιδανική βάση για να εξερευνήσετε και να απολαύσετε το καλύτερο από αυτό που μπορεί να προσφέρει το Βασίλειο. Στην καρδιά του χωριού, το Carters Cottage είναι ένα πλήρως ανακαινισμένο πετρόχτιστο εξοχικό σπίτι 200 χρόνων το οποίο διατηρεί εξωτερικά τη γοητεία του εξοχικού σπιτιού του παραδοσιακού υφαντή, παρέχοντας εσωτερικά όλες τις ανέσεις και την άνεση της σύγχρονης διαβίωσης. Η είσοδος στο Carters Cottage βρίσκεται σε έναν ήσυχο ιδιωτικό δρόμο (Back Latch) που εξυπηρετεί μόνο μια χούφτα σπιτιών. Το εξοχικό σπίτι διαθέτει δικό του χώρο στάθμευσης ακριβώς δίπλα στην είσοδο του κήπου.
Το κατάλυμα χωρίζεται σε δύο ορόφους. Το ισόγειο αποτελείται από ένα ουσιαστικό σαλόνι που έχει αποκατασταθεί με συμπαθητικό τρόπο για να εκθέσει τον αρχικό πέτρινο τοίχο και το τζάκι. Το τζάκι τώρα στεγάζει μια ξύλινη σόμπα που προσφέρει ζεστή ατμόσφαιρα σε εκείνες τις πιο δροσερές χειμωνιάτικες βραδιές. Κατά τη διάρκεια της ημέρας το εξοχικό σπίτι είναι ελαφρύ και ευάερο, όπως είναι χαρακτηριστικό του εξοχικού σπιτιού του παραδοσιακού υφαντή. Με προηγούμενη ρύθμιση, το υπνοδωμάτιο στο ισόγειο μπορεί να προσφέρει διαμονή για δύο άτομα ή τα κρεβάτια μπορούν να συνδεθούν για να παρέχουν ένα κρεβάτι με υπέρδιπλο κρεβάτι για ζευγάρια. Το υπνοδωμάτιο διαθέτει επίσης ένα παρακείμενο μπάνιο και ντους. Η ευρύχωρη κουζίνα διαθέτει τραπεζαρία για τέσσερα άτομα και είναι πλήρως εξοπλισμένη, επιτρέποντας στους επισκέπτες να προετοιμάσουν τα πάντα, από απλά σνακ μέχρι εκλεπτυσμένους supers. Στο επάνω ορόσημο, το δεύτερο υπνοδωμάτιο με ανοιχτό σχέδιο με ιδιωτικό ντους βλέπει πάνω από το θολωτό ανώτατο όριο του καθιστικού δύο ορόφων κάτω. Το δωμάτιο διαθέτει ένα διπλό κρεβάτι, ωστόσο μπορεί να παρασχεθεί επιπλέον παιδικό κρεβάτι ή βρεφική κούνια κατόπιν αιτήματος. Το ανώτερο επίπεδο έχει θέα στην αυλή του αυλού και στον περιφραγμένο κήπο. Το εξοχικό σπίτι είναι εξοπλισμένο με τηλεόραση 4K Ultra HD και διαθέτει 24ωρη γρήγορη πρόσβαση στο internet. Εξωτερικά υπάρχει χώρος για την αποθήκευση εξοπλισμού όπως γκολφ, ποδήλατα, κανό, σέρφινγκ κλπ. Υπάρχει ένα patistone αυλή με τραπέζι και καρέκλες κήπου δίπλα στην πόρτα εξοχικό σπίτι και πρόσβαση σε ένα μεγαλύτερο καθιστικό στον απομονωμένο περιφραγμένο κήπο? που μοιράζεται με την κύρια κατοικία. Ανάλογα με την εποχή, ο κήπος παρέχει μήλα, ραβέντι, σμέουρα, φραγκοστάφυλα, μαύρα και κόκκινα ρεύματα τα οποία οι επισκέπτες είναι ευπρόσδεκτοι να επιλέξουν.
Βρίσκεται στα βόρεια του Βασιλείου της Φέιφ και έχει πολλά να προσφέρει από τα ιστορικά λιμάνια εργασίας και τα μαγευτικά παράκτια χωριά, τα αρχαία κάστρα και τις μονές, σε ένα βασιλικό παλάτι. Υπάρχει επίσης ένας πλούτος των υπέροχων τοπικών τροφίμων και ποτών που μπορούν να δειγματοληφθούν σε αγροτικές αγορές, καταστήματα και εστιατόρια, για να μην αναφέρουμε τα πολλά γνωστά αποστακτήρια που προσφέρουν ουίσκι ή gin εκδρομές.
Ανάμεσα σε κυλιόμενους λόφους, καταπράσινα δάση και αμμώδεις παραλίες, το Fife προσφέρει εκατοντάδες χιλιόμετρα ποδηλατοδρόμων, μονοπατιών και παραλιακών περιπάτων. Από την πόρτα του Carters Cottage μπορείτε να περπατήσετε μέσα από τα χωράφια και τα δάση στο Hill of Tarvit Mansion House και τον κήπο, να ανεβείτε στο λόφο για να απολαύσετε τη φανταστική θέα στη γύρω εξοχή, στη συνέχεια, καλέστε στο Hatters για απογευματινό τσάι στο πανέμορφο National Trust ιδιοκτησίας Edwardian Mansion House. Επιπλέον, η σχολή Barbarafield Riding School βρίσκεται σε μικρή απόσταση με τα πόδια ή λεπτά με το αυτοκίνητο, το οποίο προσφέρει ιππασία, hacking και μαθήματα με ειδικευμένους εκπαιδευτές. Μια επιλογή από ποδήλατα και κράνη ποδηλάτων είναι διαθέσιμα για χρήση κατά την επίσκεψη Carters εξοχικό σπίτι, αλλά το καλύτερο για να ελέγξετε τη διαθεσιμότητα εκ των προτέρων.
Το Carters Cottage βρίσκεται σε ιδανική τοποθεσία για να προσφέρει εύκολη πρόσβαση σε μερικά από τα πιο ποικίλα γήπεδα γκολφ στη Σκωτία από τα διάσημα μαθήματα συνδέσεων σε μαθήματα σε γοητευτικούς χώρους της ενδοχώρας. Οι τοποθεσίες μπορούν να τοποθετηθούν με θέα σε χρυσαφένιες αμμουδιές, μέσα σε ορεινά τοπία ή σε γήπεδα που βρίσκονται ανάμεσα σε πεύκα, ασημένια σημύδα και ερείκη. Πολλά μαθήματα συμπεριλαμβανομένου του παλιού μαθήματος στο St Andrews είναι ανοιχτά στο κοινό, αλλά συνιστάται κράτηση εκ των προτέρων.
Υπάρχουν κρουαζιέρες με ακτογραμμή και εκδρομές με καραβάκι το καλοκαίρι από το Anstruther μέχρι το Isle of May, ένα συναρπαστικό νησί που κάποτε χρησίμευε από μοναχούς, Βίκινγκς και λαθρεμπόρους, αλλά σήμερα στεγάζει έναν από τους παλαιότερους φάρους της Σκωτίας και φιλοξενεί μεγάλες αποικίες φουσκάλων και φώκιας .

Διαχειριστής καταλύματος

Jacqueline Williams
Οικοδεσπότης Premier
Οικοδεσπότης Premier

Γλώσσες

Αγγλικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Κουζίνα
Πλυντήριο
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
Εξωτερικός χώρος
Παρέχεται πρωινό
Μπάρμπεκιου γκριλ

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Check out πριν από τις 11:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχονται τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας, κουτί πρώτων βοηθειών και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)

Σχετικά με την περιοχή

Cupar

Αυτό το κατάλυμα (αγροικία, Cupar) βρίσκεται σε αγροτική περιοχή. Αν το πρόγραμμά σας περιλαμβάνει κάποια δραστηριότητα, αξίζει να επισκεφτείτε μέρη όπως: Κέντρο Γκολφ St. Andrews Links και Γήπεδο Γκολφ Old Course at St Andrews. Μπορείτε να απολαύσετε τη βραδινή σας έξοδο σε μέρη όπως: Κτήμα Backhouse Rossie ή, αν ταξιδεύετε με παιδιά, να επισκεφτείτε αξιοθέατα όπως: Φρουτόκτημα και Τεράστιο Λαβύρινθο Cairnie. Φροντίστε να δείτε τα ζώα της περιοχής με δραστηριότητες όπως παρατήρηση άγριας πανίδας και παρατήρηση πτηνών.
Χάρτης
Ceres, St Andrews, Scotland

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Πανεπιστήμιο του St. Andrews - 11 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Λέσχη Γκολφ The Royal and Ancient Golf Club of St Andrews - 12 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Κάστρο του St. Andrews - 13 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Κέντρο Γκολφ St. Andrews Links - 15 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Γήπεδο Γκολφ Old Course at St Andrews - 18 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σιδηροδρομικός Σταθμός του Κούπαρ: 6 λεπτά οδικώς
  • Νταντί (DND): 38 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Fisher & Donaldson - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • The City Garden - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • The Boudingait - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Libo's Fish & Chicken Bar - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Burger King - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

10

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 138 από 140 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 2 από 140 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 140 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 140 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 140 σχόλια πελατών" "

10/10

Καθαριότητα

10/10

Παροχές

10/10

Κατάσταση καταλύματος & παροχές

10/10

Check-in

10/10

Επικοινωνία

10/10

Τοποθεσία

10/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Karen S.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Carters Cottage
I absolutely loved this cottage and wished I could have stayed for longer. Jacqui is a wonderful host and is so friendly and helpful. She’s also a good cook as the “welcome in” scones are delicious. The cottage is gorgeous. It’s well kitted out and so comfortable. If I could buy it and live there I would!
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Απρίλιο 2024

10/10 Άριστο

Sandra D.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Carter's Cottage - 2nd Visit
Amazing place to stay. Home from home. So welcoming and you have everything you need and more for a perfect get away. Our Host Jackie made us feel so welcome and is a lovely person to meet. Looking forward to our next stay. 10/10 & highly recommended.
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Απρίλιο 2024

10/10 Άριστο

Martha H.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Lovely cottage
Nicely renovated cottage in village location. Cottage was very comfortable we enjoyed our 3 day stay. The host was very pleasant and presented us with some delicious scones with jam and cream on arrival. There is a well stocked supermarket in the village which was handy. Location is good for visiting St. Andrew and the Palace at Falkland. We hope to book the cottage again on our next visit. There is also a nice Italian restaurant in a nearby village that might be worth a visit.
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Απρίλιο 2023

10/10 Άριστο

Dave C.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Wonderful cottage - will stay again
This is a lovely cottage that added to the quality of our short stay in Fife. It is a stunning combination of old and new with plenty of space to entertain and high quality of fixtures and fittings. Jacqueline was great at communicating and very welcoming. We would definitely recommend Carter's cottage to anyone wanting to stay in this area and it will be the first place we check when we come back in the future. Thanks Jacqueline for a wonderful stay
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Φεβρουάριο 2024

10/10 Άριστο

Narelle D.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Cosy and warm cottage
This is a beautifully restored cottage in a beautiful village within driving distance of all the coastal fife highlights. I stayed with a friend and we loved this magical home. It was warm and cosy and we did not want to leave!! A gorgeous home away from home to relax in front of the fire in the evenings and take lovely baths. Would love to stay here again!!
Πραγματοποίησε 5 διανυκτερεύσεις τον Ιανουάριο 2024

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Jacqueline Williams

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
I am delighted you would like to come and stay in our cottage. I like to be able to welcome guests in person with the fire lit and the kettle on! In the unlikely event of not being able to do so, I will provide you with the key safe number. I am usually on hand should you need me. Do come and explore Fife with its stunning views, and world class golf courses, returning at the end of the day to the peace and tranquillity of our cottage and walled garden. If you have any queries about your holiday please get in touch and I will do my very best to help.
Kindest regards,
Jackie

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

I was fortunate to be able to take on this exciting opportunity to breathe life back into a shell of a building which had not been occupied for many years. To be able to transform it into a charming, cosy, traditional weaver's cottage set in the quiet rural surroundings of North Fife. A wealth of both traditional and modern furnishings complement the vaulted ceilings, original exposed walls and wood burning stove. The cottage offers comfortable accommodation for families and friends wishing to explore the historic university city of St Andrews, access world class golf courses or see the beautiful Fife coast.

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

Perhaps the most breath taking feature of Carters Cottage is the use of innovative architecture and design to preserve the light and space that was traditionally an essential part of a weaver’s cottage whilst at the same time offering modern amenities. The cottage is situated within the grounds of Bridgend House, but is private and self-contained, with its own sun trap flagstone patio and access to the beautiful walled garden beyond.

Γλώσσες:

Αγγλικά

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων