Ολόκληρη ενοικιαζόμενη κατοικία

Προτεινόμενα στο περιοδικό Cottage Journal, ιδιωτική αποβάθρα, 3 υπνοδωμάτια, 5 λεπτά από το Main St.

Προτεινόμενα στο περιοδικό Cottage Journal, ιδιωτική αποβάθρα, 3 υπνοδωμάτια, 5 λεπτά από το Main St.

Συλλογή φωτογραφιών για Storybook Cottage 5 Minutes from Town with Private Dock with Kayaks, EV Charger

Περιοχή καθιστικού
Εσωτερικοί χώροι
Εξωτερικοί χώροι
Εξωτερικοί χώροι
Εξωτερικός χώρος καταλύματος

Επισκόπηση καταλύματος Προτεινόμενα στο περιοδικό Cottage Journal, ιδιωτική αποβάθρα, 3 υπνοδωμάτια, 5 λεπτά από το Main St.

Σχόλια
9,8 στα 10 Εξαιρετικό
3 υπνοδωμάτια3+ μπάνιαΓια 8 άτομα186 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • ΤζάκιΤζάκιΤζάκι
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο
  • ΚλιματισμόςΚλιματισμόςΚλιματισμός
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα

Εξερευνήστε την περιοχή

Χάρτης
Highlands, NC
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΚαταρράκτες Bridal Veil17 λεπτά με τα πόδια
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΚαταρράχτες Dry Falls3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΕξοχική Λέσχη του Χάιλαντς5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΓκρίνβιλ, Νότια Καρολίνα (GSP-Διεθνές Αεροδρόμιο Greenville-Spartanburg)119 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

3 υπνοδωμάτια (για 8 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 King Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

1 Διπλό Φουτόν

Υπνοδωμάτιο 3

1 Queen Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 4

2 Μονά Κρεβάτια

3 μπάνια, 1 ξεχωριστό WC

Μπάνιο 1

Μπανιέρα ή ντουζιέρα · Τουαλέτα

Μπάνιο 2

Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Μπάνιο 3

Τουαλέτα · Μόνο ντουζιέρα

Μπάνιο 4

Τουαλέτα

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Βεράντα
Κουζίνα
Κήπος

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Προτεινόμενα στο περιοδικό Cottage Journal, ιδιωτική αποβάθρα, 3 υπνοδωμάτια, 5 λεπτά από το Main St.

Το Roostica Cottage παρουσιάστηκε πρόσφατα στο περιοδικό Cottage Journal. Αλλά δεν είναι μόνο καλή εμφάνιση. Είτε επιθυμείτε υπαίθρια δραστηριότητα, ένα χαμηλό κλειδί για καταφύγιο, είτε ψώνια και φαγητό πρώτης κατηγορίας, το Roostica προσφέρει όλα αυτά.

*** Περισσότερα σχόλια επισκεπτών ακολουθούν περιγραφή. ***

Πρόσφατα ανακαινισμένο και διακοσμημένο με ντιζάιν, το εξοχικό βιβλίο μας φιλοξενεί μια ομάδα τόσο εύκολα όσο μια ρομαντική απόδραση για δύο άτομα.

Οι ανέσεις ξεκινούν έξω από όπου ένα κυκλικό δρόμο φιλοξενεί πολλά αυτοκίνητα. Το γκαράζ μας διαθέτει μια έξοδο 240 volt για τη φόρτιση του Tesla, ενώ η πρόσβαση σε μια μπροστινή πόρτα προσφέρει εύκολη πρόσβαση. Το θολωτό μεγάλο δωμάτιο είναι μόνο ένα βήμα μπροστά. Εδώ ένα μεγάλο τζάκι και διακόσμηση σχεδιαστή σας καλωσορίζουν μέσα. Τα μεγάλα παράθυρα προσφέρουν θέα στη λίμνη Sequoyah, τη μεγαλύτερη λίμνη στα Highlands.

Προτιμάτε φρέσκο αέρα; Βγείτε στη γειτονική βεράντα με οθόνη. Εδώ, λυγισμένο λυγαριά και δεύτερο δεξαμενή τζακιού, ιδιαίτερα ωραίο για τις χειμωνιάτικες μέρες ή τις δροσερές καλοκαιρινές νύχτες. Υπάρχει επίσης μια ξαπλώστρα για σνακ, ένα τραπέζι για φαγητό alfresco, καθώς και υπέροχη θέα στο νερό.

Μέσα στο εσωτερικό του, το den προσφέρει ένα τρίτο τζάκι, καλωδιακή τηλεόραση και μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα που ανοίγει στο καθιστικό (έτσι ο μάγειρας μπορεί να είναι μέρος της διασκέδασης). Μια καφετιέρα Nespresso προσφέρει πρώτες ράβδους εκκίνησης το πρωί, καθώς και επαναχρησιμοποιήσιμα ράφια από ανοξείδωτο ατσάλι, έτοιμα για τους λεπτώς αλεσμένους κόκκους καφέ σας. (Εφοδιάζουμε και τον μύλο.) Υπάρχει επίσης καφετιέρα για καφέ, καθώς και γαλλικό πιεστήριο, αν προτιμάτε. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε από τις θέσεις τραπεζαρίας: καθίστε 3 στο νησί, 4 στη βεράντα ή 8 στο μεγάλο δωμάτιο.

Μη νιώθετε σαν μαγειρική; Μπορείτε να περπατήσετε ή να καγιάκ στο κομψό εστιατόριο "On the Veranda" 5 λεπτά με τα πόδια ή να κάνετε κρατήσεις στο Main St., σε απόσταση 4 λεπτών με το αυτοκίνητο.

Τέλος, μετά από μια μέρα ψώνια, φαγητό, εξερεύνηση γύρω από τους καταρράκτες και άλλες φυσικές δραστηριότητες, αποχωρήστε σε ένα από τα τρία υπνοδωμάτια του Roostica - όλα με ιδιωτικά λουτρά.

Ο master master προσφέρει king size κρεβάτι με τζάκι, καθιστικό, καλωδιακή τηλεόραση, ιδιωτικό καφέ και θέα στο νερό.

Για όσους εκτιμούν την εύκολη πρόσβαση, δύο σουίτες του βασικού ορόφου - ένα με δύο μονά κρεβάτια, το άλλο με μια βασίλισσα - περιμένουν μόνο ένα βήμα από το δρόμο.

Ο κάτω όροφος διαθέτει καλωδιακή τηλεόραση, Foosball και άλλα επιτραπέζια παιχνίδια όπως πινγκ-πονγκ. Θα βρείτε επίσης επιτραπέζια παιχνίδια, βιβλία, γρίφους, frisbees και πολλά άλλα. Με ένα διπλό κρεβάτι μεγέθους και δύο δίδυμα κύτους που συνθέτουν έναν βασιλιά, συν το μισό λουτρό του υπογείου (που δεν έχει ακόμη ανακαινιστεί), αυτή η περιοχή είναι κατάλληλη για μικρούς εφήβους ή παιδιά, με το πρόσθετο πλεονέκτημα ενός πλυντηρίου και του στεγνωτηρίου για το μαμά και τον μπαμπά.

Έξω, ένα μονοπάτι ξετυλίγεται απαλά μέσα από την περιφραγμένη πίσω αυλή μας σε μια ιδιωτική αποβάθρα με καγιάκ, ακριβώς απέναντι από το δρόμο. Σε ζεστό καιρό μπορείτε επίσης να ψαρεύετε, κολυμπήστε ή απλά παίζετε στο νερό. Νιώστε σαν κουκούλι; Συνδεθείτε στο internet του Roostica, παρακολουθήστε καλωδιακή τηλεόραση ή χτίσετε μια φωτιά. Τα καυσόξυλα στοιβάζονται στην αυλή.

Είμαστε λάτρεις των ζώων, γι 'αυτό θεωρούμε μικρά σκυλιά - 30 λίβρες και κάτω. (Μπορούν να έχουν την πορεία του τόπου όταν είστε μαζί τους, αλλά σας ζητάμε να τους περιορίσετε στο επίπεδο της βεράντας όταν δεν είστε.) Παρακαλούμε διαβάστε το τμήμα PET για περισσότερες λεπτομέρειες.

Είτε ψάχνετε για ένα ζεστό χειμερινό καταφύγιο είτε για δροσερή καλοκαιρινή διασκέδαση, νομίζουμε ότι θα απολαύσετε τη διαμονή σας στο Roostica Cottage και θα θέλαμε να το ακούσουμε! Συμπληρώστε την φόρμα αναθεώρησης VRBO μετά την επίσκεψή σας και πείτε μας τι σας άρεσε.

Ανυπομονούμε να σας φιλοξενήσουμε.

************************************************** ****
ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

16 Φεβρουαρίου 2018: Μάικ, 5 αστέρια

"Σίγουρα ένας νικητής στα Highlands!"

"Η σύζυγός μου και εγώ πρόσφατα επέστρεψα από μια εβδομάδα επίσκεψη στο Roostica. Έχουμε βρεθεί στα Highlands πολλές φορές, αλλά αυτή ήταν η πρώτη παραμονή μας στο Roostica. Μας άρεσε πολύ και θα μείνουμε απόλυτα εδώ και πάλι! Το εξοχικό σπίτι είναι τόσο καλά διακοσμημένο και εξαιρετικά άνετο για μια σύντομη ή μεγάλη παραμονή. Και οι δύο συμφωνήσαμε ότι ορισμένες πτυχές του σπιτιού του έδωσαν σχεδόν ένα ευρωπαϊκό βουνό
εξοχική κατοικία. Επίσης, όλες οι ανέσεις, όπως WiFi και δορυφορική τηλεόραση, λειτουργούν με ευκολία και εκτελούνται με ευκολία. Αγαπούσαμε το τζάκι που καίει το ξύλο στο κυρίως σαλόνι και απολάμβανε πραγματικά το ηλεκτρικό τζάκι στον κύριο. Εξαιρετική τοποθεσία επίσης, μόλις λίγα μίλια, ή περίπου 4 λεπτά προς τα κάτω
Πόλη Main Street στα Highlands. Οι ιδιοκτήτες ήταν εξαιρετικό να ασχοληθεί με το οποίο είναι επίσης ένα πλεονέκτημα. Έτσι, συνοπτικά, η Roostica ήταν μια εξαιρετική βάση για μια ακόμη υπέροχη επίσκεψη στις Highlands! "

Jennifer: "Σας ευχαριστώ πολύ! Είμαστε ευτυχείς που εκτιμάτε ότι η ευρωπαϊκή ατμόσφαιρα πολυτέλειας που προσπαθούμε. "

4 Φεβρουαρίου 2018: Kristin, 5 αστέρια

"Οι φίλες μου και μου άρεσε μια απόδραση το Σαββατοκύριακο στα Highlands και μου άρεσε πολύ να μείνω στο Roostica Cottage. Οι σε απευθείας σύνδεση φωτογραφίες δεν δικαιολογούν τα όμορφα ραντεβού και λεπτομέρειες σε όλο το σπίτι. Υπήρχαν 8 από εμάς και είχαμε αρκετό χώρο. Αν και τα Highlands είναι υπέροχα για να εξερευνήσετε, βρήκαμε
θέλαμε να περάσουμε το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου μας στο σπίτι! (Τώρα) δεν μπορώ να περιμένω να επιστρέψω στην οικογένειά μου των 6! "

Jennifer: Τόσο χαρούμενος που βοηθήσαμε να δώσουμε 8 μαμάδες μια πολύ αναγκαία ανάπαυση. (BTW-Βρίσκουμε το Roostica ιδανικό και για το κουκούλι!)

27 Φεβρουαρίου 2018: Wade, 5 αστέρια

Μεγάλη διαμονή, πολύ άνετη, πολύ καθαρή, εξαιρετική τοποθεσία

"Απολαύσαμε πραγματικά την ενοικίαση. Εξαιρετική τοποθεσία, πολύ άνετες συνθήκες διαβίωσης, πολύ καθαρή και καλά εξοπλισμένη κουζίνα. Τα παιδιά αγαπούσαν την αίθουσα παιχνιδιών στον κάτω όροφο. Και καταπληκτική οθόνη σε βεράντα. "

Jennifer: Σας ευχαριστώ για τα καλά λόγια.

19 Φεβρουαρίου 2018 Sherry: (μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου)

"Απλά φύγαμε από το εξοχικό και απολαύσαμε τη διαμονή μας τόσο πολύ! Υπέροχο μέρος.(Φέρσαμε το ξύλο μας από το σπίτι). Ελπίζω να επισκεφθώ ξανά! "

Jennifer: Προσβλέπουμε στην επόμενη επίσκεψή σας, με ή χωρίς καυσόξυλα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το καυσόξυλο που στοιβάζεται έξω από την μπροστινή πόρτα.

Διαχειριστής καταλύματος

Ashlee Maitland
Οικοδεσπότης Premier
Οικοδεσπότης Premier
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
Κλιματισμός
Εξωτερικός χώρος

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 23 ετών
Check out πριν από τις 11:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα
Parking on the street is strictly prohibited. Please feel free to use the garage, equipped with electric car charger, and the circular driveway.

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός επαγγελματία οικοδεσπότη. Η παροχή καταλύματος σχετίζεται με το ελεύθερο επάγγελμά του, την επιχειρηματική του δραστηριότητα ή την εργασία του.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχονται τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)

Σχετικά με την περιοχή

Highlands

Αυτό το κατάλυμα (εξοχική κατοικία) βρίσκεται δίπλα στη λίμνη (Λέικ Σεκόγια, Highlands). Αν έχετε προγραμματίσει κάποια δραστηριότητα, αξίζει να επισκεφτείτε μέρη όπως: Εξοχική Λέσχη του Χάιλαντς και Ορυχείο Jackson Hole Gem Mine, ενώ όσοι θέλετε να δείτε τα αξιοθέατα της περιοχής, μπορείτε να πάτε σε μέρη όπως: Highlands Biological Station και Cashiers Farmers Market. Ταξιδεύετε με παιδιά; Μπορείτε να επισκεφτείτε αξιοθέατα όπως: Πάρκο Highlands Aerial Park και Ruby City Gems & Minerals. Φροντίστε να δείτε τα ζώα της περιοχής με δραστηριότητες όπως παρατήρηση άγριας πανίδας και παρατήρηση πτηνών.
Χάρτης
Highlands, NC

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Καταρράκτες Bridal Veil - 17 λεπτά με τα πόδια
  • Cullasaja River Gorge - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Καταρράχτες Dry Falls - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Εξοχική Λέσχη του Χάιλαντς - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Καταρράχτες Cullasaja Falls - 11 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Περιφερειακός Αερολιμένας του Asheville (AVL): 85 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Satulah Mountain Brewing Company - 4 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Wildcat Cliffs Country Club - 11 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • The Ugly Dog Pub - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Wild Thyme Gourmet - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Buck's Coffee Cafe - 3 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

9,8

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 50 από 55 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 4 από 55 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 1 από 55 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 55 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 55 σχόλια πελατών" "

10/10

Καθαριότητα

10/10

Check-in

9,6/10

Επικοινωνία

9,8/10

Τοποθεσία

9,8/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Sally B., Memphis, TN

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Perfect Thanksgiving getaway
A cozy retreat for our family of four - we hope to be back!
Πραγματοποίησε 5 διανυκτερεύσεις τον Νοέμβριο 2023

10/10 Άριστο

Guy R.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Wonderful place
Cozy and well-appointed. Great view of Lake Seqouya below. Would stay there again.
Πραγματοποίησε 6 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2023

8/10 Καλό

Peggy M., Hattiesburg MS

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία
Roostica Rental
We stayed two weeks and most things about the house met our expectations. The glassware, especially wine glasses, need a major update. We had to add/change light bulbs in several places. The refrigerator had to be replaced during our stay—and the ice maker did not work after replacement. (owner responded quickly to replace refrigerator) The description of the downstairs, particularly the “half bath” was not what we expected. Overall, the house is very nice and well appointed.
Πραγματοποίησε 14 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2023

10/10 Άριστο

anne v.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Roostica Cottage
Lovely home. Great location. Had a great week. Thank you
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2023

10/10 Άριστο

Whitney B.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Wonderful cabin!
This is a charming, comfortable cabin in a terrific location. We would definitely stay here again!
Πραγματοποίησε 7 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2023

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Ashlee Maitland

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

We loved Roostica the moment we walked in.

The feeling of seclusion, the reflections on the water, the obvious love and thought that went into the cottage’s decor and updates made us instantly feel at home. It was the perfect size for a couple—we weren’t dwarfed by its dimensions. Yet Roostica easily accommodated 8 when family comes to visit.

In a nutshell: Roostica’s “expandability”, its location next to world class dining and shopping, and the dramatic beauty of the Highlands was, for us, an irresistible combination.

We hope you enjoy it as much as we do.

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

Roostica is fabulous for a romantic getaway, but also suited for a larger, or multigenerational, group.

Access is only one step up from the drive, good for those with mobility issues, or strollers. Parents can sleep upstairs for privacy, or on the main level to be close to children.

There is also the lower level for watching cable TV and playing games. Here you’ll find rainy day books and games, plus ground level access to the back yard. With the basement half bath, a daybed and trundle, this area best suits young teens and children, with the added plus of a laundry room for mom and dad.

We hope you find Roostica Cottage as flexible as your needs. Please come and visit soon!

Οικοδεσπότης Premier

Οικοδεσπότης Premier
Αυτοί οι οικοδεσπότες παρέχουν σταθερά υπέροχες εμπειρίες διαμονής στους πελάτες τους.
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων