Ολόκληρη ενοικιαζόμενη κατοικία·Ιδιώτης οικοδεσπότης

Αποδράστε στο δικό σας ιδιωτικό όρμο! Ολόκληρη η απόλαυση σε αυτό το εξοχικό σπίτι!

Αποδράστε στο δικό σας ιδιωτικό όρμο! Ολόκληρη η απόλαυση σε αυτό το εξοχικό σπίτι!

Συλλογή φωτογραφιών για Escape to your own private cove! Year round enjoyment at this lakefront cottage!

Πισίνα
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Μη ταξινομημένη εικόνα, 3 από 70, κουμπί
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Εξωτερικός χώρος καταλύματος

Επισκόπηση καταλύματος Αποδράστε στο δικό σας ιδιωτικό όρμο! Ολόκληρη η απόλαυση σε αυτό το εξοχικό σπίτι!

Σχόλια
10 στα 10 Εξαιρετικό
1 υπνοδωμάτιο1 μπάνιοΓια 4 άτομα84 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • ΤζακούζιΤζακούζιΤζακούζι
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΚλιματισμόςΚλιματισμόςΚλιματισμός
  • Εξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώρος
  • ΚουζίναΚουζίναΚουζίνα
  • Μπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλΜπάρμπεκιου γκριλ

Εξερευνήστε την περιοχή

Χάρτης
Byram Township, NJ
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΘεματικό Πάρκο Wild West City5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΓουότερλου Βίλατζ9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαLake Hopatcong Golf Club22 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • ΑεροδρόμιοΝιούαρκ, Νιου Τζέρσεϊ (EWR-Διεθνές Αεροδρόμιο Liberty)50 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

1 υπνοδωμάτιο (για 4 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 Queen Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

1 Διπλός Καναπές-Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 3

1 Διπλός Καναπές-Κρεβάτι

1 μπάνιο

Μπάνιο 1

Σαπούνι · Παρέχονται πετσέτες · Μπανιέρα ή ντουζιέρα · Τουαλέτα · Πιστολάκι μαλλιών

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Κουζίνα
Μικρή κουζίνα

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Αποδράστε στο δικό σας ιδιωτικό όρμο! Ολόκληρη η απόλαυση σε αυτό το εξοχικό σπίτι!

Αν αγαπάτε τη φύση και απολαύστε το ύπαιθρο, αυτό το εξοχικό σπίτι στο λιμάνι έχει όλα! Από το δικό σας ιδιωτικό όρμο θα έχετε πρόσβαση σε όλες τις ανέσεις που περιλαμβάνονται στην κατοικία. παραλίες, δραστηριότητες συλλόγων και ψυχαγωγία για ενήλικες και παιδιά όλο το χρόνο. Αν θέλετε να κολυμπήσετε με ζεστό καιρό ή παγοδρομία ή ψάρεμα πάγου στους πιο κρύους μήνες ή απλά να καθίσετε και να απολαύσετε τη ζεστή σοκολάτα και να απολαύσετε την όμορφη θέα, όλα είναι εδώ! Διατίθενται επίσης, χωρίς επιπλέον κόστος, εκδρομές με μπάσα με τον ιδιοκτήτη κατόπιν αιτήματος και διαθεσιμότητας! Η λίμνη προσφέρει μεγάλη ποικιλία ειδών ψαριών για να τα πιάσει.

Αυτό το τέλειο προσιτό εξοχικό σπίτι λίμνη στο νερό μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 6 άτομα. Πληκτρολογήστε ένα ευρύχωρο καθιστικό με καναπέ-κρεβάτι queen size σε ξύλινα πατώματα από ξύλο βελανιδιάς. Συνεχίστε κάτω από ένα διάδρομο, και στα αριστερά, ένα κρεβάτι queen size βρίσκεται στο υπνοδωμάτιο με ένα επιπλέον pullout single. Στα δεξιά μια πλήρους μεγέθους μπανιέρα με μπανιέρα / ντουζιέρα και ξεχωριστό βοηθητικό δωμάτιο για αποθήκευση. Στο τέλος του διαδρόμου μπαίνετε στην μεγάλη κουζίνα δίπλα σε ένα χώρο ηλιοθεραπείας / καθιστικού με υπέροχη θέα στη λίμνη. Ένας αποσπασματικός καναπές μεγέθους queen βρίσκεται στο sunroom.

Τους ζεστούς μήνες μπορείτε να χαλαρώσετε στη δική σας ιδιωτική αποβάθρα, να διασκεδάσετε με ψάρεμα, να κολυμπήσετε και να κάνετε βαρκάδα, ή να περάσετε την ημέρα πουλιών, πεζοπορίας και / ή ποδηλασίας εδώ ή στα κοντινά κρατικά πάρκα (Allamuchy και Kittatinny). Κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών θα έχετε πρόσβαση σε 2 ιδιωτικές παραλίες άμμου με σκάφη καταδύσεων και διαφάνεια. Μια παραλία απέχει λίγα μόνο βήματα, ενώ η άλλη βρίσκεται σε μικρή απόσταση με τα πόδια από μια ξύλινη κρεμαστή γέφυρα στην κύρια παραλία με κοινοτικό clubhouse και δραστηριότητες και διασκέδαση για όλες τις ηλικίες. Παρασύρετε με καγιάκ ή με κουπιά σε ένα από τα πλωτά σκάφη ή πικνίκ και εξερευνήστε ένα από τα πολλά ιδιωτικά νησιά.

Στο φθινόπωρο έρχονται να απολαύσουν μια πεζοπορία μέσα από ένα από τα τοπικά κρατικά πάρκα και να πάρει στο πολύχρωμο φύλλωμα πτώσης. Επισκεφθείτε τα κοντινά τοπικά αγροκτήματα για τη συλλογή μήλων και κολοκύθας, λαβυρίνθους καλαμποκιού και βόλτες για τα παιδιά, ή απολαύστε μια μέρα σε ένα από τα τοπικά Οινοποιεία. Με τους ψυχρότερους καιρούς, κάντε μια σύντομη διαδρομή προς το Λακωνικό Λυκόβρυσο για να παρακολουθήσετε τους λύκους και να ακούσετε τις κραυγές του πακέτου λύκων!

Κατά τη διάρκεια των χειμωνιάτικων μηνών, μόλις η λίμνη παγώσει, θα είναι περιπετειώδης και θα περάσετε την ημέρα πατινάζ ή cross-country σκι, εξερευνώντας όλους τους όρμους και τις ακτές της λίμνης που προσφέρει. Συμμετοχή σε ένα pick up παιχνίδι χόκεϊ επί πάγου ή να έχετε το δικό σας πατινάζ πάρτι! Ζεσταίνουμε με το μπροστινό μέρος της λίμνης μπροστά στη φωτιά σας απολαμβάνοντας ένα ζεστό φλιτζάνι ζεστό κοκτέιλ ή ζεστό toddy (όποιο προτιμάτε!) και κάνοντας smores! Εάν η αλιεία είναι το πράγμα σας, φέρτε τις συμβουλές σας και περάστε τη μέρα σας με το παγιδευτό παγούρι, το τσίλι και / ή την πέρκα, με ένα περιστασιακά μεγάλο μπάσο στο στόμα. Πεζοπορία, παπούτσια χιονιού ή σκι αντοχής σε ένα από τα τοπικά μονοπάτια κρατικού πάρκου, ή να φέρει τα έλκηθρα μαζί για κάποια έλκηθρο στους κοντινούς λόφους.

Το εξοχικό σπίτι βρίσκεται κοντά σε ένα τοπικό κατάστημα απογευματινής πώλησης και ένα γρήγορο αυτοκίνητο σε ένα μεγάλο σούπερ μάρκετ. Σε κοντινή απόσταση θα βρείτε πολλά υπέροχα εστιατόρια, καταστήματα όπως Target, Walmart, ένα μεγάλο εμπορικό κέντρο με κινηματογράφο, κέντρα εξόδου (2), αγορά αγροτών και σούπερ μάρκετ.

Βρίσκεται μόνο μία ώρα από το Μανχάταν, 40 λεπτά από το αεροδρόμιο του Newark και 40 λεπτά από το χιονοδρομικό κέντρο Mountain Creek ή το Water Water Park το καλοκαίρι. 45 λεπτά με το αυτοκίνητο στην περιοχή σκι Shawnee Mountain στο Pocono Mountains και Ski Resorts και 30 λεπτά από το όμορφο Delaware Water Gap (Appalachian Trail). Κοντά βρίσκεται το ιστορικό χωριό Waterloo, το στάδιο Skylands και οι εκθεσιακοί χώροι του Sussex County, που φιλοξενούν συναυλίες, εκδρομές, φεστιβάλ Χριστουγέννων, κατεψυγμένα γλυπτά πάγου, φεστιβάλ καναλιών, ετήσια fest fest και κρατική έκθεση του New Jersey. Είμαστε επίσης κοντά (15 λεπτά με το αυτοκίνητο) στο Newton Theatre, το ιστορικό Andover (5 λεπτά με το αυτοκίνητο) και Lafayette (20 λεπτά με το αυτοκίνητο) για antiquing όλο το χρόνο. Αρκετά βιοτεχνικά ζυθοποιεία βρίσκονται κοντά, καθώς και οινοποιεία για περιήγηση και δείγμα!

Διαχειριστής καταλύματος

Steve and Lisa Glasson

Γλώσσες

Αγγλικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Τζακούζι
Κουζίνα
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
Κλιματισμός
Εξωτερικός χώρος
Θέα στη λίμνη

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 3:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 21 ετών
Check out πριν από τις 11:00 π.μ.

Παιδιά

Επιτρέπονται τα παιδιά: 0-17 ετών

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις

Κατοικίδια

Δεν επιτρέπονται τα κατοικίδια
See pet fee.

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα
Outdoor smoking allowed
Please note that bookings may be subject to State and/or local sales tax.

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα – εξετάστε το ενδεχόμενο να φέρετε μαζί σας φορητό ανιχνευτή.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχονται τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας, κουτί πρώτων βοηθειών και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Προτείνεται η χρήση αυτοκινήτου για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Andover

Αυτό το κατάλυμα (αγροικία, Andover) βρίσκεται σε αγροτική περιοχή και στην ακτή. Μπορείτε να επισκεφτείτε πολιτιστικά αξιοθέατα όπως: Θέατρο The Historic Palace Theatre και Θέατρο Newton Theater, ενώ στα σημεία ενδιαφέροντος της περιοχής συγκαταλέγονται τα εξής: Γουότερλου Βίλατζ και Millbrook Village. Αξίζει να επισκεφτείτε και αξιοθέατα όπως: Θεματικό Πάρκο Wild West City και Tomahawk Lake Water Park. Φροντίστε να δείτε τα ζώα της περιοχής με δραστηριότητες όπως παρατήρηση άγριας πανίδας και παρατήρηση πτηνών.
Χάρτης
Byram Township, NJ

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Θεματικό Πάρκο Wild West City - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Γουότερλου Βίλατζ - 9 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Tomahawk Lake Water Park - 16 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Lake Hopatcong Golf Club - 22 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Νησί Raccoon - 22 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Σταθμός Mt Olive του Μπαντ Λέικ: 7 λεπτά οδικώς
  • Μόρισταουν, Νιου Τζέρσεϊ (MMU-Δημοτικό Αεροδρόμιο του Μόρισταουν): 37 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Dunkin' - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • McDonald's - 5 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Dunkin' - 6 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Black Forest Inn - 7 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Frank's Pizza - 15 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

10

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 52 από 56 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 4 από 56 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 56 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 56 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 56 σχόλια πελατών" "

10/10

Καθαριότητα

10/10

Check-in

10/10

Επικοινωνία

10/10

Τοποθεσία

10/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Andrea W., Bethlehem, Pennsylvania

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
The Perfect Quiet Getaway
I was looking for a quiet space to spend a week reading, writing and knitting with lovely scenery. Lisa and Steve's cottage was just perfect. Beautiful scenery with the changing leaves and the sparkling lake. Lots of ducks for company. Cozy, comfy furnishings. All the amenities I needed as a single person. Although I didn't get to see any bears, there were fascinating birdsongs, especially in the evening. It was hard to believe I was only an hour and a half from home. It felt genuinely relaxing and removed from city life. I'll keep it in mind next time I need a quiet getaway.
Πραγματοποίησε 6 διανυκτερεύσεις τον Οκτώβριο 2023

10/10 Άριστο

Jim M.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
A quiet cozy lake cottage
Nice place and enjoyed my stay. As pictured and described. This was October and unable to do much on the lake - summer must be great!
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Οκτώβριο 2023

10/10 Άριστο

Leonard V.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Wonderful, Relaxing weekend
Everything was just perfect! The cottage, the rooms and THAT VIEW!! Just looking down at the cove on the lake…. We found our happy place!! Sitting on the dock and watching the ducks swim by, kayaking around the lake, sitting by the outdoor fire at night… we would love to do that every day! Steve & Lisa have anything you could ever imagine needing… all nicely organized and clean! Just loved it!! Highly recommend this cottage!!
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Σεπτέμβριο 2023

10/10 Άριστο

MJ L., Havre de Grace, MD

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Lovely lakefront cottage!
The cottage was perfect for my husband and me. The house is so well appointed! Plenty of pillows, blankets, kitchen items. Two living rooms is nice too. Of course the best part was being right on the lake with various seating areas, kayaks, paddle board, canoe, row and peddle boat! Very private and quiet. We loved being there. And Steve and Lisa are very friendly, helpful and responsive.
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Σεπτέμβριο 2023

10/10 Άριστο

Lena V.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία
Great mini-vacation
Lisa and Steve are amazing hosts; they live on adjacent property and respond to any questions or requests immediately. Steve took my husband fishing in his motorboat, that was super nice of him! House was extremely clean and cozy. Rental included 3 boats, which was awesome! Swimming at the lake was very fun, just be aware that you can’t swim right from the deck, there’s a short 2min walk or boat ride to get to the beach, our 4 y.o. grandson loved swimming and fishing there. And yes, wild life is amazing- you’ll not believe you’re in NJ, so beautiful! We definitely recommend Lisa’s and Steve’s place, and look forward to return for another short vacation for fishing and swimming
Πραγματοποίησε 4 διανυκτερεύσεις τον Αύγουστο 2023

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Steve and Lisa Glasson

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
Both Steve and I grew up and met on Cranberry Lake.

Γλώσσες:

Αγγλικά
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων