Ολόκληρη ενοικιαζόμενη κατοικία

Το Θαλασσινό Σπήλαιο στο λιμάνι του Palm Beach, 2/1, Ιδιωτικό σπίτι, Carport, Περιφραγμένη αυλή

Το Θαλασσινό Σπήλαιο στο λιμάνι του Palm Beach, 2/1, Ιδιωτικό σπίτι, Carport, Περιφραγμένη αυλή

Συλλογή φωτογραφιών για Paley/Scuba/ 3'to beach, Rybovich/ Singer Island, V.A., Port, Dogs

Εναέρια προβολή
Εξωτερικοί χώροι
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Δωμάτιο
Εξωτερικός χώρος καταλύματος

Επισκόπηση καταλύματος Το Θαλασσινό Σπήλαιο στο λιμάνι του Palm Beach, 2/1, Ιδιωτικό σπίτι, Carport, Περιφραγμένη αυλή

Σχόλια
9,8 στα 10 Εξαιρετικό
2 υπνοδωμάτια1 μπάνιοΓια 4 άτομα79 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • Δέχεται κατοικίδιαΔέχεται κατοικίδιαΔέχεται κατοικίδια
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα
  • Μπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλ
  • ΚλιματισμόςΚλιματισμόςΚλιματισμός

Εξερευνήστε την περιοχή

Χάρτης
Riviera Beach, FL
  • Δημοφιλής τοποθεσίαDiving Blue Heron Bridge17 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία Ριβιέρα4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΠαραλία Port of Palm Beach4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΣτούαρτ, Φλόριντα (SUA-Witham Field)40 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

2 υπνοδωμάτια (για 4 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

2 Μονά Κρεβάτια

Υπνοδωμάτιο 2

1 Queen Κρεβάτι

1 μπάνιο

Μπάνιο 1

Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Βεράντα
Κουζίνα
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Το Θαλασσινό Σπήλαιο στο λιμάνι του Palm Beach, 2/1, Ιδιωτικό σπίτι, Carport, Περιφραγμένη αυλή

Το Sea Cave είναι ένα άνετο παραθαλάσσιο 2 υπνοδωμάτιο, 1 μπάνιο στο σπίτι.
Μπορείτε να δείτε τα πολυτελή Super Yachts να έρχονται για ξηρή αποβάθρα πίσω από αυτό το ακίνητο. Βρισκόμαστε στο λιμάνι του Palm Beach και το Rybovich, ένα σημαντικό κέντρο εξυπηρέτησης γιοτ. Βρισκόμαστε σε μια μεγάλη γωνιά και έχουμε κλειστό χώρο στάθμευσης. Οι άμεσοι γείτονές μας είναι οικιστικοί. Εκτός από το κέντρο σκαφών αναψυχής του Rybovich, το Viking και το Newport Cove Marina φιλοξενούν μικρότερα σκάφη. Είμαστε μια μικτή οικιστική / θαλάσσια βιομηχανική περιοχή που προσφέρει καταλύματα για σκάφη αναψυχής, ψαράδες, στελέχη επιχειρήσεων λιμένων και όποιον είναι ισχίο σε μια διαφορετική αστική ατμόσφαιρα.

Έχουμε πέντε αστέρων αξιολογημένη ιδιοκτησία δύο δρόμους βόρεια της θαλάσσιας σπηλιάς.

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ:

Πληροφορίες γύρω από τη δραστηριότητα:
Παραλία, scuba, ράμπα βάρκα, είσοδος παραλίας φοινικιού, charter fish, ελεύθερη κατάδυση, surf, αναπνευστήρα, καγιάκ, τζετ σκι, ενοικιάσεις σκαφών, Parasail, Paddle & Surf Board Rental, του Παλμ Μπιτς, Μαρίνα Σκαφών, Βάρκες ράβδων όλα μέσα σε τετράγωνα από αυτή την κατοικία.

Μόνο 3 τετράγωνα βόρεια είναι το Publix, ένα πλήρες παντοπωλείο υπηρεσιών και είναι ένα γρήγορο ταξίδι πάνω από τη γέφυρα στις αμμώδεις παραλίες του Ατλαντικού. Είμαστε δύο τετράγωνα δυτικά της Intracoastal πλωτών οδών και μόλις πέντε μίλια βόρεια από το κέντρο West Palm Beach και το νησί Palm Beach. Το εμπορικό κέντρο Gardens, δέκα λεπτά βόρεια, προσφέρει πολυτελή καταστήματα και διασκέδαση. Το City Place απέχει 5 λεπτά νότια με πολυτελή καταστήματα, εστιατόρια και ψυχαγωγία.

ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΚΑΙ ΔΙΟΡΘΩΣΗ
ΥΠΟΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΤΖΑΚΙΑ ΣΤΡΑΣ στο πάρκο Phil Foster στη γέφυρα.
Η περιοχή Blue Heron Bridge αναγνωρίζεται διεθνώς από επιστήμονες, δύτες, υποθαλάσσιους φωτογράφους και αναπνευστήρες για την αφθονία της μοναδικής θαλάσσιας ζωής. Καλαμάρια, χταπόδι, κηλίδες και αστερίες παρατηρούνται συχνά. Ένα μονοπάτι για αναπνευστήρα, κατασκευασμένο από βράχους από ασβεστόλιθο και προκατασκευασμένες μονάδες υφάλου, εκτείνεται σε μια έκταση δύο στρεμμάτων σε 6 έως 10 πόδια νερού. 600 τόνοι βράχου χρησιμοποιήθηκαν για την κατασκευή αυτού του τεχνητού υφάλου!

Η Γέφυρα του Blue Heron ονομάζεται «εξωτική πρωτεύουσα της Φλόριντα». Καταδύσεις στην παγκοσμίου φήμης Γέφυρα Blue Heron, γνωστή και ως Phil Foster Park, είναι κάτι που κάθε δύτης που επισκέπτεται το West Palm Beach της Φλόριντα θα πρέπει να βιώσει. Η Γέφυρα Blue Heron είναι γνωστή ως μία από τις καλύτερες περιοχές κατάδυσης στον κόσμο για καλούς λόγους ... Η ποικιλία της θαλάσσιας ζωής και η εύκολη προσβασιμότητά της είναι μόνο δύο από τα πολλά σημαντικά χαρακτηριστικά αυτού του τρομερού χώρου κατάδυσης.

Όταν σκάβετε τη γέφυρα, συναντάτε πολλά θαλάσσια πλάσματα που είναι σπάνια να βρεθούν σε όλο τον κόσμο. Οι ιππόκαμποι και οι αχιβάδες σε όλα τα μεγέθη και τα χρώματα κάνουν την κορυφή της λίστας σε αυτό το εκπληκτικό σημείο κατάδυσης. Το χταπόδι, συμπεριλαμβανομένου του μακριού βραχίονα του Ατλαντικού (γνωστός και ως χταπόδι), μπορεί να βρεθεί εδώ. Προσθέστε στη λίστα την περίεργη θαλάσσια ζωή, όπως θαλάσσια ρουμπίνια, πεταλούδες, χταπόδι, βακαλάο, αστεροειδείς και πάνω από 100 διαφορετικά είδη ρυζιού.

Είναι μια απλή και ελεύθερη κατάδυση στην παραλία. Το βαθύτερο βάθος που θα βρείτε στη γέφυρα είναι μόλις πάνω από 20 πόδια. Μια βουτιά 45 λεπτών έως δύο ωρών είναι ο κανόνας εδώ. Το καλύτερο από όλα, ανεξάρτητα από τον καιρό που είναι ο καιρός στον ανοιχτό ωκεανό, η Blue Heron Bridge είναι ακόμα προσβάσιμη για καταδύσεις χάρη στη θέση της στην προστατευμένη λιμνοθάλασσα Lake Worth. Λίγες τοποθεσίες κατάδυσης στον κόσμο σάς δίνουν τη δυνατότητα να κάνετε κατάδυση όταν ο καιρός είναι ο χειρότερος.

Macarthur State Park
4 λεπτά από την πόρτα μας, είναι ένα υπέροχο μέρος για να νοικιάσετε καγιάκ, να συναντήσετε το Manatee και το δελφίνι, να απολαύσετε παρθένες παραλίες, μονοπάτια φύσης, υπαίθριες συναυλίες και εκπαιδευτικές δραστηριότητες.

Το Κέντρο Επισκεπτών της Λιμνοθάλασσας Manatee
Ακριβώς στη γωνία. Δείτε ζωντανό manatee όταν είναι κρύο έξω. Και όταν δεν είναι, πηγαίνετε για μια διάλεξη ή δωρεάν τάξη γιόγκα.

Παρακολούθηση χελωνών
Κάθε χρόνο από τον Μάρτιο έως τον Οκτώβριο χιλιάδες θαλάσσιες χελώνες Green, Loggerhead και Leatherback έρχονται στην ακτή μας για να παραδώσουν περίπου δύο εκατομμύρια αυγά. Η υψηλότερη πυκνότητα φωλιάσματος στη χώρα συμβαίνει ακριβώς κοντά στην ιδιοκτησία μας.


ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΗ FORCE-E
Η καταδύσεις στην περιοχή Riviera Beach είναι παγκοσμίως γνωστή. Το κέντρο καταδύσεων Force-E μπορεί να σας κάνει να καταδύεστε σε διαφορετικό χώρο υφάλων και ναυαγίων κάθε μέρα για πάνω από ένα μήνα. Η ζωή των ψαριών και οι υποβρύχιες τοπογραφίες είναι μαγευτικές. Το Scuba Diving Magazine κατατάσσει την κατάδυση σε αυτόν τον τομέα όσο καλύτερα από τα Florida Keys σε οκτώ από τις εννέα κατηγορίες. Η περιοχή Riviera έχει περισσότερα ψάρια, περισσότερα ναυάγια, καλύτερους υφάλους και καλύτερα σκάφη από ό, τι σε όλο τον κόσμο Το νερό είναι ζεστό και καθαρό. Οι περισσότερες περιοχές καταδύσεων απέχουν 15 λεπτά από την είσοδο.

ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ / ΠΛΑΚΑΚΙ / Waverunner / Καγιάκ
ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ
μόλις τρεις δρόμους βόρεια της Blue Heron Boulevard. Θα συντονίσουν όλες τις διασκέδαση σας για θαλάσσια σπορ για εσάς.

ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΣΤΙΑΡΙΑ
Λίγα λεπτά μακριά στο πάρκο MacArthur State Park. Οι καγιάκ μπορούν να πετάξουν γύρω από τις εκβολές, κάτω από τη Γέφυρα Burnt στη λιμνοθάλασσα Lake Worth και να επισκεφθούν το νησί Munyon - ένα απομακρυσμένο τμήμα του Πάρκου με πλούσια ιστορία. Ανάλογα με την εποχή, μπορείτε να δείτε την άγρια φύση, συμπεριλαμβανομένων manatees, δελφίνια, mullet, snook, ακτίνες, και μια ποικιλία από πουλιά. Το νησί Munyon είναι καλύτερο όταν η παλίρροια είναι υψηλή, επιτρέποντας την πλοήγηση των γραφικών εσωτερικών πλωτών οδών. Μπορείτε να απολαύσετε τα ήρεμα νερά του καγιάκ του πάρκου στο δικό σας καγιάκ / καγιάκ, συνδέοντας ένα Ranger για μια περιήγηση δύο ωρών, ή ενοικιάζοντας ένα καγιάκ και εξερευνώντας μόνοι σας. Καλέστε για το χρονοδιάγραμμα.

ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΠΑΡΑΛΙΑ
MacArthur Beach State Park, σε κοντινή απόσταση.
Εάν είστε λάτρεις της παραλίας, μια πολύ ιδιαίτερη όαση σας περιμένει στο τέλος ενός πεζόδρομου 1,600 ποδιών, το οποίο καλύπτει το πιο παραγωγικό σύστημα των εκβολών ποταμών σε όλο το Lake Worth Cove. Η παραλία εκτείνεται σχεδόν 2 μίλια από τα καθαρά γαλανά νερά του Ατλαντικού Ωκεανού.

Snorkel / Scuba Dive από το Beach-MacArthur Beach State Park
Καταδύσεις και ψαροντούφεκο επιτρέπονται. Η θαλάσσια ζωή είναι άφθονη στις εκβολές των υφάλων και των βράχων που βρίσκονται σε ρηχά νερά κοντά στην παραλία. Οι καλαμάρια, τα πολύχρωμα τροπικά ψάρια και τα σχολεία του tarpon και του σνούκετ αποτελούν πηγή ευχαρίστησης για τους αναπνευστήρες.

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΝΗΣΙ
80 στρέμματα, ορατά από το τέλος του δρόμου μας. (Πάρτε φέρι ακριβώς μπλοκ νότια από Coralcopia) Snorkel, ψάρια, ηλιοθεραπεία, Peanut Island Park βρίσκεται στην καρδιά της λιμνοθάλασσας Λίμνη Γουόρθ! Το πάρκο είναι ένας αγαπημένος προορισμός για boaters και προσφέρει πολλές ευκαιρίες αναψυχής για τους επισκέπτες. Το ψάρεμα και η κολύμβηση με αναπνευστήρα είναι δημοφιλείς δραστηριότητες στα όμορφα καθαρά νερά που περιβάλλουν το νησί. Δεν υπάρχει πλήρης επίσκεψη στο νησί των φιστικιών, χωρίς να περπατάτε περιστασιακά στα μονοπάτια του οδοστρώματος που περιστρέφονται γύρω από την περίμετρο του νησιού. Ένα πραγματικά μοναδικό μέρος, το Peanut Island Park έχει κάτι να προσφέρει σε όλους!

BIKE / SKATE κατά μήκος του Intracoastal Waterwayl
Απολαύστε τις αυλές του Palm Beach Estates των πλουσίων και διάσημων, ή κακόφημων, όπως ο Bernie Madoff!
Palm Beach ποδηλασία Trail Shop - Palm Beach, FL


Περισσότερα ποδήλατα:
Ενοικιάστε ένα μπλε ποδήλατο ουρανού κατά μήκος του Flagler στην πλευρά West Palm και εξερευνήστε την πανέμορφη διαδρομή Intracoastal Waterway. Στη συνέχεια διασχίστε τη γέφυρα στο νησί Palm Beach. Υπάρχει ένα ίχνος κατά μήκος του νερού και από εκείνη την πλευρά. Αλλά ολόκληρο το νησί αξίζει ποδηλασία.

ΓΚΟΛΦ
Βόρεια Palm Beach Country Club (NPBCC. Org) 2. 5 μίλια βόρεια.
Jack Nicklaus Υπογραφή πορεία. Αυτό το σεμινάριο συνδέεται με ένα μόνο από τα 2 δημοτικά μαθήματα Nicklaus στις ΗΠΑ και έχει γίνει γρήγορα ένας από τους κορυφαίους προορισμούς γκολφ στη Φλώριδα.
Το ορεινό τοπίο, τα υπέροχα διαμορφωμένα χόρτα και το εκπληκτικό τοπίο στην ενδοχώρα, κάνουν αυτό το βήμα να ξεχωρίζει

Διαχειριστής καταλύματος

Hank Fisher
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Δέχεται κατοικίδια
Κλιματισμός
Εξωτερικός χώρος

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 21 ετών
Check out πριν από τις 10:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών
This is a marine industrial area.

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Επιτρέπονται τα κατοικίδια: σκύλοι βάρους μικρότερου από 23 κιλά ανά κατοικίδιο (όριο 2 κατοικίδια στο σύνολο)
Dog only,discretion of owner in writing, $200 each

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα
Smoking permitted outdoors.
Booking indicates agreement with terms and conditions of Rental Agreement on this listing. Dogs must be approved in writing before booking.
Park cars only in driveway-no grass. No running A/C with windows open.Doors/windows locked when not on premises. Surveillance camera,front exterior.
Hygiene products other than toilet tissue are not permitted in the toilet. They will clog cast iron pipes. Turn a/c up to 78 when leaving for day.

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός επαγγελματία οικοδεσπότη. Η παροχή καταλύματος σχετίζεται με το ελεύθερο επάγγελμά του, την επιχειρηματική του δραστηριότητα ή την εργασία του.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχονται τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας, κουτί πρώτων βοηθειών και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)
Κωδικός αναφοράς καταλύματος 2019115733, 000012436

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Προτείνεται η χρήση αυτοκινήτου για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Δυτικό Παλμ Μπιτς

Αυτό το κατάλυμα (εξοχική κατοικία, Δυτικό Παλμ Μπιτς) βρίσκεται κοντά στην παραλία. Αν το πρόγραμμά σας περιλαμβάνει κάποια δραστηριότητα, αξίζει να επισκεφτείτε μέρη όπως: Παραλία Port of Palm Beach και PGA Νάσιοναλ, ενώ όσοι θέλετε να κάνετε τις αγορές σας, μπορείτε να επισκεφτείτε τα εξής: Κλεμάτις Στριτ και The Square. Μπορείτε να παρακολουθήσετε μια εκδήλωση ή έναν αγώνα σε μέρη όπως: Αμφιθέατρο iTHINK Financial Amphitheatre, αλλά βρείτε χρόνο να επισκεφτείτε και αυτό το κορυφαίο αξιοθέατο της περιοχής: Rapids Water Park (χώρος αναψυχής). Φροντίστε να δείτε τα ζώα της περιοχής με δραστηριότητες όπως παρατήρηση άγριας πανίδας και παρατήρηση πτηνών.
Χάρτης
Riviera Beach, FL

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Peanut Island - 11 λεπτά με τα πόδια
  • Diving Blue Heron Bridge - 17 λεπτά με τα πόδια
  • Μαρίνα Sailfish Marina - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία Ριβιέρα - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Παραλία Port of Palm Beach - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σταθμός του Μανγκόνια Παρκ: 8 λεπτά οδικώς
  • Γουέστ Παλμ Μπιτς, Φλόριντα (PBI-Διεθνές Αεροδρόμιο του Παλμ Μπιτς): 15 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • McDonald's - 15 λεπτά με τα πόδια
  • Sailfish Marina Restaurant - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Popeye's Louisiana Kitchen - 7 λεπτά με τα πόδια
  • Castaway's Craft Beer And Pizza - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Rafiki Tiki - 14 λεπτά με τα πόδια

Σχόλια

9,8

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 14 από 16 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 1 από 16 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 1 από 16 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 16 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 16 σχόλια πελατών" "

10/10

Καθαριότητα

10/10

Check-in

10/10

Επικοινωνία

8,8/10

Τοποθεσία

10/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Robert and Sharon D.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
The House
The House is all a couple could ask for . We loved the secluded back yard. Only grilled once due to beach, ball games and Navy Seal Museum in Ft Pierce. Ample cooking supplies. The two story Publix is an experience. The beach is not too far away, but like a city block walking if you can’t park behind the little strip mall. Restaurants are there also .. Recommend Coopers Hawk restaurant in West Palm Beach inside upper scale shopping mall
Πραγματοποίησε 14 διανυκτερεύσεις τον Μάρτιο 2024

10/10 Άριστο

Marc L.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Cute Place
Owner was communicative and easy to work with. Cute little house, well kept. Enjoyed our stay!
Πραγματοποίησε 6 διανυκτερεύσεις τον Μάρτιο 2024

6/10 Μέτριο

chris w.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, ακρίβεια καταχώρισης
Αρνητικά: Τοποθεσία
It was okay
Numerous incidents caused us to question safety of this neighborhood. We personally had no issues.
Πραγματοποίησε 27 διανυκτερεύσεις τον Φεβρουάριο 2023

10/10 Άριστο

Joy B.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, ακρίβεια καταχώρισης
Highly recommend.
The house is very nicely decorated with a well stocked pantry and bathroom. The beds and furniture were comfortable. The fenced yard is beautifully landscaped and completely private. Our dog loved it. Jamie was great to work with and obviously cares about her property. The neighborhood is working class/poor with a lot of commercial properties. Our immediate neighborhood was well maintained and we felt safe walking around, etc. would definitely stay again.
Πραγματοποίησε 20 διανυκτερεύσεις τον Μάρτιο 2022

10/10 Άριστο

emily t.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Lovely 2 week stay
Exceptionally clean! Since it was our first visit to the area, all of the information left by the owner was very helpful. We enjoyed the lush private back yard and comfortable indoor seating/bedding. Jamie was immediately responsive to any needs. We would absolutely recommend.
Πραγματοποίησε 11 διανυκτερεύσεις τον Φεβρουάριο 2022

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Hank Fisher

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
I have traveled quite a bit and lived in Japan for about four years.

My husband and I have enjoyed hosting Travelers for several years at our larger property around the corner. Since we launched The Sea Cave, we have hosted many scuba divers, motorcycle enthusiasts from Canada, holistic practitioners, snowbirds, business executives, Tony Robbins participants from Australia, our favorite yacht crews, and many other interesting guests.

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

We purchased this property because of its large yard, corner lot, and covered parking. I love this unique location that lends itself to the best salt life activities and nature in the area at a fraction of the price of properties on the other side of the bridge. With so many state and county parks at your fingertips, it's a steal for the adventurer.

This area is transitioning into a super yacht location. Rybovich's north boatyard is bringing in luxury super yachts practically at our back door. I anticipate hosting many yacht crews as they can walk to their boat while being worked on. However, we are open to everyone and enjoy the unique experience that each Traveler brings to our collection of hosting memories.

The Blue Heron Bridge is beautiful on its own. From The Sea Cave you can walk a few blocks to the top of the bridge and enjoy breathtaking vistas of the Atlantic Ocean, Peanut Island, the Palm Beach Inlet, the Port of Palm Beach, Phil Foster Park, and the Intracoastal Waterway!

Given our central location, guests end up exploring so much more than usual. They do all of the local things but it's so convenient to head south a few minutes to West Palm Beach to enjoy downtown and all the beautiful spots there too. Then they cross one of the three bridges from West Palm and end up on the island of Palm Beach. There's Worth Avenue that is an old-world stroll you don't want to miss. Window shopping galore-Tiffany's, Chanel, romantic cafes in the vias.

Head north five to fifteen minutes and hit the turtle hospital, golf courses, the Jupiter Lighthouse, Carmine's Italian Market, Cod & Capers for a bowl of fresh chowder, more beaches, and The Gardens Mall.

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

Our oversized corner lot is now lush with plant life so you can enjoy a private backyard barbecue with green living walls. There are three beautiful Malayan palm trees perfectly spaced as the center pieces of backyard landscaping. The ocean breeze is almost always present.

You can walk to every sea sport imaginable from this location. Drift fishing, charter fishing, jet skis, kayaks, paddle boards, you name it.

There are three boat ramp options within blocks and the public marina is just 10 blocks away.

Our restaurant list highlights dog friendly locations.

We have great nearby dog swimming spots:

Phil Foster Park, just over our nearby bridge, has a sandy little spot on the north side of the ramps. Perfect for a salty dip.

Some people take their dogs before or after lifeguard hours to the nearby Ocean Reef Park and go for a swim.

10 blocks away you can board your pooch, free of charge, on the ferry and go to Peanut Island for a walk/swim together!

2 miles north you can visit Lakeside Park on the Intracoastal Waterway where dogs can have a salt water swim from the white sandy beach.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων