Ολόκληρη ενοικιαζόμενη κατοικία·Ιδιώτης οικοδεσπότης

Ουρανοί απόψεις για τα μεγάλα βουνά Smokey!

Ουρανοί απόψεις για τα μεγάλα βουνά Smokey!

Συλλογή φωτογραφιών για The BEST views in TN! 200 miles of mountains and valley views East to West!

Μη ταξινομημένη εικόνα, 1 από 60, κουμπί
Μη ταξινομημένη εικόνα, 2 από 60, κουμπί
Εξωτερικός χώρος καταλύματος
Μη ταξινομημένη εικόνα, 4 από 60, κουμπί
Μη ταξινομημένη εικόνα, 5 από 60, κουμπί

Επισκόπηση καταλύματος Ουρανοί απόψεις για τα μεγάλα βουνά Smokey!

Σχόλια
9,8 στα 10 Εξαιρετικό
3 υπνοδωμάτια2 μπάνιαΓια 6 άτομα130 τ.μ.

Δημοφιλείς παροχές

  • Δέχεται κατοικίδιαΔέχεται κατοικίδιαΔέχεται κατοικίδια
  • Δωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετΔωρεάν ασύρματο ίντερνετ
  • ΠλυντήριοΠλυντήριοΠλυντήριο
  • ΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριοΣτεγνωτήριο
  • ΚλιματισμόςΚλιματισμόςΚλιματισμός
  • Εξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώροςΕξωτερικός χώρος

Απολαύστε την περιοχή

Χάρτης
Tallassee, TN
  • ΑεροδρόμιοKnoxville, TN (TYS-Αεροδρόμιο McGhee Tyson)32 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαCades Cove (κοιλάδα)55 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΚαταρράκτες Abrams Falls58 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Δημοφιλής τοποθεσίαΚέντρο επισκεπτών Cades Cove60 λεπτά με το αυτοκίνητο

Δωμάτια και κρεβάτια

3 υπνοδωμάτια (για 6 άτομα)

Υπνοδωμάτιο 1

1 King Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 2

1 Queen Κρεβάτι

Υπνοδωμάτιο 3

1 Διπλό Κρεβάτι

2 μπάνια

Μπάνιο 1

Toilet · Shower only

Μπάνιο 2

Μπανιέρα ή ντουζιέρα · Τουαλέτα

Χώροι

Βεράντα ή αίθριο
Βεράντα
Κουζίνα
Μπαλκόνι
Ξεχωριστή τραπεζαρία

Πληροφορίες για το κατάλυμα

Ουρανοί απόψεις για τα μεγάλα βουνά Smokey!

Ελάτε να καθίσετε στην ιδιωτική σας βεράντα και να παρακολουθήσετε τη ζωγραφική τέχνη του ΘΕΟΥ που δημιουργείται ακριβώς μπροστά σας. Οι προβολές αλλάζουν ανά λεπτό ανάλογα με τον καιρό.

Βρίσκεστε στην άκρη ενός βράχου βράχου πάνω από το βουνό Chilhowee που απολαμβάνει απίστευτη θέα στα μεγάλα καπνά βουνά και μαζί με μια άλλη οροσειρά 6500+ ft συν την κοιλάδα. Αν κοιτάξετε προσεκτικά, μπορείτε να δείτε μερικά σπίτια στην κοιλάδα. Πολύ κοντά στο Foothills Parkway και το Look Rock. Κοντά στην ουρά του Δράκου και του Τσέροχαλα. Το Gatlinburg και το Pigeon Forge βρίσκονται σε απόσταση 45 λεπτών με το αυτοκίνητο.

Αυτή η λίστα είναι για ένα σπίτι 2800 τετραγωνικά πόδια που έχει μετατραπεί σε 2 διαμερίσματα. Ένα διαμέρισμα είναι στον επάνω όροφο και το άλλο κάτω. Υπάρχει ηχομόνωση μεταξύ των τειχών και του δαπέδου για υπέροχη ιδιωτικότητα. Αυτή η λίστα είναι για το διαμέρισμα 1400 τετραγωνικών μέτρων στον επάνω όροφο που περιλαμβάνει 3 υπνοδωμάτια, 2 μπάνια, σαλόνι, τραπεζαρία και μεγάλη πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, ιδιωτική βεράντα 15 X 50. ιδιωτικό πάρκινγκ και αυτόνομο check in / out. Η νυχτερινή βασική τιμή είναι για 2 ενήλικες που μοιράζονται 1 υπνοδωμάτιο και 1 μπάνιο της επιλογής σας σε ένα χώρο όπου υπάρχουν 3 υπνοδωμάτια και 2 μπάνια. Εάν 2 ενήλικες χρησιμοποιούν το 2ο μπάνιο ή το 2ο / 3ο υπνοδωμάτιο, υπάρχει επιπλέον χρέωση καθαρισμού $ 25 ανά δωμάτιο. Για κρατήσεις άνω των 2 ενηλίκων υπάρχει ένα ποσό 25 € ανά άτομο - ανά διανυκτέρευση για τις χρήσεις του δεύτερου και τρίτου υπνοδωματίου και του μπάνιου. Αυτή η ιδιοκτησία δεν είναι κατάλληλη για παιδιά κάτω των 6 ετών.

Η κουζίνα έχει όλα όσα χρειάζεστε. Ολοκαίνουργια κουζίνα με κεραμική εστία με φούρνο μεταφοράς, ψυγείο πλήρους μεγέθους, πλυντήριο πιάτων, άφθονο χώρο γραφείου, διπλούς νεροχύτες, καφετιέρα, τσάι, σκεύος, τοστιέρα, πιάτα και ασημικά και πολλά άλλα.

Υπνοδωμάτια - King size κρεβάτι, 2 νύχτες και τραπέζι, τηλεόραση επίπεδης οθόνης 42 ιντσών και δίκτυο πιάτων. Διαθέτει επίσης ιδιωτικό μπάνιο με διπλά ματαιοδοξία και μεγάλη ντουζιέρα με 2 καθίσματα.

Το δεύτερο υπνοδωμάτιο διαθέτει κρεβάτι queen, νυχτερινό δωμάτιο και τηλεόραση 50 ιντσών με δίκτυο πιάτων. Αυτή η κρεβατοκάμαρα μοιράζεται ένα μπάνιο με τους καλεσμένους σας στο τρίτο υπνοδωμάτιο αν υπάρχει και διαθέτει μπανιέρα / ντους, τουαλέτα και ενιαία ματαιοδοξία.

Το τρίτο υπνοδωμάτιο διαθέτει διπλό κρεβάτι, νυχτερινό δωμάτιο, σαλονάκι και τηλεόραση / DVD με DVD. Αυτή η κρεβατοκάμαρα μοιράζεται το μπάνιο με τους καλεσμένους σας στο δεύτερο υπνοδωμάτιο, αν υπάρχει.

Λευκά είδη - Παρέχονται όλα τα κλινοσκεπάσματα. Ως νέα λίστα έχουμε καινούρια σεντόνια και μαξιλάρια σε κάθε κρεβάτι. Αγοράσαμε επίσης νέες πετσέτες μπάνιου, πετσέτες χειρός και ρούχα πλυσίματος. Επιπλέον κουβέρτες και μαξιλάρια βρίσκονται σε κάθε ντουλάπα υπνοδωματίου. Εάν χρησιμοποιηθεί, παρακαλούμε να αφήσετε έξω, ώστε να μπορούν να πλυθούν για τον επόμενο επισκέπτη μας.

Kayaks - Αγόρασα μόλις 2 νέα 8 καγιάκ πόδια για τη χρήση σας, ενώ εδώ. Θα πάρουμε τα καγιάκ στη λίμνη και θα τα παραλάβουμε δωρεάν. Kayak τα παρθένα νερά της λίμνης Chilhowee / Λίμνη Tennessee ποταμού που κάθεται στο τέλος του Foothills Parkway και τρέχει κατά μήκος Hwy 129 που θα σας οδηγήσει στην ουρά του δράκου. (15 λεπτά)

Έχουμε ένα παιχνίδι "Corn Hole" για τη βεράντα. Παρακαλώ πάρτε πίσω στο εσωτερικό όταν τελειώσετε. Υπάρχουν μερικά άλλα επιτραπέζια παιχνίδια για να παίξετε.

Δεν καπνίζετε - Το κάπνισμα επιτρέπεται μόνο έξω. Απολύτως Απαγορεύεται το κάπνισμα σε εσωτερικούς χώρους. Οι δίσκοι φρύξης παρέχονται για τη χρήση σας. Μην ρίχνετε τα άκρα στην αυλή ή στο κατάστρωμα / αίθριο.

Χώρος στάθμευσης - Υπάρχει μια ποδιά 20 X 18 μπροστά από το γκαράζ για να σταθμεύσετε.

Καλά Κεφάλι - Βρισκόμαστε σε καλά νερό αλλά έχουμε ένα ολόκληρο σύστημα φίλτρου νερού συν ένα μαλακτικό νερού. Το WELL HEAD κάθεται στο γρασίδι στα αριστερά δίπλα από την ποδιά γκαράζ σκυροδέματος. Είναι χαρακτηρισμένο από ένα ηλιακό φως και έναν ανακλαστήρα και επίσης έχει πέτρες γύρω του. Παρακαλώ παρκάρετε στο τσιμεντένιο ποδιά μακριά από την κεφαλή του φρέατος.

Cell υπηρεσία - Ορισμένα κινητά τηλέφωνα έχουν σήμα και κάποια δεν το κάνουν. ΗΠΑ Cellular κάνει. Προετοιμαστείτε να οδηγήσετε 1 μίλι για ένα σήμα εάν είναι απαραίτητο. Μπορείτε να μοιραστείτε τον αριθμό του κινητού μου για λόγους έκτακτης ανάγκης.

Wi-Fi - Παρέχουμε απεριόριστο internet υψηλής ταχύτητας για τους επισκέπτες μας.

HEAT / AIR - Θέτουμε τον θερμοστάτη στην επιθυμητή θερμοκρασία. Εάν δεν αισθάνεστε άνετα, ενημερώστε μας και μπορούμε να την προσαρμόσουμε τηλεφωνικά. Πρόσφατα το σύστημα αγωγών καθαρίστηκε και αποχετεύθηκε. Για να διατηρήσετε τη γύρη και τη σκόνη έξω από το σπίτι, κρατήστε τις πόρτες και τα παράθυρα κλειστά ανά πάσα στιγμή.

Επισκέπτες - Είστε ευπρόσδεκτοι να έχετε επισκέπτες. Οποιοσδήποτε εξακολουθεί να επισκέπτεται μετά τα μεσάνυχτα, θεωρείται ότι έχει διανυκτερεύσει και ισχύει κανονική χρέωση.

*** ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ *** Ανατρέξτε στους "κανονισμούς του σπιτιού" πριν από την κράτηση και βεβαιωθείτε ότι όλοι οι πελάτες σας το καταλαβαίνουν επίσης. Εάν παραβιάσετε οποιονδήποτε από τους κανόνες του σπιτιού μας, ανάλογα με τη σοβαρότητα της παραβίασης και τη διακριτική ευχέρεια των ιδιοκτητών, η κράτησή σας μπορεί να τερματιστεί και θα σας ζητηθεί να εγκαταλείψετε το ακίνητο αμέσως χωρίς επιστροφή χρημάτων στις υπόλοιπες ημερομηνίες συν να χάσετε την κατάθεσή σας.

*** Σεβόμαστε πάντα το ιδιωτικό σας απόρρητο, αλλά σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης όπως πυρκαγιά, καπνός, ηλεκτρικά θέματα, ζητήματα νερού διατηρούμε το δικαίωμα να εισέλθουμε στις εγκαταστάσεις για την επίλυση ζητημάτων. Εάν ο χρόνος το επιτρέπει, θα προσπαθήσουμε πρώτα να επικοινωνήσουμε μαζί σας, αλλά εάν δεν μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας διατηρούμε το δικαίωμα να εισέλθουμε.

*** ΣΗΜΕΙΩΣΗ *** Καθώς προκύπτουν ζητήματα, διατηρούμε το δικαίωμα να προσαρμόσουμε τους κανόνες του σπιτιού μας ανά πάσα στιγμή πριν από την άφιξη της κράτησης. Ελέγξτε συχνά τη λίστα. Εάν δείτε μια αλλαγή που σας κάνει να αισθάνεστε άβολα, επικοινωνήστε μαζί μας αμέσως. Θα τηρήσουμε όλους τους ισχύοντες κανόνες κατά την κράτηση.

*** Για λόγους ασφαλείας, οι βιντεοκάμερες είναι έξω από το ακίνητο υπό γωνία στις πόρτες και στο δρόμο. Δεν υπάρχουν κάμερες μέσα στο σπίτι. Αν τους ενοχλείτε, ενημερώστε μας. Ποτέ δεν τις εξετάζουμε αν δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα.

Αν χρειάζεστε κάτι ιδιαίτερο παρακαλούμε ενημερώστε μας εκ των προτέρων και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να κάνουμε τη διαμονή σας την καλύτερη εμπειρία ποτέ!

Επίσης κοντά στην ουρά του δράκου. Ο Δράκος είναι ένα ορεινό πέρασμα κατά μήκος της γραμμής της Βόρειας Καρολίνας-Τενεσί, που συνορεύει με το Εθνικό Πάρκο των Μεγάλων Καπνιστών Όρους και κοντά στον ποταμό Μικρό Τενεσί. Η περιοχή είναι δημοφιλής με τους λάτρεις του κύκλου των κινητήρων, που οδηγούν το "The Dragon" το οποίο είναι διάσημο για τις 318 καμπύλες του σε 11 μίλια. Οι ποδηλάτες είναι ευπρόσδεκτοι.

Το Gatlinburg είναι μια χώρα των θαυμάτων του χειμώνα! Χιονοδρομία Ober Gatlinburg που έχει σήμερα 10 "βάσης χιονιού ή απολαμβάνει άλλες δραστηριότητες που προσφέρουν, όπως παγοδρομία, snowboarding ή χιονοδρομία. Οδηγήστε επάνω και επισκεφθείτε το χαρτοπαικτική λέσχη Cherokee του Harrah. Ίσως τυχερός!

Look Rock - Βρίσκεται στο γραφικό Foothills Parkway, το Look Rock είναι ένα φυσικό περίγραμμα παρατήρησης με θέα στο πάρκο. Μια εύκολη πεζοπορία 1/2 μιλίων οδηγεί στον πύργο παρατήρησης ο οποίος παρέχει μια εκπληκτική πανοραμική θέα των βουνών 360 μοιρών. Το Foothills Parkway δεν είναι τόσο απασχολημένο με άλλους δρόμους στο πάρκο, γι 'αυτό είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να ξεφύγουμε από τα πλήθη και την κυκλοφορία, ειδικά κατά τη διάρκεια των κορυφαίων χρόνων προβολής χρώματος φύλλων πτώσης τον Οκτώβριο. Το πάρκο είναι 20 μίλια μακριά με πολλά γραφικά pull-offs. Look Rock είναι στο υψηλότερο σημείο κατά μήκος του Parkway. Η Υπηρεσία Εθνικού Πάρκου διατηρεί μια περιοχή πικ-νικ και ένα campground στο Look Rock.

Υπάρχει άφθονη δραστηριότητα να κάνετε εδώ ή απλά να καθίσετε στη βεράντα και να χαλαρώσετε!

Πρόσβαση επισκεπτών είναι όλες οι παραπάνω κατοικίες των 1400 τετραγωνικών μέτρων, όπως η ιδιωτική βεράντα, η μπροστινή βεράντα, η μπροστινή αυλή και η ποδιά σκυροδέματος.

Ο κάτω όροφος είναι η ιδιωτική κατοικία του ιδιοκτήτη. Το υπόγειο αίθριο και η αυλή και στις δύο πλευρές του σπιτιού είναι εκτός ορίων για όλους τους επισκέπτες. Παρέχουμε πάντα στους επισκέπτες όσο το δυνατόν περισσότερη ιδιωτικότητα, αλλά είμαστε διαθέσιμοι 24 ώρες το 24ωρο, αν χρειαστεί.

Έχω 2 πολύ καλά συμπεριφερόμενα σκυλιά. Το Bobo είναι ένα μίγμα terrier, ίσως μέρος Airedale; Τον είχα περίπου 9 χρόνια και είναι φοβερός. Ο άλλος μου σκύλος είναι ο Max. Είναι μπόξερ και έχει ηλικία περίπου 1 έτους. Προσπαθώ να τα κρατήσω μαζί μου τις περισσότερες φορές, αλλά τους αφήνω μόνοι τους το πρωί να κάνουν την επιχείρησή τους.

Άλλα πράγματα που πρέπει να σημειώσετε: Ίσως θέλετε να φέρετε μαζί σας τα είδη διατροφής κατά την άφιξη. Είναι 10 μίλια πίσω στην πόλη.

Διαχειριστής καταλύματος

Angelia Garrison

Γλώσσες

Αγγλικά
Lock

Προστατέψτε την πληρωμή σας. Κάντε πάντα κράτηση στη Vrbo

Αν κάποια εταιρεία σάς ζητήσει να κάνετε κράτηση σε αυτήν ή να την πληρώσετε απευθείας πριν κάνετε κράτηση στη Vrbo, συνιστάται να υποβάλετε μια αναφορά.

Παροχές

Κουζίνα
Πλυντήριο
Στεγνωτήριο
Δέχεται κατοικίδια
Δωρεάν ασύρματο ίντερνετ
Θέα στο βουνό

Κανόνες καταλύματος

Check in από τις 4:00 μ.μ.
Ελάχιστη ηλικία ενοικιαστών: 21 ετών
Check out πριν από τις 11:00 π.μ.

Παιδιά

Μόνο για ενήλικες
Not suitable for children under 6 years of age.

Εκδηλώσεις

Δεν επιτρέπονται οι εκδηλώσεις
No loud noises, loud music or loud parties.

Κατοικίδια

Επιτρέπονται τα κατοικίδια: σκύλοι και γάτες βάρους μικρότερου από 10 κιλά ανά κατοικίδιο (όριο ένα κατοικίδιο στο σύνολο)

Κάπνισμα

Δεν επιτρέπεται το κάπνισμα
If you smoke inside you will lose your deposit.
The fireplace is NOT included in our amenities. If you violate the house rules you could be required to vacate property immediately. NO REFUNDS.

Ζημιές και πρόσθετες χρεώσεις

Θα είστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο ενοικιαζόμενο κατάλυμα είτε από εσάς είτε από τα άτομα με τα οποία μοιράζεστε τη διαμονή σας.

Σημαντικές πληροφορίες

Τι πρέπει να γνωρίζετε

Αυτό το κατάλυμα τελεί υπό τη διαχείριση ενός ιδιώτη οικοδεσπότη (ο οποίος δεν ενεργεί εντός των πλαισίων της ελεύθερου επαγγέλματός του, της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ή της εργασίας του). Συνεπώς, η ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία του καταναλωτή, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος υπαναχώρησης, δεν θα ισχύει για την κράτησή σας. Για την κράτησή σας θα ισχύει η πολιτική ακύρωσης που ορίζει ο ιδιώτης οικοδεσπότης.
Μπορεί να υπάρχουν χρεώσεις για επιπλέον άτομα, οι οποίες εξαρτώνται από την πολιτική του καταλύματος
Κατά το check-in ενδέχεται να απαιτείται να προσκομίσετε επίσημο έγγραφο ταυτότητας με φωτογραφία και μια πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα ή εγγύηση σε μετρητά για τυχόν επιπλέον χρεώσεις
Τα ειδικά αιτήματα εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα κατά το check-in και μπορεί να απαιτούν επιπλέον χρεώσεις. Τα ειδικά αιτήματα δεν είναι εγγυημένα
Απαγορεύονται αυστηρώς τα πάρτι ή οι ομαδικές εκδηλώσεις στους χώρους του καταλύματος
Σημείωμα από τον οικοδεσπότη: No loud noises, loud music or loud parties.
Ο οικοδεσπότης δεν έχει δηλώσει εάν υπάρχει ανιχνευτής μονοξειδίου του άνθρακα στο κατάλυμα – εξετάστε το ενδεχόμενο να φέρετε μαζί σας φορητό ανιχνευτή.
Ο οικοδεσπότης έχει δηλώσει ότι υπάρχει ανιχνευτής καπνού στο κατάλυμα.
Στο κατάλυμα παρέχονται τα ακόλουθα μέτρα ασφαλείας: πυροσβεστήρας, κουτί πρώτων βοηθειών και κλειδαριά ασφαλείας (deadbolt)

Επιπρόσθετες πληροφορίες

Απαιτείται αυτοκίνητο για τη μεταφορά από και προς αυτό το κατάλυμα

Σχετικά με την περιοχή

Τάλασι

Αυτό το κατάλυμα (εξοχική κατοικία, Τάλασι) βρίσκεται στα βουνά. Μπορείτε να επισκεφτείτε μερικά τοπικά σημεία ενδιαφέροντος όπως: Μουσείο Cades Cove Museum και Σπήλαια Tuckaleechee Caverns, ενώ μπορείτε να απολαύσετε ορισμένες από τις δραστηριότητες που προσφέρει η περιοχή σε μέρη όπως: Laurel Valley Golf Course και Μονοπάτι Shadows of the Past Hiking/Biking Trail. Αξίζει να επισκεφτείτε και αξιοθέατα όπως: 411 Biker Depot και Tube Junction. Φροντίστε να δείτε τα ζώα της περιοχής με δραστηριότητες όπως παρατήρηση άγριας πανίδας και παρατήρηση πτηνών.
Χάρτης
Tallassee, TN

Τι υπάρχει σε κοντινή απόσταση

  • Laurel Valley Golf Course - 28 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Μουσείο Great Smoky Mountains Heritage Center - 29 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Cades Cove (κοιλάδα) - 55 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Καταρράκτες Abrams Falls - 58 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Κέντρο επισκεπτών Cades Cove - 60 λεπτά με το αυτοκίνητο

Τρόποι μετακίνησης

  • Alcoa – Αεροδρόμιο Knoxville (Tys): 33 λεπτά οδικώς

Εστιατόρια

  • Espresso Events - 23 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • The Barn - 29 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Friendly Farm - 20 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Smoky Mountain Amateur Radio - 17 λεπτά με το αυτοκίνητο
  • Harly Hoggs & Piggletts - 18 λεπτά με το αυτοκίνητο

Σχόλια

9,8

Εξαιρετικό

Τα σχόλια εμφανίζονται με χρονολογική σειρά, υπόκεινται σε έλεγχο και επαληθεύονται, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.
Μάθετε περισσότεραΑνοίγει σε νέο παράθυρο
Βαθμολογία 10 - Άριστο. 24 από 27 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 8 - Καλό. 3 από 27 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 6 - Μέτριο. 0 από 27 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 4 - Κακό. 0 από 27 σχόλια πελατών" "
Βαθμολογία 2 - Απαίσιο. 0 από 27 σχόλια πελατών" "

9,8/10

Καθαριότητα

10/10

Check-in

10/10

Επικοινωνία

9,8/10

Τοποθεσία

10/10

Ακρίβεια καταχώρισης

Σχόλια

10/10 Άριστο

Adam K.

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Great view, great host
Place was great! The view from the deck was excellent. Plenty of space. Comfortable home. We plan to return.
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Φεβρουάριο 2023

10/10 Άριστο

Jennifer D., Crestview, FL

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Wonderful Home!
A friend and I decided to meet in Tennessee for a girls weekend and we found this home. From the time we walked in, we knew we had made a great decision. The first night, we got quite a bit of snow. The views of the snow on the mountains were amazing! We were so happy to get to see the beauty. The views are some of the best I have ever seen. The house was absolutely spotless and had everything you need and then some. We cooked some meals in and found all of the pots, pans, utensils, etc. that we needed. We visited a local waterfall and just enjoyed the area. The host gave us complete privacy, but also let us know she was available if needed. Everything was just perfect. I would stay here again without hesitation. Thanks, Angelia, for opening up your beautiful home to us. We appreciate you so much!!
Πραγματοποίησε 3 διανυκτερεύσεις τον Ιανουάριο 2023

10/10 Άριστο

natalie C., Garner, NC

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
Heavenly Views is an accurate description.
We had a great vacation staying in Heavenly Views. The views are simply breathtaking. Angelia is a lovely lady and very helpful. The house was clean, well appointed with all that we needed. We slept in the king size bed (very tall needed the stool provided) and it was comfortable with good sheets. I have mobility issues and the walk-in shower was very helpful. The deck is great and the hot tub superb and the views.. We recommend a restaurant in Maryville called Bella. The Sunday brunch was excellent. Also, there is a store named Roost a couple of buildings away with very cool home decor items. We enjoyed it all!
Πραγματοποίησε 5 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2022

10/10 Άριστο

Sarah R., From East Tennessee

Θετικά: Καθαριότητα, check-in, επικοινωνία, τοποθεσία και ακρίβεια καταχώρισης
I would come back again and again!
My second time renting this property. The view is spectacular, pictures do not do it justice. The owner went way beyond to insure the house was ready for our arrival. When she arrived the day before to prepare the house for us, she discovered the guests before us left the toilet running and completely drained the well. She called immediately to tell us the situation and that she had someone on the way to repair or replace. She kept us informed every step of the way including pictures and videos of first muddy water then clean water. The effort she took to make sure the hot tub was clean and sanitized was over the top...and we enjoyed it every night! Thank you so much for all you did to make our stay perfect in every way.
Πραγματοποίησε 9 διανυκτερεύσεις τον Ιούλιο 2022

8/10 Καλό

Mark S.

Θετικά: Check-in, επικοινωνία, τοποθεσία, ακρίβεια καταχώρισης
Great getaway in the mountains
Wonderful views, lots of space. Basement was not as clean as rest of house. Great spot to relax.
Πραγματοποίησε 6 διανυκτερεύσεις τον Ιούνιο 2022

Σχετικά με τον οικοδεσπότη

Φιλοξενία από Angelia Garrison

Εικόνα προφίλ οικοδεσπότη
I built this home and have lived here 20+ years. I have enjoyed the views every minute of it. It's like having the world's best artist right in front of you., because you do. You will never see the same view twice. I try to give my guests total privacy while being available 24/7 if needed.

Γιατί επέλεξαν αυτό το κατάλυμα

This RARE OFFERING features a 100 MILE VIEW OF 3 STATES FROM THE DECK! TN/NC/GA! Breathtaking views of the Great Smoky Mountains National Park and Cherokee National Forest accentuate the uniqueness of this property.

This home is located on a rock bluff high on Chilhowee mountain like a grandstand from which to enjoy the ever-changing clouds and qualities of light that bathe the Smokies. You may see every sunrise, enjoy blue sky days, starry nights, observe weather systems from miles away, and yet you are less than ½ hour away from the small friendly towns of Maryville and Alcoa that feature shopping, fine eateries, a four year college with the Clayton Arts Center (where you can see a play or hear musical concerts by famous entertainers), health care facilities, and the Knoxville McGhee Tyson Airport providing major airline service to wherever your business or vacation plans require.

Less than half a mile away is Look Rock and the Foothills Parkway which is a 33 mile stretch of commercial free scenic roadway from Chilhowee Lake to Wears Valley with many scenic pull-offs. Look Rock is a natural observation ledge overlooking the park. An easy 1/2 mile hike leads to the observation tower which sits at 2,652 feet and provides a spectacular 360-degree panoramic view of the mountains. The Foothills Parkway is not as busy as other roads in the park, so this is a great place to get away from the crowds and traffic, especially during the peak fall leaf color viewing times in October.

The quaint village of Townsend on the Peaceful Side of the Smokies" is nearby, Gatlinburg, Pigeon Forge and Knoxville are less-than-an-hour drive away. Bicyclists are delighted by the Foothills Parkway plus the paved and dirt riding trails nearby in Townsend and Cades Cove. Motorcyclists may never leave as there are rides in every direction including the Parkway, the world famous Tail of the Dragon or Cherohala Skyway.

Τι κάνει αυτό το κατάλυμα μοναδικό

Heavenly Views of the Great Smoky Mountains. No rooftops to look over and no power lines to look through. Unobstructed 100 mile views!

Γλώσσες:

Αγγλικά
Πείτε μας πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα μαςΥποβολή σχολίων